Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Slav_na
my_contact,
+1
Es biju pārāk slinks, lai rakstītu))). parakstīties uz katru vārdu
аватар Marsyanchik
Pilnīgi piekrītu, ka Ukrainā, it īpaši Karpatos ar saviem strādniekiem, ir ļoti viegli saslimt ar covidu un tad iedomājieties vietējo slimnīcu līmeni, no kurām daudzas kopumā dažādu iemeslu dēļ ir samazinātas. Par Odesu es vispār neko neteikšu. Tur arī bez Covid infekcijas pietiek uz katra stūra.
Tātad, ja jūs dodaties uz slimnīcu, tas ir labāk ārzemēs. Ēģiptē pat slimnīcas ir pieklājīgākas.
аватар Marsyanchik
Ēģipte, starp citu, paziņoja, ka tuvojas ziemas sezonai. Vasarā ārzemju tūristiem atvēršana nenotiks, jo epidemioloģiskā situācija to neļauj. Ir sliktāk nekā Grieķijā un Turcijā. Sezona plānota no oktobra. Varbūt ātrāk, ja situācija mainīsies.
аватар Marsyanchik
YaSlavnaYa, kā tu jūties? Es ceru, ka jūs man piedosit personīgo jautājumu.
аватар Slav_na
Marsjančiks,
Mēs jūtamies lieliski, ko mēs visi vēlamies. Rīt taisām vēl vienu testu - un ļoti ceram, ka tas būs negatīvs
аватар Pachok
Man ir 84 dzīvokļi pie ieejas Kijevā. Kijeva ir līdere lietu skaita ziņā Ukrainā
Kāpēc tas ir drošāk par atsevišķu māju Karpatos, man nav īsti skaidrs. Neviens netaisās apskaut viesstrādniekus vai iet uz vietējām ēdnīcām. Neesmu dzirdējis par inficēšanās gadījumiem mežā.
Bet tev taisnība - joprojām stulbi. Man nav alternatīvu domu, kur likt bērnu uz trim vasaras mēnešiem.
Kas attiecas uz salīdzinājumu ar "ārzemēm" - tātad neesmu pret. Ja ne lidmašīnām un lidostām, un transfēriem (taksometriem). Ne viesnīcas ir galvenās briesmas. Līdz Karpatiem var nokļūt ar automašīnu, nevis elpot to pašu gaisu ar 140 cilvēkiem lidmašīnā, pat ja viņiem ir uzpurni. Temperatūras mērījumi - "cirks uz šautriņas". Pilnīgi visi zina, ka galvenie tirgotāji ir asimptomātiski, un tomēr viņi stulbi pielīmē šos bezkontakta termometrus, kas turklāt melo. Ekspress testi no tās pašas sērijas. Līdz testa uzrādīšanas brīdim cilvēks ir bijis lipīgs 5-7 dienas.
Par Odesu un citām mūsu jugām, piemēram, nebija nekādas runas?
аватар Pachok
Grieķijai joprojām ir kautrīgas cerības
аватар Apyatka
Šodien sēžam sapulcē, viens no darbiniekiem tur masku uz zoda. Es lūdzu viņu nejaukties, esmu pakļauts riskam un man nav antivielu (joprojām nav). Viņš man saka, ka Zviedrijā vispār nav karantīnas, bet manas brilles aizsvīst.
Pēc tikšanās Google meklējiet Zviedriju:
"Zviedrijas eksperiments ar valsts atvērtību, lai veidotu paplašinātu nacionālo imunitāti pret SARS-CoV-2, ir cietis neveiksmi. Lielākajai daļai pārbaudīto pilsoņu organismā nav antivielu. Tajā pašā laikā valsts ir neaizsniedzamā līderos starp visām kaimiņvalstīm Ziemeļeiropa gan saslimšanas gadījumu skaita, gan nāves gadījumu skaita ziņā:
- Zviedrijā 41883 inficēšanās gadījumi, miruši 4562 cilvēki, - 10,9% no saslimšanas gadījumu skaita jeb 45 nāves gadījumi uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju.
- Somija 6911 pacienti, 322 nāves gadījumi - 4,7% gadījumu, 5,8 cilvēki. uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju;
- Norvēģija 8488 pacienti, 238 nāves gadījumi - 2,8% gadījumu, 4,5 uz 100 tūkstošiem;
- Dānija 11 811 pacienti, 582 nāves gadījumi - 4,9% gadījumu, 10,1 uz 100 tūkst.
Man ir jautājums - labi, tur mēs slimojam
аватар Apyatka
Mans jautājums ir - labi, ir lielāka saslimstība, bet kāpēc mirstība?
аватар dusik1981
Es atbildēšu ar vārdiem "Nekā personīga, tas ir tikai bizness." Atcerieties, ko ES solīja valstīm ar augstu mirstību.
аватар Lilu..10
Pačok, te arī jautājums - vai mūsu Karpati, bet ļoti nežēlīgi, mežs - telts uz mēnesi. Vai Grieķiju ar mašīnu un vēl tur meklējam
аватар Lilu..10
Apyatka, post zemāk nogalināti. Un tā domā (tiešām????) vairākums
аватар Lilu..10
Pasaules sazvērestības teorija....????????????‍♂️
аватар Lilu..10
Sasodīts, atgriezīsimies strīdā pie Bila Geitsa;))))
аватар dusik1981
Paskaties valstu statistiku par mirstību, un paskaties uz ES direktīvas ekonomiku, un tad sapratīsi, kāpēc mirstība dažās ir tik un citās citāda. Tīras zināšanas ekonomikā un viss. Domāju, ka mūsu valstī būtu rīkojušies tāpat, ja viņiem būtu apsolīti vairāki simti eurekas zīdkoka.
аватар dusik1981
Jā, un par karantīnu vai nekarantīnu palasiet, cik maksā cilvēka dzīvība, atkal ekonomistu darbos, un tad sapratīsiet, kāpēc atsevišķas valstis iestājas par karantīnas atcelšanu vai neievieš to. Atbildēšu ciniski, cilvēka dzīvība nav dārga, un pat medicīnas statistikā, (atkal viss tas pats sociālais medus, lai gan es mācījos pēc rubļa "likmēm", bet tas īpaši neietekmē ātrumu)
аватар Slav_na
pačok,
Kāpēc jūsu dzīvoklis ir drošāks nekā kāda cita māja Karpatos? Godīgi sakot, es pat nezinu, ko atbildēt. varbūt tāpēc, ka mājās tu pats visu tīri-mazgā-dezinficē. un kā viņi to darīja mājā ... un kurš ...
jūs varat nokļūt ar automašīnu - tā jums ir vieglāk! bet pa ceļam ir degvielas uzpildes stacijas, šī setera veikali, kur atkal cilvēki ir cilvēki ...
Nedod Dievs, es nevienu neatrunāju - katrs izvēlas pats. bet mans vīrs sēž blakus dīvānā ar "+" testu - un nez kāpēc man ir bail...
аватар Apyatka
Apyatka, post zemāk nogalināti. Un tā domā (tiešām????) vairākums
Es to nesapratu. Kura ziņa ir zemāk?
аватар Lilu..10
Atbildēšu ar vārdiem "Nekā personīga, tas ir tikai bizness". Atcerieties, kas ES tika solīts valstīm ar augstu mirstību.
man tas patīk
dusik1981 šodien atbildēja
– Jā, un šī biznesa dēļ es šodien negulēju, divu līdzšinējā reanimācija, paldies Dievam, izrādījās. Skaidrs, ka daudzi par šo gadījumu ir neizpratnē, bet tas, kas patiesībā notiek mūsu valstī, ir ļoti slikti. Un šie vārdi - "Paskatieties uz valstu statistiku par mirstību, un paskatieties uz ES direktīvas ekonomiku, un tad jūs sapratīsit, kāpēc mirstība dažos ir tik un citās citāda." Tīras zināšanas ekonomikā un viss. Domāju, ka mūsu valstī būtu rīkojušies tāpat, ja viņiem būtu apsolīti vairāki simti eurekas zīdkoka. "- atspoguļo vēlmi parīt doties uz darbu (izmaiņas)
аватар dusik1981
tāpēc tiem, kuri vēl nav aizgājuši pensijā, teicu saviem draugiem 12. martā "No šī bara jums nebūs Šanovni"....." un iesaku iet pensijā vai izstāties vai uzreiz doties slimības lapā un tad doties prom, lai nesasprindzinātos Tāpēc nākot tur nomainīt, ja nemaldos atmiņa, neskatījos uz miega laiku, lai gan tā bija 2000. gados, kad arī ar jaunu entuziasmu strādāju slimnīcā.
аватар Pachok
YaSlavnaYa kāpēc tu baidies? Jūs rakstījāt, ka testi ir pozitīvi, jūtaties labi. Vai nē? Ja es būtu tavā vietā, es priecātos - kādu laiku tev būs antivielas, tu vispār vari atpūsties.
Es nesalīdzinu dzīvokli ar māju, bet gan mūsu daudzdzīvokļu māju ar māju. Dzīvoklī nesēžam, jebkurš izbrauciens uz ielu ir potenciāls kontakts ar 200+ cilvēkiem mūsu lievenī. Degvielas uzpildes stacijas ... nu man te nav ko teikt :))) Mēs jau Kijevā uzpildām degvielu un uzpildam degvielu, un benzīntankos ar cilvēkiem nečakarējamies :)
Par tīrīšanu un dezinfekciju - vīruss tiek pārnests ar gaisā esošām pilieniņām, tas nepaliek uz virsmām, liecina jaunākie Vācijas dati. Un es kaut kā vairāk uzticos vāciešiem, nevis PVO, kas sevi ir diskreditējusi līdz pašām beigām.
аватар Apyatka
Man šķiet, ka augstā mirstība liecina par to, ka valstī ir zems atklāšanas līmenis.
аватар Lilu..10
+ 100. Pārbauda tikai tos, kuri spītīgi piesakās, pārējie sēž mājās, kam paveicas. Kad tas jau ir kritisks, dodieties uz pārbaudi un dodieties uz slimnīcu. Valstī ir ļoti maz testu. Un reģionos tas nemaz nav godīgi sadalīts. Šeit mums ir tas, kas mums ir. Un patiesībā mēs reizināmies vairākas reizes
аватар Lilu..10
Personīgi mūsu klīnikā, lai veiktu pārbaudi, ir nepieciešams ilgs laiks, lai pierādītu, ka manam pacientam tas ir vajadzīgs. Tāpēc dodieties uz maksas laboratoriju un tieši to, kuru iesaka. Mēs pārbaudām tikai ļoti sarežģītus pēc rentgena. Tā ir mūsu realitāte. Mēs dzīvojam vienu dienu
аватар dusik1981
Savulaik Ļaško kungs godīgi atbildēja, ka viņiem nav naudas par testu, tāpēc es vienkārši neatceros šādu testēšanu nevienā kanālā, ne "tiešraidē", ne "5. kanālā". Es tādas muļķības burtiski neatceros. Un par to kā domāt agrāk bija rakstīts, ka ārsti nelaiž garām :) sociālie mediji pēc formulas bez problēmām uzskaitīs kas un cik.
аватар Lilu..10
Nesapratu jūsu ziņu
аватар dusik1981
un ko saprast tur ir formula pacientu rādītāja aprēķināšanai uz populāciju, tāpēc vajag izmantot un viss. Kurš atceras priekšmetu "Sociālā medicīna un veselības aprūpes organizācija" ("putnā" sauc sociālo medicīnu), tad, ja ir sākotnējie dati, nav problēmu aprēķināt reālos rādītājus. no
аватар Lilu..10
Tātad viss ir skaidrs un uz ilgu laiku! Runa ir par to, ka mēs neveicam pārbaudes. Šodienas - pat !!! -16 793 kopā ar ELISA (es personīgi esmu nedaudz pret šādu aprēķinu) - - piliens jūrā
аватар Lilu..10
Kāda jēga skaitīt?
аватар Apyatka
Es laikam staigāju. Bet .. ko skaitīt? Koronavīruss pēc gripas formulas?
Pieskaiti mums Anu, ja neesi bijis izlaidīgs.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl