Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар moy_contakt
Es arī domāju, ka jūlijā mēs jau lidosim, bet atceroties kā tas sākās ...... Ķīna decembrī sāka runāt par pušumu .... martā mēs slēdzām. Runājam arī par otro vilni.....Ja mūs atkal ieliks atkārtotā karantīnā....būs smagi.....
аватар camomille
Tagad Instagram vietnē Join Up tiešraidē sazinās ar Turcijas viesnīcu ķēžu pārstāvjiem un pastāsta, kā būs tālāk
аватар camomille
pēc turku domām: Ukraina būs viena no pirmajām valstīm, kas lidos uz Turciju. Krievija, Dienvidkaukāzs un citas valstis, kur ir daudz slimu cilvēku, tiks aizturētas, lai gan iepriekš bija paredzēts, ka briti ieradīsies 16.jūnijā.
Oll paliek. Telpās būs pirmās palīdzības aptieciņas ar cimdiem un maskām. Pēc katras personas viņi gatavojas dezinficēt sauļošanās krēslus. Teritorijas zonējums sociālās distances uzturēšanai.
аватар camomille
atpūtnieku pieeja produktiem būs ierobežota. pieejamas vienreizējās lietošanas ierīces.
gaidāma atvēršana 07.01. vēl nav galīgo noteikumu par viesnīcu darbību. viss notiek diskusiju režīmā.
аватар moy_contakt
Jā, es jau esmu redzējis šādas iespējas Turcijā un Ēģiptē, un viņi neko jaunu nepateica, izņemot to, ka viesnīcas tika iztīrītas un gaidīja tūristus. Tk daudzi momenti joprojām ir procesā. piemēram, maskas. Teorētiski, ja sauļojies vai peldies, tad bez maskas, bet pārējais laiks maskā.... brīnišķīgi protams. Turcijas viesnīcas apkalpos tūristus ar koferiem no un uz, un atpūtas laikā ir aizliegts atstāt viesnīcu. un daudz kas no tā
аватар camomille
dodas uz kvarca numuriem, peldbaseini darbosies. mini klubi, sporta zāles utt. strādās, bet uzliks cilvēku skaita ierobežojumus.
kas notiks ar covid pasēm, testēšanu utt. - viņi vēl nezina. bet, viņi sagaida, ka tūristi lidos uz Turciju ar sertifikātiem.
аватар Apyatka
Jau ir maskas, kas atveras, kad ņem karoti pie mutes)
аватар Igor_m
Vai karotei jābūt pilnai vai tukšai? Un ja pēc aizvēršanas saplīst "logs"? Smieklīgi...
Sešpadsmit gadus visu apdrošināšanu veicu vienā uzņēmumā, pie viena aģenta. Pirms nedēļas veicu autopilsoni un netīšām jautāju par medicīnisko apdrošināšanu ārvalstīm. Jebkas, pat no meteorīta krišanas un inficēšanās ar jebkuru slimību no citplanētiešu, bet ne koronavīrusu. Vai viesnīcas pieņems bez COVID apdrošināšanas, kas notiek, ja tūrists viesnīcā saķer šo infekciju? Kurš atbildēs, ja tā rezultātā atpūtušais nomirs vai labākajā gadījumā inficēs kādu duci vai divus cilvēkus? Nav smieklīgi !
аватар camomille
Eiropa ir ieviesusi jaunus drošības noteikumus aviācijai: kā mainīsies gaisa satiksme
https://www.avianews.com/world/2020/05/21/easa_aviation_health_safety_protocol_key_points/
аватар camomille
"Es mēģināšu atrast video"
jau redzēts šis video. no krustā sistā zēna autoriem :)))
аватар Vika284
"atpūšoties aizliegts iziet ārpus viesnīcas" pastāvīgi skatos turku ziņas, tāda noteikuma nav
Viss pārējais ir ziņās un viesnīcu ziņās: pludmales zonas, maskas, 24 stundu reģistrēšanās pārtraukums starp viesiem, koferi
par fitnesa klubiem un spa viesnīcās tagad ir aizliegti, taču tie tiks pārskatīti
Tāpat katru dienu mērīs temperatūru un viesnīcās būs atsevišķas karantīnas telpas tiem viesiem, kuriem radušās aizdomas.
Pludmales zonas tiks iedalītas un nostiprinātas katrai ģimenei vai uzņēmumam vai 1 personai
аватар Vika284
Tūristiem pēc ierašanās lidostā tiks organizēts eksprestestēšanas punkts
аватар Vika284
tajās pašās turku ziņās lasīju, ka Dubaijā aviokompānija Emirates veic asins analīzes visiem pasažieriem pirms iekāpšanas un rezultāti ir pieejami 10 minūšu laikā
аватар moy_contakt
Par to, ka no viesnīcām ārā nelaidīs, noskatījos interviju ar viesnīcas pārstāvi (viena no foršajām, nosaukumu vairs neatceros, jo tādu jau esmu redzējis duci video), un tāpēc viņa teica, ka viesnīca būs tīra teritorija, tūristam, kas iet cauri viesnīcai, tiks veikta īpaša apstrāde. Un šādos apstākļos, kad tūrists atrodas iekšā, pat ja gadās, ka kāds nonāk asimptomātiskā stadijā un saslimst, tad šāda iespēja ļaus ātri novērst uzliesmojumu un visus kontaktus. Šādus pasākumus noteikti vēlas noteikt uz jūliju-augustu, un pēc tam atbilstoši situācijai.
аватар Vika284
Varbūt tie ir iekšējie noteikumi, kurus noteiks pašas atsevišķas viesnīcas, tas ir reāli viesnīcām ar lielu teritoriju un plašu iekšējo infrastruktūru
Un, ja viesnīcai nav teritorijas vai mini teritorijas, vai jums ir jāiet kājām līdz viesnīcas pludmalei, vai viesnīcai nav pludmales, ja viesnīcas ēkas atrodas pāri ceļam un ja viesnīcai nav viss......
Galu galā pirmās tiks atvērtas neatkarīgi no viesnīcas, pansionāti, butika tipa viesnīcas. Lielākajai daļai atsevišķu viesnīcu vispār nav teritorijas un nav pludmales
аватар Apyatka
Ekspress testi neuzrāda līdz 7 slimības dienām. Tātad tie, varētu teikt, šajā situācijā ir bezjēdzīgi.
аватар moy_contakt
Apyatka, izņemot to, ka eksprestesti var neuzrādīt slimību vispār, bet tie var arī dot viltus pozitīvu rezultātu. Un tas rada stresu. Šo testu precizitāte nav īpaši iepriecinoša.
аватар ira.novo2000
Nevar noliegt, ka ir vīruss. Ir smaga pneimonija. Vēl viens moments ir tas, ka tie visi bija ziemā. Un ziemā tas notika bieži un saslimstības līmenis šogad nav augstāks kā iepriekšējos gados.
Epidēmija – es esmu ārsts un tas ir mans profesionālais viedoklis – ir absolūti politiska. Ir arī sliktākas slimības un saslimstība ir augstāka, taču bez reklāmas medijos tās vienmēr noritēja raiti un bez pārmērīgas panikas. Un galvenais, neapturot ekonomiku un sabiedrisko dzīvi.
Par analīzēm. Tie ir tādi, kādi ir tagad, bezjēdzīgi un neko nepierāda.
Nu, viņi atrada antivielas vai vīrusa fragmentus... Un ko tad?
Vīrusam ir 50 gadi. Antivielas var būt vecas, arī vīrusa fragmenti.
Antivielu titrs netiek noteikts – tikai antivielu titra pieaugums liecina, ka slimība ir svaiga.
аватар Sergey_7979
Vai kāds ir uzdevis šo jautājumu:
pieņemsim, ka ar ES tiks atvērti avioceļi, bet vai pēc atgriešanās Ukrainā būs jāiziet 14 dienu pašizolācija (novērošana)?
Ņemot vērā to, ka standarta brauciena ilgums uz Eiropu ir līdz 14 dienām, tad tērējot mājās cilvēkam tikpat daudz - ne katrs uzņēmums tam piekritīs, pat ja cilvēks atradīsies pašizolācijā šīs 14 dienas par saviem līdzekļiem
аватар Slav_na
my_contact,
viltus pozitīvs ir, maigi izsakoties, nepatīkams pacientam, bet viltus negatīvs....
аватар dusik1981
Ja runājam par to, kas mums ir šodien, tad pēc ierašanās no citas valsts Ukrainas pilsonim būs jāiziet 14 dienu pašizolācija.
Daudzi tūrisma operatori saka, ka šogad ārvalstu tūrisma plūsma samazināsies, viens no faktoriem ir tas, ka jāiziet pašizolācija.
Vispār katrs pats izvēlēsies, vai šogad jābrauc uz ārzemēm, ja apstākļi nemainīsies, vai arī brauks uz Ukrainas jūru ar Ukrainas servisu par Eiropas cenām, jo ​​nevienam nav noslēpums, ka normāls atvaļinājums jūras piekrastē Ukrainā maksās no 500 dolāriem vienai personai, par 7 dienām.
аватар Vika284
"normāla atpūta jūras krastā Ukrainā sāksies no 500$ vienai personai, uz 7 dienām" tātad iepriekšējie gadi maksāja ap 500$ kaut kur Zatokā vai Odesā, ja pareizi saprotam normāla viesnīca, kas atbilst jēdzienam "normāls" un nevis pagaidu būda ar ērtībām uz ielas
Vairākas reizes rēķinājām atvaļinājumu Zatokā normālā viesnīcā (ne vip vai lux) jūlijā-augustā, viesnīca ar brokastīm + vilciena biļetes + transfērs no stacijas uz viesnīcu un atpakaļ + ēdināšana. Tās ir viesnīcas ar minimālu animāciju bērniem vai bez animācijas, protams, plus kaut kādas izklaides izmaksas.
аватар Apyatka
"vīrusa fragmenti .."
Vai esat pārliecināts, ka esat ārsts?) Kāda veida lūžņus jūs domājat? RNS?)
"Antivielas var būt vecas"
"Vīruss 50"
Kurš konkrētais vīruss ir 50 gadus vecs un kādas "vecās" antivielas var noteikt testus, kas paredzēti pilnīgi jaunam SARS-CoV-2 vīrusam?) Tas pat izklausās interesanti) It īpaši, ja mēs meklējam M.
Pārbaudes būtībā ir nepilnīgas, tā ir taisnība. Pat ja neņem vērā šo konkrēto vīrusu. Nav testu, kas parādītu 100% patiesību. Diemžēl.
Bet ir arī jautājums par to, cik šie testi ir piemērojami konkrētai situācijai (cilvēks lidoja atvaļinājumā). Tas ir no temperatūras mērīšanas zonas pie ieejas lielveikalā vai vispārējās cimdu valkāšanas. Vairāk psiholoģisks pasākums nekā efektīvs. Cilvēka organismā antivielas M veidosies 7. slimības dienā, antivielas G – 14.-20. Tas ir, 7 dienas slims cilvēks inficē visus apkārtējos.
Kas attiecas uz politisko epidēmiju, es pat nekomentēšu.
аватар Apyatka
my_contact,
viltus pozitīvs ir, maigi izsakoties, nepatīkams pacientam, bet viltus negatīvs....
Parasti testi tiek kalibrēti tā, lai tie varētu sniegt kļūdaini pozitīvu vai viltus negatīvu rezultātu. Lai tas nenotiek tur un tur. Pēc tam mums paziņos, kādi ir viņu rezultāti, kādā virzienā)
Bet, pat ja tie ir ļoti, ļoti precīzi, tie joprojām ir bezjēdzīgi ātrai diagnostikai, šķirojot slimos un veselos. Vajadzētu veikt PCR testu, bet tas nav ātrs.
Un jo īpaši, ja viņi pērk testus kopējo antivielu noteikšanai, kopumā būs jautri. Par slimiem var atpazīt tos, kuri jau bijuši slimi.
Iespējams, pirms izbraukšanas uztaisīšu G antivielu testu, lai tāda ātrā testa gadījumā (ja tas būs pozitīvs) man būtu pierādījums, ka man jau ir G antivielas.
аватар Vika284
"pierādījums, ka man jau ir G antivielas" un vai esat pārliecināts, ka varat to pierādīt, vai viņi paņems jūsu pierādījumu sertifikātu, vai būs norādījumi par papildu sertifikātiem un sertifikātiem un no kurām medicīnas iestādēm būs nepieciešams ņemt šo sertifikātu , kādi testi būs - tagad to neviens nezina
Valstis tagad plāno veikt testus lidostā, lai izlidotu vai ielidotu dažādos veidos. Bet patiesībā Turcijā, Austrijā, AAE .... ir savi galvenie medicīnas darbinieki (varbūt līdzīgi dažādās valstīs) un ārstu un zinātnieku grupas, kas nopietni nodarbojas ar šo problēmu un sniedz ieteikumus par noteikumu izstrādi. , ieteikums testu analīzēm lidostās nav izdomāts no griestiem "nu, pamēģināsim, bet efekta nebūs"
аватар Sergey_7979
Domāju, ja pēc gaisa sakaru atvēršanas ar Eiropu saglabāsies divu nedēļu pašizolācija pēc atgriešanās Ukrainā, tad burtiski daži cilvēki dosies atvaļinājumā uz ārzemēm. Un aviokompānijas un TO cietīs jaunus zaudējumus
Manuprāt, pašizolēšanās ar brīvdabas satiksmi būtu jāatceļ
аватар Igor_m
"Manuprāt, pašizolēšanās ar brīvdabas satiksmi būtu jāatceļ"
un aizliegt koronavīrusu, un vispār izturēties pret to pozitīvi - ielieciet ....
аватар Pachok
Esiet droši – viņi mīdīsies pūļos, neapstāsies nekāda pašizolēšanās. Turklāt tas ir tikai un vienīgi uz ceļotāju sirdsapziņas. Apturiet tikai nopietnu lidojumu un viesnīcu cenu kāpumu.
аватар Apyatka
un esat pārliecināts, ka varat pierādīt, vai arī viņi paņems jūsu sertifikātu ar pierādījumiem,
Es pat vēl neesmu pārliecināts, ka man tās ir, šīs antivielas))
аватар Pachok
Valstis pakāpeniski veic izlases veida masu testus, kuru rezultāti nav tādi, kā gaidīts. Francijā, Spānijā - ap 5% ir antivielas, Čehijā, Dānijā - ap 1%, ja nemaldos. Visas šīs "es noteikti jau esmu slims" ir tikai sevis mierinājuma mantra.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl