Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар mishatour
Es riskēju tikai ar savu brīvo laiku, kustību brīvību, jā, šis brīdis tas ir. Es neredzu mums šodien nekādus riskus Covid dēļ.
moy_contakt, principā, un es par to nezinu .... par pārējo.
Jebkurā gadījumā neapvainojieties, lai labi atpūšas visai ģimenei!!
аватар Pachok
kumelīte, ceļojumu aģents neparādīja bildes no lidmašīnas? Viņi man parādīja, es biju šokā. Lidmašīna bija piebāzta, stjuartes uzreiz pēc pacelšanās paslēpās, pa visu salonu bija divi vai trīs tūristi plānās zilās maskās, pārējie ar "plikām" sejām. Šeit ir runa par drošības standartiem ... šķiet, ka viesnīcas nebūs galvenie perēkļi.
аватар moy_contakt
kumelīte, arī Ēģiptē viss kārtībā, daudz kas atkarīgs no viesnīcas. Bet uz Turciju nolēmām nebraukt - tie ir atvērti visiem, 100% noslogojums ir atļauts. Nu galvenais arguments, ka uz viņiem lidos no valstīm ar augstu saslimstības līmeni, tai pašai Krievijai, piemēram, vajadzēja lidot no 15. jūlija, tagad pārcelts uz 1. augustu. Nu jā, lidmašīna ir galvenais infekcijas nesējs. Ja ir vismaz viens inficēts cilvēks, tad ikvienam ir liela iespēja to saslimt. Un maskas nevienu neglābs.
аватар camomille
Pačok, redzēju instagram video no kāda no TO, kā ieradās pirmie tūristi. izkāp no lidmašīnas piedurknē, kamēr valkā maskas .... no sērijas "demence un drosme" ...
аватар camomille
moy_contakt, atceros, ka tu rakstīji par šo, tāpēc arī es pievērsos Ēģiptei un tagad domāju...
аватар camomille
Un maskas nevienu neglābs.
==
Nu, ja FFP3 respirators sēž tālu, tad es domāju, ka ir maza iespēja izglābties ....
аватар moy_contakt
kumelītes, jums arī jāprot lietot respiratoru, un mūsu vidējais lajs, protams, nezina, kā to izdarīt. Un neviens neatcēla tādus mirkļus kā dzeršana un ēšana. Tātad maskas, respiratori utt ir ilūzija, lai nomierinātu. Es valkāju maskas tikai tur, kur tas ir nepieciešams, tāpēc maskai nav nekādas jēgas, izņemot kaitējumu.
аватар camomille
mans_kontakts
Iespējams, jums nav jāuztraucas pārāk daudz, jo jums vajadzētu būt rezistencei antivielu dēļ vismaz vairākus mēnešus.
аватар moy_contakt
kumelīte, tāpēc es neuztraucos. Es tikai izsaku variantus. Pirms 2 gadiem bērni tādā veidā saķēra masalas, kāpēc esmu pārliecināts, ka lidmašīna? Tā kā no šī lidojuma mēs nebijām vienīgie, kas saslima pēc ierašanās.
аватар camomille
Man pašam bija tik slikti. Mēs lidojām uz Barcu - man blakus sēdēja kāda dāma puņķos klāta un visu ceļu šķaudīja un pūta degunu. Rezultātā nākamajā dienā man ir līdzīgs stāvoklis: aizlikts deguns, sāp kakls, sāp galva, acīmredzot man ir temperatūra, un man nav līdzi tabletes - mēs devāmies atpūsties, nevis saslimt (tagad es ņemu līdzi zāles)))). rezultātā viņa iedzēra šoka devu coldrex tipa pulverus, vīnu un gulēja visu dienu istabā. labi, ka tas bija beidzies nākamajā dienā. citādi tas būtu apkaunojoši...
аватар moy_contakt
kumelīšu nu, mums paveicās, ka masalas ar inkubācijas periodu 14 dienas, atpūtās 12 un ierodoties bērni viens pēc otra. Nu bet 100% imunitāte pret šo infekciju. Un vienmēr ņemam līdzi paciņu ar zālēm, tā ir, ne vienmēr un ne visur ir iespēja ātri nopirkt. Pretdrudža līdzeklis, no caurejas ir obligāts komplekts.
аватар camomille
jā, var teikt, ka paveicās, ka saslimi mājās, nevis atvaļinājumā svešā valstī
аватар moy_contakt
Bērni bija ļoti slimi. Ja ne mūsu pediatre, ar paniku (ļoti līdzīga masalām, saucam ātro palīdzību) apskatīja un teica, kā izskatās, un uz vietas analīze apstiprināja, ka tas tā ir. Nācās 3 dienas nogulēt ar dēlu boksā un pēc rakstiskas atbildības līguma atstāju vēl vienu injekciju, meita saslima mājās. Pārdzīvoju karantīnu un viss. Un teica, ka kapets pipetes un viss būs slikti. Jā, dažiem cilvēkiem tas ir ērtāk, citiem grūtāk. Tāpat kā ar vainagu. Bērni gandrīz nemanīja, ka viņiem ir slikti.
аватар Pachok
Trīs dienas boksā – vai to uzskata par viegli slimu?
Atvainojiet, bet vai visas masalu vakcīnas bija pēc vecuma?
Man ir personīga interese, tāpēc jautāju - laiks revakcinēt savu meitu pret masalām, bet man nepatīk tas, kas pēdējos divus gadus notiek ar šo infekciju, arī starp vakcinētajām.
аватар moy_contakt
Pačok, 3 dienas boksā, tas nozīmē, ka bijām palātā uz diviem pacientiem, jo ​​tā ir ļoti smaga slimība. Bērns pats jutās labi. Temperatūra bija divas dienas, nokaisīta un vairs nekādu problēmu, nevis kā vakcinētam kaimiņam, kurš neizturēja dienasgaismu. Bija tāda acu tūska... Mūsu ierašanās brīdī bērns tur bija jau otro nedēļu un ārsti nezināja, ko ar viņu darīt. Katru dienu mūs veda uz rentgenu, un rezultātā mēs devāmies mājās, un viņš atradās reanimācijā. Mana meita saslima tikpat viegli. Potes ar neveiklām nebija, mani bērni ir alerģiski un nedarām visu, bet tas, ko darām, ir vispirms kaudze izmeklējumus un slimnīcā 3 dienas pirms un pēc.
аватар Pachok
Paldies par atbildi.
аватар Sergey_7979
Vai man kaut kas pietrūkst vai jau ir iespēja doties uz Slovēniju?
https://ua.news/ua/kuda-ukrayntsy-mogut-uletet-bez-observatsyy-spysok-stran/
аватар Apyatka
Atēnu lidostā saistībā ar trešo valstu pilsoņiem ieceļošanas aizliegumu ES aizturēti 17 Ukrainas pilsoņi, tostarp divi bērni, kuri uz Grieķiju lidoja no Kijevas. Ukraiņi Grieķijas galvaspilsētā ieradās sestdienas vakarā ar diviem reisiem: Ryanair (izlidoja no Borispiļas plkst. 18:00) un Wizz Air (izlidoja plkst. 18:45 no Kijevas lidostas).
Pasažieri ziņoja, ka ir ievietoti policijas iecirkņa kamerās lidostas teritorijā, atņemot visas mantas. Izbraukt drīkstēja tikai tālruņi bez lādētājiem.
Ceļotāji sūdzas, ka kamerās ir prusaki, nav ziepju un tualetes papīra, nav nodrošināti ar pārtiku un ūdeni, bet pārtiku un pirmās nepieciešamības preces drīkstēja iegādāties par saviem līdzekļiem.
аватар moy_contakt
Jautājums, kurš ir viņu ārsts, pat ja tādi cilvēki kā es, kuriem Grieķija šobrīd neinteresē, zināja, ka ceļš uz Ukrainu ES pagaidām ir slēgts. Es vispār nesaprotu, ar ko viņi rēķinājās un kādi dokumenti viņiem bija, uz kuru pamata gaisa pārvadātājs nolēma, ka viņiem tiks piemērots izņēmums ....
аватар Slav_na
my_contact,
gaisa pārvadātājam ir vienalga. biļete nopirkta - un lido! viņi tevi nelaidīs iekšā - tu lidosi atpakaļ, atnesi mums naudu savā knābī
... šādos gadījumos es atceros nabaga ārstu no itāļiem Krievijā)))
аватар Pachok
Nekas tamlīdzīgs. Reģistrējoties lidojumam, viņi vienmēr pārbauda, ​​vai pasažierim ir likumīga iespēja šķērsot robežu galapunktā un (vai) kā tiek organizēts tranzīts. To, kas šeit notika, var minēt. Visticamāk, lidostu reģistratori vienkārši noklikšķināja.
аватар Pachok
Un mūsu pasažieri droši zināja, ka ES tas nav iespējams, par to es nešaubos. Viņi domāja, ka ir visgudrākie. Viņi lec, ka mums visiem "gudrības" dēļ tiks segtas bezvīzu režīms.
аватар Slav_na
Varbūt viņi nezināja, ka Grieķija ir ES? kaut kas notiek...
par "Viņi vienmēr pārbauda, ​​reģistrējoties lidojumam..." - draugs pirms trim gadiem nolēma ietaupīt naudu un lidot no Kijevas skatīties baltās naktis nevis caur Minsku, bet caur Rīgu. un nebija tranzīta zonas (tagad ir, nē - es nezinu), jums jādodas uz pilsētu. un vīzas arī nav... īsi sakot, viņi atgriezās Kijevā. glābiet sasodīti!
samaksāja arī sodu
аватар Minor
YaSlavnaYa, aviokompānijām ir vienalga. Uz biļetes ir ieraksts par Vizačeku. Aviokompānijas to caururbušas, lai pārbaudītu, un tām būs jāatgriež pasažieri par saviem līdzekļiem. Un, it īpaši, ja biļete maksāja 9 eiro, tad kurš cietīs no viņu nolaidības. Tas ir tad, kad biļetes ir dārgas, tad aviokompānijai varbūt nekas
аватар Vika284
"Aviopārvadātājam ir vienalga. Tu nopirki biļeti - bet lido! Tevi nelaidīs iekšā - tu lidosi atpakaļ, atnesi mums naudu savā knābī."
Tā nav taisnība
Piemērs: es vairākas reizes lidoju uz Tunisiju, kad bija ārpus sezonas, kad nebija tiešo čarterreisu. No Kijevas bija Lufthansa reisi caur Frankfurti. Pie reģistrācijas galda Borispilē tiek izsaukts darbinieks, kurš pārbaudīja vīzu + kuponu viesnīcai un apdrošināšanu, un pēc šī darbinieka atļaujas viņi reģistrējas lidojumam.
Tieši tāpat viņi nereģistrēsies lidojumam ar apstrīdētu ieceļošanas vīzu
аватар olyajan
Vika284, vēl kā reģistrēties. Mans direktors tikko nopirka biļetes Tenerifē caur Londonu. Un es neņēmu vērā, ka ierašanās un izbraukšanas zonas ir atšķirīgas, un nav Lielbritānijas vīzu, un tas arī viss, lido atpakaļ kā balts gulbis, viss atvaļinājums bija pārklāts ar vara baseinu. Un Borispilā viņš mierīgi nokārtoja reģistrācijas un pasu kontroli. Ko viņi neredzēja, ka viņam nav Lielbritānijas vīzas?
аватар Vika284
Rīgas lidostā vēl 2012. gadā bija zona tiem, kas ceļo no Kijevas uz Maskavu un atpakaļ, bet bez Šengenas vīzas
аватар Pachok
YaSlavnaYa Tātad jūsu drauga gadījumā notika arī darbinieka nolaidība pie reģistrācijas. Es personīgi redzēju, kā dienas tiek skaitītas pēc biometrijas uz Eiropu, un mēs paši nekad nedrīkstam doties uz Dienvidkaukāzu bez vīzas pārbaudes, un mēs tur bieži lidojam. Mājās reģistrējamies lidojumam, aizejam uz bagāžas nodošanas galdu, ieraugām Ukrainas pasi - laipni lūdzam vispārējā rindā, lai pārbaudītu visu kārtībā, pirmkārt, derīga vīza.
аватар Vika284
olyajan nozīmē, ka tagad Borispiļas darbinieki ir mainījušies.
Pirms karantīnas februāra beigās un Ēģiptē marta sākumā biju Tunisijā, pārbaudīju reģistrācijas laikā
аватар Vika284
Atvainojiet, Ēģipte piedzērās T9 dēļ
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl