Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар mishatour
Tikmēr visi ir nostalģiski par izejošo tūrismu, Izraēlā sāka runāt par vietējā tūrisma uzsākšanu). Vai šādos apstākļos cilvēki vēlēsies atpūsties??).... Vai varbūt šosezon kļūs modē sauļoties maskā.?) Kad novilksies visi sapratīs, ka esi atgriezies no atvaļinājuma)) Pludmales slēgtas un peldsezona ir pārcelta uz nenoteiktu laiku.mēģina peldēt bet kad ierauga . ka krastā viņu gaida policija, pazūd vēlme tikt ārā no ūdens).
аватар camomille
Wizz Air mierina:
Wizz Air plāno 1. jūlijā ar vienu A320 lidmašīnu atvērt jaunu bāzi Ļvovā un sākt jaunus maršrutus no Ļvovas un Harkovas.
Aviokompānija rezervēšanas sistēmai pievienojusi lidojumus uz septiņiem jauniem galamērķiem: no Ļvovas uz Billundu, Tallinu, Lisabonu, Hamburgu, Ščecinu, kā arī no Harkovas uz Tallinu un Berlīni.
Minimālā deklarētā aviobiļešu cena izziņotajos maršrutos ir no 429 UAH vienā virzienā (15 eiro), ņemot vērā tikai nelielas rokas bagāžas pārvadāšanu.
Aviokompānija paziņoja, ka pasažieriem lidojumos būs jāvalkā maskas. Ceļotājiem pašiem būs jānodrošina sava pieejamība.
Tieši uz kuģa stjuartes bez maksas izsniegs dezinfekcijas salvetes.
Ļvovas lidosta kļūs par otro Wizz Air Hungary bāzi Ukrainā. Ungārijas zemo cenu uzņēmums 2015. gadā atvēra bāzi Kijevas Žuliany lidostā. Tagad tajā ir četras A320 lidmašīnas.
аватар camomille
Neesmu pārliecināts, ka lidos no 1/07, bet tomēr ir cerība...
cenas uz Lisabonu no Ļvovas ir lieliskas. pat domāja par pirkšanu, bet veselais saprāts uzvarēja :)))
аватар camomille
"... Vai varbūt šosezon kļūs modē sauļoties maskā.?) Kad novilksies visi sapratīs, ka esat atgriezies no atvaļinājuma))"
аватар Vika284
Gaisa sakaru un dezinfekcijas salvešu atsākšana ir lieliska, šeit ir diezgan nopietni izteikumi no dažādām Eiropas Savienības un Lielbritānijas ministru valstīm par Covid pasi (sertifikātu) viņu valstu apmeklējumam šeit vēl nav skaidrs
Pastāv liela varbūtība, ka šīs pases PCR analīze būs jāveic Eiropas testēšanas sistēmām, un mūsu un Ķīnas testa sistēmām būs maz ticamības.
Un tad, ja Eiropas valstis ieviesīs šos noteikumus tūristiem Covid pases (sertifikāta) iegūšanai, tad varbūt arī Turcija, Ēģipte un citas valstis ieviesīs šo sertifikātu ārvalstu tūristiem.
аватар camomille
Saprotu, ka Covid pase ir tikai nodoms, un procedūra šobrīd vēl nav reģistrēta
tad - cik ātri Ukrainas laboratorija saņems akreditāciju ES un vai reģionos tādas būs (ja būs, tad ĻOTI drīz, ja velkam analoģiju ar to laboratoriju akreditāciju, kurās ņem veterinārās pārbaudes). un brauc uz Kijevu testēt .....
nu jūs varat iedomāties, cik daudz viņi mēģinās noplēst tūristus par pases izsniegšanu
Izredzes nav iepriecinošas
аватар nadin65
Sapratu, ka daudzas valstis vēlas ieviest Covid pasi (sertifikātu), lai apmeklētu valstis, taču lidojumu robežas tūristiem drīzumā netiks atvērtas.
https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm?fbclid=IwAR1SbeK2g1A6om-CB8jYTPuZ5iE1HkwKWE_7NpA0C0D_sZ9up1kupVAoEAM
аватар Slav_na
Vika284,
Cik ilgi šī Covid pase būs derīga?
аватар Slav_na
tas ir, organismam jābūt antivielām, lai iegūtu sertifikātu? tātad, ja neesi bijis slims vai esi vieglā formā, paliec mājās līdz saslimsi vai kamēr gudras galvas izdomās vakcīnu?
nu, vai izlemiet pats...
аватар Vika284
YaSlavnaYa Covid pases iegūšanas noteikumi joprojām tiek izstrādāti
Šīs pases iniciatoriem ir daudz jautājumu
PCR analīze ir paredzēta ne tikai antivielu klātbūtnei, bet arī tam, ka cilvēks, ja viņam ir antivielas, ir slimojis, nevis cilvēks ir slims 5-7 dienas neuzkrītošā formā, kad tiek ražotas antivielas.
Iepriekš, ja nav antivielu, tās bija jāatļauj
Tad pases datums, jo PCR analīzi taisa 1-3 dienas, vai 4-5 dienas pirms izbraukšanas?
Kuras PCR analīzes sistēmas būs pareizas Eiropas valstīm
Jau Ēģiptē sāka runāt par Covid sertifikātu
аватар Slav_na
te mīklu cels!!!
аватар mishatour
Nolaidīsimies uz mūsu grēcīgo zemi). Un atbildēsim paši sev uz jautājumu, vai piekrītam visiem šiem ierobežojumiem un riskam kaut kur aizlidot??? Ēd istabās, nēsā maskas, ievēro distanci....Duma. šādus svētkus var saukt par ziedojumu vākšanu ekskursijai. ir izauguši. Ļoti agri sākām apspriest to, kas vispār nav nevienas valsts vadības dienaskārtībā. Nu .. ja nu vienīgi Lukašenka)). Viss optimisms tūrisma jomā nāk no ieinteresētajām pusēm un ministrijām...kuri negrib mums naudu atdot, un daži šodien mēģina kaut ko citu pārdot....
аватар ollennka
Es nesapratu daļu no raksta. Kāds ar to sakars Domei un kas kur uzauga?
Personīgi es nepārstāšu lidot. Man nav vasarnīcas, bet man ir atvaļinājums. Tāpēc jums ir jāceļo apkārt pasaulei.
аватар Slav_na
Esinka,
"Domas." ir "es domāju". un "nozare" kontekstā saprotama ... neesi buks)))
аватар Vika284
Nav agri. Tāpēc, ka daudzās valstīs tūrisma nozare ienes nopietnu naudu un, protams, galvenie spēlētāji izdara spiedienu uz valstu valdībām par bloķēšanas atvieglošanu, kā arī uz valstīm, kurās tūrisms aizņem ievērojamus% no IKP, kur valdība pati saprot zaudējumus ekonomika.
Tāpēc visi šie ierobežojumi, piemēram, Turcijā 50% viesnīcu noslogojums, sākumā atverot vietējiem tūristiem, tas ir tikai pirmais solis ceļā uz tūrisma nozares atjaunošanu. Turklāt saskaņā ar vasaras mēnešu rezultātiem Turcija septembrī pārskatīs ierobežojuma nosacījumus
Jautājums par valstīm, kurās bija maz slimības gadījumu, Maldīvu salām un Seišelu salām, vai tās brīvi ielaidīs vismaz pusi no šīs tūrisma plūsmas
аватар mishatour
YaSlavnaYa, paldies par sapratni)). Olya, mēs visi lidosim. Runājiet tikai par laiku ... ir par agru, bet, protams, nav aizliegts sapņot skaļi)
аватар ollennka
Gaaaavaryayayat, mēs bee-byaki)))
Vai ir agri runāt par terminiem? Man nācās pārplānot savus divus atceltos atvaļinājumus, protams, es zinu jaunos atvaļinājuma datumus.
аватар veritasana
Mammai taisnība,kā vienmēr bija.. Nākošgad tikai laupījums uz soliņa..var iet.. Kaut kas tāds..Iekšā valstī iespējams cits variants..
аватар Sergey_7979
Es skatos ar pesimista acīm:
neraugoties uz to, ka aviokompānijas no jūnija vidus līdz jūlija sākumam bazūnē par lidojumu atsākšanu, brīvas pārvietošanās starp valstīm (tūrisms) līdz vasaras beigām joprojām nebūs. Ja atveras, tad tikai komandējumiem un radinieku apciemot (protams, ja ir pieejami dokumenti).
Par atklāšanu rudenī - arī maz ticams, jo. oktobrī-novembrī ir gaidāms otrais vilnis, tāpēc nav jēgas to atvērt, lai vēlāk visu steidzami aizvērtu ...
Lai gan jau pirms karantīnas nopirku biļetes uz Eiropu uz augusta beigām un oktobra beigām, taču neredzu plaisu.
Turklāt, ja Ukraina ar kādu brīnumu atver robežas izbraukšanai, tad kā ar obligāto 2 nedēļu novērošanu (mājas pašizolāciju) pēc atgriešanās? Darbs papildus +14 dienu prombūtnes netiks apmaksāts...
Īsāk sakot, prognozes šim gadam joprojām ir pesimistiskas...
аватар vedrogvozdey
Ooo, jauki, ka nāk apziņa un realitātes pieņemšana))) Un tad ne tik sen mani nosauca par pesimistu un izdzina trīs kaklus no foruma, vai tev tagad nav kauna?
Bet jums ir paveicies, ka es neesmu aizkustinošs))) Mana jaunā prognoze ir tāda, ka, kamēr nebūs izveidota vakcīna, nebūs brīvas kustības visā pasaulē. Tajā pašā laikā ikvienam, kurš vēlas lidot, būs jāvakcinējas. Bet, ņemot vērā, ka šī būs jauna nepārbaudīta vakcīna, kurai nav blakus efektu un principā arī nekāda ietekme uz organismu, es personīgi, paldies Dievam, neriskēšu, un Ukrainā ir, kur var atpūsties.
аватар Slav_na
vedrogvozdey,
neviens tevi nebrauca - vienkārši lūdza nebraukt ... vilnis)))
visi visu saprot, cilvēki ir pieauguši. bet vismaz šeit es gribu ticēt brīnumiem un tam, ka tie var notikt arī ar tevi
аватар vedrogvozdey
YaSlavnaYa, pieaugušie, brīnumi, pandēmija, nāvējošs vīruss, nenoteiktība daudzās jomās. Šeit noteikti ir pieaugušie, vai infantili, kas paļaujas uz nejaušību, nu, brīnumi, protams, galvenais, ka gribu uz jūru, bet sekas mums nav svarīgas?
Lai gan jā, sapņot noteikti nav kaitīgi, taču šajā situācijā tas nebūt nav konstruktīvi. Un tomēr man bija taisnība.
аватар Slav_na
vedrogvozdey,
nu, kungs! kā ar infantiliem?!
rīt uz jūru neviens nebrauc! neviens neapgalvo, ka visa ģimene ies vaļā, nospļauties uz drošību!
par konstruktīvismu: šobrīd viss nav konstruktīvi, izņemot pašizolāciju, attālinātu darbu, maskas un cimdus. un kas?! vai tas nozīmē sēdēt uz dupša taisni, kaisīt pelnus uz galvas un gaudot?! Vai tiešām nav labāk sapņot?
galu galā pat simorons - un tas vietējais Kijevas iedzīvotājs, un tāpēc tas nav Kijevas bizness - sēdēt un rakstīt ...
nu kā gribi.
аватар Apyatka
"-PCR analīze ne tikai antivielu klātbūtnei.."
Atvainojiet, bet pasaulē nav PCR testa, lai noteiktu antivielu klātbūtni pret jebkuru infekciju.
PCR parāda, vai organismā tagad ir vīruss vai nav.
аватар Vika284
ASV Slimību kontroles centri (CDC) ir izstrādājuši reāllaika reversās transkripcijas polimerāzes ķēdes reakciju (PCR) diagnostikas nolūkos. Seroloģiskajā testēšanā tiek izmantoti ELISA antivielu testu komplekti, lai noteiktu antivielu klātbūtni! imūnsistēma pret vīrusu.
аватар Apyatka
PCR ir viena no laboratorijas diagnostikas metodēm. ELISA ir atšķirīga. Iepriekš minētais citāts attiecas uz divām dažādām analīzēm.
аватар hanno4ka
Apjatka visu izskaidro pareizi, tēlaini PCR pārbaude meklē vīrusa daļiņas organismā, bet ELISA - antivielu klātbūtnei (M un G) - ķermeņa imūnreakcija pret vīrusu, tās ir divas pilnīgi divas dažādas analīzes.
аватар dima_80_
Pirmās ziņas
аватар nataha33
Izlasīju te kādu protokolu mūsu debīliķi gatavo Ukrainas viesnīcu, pansionātu darbībai (iedodu linku zemāk). Tikai šņukstēju!!! Izskatās, ka grib pilnībā iznīcināt tūrisma industrijas paliekas Ukrainā...
Koncentrējoties uz PVO ieteikumiem, obligāta masku nēsāšana kūrortos sabiedriskās vietās (starp citu, pludmale ir publiska vieta), attālums starp sauļošanās krēsliem pludmalē (un kur nav sauļošanās krēslu, tad marķējumi uz smiltīm dvieļi?), Covid-pases, obligātā tūristu pārbaude, individuāla ēdināšana istabās no vienreiz lietojamiem traukiem u.c.
Man radās jautājums: vai šie "rakstnieki" kādreiz ir bijuši Odesas un Nikolajevas apgabalu aizsērējušajās pludmalēs?
https://vesti.ua/strana/letnij-otdyh-v-ukraine-chto-budet-s-tsenami-i-ot-kakih-uslug-otka zhutsya
аватар Apyatka
Pavisam nesen viņi šeit rakstīja par pārtikas nemieriem, un jūs rakstījāt par sastrēgumiem pludmalēs. Pēc tik ilga karantīnas atvaļinājuma, iespējams, ne pārāk daudz cilvēku var atļauties doties atvaļinājumā
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl