Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Igor_m
https://tripadvisor.mfa.gov.ua/ – aktuāls ceļotājiem.
аватар Apyatka
"Ārsts secina, ka vīruss ir zaudējis savu agresivitāti un šodien uzvedas kā parasta gripa."
Vai tas nav dakteris, kurš tika aizturēts?)
Līdz šim tā nav parasta gripa.
аватар Pachok
"Acīmredzot viņi gaida situāciju, piemēram, Itālijas ziemeļos, kad sākas masveida sērga"
camomille, Golubovskaja apgalvo, ka dažās jomās situācija jau atgādina Itālijas scenārija sākumu.
аватар Apyatka
Vjetnama ir atcēlusi visus ierobežojumus. Un neviens cilvēks tur nomira. Es esmu par Vjetnamu!
Bet viņš mūs vēl nevēlas.
Turklāt mēs vēl neesam iemācījušies teleportēties. Lidmašīnā inficēšanās risks ir lielāks nekā mikroautobusā, jo tur vairāk laika pavadām pilnībā slēgtā telpā.
Bet es neieteiktu braukt ar autobusu.
аватар Pachok
Nu par mutāciju ķīnieši saka, ka šobrīd ir seši celmi un divi jaunumi - slikti un salīdzinoši labi. Sliktā ziņa ir tā, ka nav krusteniskās imunitātes, tie, kas slimojuši ar veco covidu, viegli inficējas ar svaigiem, labā ziņa ir tāda, ka no jauniem ir mazāka letalitāte.
аватар Sergey_7979
Igors_m,
Es arī dzīvoju tajā rajonā. Tieši aiz tirgus Salyutnaya sākumā atrodas nesen atjaunots parks. Vakarā es eju no darba caur to - cilvēku pūļi, visi pilnīgi bez maskām
аватар Igor_m
Sergej_7979, es priecājos, ka neesmu viens (maskā).
аватар mishatour
moy_contakt, jūs labi domājat par Šarmu. Labākajos laikos ir sanitārija .. Ne šī vieta ... kur var ēst no publiskiem šķīvjiem. Lai gan katrs izlemj pats un neuztver manu viedokli par antireklāmu
аватар moy_contakt
mishatour es ļoti labi domāju))) neuztraucieties. Nu, es atkārtoju, ka man un visai manai ģimenei bija šī infekcija, es neveicu antivielu testu ... un es, iespējams, nedarīšu.
аватар mishatour
Igors, un es esam pāri jūrai). Mēs runājam par nedaudz dažādām lietām. Tirgus, sabiedriskais transports...utt...jūs nevarat apmeklēt (ierobežojiet, ja iespējams) . Bet, ja tu esi lidmašīnā, viesnīcā pludmalē... tavas darbības ir ierobežotas un tu vienkārši kļūsti par daļu no pūļa... Un šodien tas nav gluži droši. Jā un var būt problēmas ar transportēšanu... Vai pamanījāt, ka martā kāds lidoja uz Angliju un jūnijā atgriezās?? Vai esat dzirdējuši par valstu vadītāju sanāksmi ... par starptautiskajiem simpozijiem ??? Es nē! Tas ir tad, kad VIŅI lido ar SAVĀM lidmašīnām ar saviem šefpavāriem ... tad mēs varam domāt par lidojumiem. Es jūtos kā pesimists, kaut arī dzīvē esmu reālists))
аватар Igor_m
Miša, man šogad nekur nav jābrauc, noteikti. Es rezervēju villu Polyana (Transcarpathia), jo ir lietus ar plūdiem un izpostīti ceļi ar tiltiem (esmu automašīnā), un viņi arī pastiprināja karantīnu. Tāpēc šodien esmu ārzemēs. Cilvēce drīz neiemācīsies pārvarēt ļaunumu nevienā no tā izpausmēm, līdz tam mēs būsim pesimisti, lai gan lielākā daļa no mums ir reālisti.
аватар mishatour
my_contakt, labi atpūties! Gaidu iespaidus
аватар Pachok
Viesnīcas un lidmašīnas ir sliktas. Mašīna un atsevišķa māja/villa/kotedža ir labi :) Īpaši vietā, kur pludmalē nav drūzmēšanās, bet ir lielveikals ar piegādi!
аватар Slav_na
nav mašīnas ... mēs paliksim mājās
аватар moy_contakt
Kurš brauca uz rietumu....tāda skārda notiek.. ūdens tek, nogruvumi, lietus nerimst jau vairāk kā nedēļu.... Kampaņa, daba nolēma noskalot rietumu kopā ar a. kronis....
аватар Minor
moy_contakt, Jā, tur notiek šausmas! Bet ... nevajadzēja izcirst mežus. Tagad daba atriebjas
аватар camomille
Camomille, Golubovskaja apgalvo, ka dažās jomās situācija jau atgādina Itālijas scenārija sākumu
===
Es ļoti ceru, ka viņa kļūdās.
Citādi ar mūsu veselības aprūpes sistēmu mums nebūs Itālija, bet gan Ekvadora (((
Īpaši vietā, kur pludmalē nav pūļa, bet ir lielveikals ar piegādi!
===
Pirms pāris mēnešiem es lasīju rakstu, turklāt kādā autoritatīvā izdevumā, piemēram, NYT, par to, kā sieviete ASV, piegādājot pārtikas preces, inficējās ar koronavīrusu. Viņai bija kāda hroniska slimība, kuras dēļ viņa bija pakļauta riskam, un, lai sevi pasargātu, viņa atradās pilnīgā izolācijā. Sieviete ne ar vienu nesazinājās, pat ar ģimenes locekļiem, un dzīvoja savā mājā absolūti atsevišķi. Vienīgais infekcijas avots viņai varētu būt tikai pārtikas piegāde no lielveikala.
аватар Pachok
Jā, atmiņā gandrīz katru gadu ir tas pats ar sliktiem laikapstākļiem atsevišķos rajonos :( Nekas nemainās - atkal apmetas tajā pašā vietā, kur izplūst ūdens, nežēlīgi zāģē mežu, kniedē vienas dienas tiltus, mediji pumpē uz augšu baisāka bilde un ne vienmēr pat šogad .
Bet mēs tur vairs neejam citu iemeslu dēļ.
аватар camomille
Turklāt sieviete nesazinājās ar kurjeriem. Produkti tika atstāti pie viņas durvīm, un pēc tam viņa tos dezinficēja.
аватар Pachok
Interesanti...
Daudz jau ir rakstīts, ka vīruss ir "smags" un nokrīt, kad cilvēks to izelpo. Viņš pats nevar atkal pacelties, lai tiktu uz gļotādas. Ir nepieciešams to paņemt ar rokām un "berzēt" acīs, mutē un degunā. Un tad - jau ir daži pētījumi, ka šie kritušie vīrusi nav dzīvotspējīgi. Bet kur ir patiesība, to mēs labākajā gadījumā uzzināsim pēc 2-3 gadiem.
аватар dusik1981
Atpūtas cienītājiem ārzemēs vai drīzāk Melnkalnē, lūk, ko raksta konsuls Mihails Šmatovs
Sākot ar 22. jūniju, Ukrainas pilsoņi var ieceļot Melnkalnē, ja viņiem ir negatīvs PCR tests uz COVID-19. Prasības šim testam:
- tam vajadzētu būt PCR testam, ātrais tests nav piemērots;
- tests jāveic ne vēlāk kā 72 stundas pirms Melnkalnes robežas šķērsošanas (72 stundas pēc asins savākšanas, nevis rezultāti);
- testam jābūt izdrukātam un tulkotam melnkalnes vai angļu valodā;
- pārbaude jāveic laboratorijā, kas akreditēta atbilstoši ISO 15189, ISO / IEC 17025.
tāpēc domājam, spriežam, izdarām secinājumus.
аватар veritasana
Igor_m te es skatos cilvēkus bez maskām pieturās un autobusos.. Vajag vairāk info no slimnīcas, tiešraidē.. Varbūt tad sapratīs..
аватар moy_contakt
veritasana par maskām nerunāsim...lai tās pasargā vismaz no kaut kā pareizi jānēsā un pašai maskai jābūt pareizai nevis jāvalkā viena maska ​​mūžīgi....tās no maskām mūsdienās ir daudzkārt vairāk kaitīgas nekā labs un jēga vispār. Kad es redzu veikalā uzvilktu netīru lupatu, kas iepriekš bija maska, man uz sejas, lai mani ielaiž veikalā ... es saprotu, ka maskas nav par mums ... parastā paššuvēšana arī nebūs aizsargāt pret jebko (izņemot putekļus, protams) .bet ieelpojot izelpoto ogļskābo gāzi cilvēks noteikti apdraud savu veselību. Dzīvo.....es par ja tā būs tuberkulozes slimnīca, lai tomēr reizi gadā sāk taisīt flurku! Bet par covidu nevajag runāt..... Paceliet statistiku uz 30% slimo ārstu rēķina .. debilizms (jāveic atsevišķi un vispār nav jāiekļauj kopējā statistikā, jo šie ir cilvēki uzliesmojumā un ar tiešu varbūtību saslimt, un avots ir skaidrs, atšķirībā no onkuļa Vaņa no Zaprudnoe ciema, tur ir jāmeklē kontakti un jāsaprot, kur.
аватар Sergey_7979
Q.E.D:
Kamēr nebūs izdomāta vakcīna, kamēr tā netiks pārbaudīta, kamēr tā nebūs iekļauta medicīniskajos protokolos kā obligāta (piemēram, BSZh), līdz tam būsim karantīnā.
Un līdz ar robežu atvēršanu tūrismam retorisks jautājums :-(
аватар camomille
"līdz tam mēs būsim karantīnā" ... un kas tagad ir karantīna? ka nenotiek koncertu un izklaides pasākumi un ierodoties no dažām valstīm, kuru saraksts pastāvīgi sarūk, tiek nodrošināts 14 dienu novērojums. kas vēl? nekas cits netiek darīts un, acīmredzot, arī netiks darīts, kamēr nesāksies masveida sērgas. viņi jau izlaiž no valsts, viņi ziņoja par visu lidostu atvēršanu. cita lieta, ka mēs tagad esam kā spitālīgie Eiropai un ES mūs pat tuvākajā laikā neplāno ielaist.
аватар Pachok
Šodien tērzēju ar savu iecienītāko Turcijas viesnīcu. Informācija ir tāda - sertifikāta derīguma termiņš - mēnesis, tad pagarinājums. Noslogojums būs atkarīgs tikai no rezervācijām, 50% ierobežojumu nav. Tālāk, kas te jau daudzkārt rakstīts - pavārs izdala ēdienu, viesmīļi piegādā dzērienus. Atvērts šodien.
аватар moy_contakt
Pačok, tāpēc jau pirms nedēļas rakstīju, ka Turcija atcēla visus noslogojuma ierobežojumus. Tās ir atvērtas visām valstīm, izņemot Irānu (vai varbūt jau ir izmaiņas saistībā ar augustā gaidāmajiem svētkiem, viesnīcas kādam jāaizpilda). Tāpēc es neuzskatīju Turciju par atpūtu.
аватар Apyatka
Aktuālā atjauninātā karte krieviem https://www.tinkoff.ru/travel/map/
Aktuāli atjaunināta karte ukraiņiem
https://tripadvisor.mfa.gov.ua/
Krievijā statistika tagad ir mākslīgi pazemināta. Vai ir vērts doties uz Krievijas kūrortiem, katrs izlemj pats.
Es vēl neesmu bijis nevienā kūrortā. 2. jūlijā aizeju no attālinātā darba. Vienkārši vairs nav iespējas strādāt no mājām. Es par to uztraucos. Cilvēki ir tik noguruši no koronavīrusa, ka tagad viņi visu izdrāž.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl