Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар mishatour
Ko tu domā????
аватар camomille
Sergejs_7979
Tātad Raienam ir lidojumi 23. un 25. augustā, un tie ir pieejami rezervēšanai. Šīs ir izmaiņas lidojumu programmā, nevis "Ukraina tiks izolēta no civilizētās pasaules nopietni un uz ilgu laiku". Lai gan, protams, risks, ka mūs ilgstoši neielaidīs Šengenā, tagad ir palielinājies, ņemot vērā biežuma lēcienu.
аватар Vika284
Rayyan ir lidojumi un pieejami rezervēšanai Kijeva-Barselona no 21. jūnija, jūlija un augusta datumi, biļetes uz Kipru ir pieejamas no 5. jūlija
аватар camomille
Jautājums, kad Ukrainas tūristus ielaidīs ES. Oficiāli ES tiek norauta citu valstu pārstāvjiem no 1/7. Taču Ukrainas šajā sarakstā nav. Kad mēs tiksim iekļauti šajā sarakstā, kuram teorētiski laika gaitā vajadzētu paplašināties, nav zināms. Tāpēc ieceļošana ir iespējama tikai tad, ja jums ir uzturēšanās atļauja, līgums vai pamatoti iemesli. Nesen lasīju rakstu par šo tēmu, kur autore apsprieda, kā rīkotos aviokompānijas. Iespējams, ka situācijā, kad lielākā daļa biļešu uz lidojumu ir izpārdotas, aviokompānijām izdevīgāk būs lidot bez pasažieriem, kuru biļetes tādēļ izdegs. viņus nelaidīs uz klāja, kā vien atcelt lidojumu un atdot naudu.
аватар olyajan
Jā, tāpēc aviokompānijas joprojām pārdod gaisa telpu aviobiļešu aizsegā. Un pastāv risks, ja ir biļete, nekur nelidot.
аватар Marsyanchik
Bet Ēģipte ārzemniekiem tiek atvērta no 1. jūlija bez pārbaudēm un sertifikātiem. Tikai temperatūras mērīšana lidostā. Vīzas tiek anulētas līdz 1.oktobrim, Covid ārstēšana pēc atklāšanas par valsts līdzekļiem. Bufete caur plastmasu vai stiklu. Atļauts noslogojums līdz 75%. Apmetne līdz 3 cilvēkiem standartā.
аватар Marsyanchik
Paaugstināta temperatūra tiks uzskatīta par 38 vai vairāk. Ja tie tiek atklāti, viņi tiek nosūtīti uz pārbaudi lidostā par Ēģiptes līdzekļiem.
аватар nataha33
Ēģiptei var rasties cita problēma. Tagad viņiem ir liels saslimšanas gadījumu pieaugums dienā (vairāk nekā 1400 cilvēku), un mūsu Veselības ministrija, visticamāk, Ēģipti klasificēs kā "sarkano zonu", un pēc atgriešanās mājās ļoti iespējama divu nedēļu pašizolācija. Un, protams, pastāv augsts infekcijas risks. (
аватар ziskin
Ēģiptē es izlasīju, ka ar palīdzību, kur teikts, ka nē, nometiet saiti
аватар Marsyanchik
https://m.you tube.com/watch?v=0eaxDS1KQiA&t=16s Par to uzzināju šeit. Internetā ir daudz citu avotu, taču informācija ir sadrumstalota.
аватар Marsyanchik
Kamēr meklēju rakstus, atklāju, ja tomēr ieradīsies no sarkanās zonas, tad prasīs sertifikātu.
аватар Apyatka
Ryanair: biļetes uz Itāliju no Ukrainas ir pārdošanā līdz oktobra beigām!
No 52 eiro abos virzienos!
Šā mēneša sākumā Īrijas zemo cenu aviokompānija paziņoja par reisu atklāšanu no daudzām Ukrainas pilsētām uz Itāliju, taču biļetes bija pārdošanā līdz jūlija vidum. Tas saistīts ar to, ka Ryanair iepriekš saņēma Itālijas civilās aviācijas pārvaldes pagaidu atļauju veikt lidojumus starp Itāliju un Ukrainu tikai līdz 13.jūlijam.
Šķiet, ka atļauja tika pagarināta, jo šodien aviokompānija pievienoja biļetes tirdzniecībā līdz oktobra beigām!
Biļetes jau var iegādāties oficiālajā pārvadātāja vietnē.
аватар olyajan
Bet jūs varat tos iegādāties, nevis to, ka varat lidot
аватар camomille
Biļešu cenas ļoti labas. Tāpēc principā biļetes var iegādāties, pat ja lidojums tiek atcelts, var izvēlēties citus datumus. Ne jau tas, ka šādas cenas saglabāsies ilgu laiku. Aviokompānijas kompensēs zaudējumus, cenas celsies.
аватар Marsyanchik
Kā saprotu, pēc pases iekšā nelaidīs, nevis izbraukšanas vietā. Piemēram, jūs lidojat uz Grieķiju, kur varat, un no Grieķijas jau uz Vāciju, kur jūs nevarat. Ar nosacījumu, ka Vācija ir atvērta Grieķijai.
аватар Sergey_7979
Interesantas ziņas:
https://censor.net.ua/news/3201772/s_15_iyunya_observatsiyu_ne_nado_budet_prohodit_tem_kto_pri ehal_iz_stran_s_chislom_bolnyh_covid19_menee
Vai jūs domājat, ka 4 aktīvi gadījumi uz 100 000 iedzīvotāju (t.i. 0,4%) ir kāds apstiprināts starptautisks parametrs, kurā nav obligāta pašizolācija vai katra valsts nosaka ieceļotāju pašizolācijas sastopamības slieksni pēc saviem ieskatiem?
аватар Sergey_7979
Tikmēr:
http://lowcostavia.com.ua/aviakompaniya-mau-prypynyla-prodazh-aviakvytkiv-do-1-serpnya/
Vai viņi domā, ka līdz 2020. gada 1. augustam robežas ukraiņiem netiks atvērtas vai arī baidās no šodienas statistikas (753 jauni gadījumi)?
Interesanti, ka WizzAir no 16.06.2020 atsāks dažus lidojumus uz Ukrainu, kā solīts:
https://www.google.com/amp/s/ua.interfax.com.ua/news/general/666101-amp.html
аватар Apyatka
Kaut kā sākām kustēties ar lēcieniem un robežām. Atkal rekords.
Kas notiks?
Vai viņi mūs atkal aizslēgs?
Mēs jau ēdām griķus, un mans vīrs paņēma rīsus uz darbu, palika tikai prosa)
аватар Lilu..10
Un man no akcijas paliek mieži;)))
аватар Lilu..10
Es baroju putnus un tagad domāju ...
аватар Apyatka
Tikmēr (priekšnieka pilī))
Saskaņā ar informāciju, kas ievietota infrastruktūras ministra Vladislava Kriklija oficiālajā Facebook lapā, to valstu saraksts, kuras tuvākajā laikā atvērs savas robežas ukraiņiem, sastāv no:
No 15. jūnija:
- Albānija, ASV - bez ierobežojumiem uz robežas,
– Lielbritānija – pakļauta 14 dienu karantīnai,
- Turcija - bez ierobežojumiem uz robežas un pārbaudes pēc ierašanās.
No 27. jūnija:
- Tunisija - ar pārbaudi pēc ierašanās.
Robežu atvēršanas iespēja tiks izskatīta pēc epidēmijas uzlabošanās Ukrainā:
- Kipra, Melnkalne, Gruzija, Grieķija - no 1. jūlija
аватар Pachok
Izlasīju pēdējo lappusi un biju pārsteigts: tas viss ir “bez sertifikātiem, pārbaudēm, izolācijas” – cilvēki tiešām nesaprot, ka ne tikai viņi plāno atpūsties bez šī visa, bet arī tūkstošiem citu cilvēku, ar kuriem viņi sazināsies. ARĪ būt bez testiem, sertifikātiem un novērojumiem? Burtiski aklums.
Karantīnu nevajag atcelt, bet gan pastiprināt. Tādā tempā, kāds ir šobrīd, līdz rudenim noteikti neko negrābsim, skolas un bērnudārzi atkal tiks slēgti, mazie firmiņas izmirs, vidējie nolaidīs darbiniekus par 50%.
аватар dusik1981
Sergejs_7979
saskaņā ar epidemioloģiju nav obligāta pašizolācijas rādītāja. Lietu skaits tiek izmantots, lai noteiktu "tīru un netīru valsti". Katra valsts pati nosaka šo robežu. Parastā epidemioloģiskajā dienestā tiek ņemts vērā arī iedzīvotāju blīvums uz 1 m2, ārstniecības iestāžu klātbūtne ātrās palīdzības ierašanās robežlaika zonā, iedzīvotāju sociālais stāvoklis utt., utt. ņemts vērā. Bet tas viss nav saistīts ar tūres forumu ..
аватар Marsyanchik
Pat rediģējot, jūs varat inficēties taksometrā, lidostā vai pat lidmašīnā. Dažiem cilvēkiem tests var būt kļūdaini negatīvs. Tāpēc sertifikāti nav nekas, tīri birokrātisks žests. Pārbaudes lidostā joprojām ir muļķības. Kamēr jūs to darāt un gaidāt rezultātus (un tās nav 15 minūtes) kopā ar visu atbraukušo pūli, iespēja inficēties tur lidostā pieaug.
аватар Marsyanchik
Tiklīdz cilvēki izkļūs no karantīnas, un agrāk vai vēlāk viņi visi iznāks. Darbs, skola, bērnudārzi, augstskolas utt. mēs neizbēgami saskarsimies ar saslimstības pieaugumu un jau esam saskārušies. Vīruss nekur nepazūd! Lai gan es sapņoju, ka viss vienkārši kļūst par velti, un es kā bērns ticu brīnumam. Bet realitāte ir realitāte.
аватар lolipoli.com.ua
Laba diena visiem. Atvainojiet, varbūt ne pa tēmu, bet būšu ļoti pateicīga par palīdzību.
Manam vīram, kurš strādā Čehijā ar darba vīzu, ir paredzēts 12. jūlijā no Prāgas lidot uz Ukrainu, bet 21. jūlijā mums ir atvaļinājums citā valstī. Mēs baidāmies, ka viņu ievietos izolācijā uz 14 dienām un mēs nevarēsim izlidot. Nolēmām lidot kopā no Polijas (vīrs strādā netālu no robežas). Mēs ar meitu lidojam uz Poliju un no turienes jau kopā.Jautājums, ka man ir 2018. gada vasarā izdota pilnvara meitai, līdz šī gada beigām. Bet netā raksta, ka robežsargiem ir ļoti dažāda attieksme pret šādām pilnvarām un tās noteikumiem. Pats nekad neesmu lidojis. Sakiet lūdzu vai izlaidīs ar bērnu, varbūt kādam ir lielāka pieredze. Būšu ļoti pateicīgs
аватар Marsyanchik
Visi notāri, ar kuriem sazinājos pagājušajā gadā, ilgu laiku atteicās no šādas pilnvaras, tikai uz dažiem konkrētiem braucieniem, norādot izbraukšanas datumu no valsts. Neviens nav radījis vienu universālu visam. Teica, ka viņai nebūs juridisku pilnvaru muitas darbiniekam.
аватар Marsyanchik
Vai esat pārliecināts, ka ieceļošana Polijā tiks atļauta līdz 21. jūlijam?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl