Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Apyatka
Simulēsim citu situāciju. Pacients ar politraumu (negadījums vai nokritis no jumta, nav nozīmes). Viņam ir mākslīgais sirds vārstulis un viņš lieto antikoagulantus, tāpēc samazinās asins recēšana. Masīva asiņošana izraisīja nāvi. Kāds, jūsuprāt, ir nāves cēlonis?
аватар Vika284
Tātad Krona slimība izraisīja pacienta smaguma saasināšanos, un tas arī tiks uzskatīts par nāvi no operācijas komplikācijām.
Ja cilvēkam ir infarkts un nezināma iemesla dēļ viņš saslimis ar leptospirozi, kas izraisīs komplikācijas, izraisīs miokardītu un pēc tam otru infarktu. Sirdslēkme, ko sarežģī leptospirozes sekas
Tāpēc ir šāda statistika. Tā kā Covid var būt netiešs cēlonis un galvenais slimības smaguma vai nāves cēlonis
аватар Apyatka
Nu ir tāda statistika. Ko tu no manis vēlies?
аватар Vika284
Bojājuma smagums un dzīvībai svarīgie orgāni politrauma gadījumā
аватар Apyatka
Ja cilvēkam ir infarkts un nezināma iemesla dēļ viņš saslimis ar leptospirozi, kas izraisīs komplikācijas, izraisīs miokardītu un pēc tam otru infarktu. Sirdslēkme, ko sarežģī leptospirozes sekas
Arī šeit var būt nianses.
Personai ir sirdslēkme. Viņš tika ārstēts no sirdslēkmes un atveseļojās (sirdslēkme ir akūta slimība), un viņš turpina dzīvot ar koronāro sirds slimību. Pēkšņi viņš saslima ar leptospirozi (tā ir infekcija) Leptospira skāra sirdi, radās miokardīts. Pilnīgi noteikti, ka nāvē nav vainojams infarkts, tas jau ir anamnēzē. Bija vēl viena sirdslēkme. Bet sirdslēkme ir koronāro artēriju slimības, nevis miokardīta komplikācija. Tāpēc sirdstrieka būs svarīgāka) Leptospiroze miršanas apliecībā kļūs par blakusslimību.
аватар Vika284
Varianti ir dažādi, tu uzskatīji, ka cilvēks ir izārstēts, mana versija ir tāda, ka cilvēks tika hospitalizēts ar infarktu un jau ir leptospiroze
tas viss ir pareizi, tāpat kā ar koronavīrusu, daudzas iespējas
Ir kur galvenais koronavīrusa cēlonis, tur ir viens no galvenajiem iemesliem, kur koronavīruss bija netiešs cēlonis un ir tas, ka koronavīruss bija, bet tam nebija būtiskas un netiešas ietekmes
аватар Apyatka
"Mana versija ir tāda, ka cilvēks nonāca slimnīcā ar infarktu un tur jau ir leptospiroze" - tā ir no fantāzijas sfēras. Kādās slimnīcās izplata leptospirozi?) Domāju, ka pasaulē tāds gadījums nav bijis. Lai gan, var pieņemt, ka cilvēks saslima ar leptospirozi un tajā pašā laikā dabūja infarktu. Tas, protams, būs atkarīgs no viena vai otra smaguma pakāpes.
аватар AllOverTheWorld
Apyatka, man pret tevi nav nekādu sūdzību vai nekādu negatīvu lietu.
Vienkārši man kā parastam cilvēkam, kuram nav tiešas saistības ar medicīnu, gribētos saprast, kāpēc tas tā ir.
Un tā kā es neuzskatu sevi par stulbu un varu analizēt dažādus informācijas avotus (uzticami), tāpēc es citēju oficiālo statistiku, lai neatsauktos uz nepārbaudītiem avotiem (kā daži uzskata un atsaucas uz viltus resursiem)
Pat pēc jūsu profesionālajām ziņām es joprojām nesaprotu mūsu karantīnas loģiku.
Kā viss sākās labi ar pirmo pasažieru novērošanu no Uhaņas un kā tas viss beidzās ar masveida viesstrādnieku (un tie nav simti, bet 10 tūkstoši) un tūristu atgriešanos bez kārtīgām pārbaudēm un karantīnas. Principā kā pie mums visā.
Bet vienalga līdz septembrim viss atgriezīsies daudzmaz normālā režīmā (lidojumi utt.), ja vien atsevišķās vietās neatstās obligāto masku režīmu, atkal neizdomās kaut kādu jaunu nodokli un jaunu dokumentu.
Visa veselība.
аватар Vika284
Situācija ar koronavīrusu, visu valstu slēgšana karantīnai, daudz ierobežojumu, tas arī agrāk bija no zinātniskās fantastikas un Holivudas filmu sfēras
pacients ar leptospirozi un infarktu, 1-2 dienas pirms infarkta, varēja atpūsties ar draugiem slēgtā ātrumā, ezerā, dīķī un peldēties tur ar nelielu skrāpējumu uz ķermeņa. Tāpat, kamēr viņš atradās slimnīcā un viņa radinieki/draugi varēja atnest spontānajā tirgū pirktu paku ar mājas pienu vai slimnīcas personāla nolaidības dēļ.
sakarā ar augsto mirstību tiem, kuri ir pieslēgti ventilatoriem, kā tiek apstrādātas pašas šīs ierīces (nevis caurules un maskas), vai mūsu virsmas un pašas palātas tiek pārbaudītas uz super sēnītes candida auris. Vai citās valstīs ir pietiekami daudz laika, lai pārbaudītu, vai pašu ventilatoru trūkst.
аватар dusik1981
Paldies visiem par komentāriem, esmu apmulsusi. Par kādu zvērestu runāt,tas nav zvērests,es to neparakstīju un personīgajā lietā neglabāju.Un tāda bravūra kā “Consumor aliis inserviendo” ir tikai uz sienām iestādēs kur viņi mācīt tos, kas ir baltos halātos, labu, bet ne realā. Par ierakstiem ar salīdzināšanu, es nekad dz neliku tikai uz anamnesis morbi, bet izmantoju arī anamnesis vitae, un vēl labāk epid anamnēze paņēma tad visu var salīdzināt un izslēgt. Postos par ventilatoriem un citām lietām ir lasīti visādi raksti un viss, par kuriem šādos gadījumos ir uzrakstīta sadaļa, kas palīdzēs ECMO nevis parastā FĀZE-2., tātad, mirstība. Tad kāpēc primārais nepieprasīja pulsa oksimetrus vajadzīgajā tilpumā, tie ir tiem, kam ir aizdomas par tieši tādu pašu O2 līmeni, dos iespēju kādu nosūtīt uz slimnīcu.Kas attiecas uz virsmas apstrādi veselības iestādēs ( kur esmu bijis), tie ir burtiski pildīti ar dezinfekcijas līdzekļiem, un šeit privātajai medicīnai nav teikts, ka ietaupa uz matraču apstrādi.
аватар dusik1981
Karantīna ir vajadzīga tikai vienai lietai, lai izlādētu sistēmu, lai tā neiekristu 10-14 dienu laikā. Un tas, ka mums tā sanāca, ja izslēdzam politiku, tad paskaties apkārt, kādas maskas tiek nēsātas un vai tām ir kaut neliela aizsardzības pakāpe (parastajai 3 slāņu medicīniskajai maskai ir pretmikrobu slānis) un tikai, ir tāda aizsardzības pakāpe, bet ko paši šuva vai pirka "pagrabā" kā attaisnojumu, lai neviens netraucē, un medus maskai ir laika faktors. Tātad, kā saka: “Nejautā, ko tava valsts var darīt tavā labā, jautā, ko tu vari darīt savas valsts labā”. Un tad būs citi rādītāji, nevis jāmeklē robi, kā un ko apiet.
аватар mishatour
Apyatka, paldies par piedalīšanos TOURIST forumā. Protams, tēma ir medicīna, bet mēs cenšamies to kaut kā saistīt ar tūrismu. Viesnīcu un pārvadātāju darba iespējas un ierobežojumi... Eiropa jau šodien apspriež šos jautājumus... Viss, ko jūs sakāt, ir pareizi un ir teikts šeit apspriežamās tēmas pirmajās lapās.Un par karantīnu, un par maskām un par medicīnas darbiniekiem... Jūs atkārtojat visu pareizi un nav pamata ar jums strīdēties.. Bet kaut kas jauns ... vai cilvēks var inficēties otrreiz, kāpēc Amerika un Itālija.. ar savu progresīvo medicīnu "ir uz viņu ausis", un 3. pasaules valstis ... .Libāna, Sīrija, Gazas josla....pacientu gandrīz nav...??????
аватар mishatour
Vai varbūt "kronis" baidās ... silts un sauss klimats ??? veselības ministrs. Izraēla atkāpās, mēs uzvarējām koronu (šodien 20 jauni pacienti dienā), bet nogalināja ekonomiku... Cilvēki izgāja ielās un apsūdz valdību "drakoniskos" pasākumos cīņā pret koronu..... Mēs ļoti labi zinām maz par to, ka tas ir vīruss... un mēs mācāmies no kļūdām... un visbiežāk no savām. Ne vienmēr ir pareizi pārņemt citu valstu pieredzi... katram ir atšķirīgs klimats, cilvēku mentalitāte un ekonomiskās iespējas.
Interesanti uzzināt jūsu viedokli par iepriekš minēto.
аватар Pachok
Protams, tā var inficēties otrreiz, kāpēc gan ne? Koronavīrusi, tāpat kā gripas vīrusi, nedod stabilu imunitāti slimajiem. Tāpēc tiek izstrādātas vakcīnas, lai vakcinētu cilvēkus sezonāli, regulāri.
Amerikā (ASV) un Itālijā - NAV progresīvā valsts medicīna.
Izraēla - labi darīts, Vācija arī.
аватар mishatour
Attiecībā uz atkārtotu inficēšanos nav viennozīmīgas atbildes no tiem, kas to var sniegt). Vējbakas, cilvēks var vienreiz saslimt. Ar zinātnisku hipofīzi nestrīdēšos))
аватар Apyatka
"Apjatka, paldies par piedalīšanos TŪRISMA forumā." - Es nesaprotu, ko tu ar to domā.
"Viss, ko jūs sakāt, ir pareizi un ir teikts šeit apspriežamās tēmas pirmajās lapās" - šī tēma ir apkopota no daudzām tēmām, kurās tika apspriests koronavīruss, tāpēc ir iespējami atkārtojumi, es nepārlasīju visas lapas.
"Ir interesanti dzirdēt jūsu viedokli par visu iepriekš minēto" - mans viedoklis jebkurā gadījumā ir subjektīvs, es neesmu eksperts imunologs. Un es, manuprāt, esmu veltījis pietiekami daudz laika šai tēmai šajā forumā. Iespējams, atbildes uz jūsu jautājumiem jau ir kaut kur šeit. Vai man jāatkārtojas?)
Kaut kas jauns, ko es diez vai varu jums pateikt)
Runājot par to, vai vīruss baidās no karstuma, jūs pats zināt, ka tā nav. Pretējā gadījumā valstis, kas atrodas uz ekvatora vai tuvu ekvatoram, netiktu iekļautas pandēmijā.
Imunitāte cilvēka organismā veidojas pret jebkuru infekciju. Bet dažām infekcijām imunitāte ir nestabila. Tagad varam tikai minēt, cik spēcīga būs imunitāte pret koronavīrusu.
аватар Pachok
Vējbakas izraisa varicella zoster - tas ir herpes, tam nav nekāda sakara ar koronavīrusiem, un pēdējie ir zināmi jau sen, cilvēki vienmēr ir slimojuši ar tiem, un nebija spēcīgas imunitātes.
Jau publicēti pētījumi par tiem cilvēkiem, kuriem janvārī un februārī bija Covid-19, antivielu skaits samazinās, jo tālāk, jo vairāk. Tiek pieļauts, ka trīs mēnešu laikā liela daļa saslimušo cilvēku paliks bez antivielām.
аватар Vika284
vai tiek veikta papildu analīze uz candida auris tiem, kuri miruši no koronavīrusa, īpaši tiem, kuri atradās ventilatorā vai atradās tajās pašās palātās
аватар ollennka
Ēģiptē no 24.maija līdz 30.maijam tiek ieviesta karantīna. Šodien runāja ēģiptiešu kolēģis. Veikali, pludmales, transports būs slēgti.
аватар moy_contakt
ollennka, bet kolēģe nekonkretizēja saistībā ar ko?
аватар ollennka
my_contakt, nenorādīja. Pagaidām uz Ēģipti nebraukšu, tāpēc kaut kā nav līdz galam. Bet šodien viņš ziņoja no biroja, kā parasti, tas ir, ierobežojumi vēl nav ieviesti.
аватар AllOverTheWorld
ollennka, hmm, man draugi rakstīja, ka jau sen ir karantīnā, bet tagad ir pastiprinājuši un ieviesuši komandanta stundu.
аватар ollennka
Es nezinu, viņi joprojām strādā. Ik reizi, kad kolēģis mierīgi sazinās no biroja, viņam aiz muguras arī klīst cilvēki.
аватар camomille
Ēģiptē dažos svētkos pastiprināja karantīnu, lai mazinātu cilvēku aktivitāti un tādējādi mazinātu inficēšanās iespējamību. Vakar par to lasīju ziņās.
аватар Apyatka
Un es lidoju uz Vjetnamu) Tiesa, ne tagad, bet novembra beigās. Bet es dabūju biļetes.
аватар ollennka
Apsveicam!
аватар Apyatka
ollennka
Paldies! Par medicīnisku darbību. Tagad covidam noteikti vajadzētu beigties. Ārstiem iedeva biļetes, viņiem jādodas atvaļinājumā)
Tiesa, darbība ar lielu piegriezumu.Tas izraisīja daudz negatīvisma. Bet man paveicās.
аватар Slav_na
un es sēžu mājās
un kamēr man tas patīk
аватар moy_contakt
Apyatka, vai tas ir par darbu, vai tika izsludināta akcija (neatceros no kura aviopārvadātāja) ārstiem, piemēram, biļetes jebkurā virzienā par 2 uz uzņēmuma rēķina?
аватар Apyatka
Apyatka, vai tas ir par darbu, vai tika izsludināta akcija (neatceros no kura aviopārvadātāja) ārstiem, piemēram, biļetes jebkurā virzienā par 2 uz uzņēmuma rēķina?
Tieši katarieši izdalīja ārstiem gandrīz bezmaksas biļetes – ārsts plus draugs. Ne gluži nevienā virzienā. Meklējiet izsoles biļetes. Bet ļoti daudzi no tiem, kas pieteicās, nesaņēma neko citu kā tikai negatīvu. Apstākļi mainījās tieši procesa laikā
Sociālie mediji šobrīd plaukst.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl