Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар olyajan
Novērošana, es domāju.
аватар Iren48
Uz Krimu? Jā, un tranzīts? :))) Ndja! Mana draudzene īsi pirms karantīnas aizveda septiņus gadus vecu bērnu pie sava tēva uz Jaltu uz brīvdienām un joprojām nevar to paņemt. Tagad nokļūšana no Ukrainas ir ļoti problemātiska. Autobuss, kas agrāk bez problēmām brauca uz pašu Jaltu, tagad gaida Čongarā, laidīs cauri, nelaidīs. Ja nē, laimīgs atpakaļ. Iekļauti tikai tie, kuriem ir Krimas uzturēšanās atļauja. Varbūt no 1. augusta kaut kas mainīsies, nedod Dievs!
аватар Marsyanchik
Zvaniet tādiem pārvadātāju uzņēmumiem kā South Wind. Viņi zina, kas un kā. Es zinu, ka iet ar svaigu mīklu. Šķiet, ka viņiem ir atļauts.
аватар dusik1981
olyajan ja gribi problēmas ar likumu, mēģini šķērsot, proti, liekie 1700 vai 5100 ir krietni pāri Krimai, un pilna skaidra informācija Ukrainas Robežapsardzības dienesta mājaslapā ir https://dpsu.gov. ua/ua//gromadyani-ukraini//
ja slinkums ir cieņā šeit ir izvilkums Vēršam visu pilsoņu uzmanību
Ukrainas pilsonim, ārzemniekam un bezvalstniekam nav tiesību ieceļot Ukrainas teritorijā caur Krimas Autonomo Republiku, kā arī izceļot no Ukrainas teritorijas caur Krimas Autonomo Republiku.
Proti, maršruta, piemēram, Maskava – Simferopole – Odesa (Hersona – Kerča – Soči) izbraukšanas gadījumā Ukrainas Valsts robežsardzes dienesta darbiniekiem ir tiesības aizturēt Ukrainas pilsoni uz laiku līdz 3 stundām, sastādīt protokolu un saukt pie administratīvās atbildības.un aizliegt ieceļot Ukrainas teritorijā uz 3 gadiem (Ukrainas likuma "Par ārvalstnieku un bezvalstnieku tiesisko statusu" 14-1.p.).
Šis maršruts ir iebraukšanas/izceļošanas kārtības pārkāpums Krimas Autonomajā Republikā.
аватар Slav_na
pārkāpums. bet ja neviens nepateiks, tad neviens nezinās
аватар dusik1981
YaSlavnaYa, protams, viņi pastāstīs un uzzinās, vismaz ir robežsargu iecienītākā vietne, es domāju, ka jūs zināt, kura, tagad vairāk nekā 20 tūkstošu manā datubāzē ir ne tikai slavenības, bet arī vienkārši cilvēki , kā arī robežšķērsošanas bāze.
аватар Slav_na
dusik1981,
robežšķērsošanas bāze Čongarā? tāpēc cilvēks to neslēpj. un tad, ja viņš pāries pāri tiltam uz Kubanu un pēc tam atgriezīsies tāpat - kas par to zinās?
Es nekādā gadījumā neatbalstu likuma pārkāpumus. bet būsim godīgi - tie tiek pārkāpti. un uzzināt, vai cilvēks kaut kur Simeizā atpūtās vai ieripojis Lazorevskoje, var tikai no paša cilvēka
аватар dusik1981
YaSlavnaYa
vispirms izlasi manu ierakstu un tad dodies uz to vietni un apskati puišu ievadīto cilvēku skaitu datu bāzē, neaizmirsti, ka viņiem ir "neredzamie palīgi", kas sniedz informāciju
аватар Slav_na
dusik1981,
iet cauri Maskavai, dārgi un ilgi, bet bez pārkāpumiem - vai pa Krimu, lēti un jautri, bet dārzi un bez fotogrāfijām... cilvēki, prasot, droši vien aprēķināja visus savus riskus. un viņu neinteresēja juridiski jautājumi (domāju, ka cilvēki saprot, ko viņi pārkāpj), bet gan atbilde par tēmu - kā to izdarīt...
аватар dusik1981
YaSlavnaYa
ja cilvēks meklē, kā apiet legālus ceļus, tad kļūdījās ar forumu
аватар Slav_na
cilvēki pieļauj kļūdas...
аватар dusik1981
Tunc lupus est homo homini, non errare humanum est.
аватар Iren48
Tātad no, par Krimu. Es stāstu. Es tikko runāju ar draugu, kuram Jaltā ir meita ar savu tēvu. Viņa devās un samaksāja 700 UAH par pārbaudi. Bet viņi viņu nelaida iekšā! Viņiem ir atļauts apmeklēt tikai tuvākos radiniekus ar Krievijas pilsonību. Meitai nav pilsonības, un viņi nav krāsoti ar tēvu. Kaut kas tamlīdzīgs.
аватар Olgaolga153
Kāda jēga veikt testu, ja Krima tagad ir infekcijas perēklis. Vakar bijām klīnikā un dzirdējām, kā daktere sūdzējās māsiņai, ka cilvēki atgriežas no Krimas, daudzi ar plaušu karsoni, un uzreiz visa ģimene.
Mana mazmeita mācās 1. klasē. Joprojām nezinām, vai būs rinda, kā viņi mācīsies (skolā vai attālināti), kurā klasē iecelti, kas vispār jāpērk. Neviens neko nezina. haoss!
аватар dusik1981
Es reiz rakstīju, ka Krimā viņus ielaiž tikai gumijas nolūkos, tas ir, tuviniekiem kā uz bērēm, slima radinieka pieskatīšana ir dokumentēta, un ieteicu lasīt ārpus vietnēm, bet daudzi izmanto OBS (viena vecmāmiņa teica) un kā saka: "Mayo, tie, kas ir Mayo". Pirms šādas vietas apmeklējuma ir jādomā ar galvu.
аватар dusik1981
https://www.youtube.com/watch?v=OBxrJb4Jmoo&feature=emb_logo tas notiek ar tiem, kas nelegāli šķērso Ukrainas robežu)))
аватар Olgaolga153
dusik1981 Un ko tu gribēji pateikt? Domāju, ka ne Ukrainā, ne Krievijā pasaule nav saplūdusi kā ķīlis. Pasaulē ir aptuveni 250 valstis. Tie, kas vēlas, var izvēlēties jebkuru. Glikoze nav izņēmums un, visticamāk, neko nezaudēs atteikuma apmeklēt Nezalezhnaya dēļ.
аватар dusik1981
Olgaolga153 manā ierakstā ir arī atbilde, tā skāra tos, kas uzdeva jautājumu, kas notiks un kā., ja jūs apmeklēsit Krimu likumā nenoteiktā kārtībā.
аватар Apyatka
Viņiem ir atļauts apmeklēt tuvākos radiniekus.
Vai viņi ļaus man redzēt savu mazmeitu... Interesanti, vai mana mazmeita ir tuvs radinieks?
аватар veritasana
mazmeita?.. visticamāk .. runa ir par "ģimenes locekļiem" .. Ģimenes kodeksa 3.p.
аватар dusik1981
Apjatka
Saskaņā ar Ukrainas tiesību aktiem mazmeita nav tuvs radinieks, ja vien nav izsniegta aizbildnība.
Tātad no 09.08.2020 Krima ir slēgta cilvēkiem bez Krimas uzturēšanās atļaujas
"No 9.augusta plkst.8:00 30.augustā plkst.8:00 tiks pārtraukts kontrolpunktu darbs, kas iebrauc un izbrauc uz laiku okupētajā Krimas Autonomās Republikas teritorijā un Sevastopoles pilsētā, izņemot Ukrainas pilsoņu caurbraukšanu un izbraukšanu no tās. viņu ģimenes:
- kuru dzīvesvieta reģistrēta Krimas Autonomajā Republikā vai Sevastopoles pilsētā, kā arī viņu transportlīdzekļi, kravas un citi īpašumi - pie ieejas;
- kuru dzīvesvieta reģistrēta ārpus Krimas Autonomās Republikas vai Sevastopoles pilsētas, kā arī viņu transportlīdzekļi, kravas un cita manta - izceļošanai; kuri ir piekrituši pašizolācijai, izmantojot Vienotā valsts elektronisko pakalpojumu portāla elektronisko pakalpojumu "Rīcība mājās" kopš ieceļošanas kontrolpunktu šķērsošanas īslaicīgi okupētajā teritorijā.
аватар dusik1981
kuru dzīvesvieta reģistrēta ārpus Krimas Autonomās Republikas vai Sevastopoles pilsētas, kā arī viņu transportlīdzekļi, kravas un cita manta - izceļošanai; kuri piekrita pašizolācijai, izmantojot Vienotā valsts elektronisko pakalpojumu tīmekļa portāla elektronisko pakalpojumu "Rīcība mājās" no kontrolpunktu šķērsošanas brīža, iebraucot un izbraucot uz laiku okupētajā Krimas Autonomās Republikas teritorijā un Sevastopoles pilsētā.
- personas, lai nodrošinātu nacionālo interešu aizsardzību vai saistībā ar starptautisko saistību izpildi, diplomātisko un humanitāro misiju pārstāvji, kas atstāj uz laiku okupēto Krimas Autonomās Republikas teritoriju un Sevastopoles pilsētu, kā arī viņu transportlīdzekļi , kravas un citi īpašumi.
аватар dusik1981
lai kam nav Krimas uzturēšanās atļauja, ak, tas ir legāli Krimā neiebraukt
аватар dusik1981
2. pants. Ukrainas Ģimenes kodeksa regulēto ģimenes attiecību dalībnieki 1. Ukrainas Ģimenes kodekss regulē ģimenes personiskās nemantiskās un mantiskās attiecības starp laulātajiem, starp vecākiem un bērniem, adoptētājiem un adoptētiem bērniem, starp māti un tēvu. bērna audzināšana, attīstība un saturs.
4. Ukrainas Ģimenes kodekss neregulē ģimenes attiecības starp māsīcām, tanti, tēvoci un brāļameitu, brāļadēlu un citiem radiniekiem pēc izcelsmes.
tāpēc vienkārši adoptējiet mazmeitu)))
аватар Apyatka
Es neesmu Krimā, es esmu Krievijas Federācijā. Tur meita ir precējusies. Mans znots nav radinieks, mana meita nav Krievijas Federācijas pilsone. Un mazmeita nav tuva radiniece.
Kā es varu pie viņiem nokļūt? Man jau ir caurums krūtīs. 5 mēnešus vecs mazulis, bet es nekad viņu neturēju rokās.
аватар Slav_na
no U. un uz Krievijas Federāciju tevi ielaiž, bet ar tādām galvassāpēm, ka labāk palikt mājās. vispirms Ukrainas muitā tevi krietnu laiku izstaro no galvas līdz kājām, tad maratonā brauksi ar kājām neitrālā režīmā, tad parakstīsi papīru, kurā svinīgi zvērēsi sevi karantīnā noteiktā adresē un rentgenu. atkal nepādiešu veidā ... vai jums to vajag ?!
аватар Slav_na
mēs šādi netiksim mājās. kaķis jau draud pārdot dzīvokli)))
аватар Apyatka
YaSlavnaYa Droši vien ar autobusu? Arī "mierīgā" laikā ar autobusu nebrauktu. Es gribu lidot caur Stambulu. Gaidu atbildi no Ārlietu ministrijas, vai mani ielaidīs. Nu, man to tiešām vajag. Ja Krievija no septembra atkal būs karantīnā, tad es vispār netikšu.
Un es saprotu tavu kaķi) Kur tu esi iestrēdzis? Kāpēc tu nevari tikt mājās?
аватар Slav_na
Apjatka
mēs atrodamies Krievijas Federācijā, ārstējamies. mēs gribam mājās uz elli.
mans ieraksts ir pauspapīrs no stāsta par maiņu strādniekiem, kuri ceļoja pa Harkovu. viņi saka, ka "trīs māsām" ir vieglāk.
16.08 kā Minska beidzot atver debesis, mēģināsim caur Baltkrieviju
аватар Apyatka
YaSlavnaYa caur Baltkrieviju būtu lieliski. Bet kamēr Belavia nelido uz Maskavu, lai gan pārdod biļetes.
Un ar jaunajiem notikumiem Baltkrievijā kopumā nav skaidrs, kas un kā notiks.
Tagad reālākais ir Turkishi caur Stambulu.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl