Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Marsyanchik
Un gadās arī tā, ka lietojumprogramma precīzi nenosaka ģeogrāfisko atrašanās vietu. Tas var nejauši parādīt, ka atrodies kaimiņmājā :) un tad ir arī sods, bet tajā pašā laikā jums pat neienāca prātā to lauzt.
аватар Marsyanchik
Atkal, tas attiecas uz Krieviju. Būtu interesanti uzzināt, kā darbojas ukraiņu lietojumprogramma tiem, kas to faktiski instalēja un izmantoja.
аватар camomille
dusik1981, bet kur ir rakstīts par masku sertifikāciju? Lūdzu, iedodiet man saiti.
Wizzs savā vietnē bija oficiāla informācija par maskām. Precīzi atceros, ka pasažieriem bija prasība nodrošināties ar aizsargmaskām un norāde, ka viņus neielaidīs uz kuģa, ja viņiem nebūs maskas. Es neatceros prasības masku vai noteiktas klases respiratoru sertifikācijai. Varbūt kaut kas ir mainījies...
аватар camomille
Turks parāda, kā izskatīsies restorāns viesnīcā (galdiņi 2 m attālumā) utt.
Cilvēki, kuri pulcēsies, tiks ēdināti pēc grafika: reģistrējoties norādīs precīzu laiku, kad būs iespējams apmeklēt restorānu. Katra ēdienreize būs 3 maiņās (katra pa 1h), jo. Restorānā ir ne vairāk kā 200 cilvēku.
https://www.youtube.com/watch?v=DYUcY_V2ZGI
аватар camomille
https://wizzair.com/ru-ru/informatsiya-i-uslugi/informatsiya-o-poezdke/usilennye-mery-po-oh rane-zdorovya-i-obespecheniyu-bezopasnosti
Wizz Air nav nekādu masku sertifikācijas prasību. Tas vienkārši saka "medicīniskā maska". Ja lidojums ir ilgāks par 4 stundām, rezervē jāņem maskas.
аватар Slav_na
barot pēc grafika
Atcerējos padomju sanatorijas Adlerā, Agojā, Sudakā utt ar maiņu ēdināšanu.
Nedēļu tu esi pirmajā maiņā, nedēļu otrajā. Galds četriem, sviestmaizes ar ikriem (2-3 gab. uz malas), kastrolis ar pirmo, dzēriens. Otro atnes vēlāk. Un maza grāmatiņa, kurā rītdienai atzīmē, ko vēlētos nogaršot. Ja jūs un jūsu kaimiņi pasūtījāt dažādas zupas, divus kastroļus)))
аватар dusik1981
https://www.eurointegration.com.ua/articles/2020/05/25/7110290/ šeit ir jaunākais raksts, un neaizmirstiet, ka medus maska ​​nav nekas tāds, ko pārdod vairumā
аватар Iren48
Ak tu, Joškina kaķis! Ķekšana! Un karš, joprojām ej! Lai gan neliekas ne zinis. Baidāties no iesnām nolaisties? Un te atkal viņi sāka rīkoties kā bērni, lai gan pirms epidēmijas ilgu laiku bija kluss. Arābi jau ir samierinājušies ar ebrejiem, bet mūsu valstī, šķiet, ne visus ļaunos nogalināja karš. Tanki ripo uz priekšu un atpakaļ pa pilsētu.
Atpūtieties, pilsoņu patrioti!
аватар camomille
Galds četriem, sviestmaizes ar ikriem (2-3 gab. uz malas), kastrolis ar pirmo, dzēriens. Otro atnes vēlāk. Un maza grāmatiņa, kurā rītdienai atzīmē, ko vēlētos nogaršot. Ja jūs un jūsu kaimiņi pasūtījāt dažādas zupas, divus kastroļus)))
------------
Tāda lieta ir arī tagad. Vismaz tā bija 2013. gadā. Manas draudzenes strādā uz dzelzceļa, un es ar viņām devos līdzi par dzelzceļnieku uz sanatoriju Mirgorodā. Ēdiens ir tieši tāds pats. Vai tas kaviārs nebija katru dienu.
аватар camomille
neaizmirstiet, ka medus maska ​​nav nekas tāds, ko pārdod vairumā
===
Sertificētas medicīniskās maskas ir EAAB prasība. Ja ņem vērā WizzAir prasību mainīt masku, ja lidojums ir ilgāks par 4 stundām, runa ir par parastajām maskām, nevis par FFP2 vai FFP3, jo. to nodiluma laiks ir daudz garāks. Pašdarinātas maskas ir aizliegtas.
аватар Marsyanchik
Teorētiski maskas ir jāizsniedz iekāpšanas brīdī un jāiekļauj biļetes cenā. Esmu slims vairāk nekā 4 stundas, kas nozīmē divas maskas. Tas ir tāpat kā ar skābekļa masku vai drošības jostu paņemšanu līdzi. Aizmirsu mājās - nelaiž uz klāja :))
аватар Vika284
EASA drošības protokolā viņi raksta par medicīnisko masku nēsāšanu
Medicīnisko sejas masku (turpmāk “sejas maskas”) nēsāšana ir ieteicama visiem pasažieriem
Ieteicams, nav nepieciešams
аватар Vika284
tālāk ir zemsvītras piezīme par medicīnisko sejas masku
Medicīniskā sejas maska ​​(pazīstama arī kā ķirurģiska vai procedūru maska) ir medicīnas ierīce, kas nosedz muti, degunu un zodu, nodrošinot barjeru, kas ierobežo infekcijas izraisītāja pāreju starp slimnīcas personālu un pacientu...Medicīniskās maskas atbilst prasībām, kas noteiktas Eiropas standartā EN 14683:2014. Nemedicīniskās sejas maskas (vai “kopienas” maskas) ietver dažāda veida pašdarinātas vai komerciālas maskas vai sejas pārsegus, kas izgatavoti no auduma, citiem tekstilizstrādājumiem vai citiem materiāliem, piemēram, papīra. Tie nav standartizēti un nav paredzēti lietošanai veselības aprūpes iestādēs vai veselības aprūpes speciālistiem. Dažās ES/EEZ valstīs un Apvienotajā Karalistē tiek izmantotas un ieteicamas nemedicīniskas sejas maskas. Tomēr trūkst pierādījumu par to efektivitāti COVID-19 pārnešanas novēršanā.
аватар Vika284
Šādi šī maska ​​izskatās saskaņā ar EN 14683:2014
аватар Pachok
Veltīts zviedru faniem
https://www.forbes.ru/newsroom/obshchestvo/402097-glavnyy-epidemiolog-shvecii-vpervye-priznal- oshibkoy-otkaz-ot-karantina?fbclid=IwAR11xgLNgDmf36GRfZ5UAEfj-xss2Hg2200000 004x4Hgg_fj-xj
ttps://www.ft.com/content/dae6d006-9adc-46d5-9b4e-79a7841022e8?fbclid=IwAR35sCWjvXyTpZChq eHdITLn0e6AWfgwfnUNzfLdo7wTehD75-9b4e-79a7841022e8
аватар Slav_na
Veltīts Zviedrijas faniem === tāpēc galu galā ne visas Krievijas Federācijas vietnes melo ...
аватар Apyatka
Ukrainā lidojumus sola atklāt 15. jūnijā.
аватар zolyshka111
Irānā, otrais vilnis, Meksikā katru dienu mirst 500 cilvēku. Azerbaidžāna ir mīkstinājusi karantīnu, sācies uzplūdums, un atkal tiek ieviesta stingrā karantīna. Es domāju, ka mēs priecājamies agri ...
аватар Apyatka
zolyshka111 mums vakar ir vairāk gadījumu nekā jebkad visā karantīnas laikā.
Vai jūs domājat, ka viņi mūs atkal slēgs?
аватар zolyshka111
Apyatka, es tā domāju.
аватар zolyshka111
Mans personīgais viedoklis ir tāds, ka karantīna tika atvieglota agri.
аватар Minor
Mūsu valdība un agri runāja par cilvēkiem. Mēģinājām pretoties, bet, nē. Tāpat kā visi citi, arī mēs. Un vakardienas rezultāti vēl nav rādītājs par iepriekšējo karantīnas mazināšanu. Pārbaužu rezultāti ne tuvu netiek iegūti katru dienu. Un rīt vispār gandrīz viss tiek noņemts. Kur loģika? Pirmais antirekords ir kļuvis – noņemam turpmākos ierobežojumus. Viņi baidās no kārtējā Maidana - viņi nolēma iet mazākās pretestības ceļu.
аватар zolyshka111
Neliels, pilnībā piekrītu. Pat kā lidmašīnām ir atļauts doties - ejiet ellē.
аватар Lilu..10
Cilvēki atslābinājušies, neviens nenēsā maskas. Uz jautājumu “kāpēc?” - atbilde ir “noguris”. Mēs paši rokam kapus. Par ziņām ir streiki. Izmantojot šo pieeju, mēs būsim šūpolēs ļoti ilgu laiku.
аватар zolyshka111
Starp citu, nupat TSN bija stāsts par lidojumu atsākšanu, interviju sniedza īgņa mandrivinga sieviete, nebrīnīšos, ja mūsu foruma dalībniece apmeklētu 70 valstis, viņa saka, tiklīdz būs iespējams lidosim ar visu ģimeni, mēs lidosim uz Madagaskaru. Labi, viņa un viņas ģimene, taču pastāv liela iespēja, ka viņa un viņai līdzīgie atnesīs vīrusu un neviens nebūs mājās divas nedēļas. Un viss griezīsies ar jaunu sparu. Es tiešām nesaprotu, vai tiešām ir tik grūti atlikt lidojumus??
аватар Marsyanchik
Drīzāk viņi to nenesīs, bet nesīs tālāk pa pasauli.
аватар zolyshka111
Nu, lai viņi to nogādā, ne par to ir runa, galvenais, lai pandēmija nebeigsies ļoti ilgi un nav zināms, kā tā mutēs un cik agresīva kļūs.
аватар Marsyanchik
Diemžēl nekas nenotiks bez kvalitatīvas ārstēšanas vai veiksmīgas vakcinācijas. Vīruss nekur nepazudīs, lai arī būsim ieslodzīti vēl uz gadu.
аватар Marsyanchik
Saskaņā ar jaunākajiem datiem vīruss novājinās, vairāk cilvēku atveseļojas. Kādam nepaveiksies. Es varu runāt tikai par sevi, un es tiešām neesmu gatavs sēdēt mājās vēl gadu vai pat sešus mēnešus.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl