Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар Pachok
2010. gads jau ir "padomju" periods:(((
аватар camomille
jā, bet tas bija Kušadasi un tur bija ļoti maz "padomju" cilvēku
аватар camomille
Vispirms skatos tūristu fotogrāfijas, tad lasu atsauksmes. Es analizēju, salīdzinu, skatos apgabalu kartē.
аватар Vika284
2001. gadā pirmo reizi Kušadasī kādam tūroperatoram bija izmēģinājuma periods Egejas jūras piekrastes attīstībai, reizi nedēļā bija vasaras čarteri. Viesnīcā bija brokastis un vakariņas, neviens nerunāja krieviski, pārsvarā turku un nedaudz angliski, neviens nepārdeva ekskursijas - šī putnu sala bija skaista, un Turcija likās kā paradīzes gabals. Pirmā mīlestība pret Turciju, pilsētu, kuru jūs nekad neaizmirsīsit.
Tad bija Lara Antālija, Kemera un tikai tad pilsēta, kas nogremdēja manu dvēseli Bodruma.
аватар camomille
un tad es salīdzināju Putnu salu ar Svētā Stefana salu un man palika tik skumji ((
bet principā tagad ar prieku brauktu uz Kušadasi. kad ir saprašana kurā rajonā izvēlēties viesnīcu un kā vispār izvēlēties :)) Es tagad brauktu jebkur uz Turciju, ja būtu iespēja
Vika, vai tu esi apmetusies viesnīcās pie Daljanas upes? Kad tu peldi garām un skaties no malas - šķiet, ka tur ir debesu vietas. vai arī tā tikai šķiet?
аватар Slav_na
puiši, es negribēju aizvainot nevienu no Turcijas mīļotājiem, godīgi! Es tikai uzrakstīju savu viedokli.
viesnīcās bija savādāk - gan Belekas Makkā, gan Okurcalaras Konkordijā ... šūpoles bija pilnas. Nu ne mans, piedod! vienīgais, par ko esmu sajūsmā, ir Stambula!
kāpēc salīdzinot ar Kanāriju salām? patiesībā, ne tikai ar viņiem ... nav sūdzību par Maldivu salām? un uz "Dienvidslāviju"? nu labi
аватар Pachok
Kumelīte, tev taisnība, jāsalīdzina, un sajūta, protams, jāiekļauj. Es vienmēr skatos, kas raksta. Ja apskats ar mežonīgām gramatikas kļūdām, piemēram, tad uzreiz lido ignorēt (sveiki, ollenka:)! Tāpat neņemu vērā smaiļotāju, makšķernieku, ballētāju, veselīga dzīvesveida cilvēku atsauksmes - mums ir dažādi mērķi un idejas par to, kas ir labs :)
аватар Pachok
YaSlavnaYa, tātad vispār nav pretenziju :) Šī diskusija parāda, ka kāds nebrauks uz Turciju, kas sadārdzinājusies, bet kāds brauks, par ko ir visa būtība. Cilvēku ir mazāk, cenas augstākas, tūrisma nozare nejūtas bez zaudējumiem, mazāks slogs infrastruktūrai.
аватар Slav_na
nē, nu es vienreiz aiziešu - pēkšņi izrādās, ka man patīk)))
аватар ollennka
Par Maldivu salām jautājumu nav, jo tur vidējās izmaksas viesnīcas numuriņā ir augstākas, plus lidojums krietni tālāk un dārgāks, cenu starpība saprotama. Tas ir patiešām apkaunojoši Turcijai. Esmu tur bijis deviņas reizes, bet visu valsti vēl neesmu redzējis. Tie, kas sarauca degunu, vismaz vienu reizi redzētu Ani, Mardin, Safranbolu, Shirince, senās pilsētas, Kasu, Sjumelu, slēpošanas kūrortus. Tāpēc gribēju maijā doties uz Kapadokiju, bet sasodītais vīruss visu sabojāja.
аватар sigur62
Interesanti un patīkami jūs lasīt.
Es jau sen esmu pārliecināts, ka šī vietne ir vispozitīvākā un adekvātākā. Bet bija laiks - viņi lamājās uz kaut kādas nesaprotamas politiskas (!) zemes, sauca vārdos)))
Piedod man par musi-pusi, kas izbēga no dvēseles dzīlēm...
аватар ollennka
sigur62, kā cilvēks, kas sēž pozitīvākos un adekvātākos ceļojumu portālos, es nepiekrītu)))).
аватар Igor_m
camomille, Daljanā ir labi, tur ir daudz angļu, holandiešu, skandināvu, turku pilsoņu. Piecos no rīta izbraukt ar makšķeri, izbraukt ar laivu līdz Koycegiz ezeram, kur nosmērēties dubļos, pēc tam nomazgāties un peldēties, doties uz Istuzu pludmali, turp vai atpakaļ piestāt granātābolu dārzā, apmeklēt Kavnas drupas, satikt cilvēkus no dažādām valstīm, sadraudzēties. Viesnīcas, pārsvarā bez zvaigznēm - viesu nami, tur ir pēkšņāk. Jā, zivis ķer labi, dorado sauc arī par jūras asaru.
Apmeklējusi gandrīz visas pludmales no Kanakales līdz Alanijai, drosmīgi paziņoju: "Eiropā nav labāku brīvdienu pludmalē kā Turcijā", un pat nemēģiniet strīdēties, trīs nedēļu laikā Itālijā man izdevās nopeldēt trīs vai četras. reizes. Šī gada februārī pieskatīju villu Guzelcamli, divstāvu, četristabu, ar divām vannasistabām, viesistabu un baseinu, pašapkalpošanās. Par divām nedēļām jūlijā prasīja 1200 eiro, bija jāiet sešiem cilvēkiem. Tagad karantīna ēd tos eiro.
аватар ollennka
Igor_m, vai tiešām viņi atteicās pārskaitīt rezervāciju?
аватар camomille
Igor_m, es braucu pa Kaydzhegiz ezeru un peldējos ezerā, smērēju ar dubļiem, ēdu tikko nozvejotus un vārītus zilos krabjus un jūras plaužus)) Es redzēju bruņurupučus, pat bruņurupuču cīņu.
Istuzu pludmale ir pārsteidzoša. no visām Turcijas pludmalēm, kur biju, man patika visvairāk.
cik saprotu, ja paliek Daljanas pilsētā, tad 1-2 dienas, bet ilgāk nav jēgas.
аватар camomille
Tāpēc gribēju maijā doties uz Kapadokiju, bet sasodītais vīruss visu sabojāja.
==
Es gandrīz pasūtīju dervišu deju Kapodokijā. labi, ka man nebija laika))
аватар ollennka
Mmm, dervišu privātā deja ir spēcīga)).
аватар camomille
Pačok, es joprojām skatos pēc rakstīšanas stila un skatos, vai ir kāda ceļojumu pieredze. Nu cik adekvātu pretenziju. kad sākas sūdzības, ka cik slikta viesnīca, es nereģistrējos uzreiz pēc ierašanās, bet liku gaidīt reģistrēšanos, es to nokavēju gandrīz uzreiz, jo ikviens, kurš bieži ceļo, saprot, ka tas nav trūkums. Joprojām neņemu vērā to cilvēku atsauksmes, kuri demonstrē savu inteliģences līmeni un raksta apmēram tā: "brīvdienās bijām 4 reizes uz Romu. Roma ir maza, tur praktiski nav ko redzēt - izdevās dabūt pa pilsētu augšā un lejā” (starp citu, tas ir īsts Bobruiskas dāmas apskats vai kaut kas tamlīdzīgs).
аватар camomille
ollennka, islāma mūku privātās dejas ... nu, tavas domas ir rotaļīgas))))
аватар Igor_m
ollennka, nerezervēja, jo tobrīd jau bija sācies...
camomille, mēs Daljanā bijām trīs vai četras naktis - pilnīgi pietiekami, ar vienu vai divām dienām būtu par maz.
аватар camomille
Igor_m, paldies)
аватар Igor_m
kumelīte, lūdzu, bet priekš kam? Un paldies, es atcerējos mazu epizodi pirms deviņiem gadiem par Daljanu, uzrakstīšu, tagad atmiņas ir modē, varbūt atradīšu bildes.
аватар ziskin
Redzu, lētais tūrisms te maz uztrauc... atgādini cik tad bija laiks... 2000. gadā brīvdienas bija dārgākas, turki (man tur ir daudz paziņu) arī nostaļģija pēc tiem "bagāto tūristu" laikiem no Rietumiem, kuri naudu neskaitīja
аватар camomille
Igor_m, par mājienu)
аватар Vika284
"bagātie tūristi" no Rietumiem, kuri neskaitīja naudu, "viņi jau sen ir pārcēlušies uz citiem Turcijas kūrorta reģioniem vai rezervē butika viesnīcas vai īrē villas
Papildus Antālijas piekrastei, ko esam reklamējuši un mazāk reklamējuši, bet arī labi zināmie Fethiye + reģioni, Marmaris +, Bodrum +, ir kūrorti, kuros joprojām ir tāda atmosfēra bez masveida NVS tūrisma. Piemēram, Mersin, Silifke, Ayvalik, Bozcaada, Tekirdag, Shile, Yalova
Un pat blakus masu tūrismam ir tādi paradīzes nostūri kā Kas, Datca, Akyaka, Gulluk, Alacati, Guzelcamli.....
Lielākajai daļai nav nostalģijas, jo tūrisms nes lielu naudu, turklāt tūrisms ir ļāvis attīstīt un uzlabot pilsētu infrastruktūru, piemēram, no maziem ciematiem pie Alānijas ir izbūvēti jauni rajoni, kuros mūsu tūristi labprāt iepērkas īstu īpašums
аватар ollennka
Nu es biju Silifkā, tāda pati bodyaga kā Kemerā, tikai krievu vietā bija vācieši. Nepatika.
аватар ollennka
Ak, atvainojiet, es biju Kizkalesi, nevis Silifkā, bet tas nav svarīgi, viens atkritums ar Antāliju.
аватар ziskin
Un kas ir zināms par situāciju Ēģiptē, kā tur būs, arī pēc Ramadāna beigām?
аватар Vika284
Ēģiptē 26.aprīlī tika atcelta daļa ierobežojumu, atvērti veikali un tirdzniecības centri, kafejnīcas un restorāni turpina strādāt līdzņemšanai, prezidents un premjers norāda, ka līdz maija beigām atgriezties normālā dzīvē. Ramadāns
аватар moy_contakt
Vika284, nedod Dievs, varbūt man ir manas trīs tūres (no kurām 2 bija marts un aprīlis) un Spānija jūnijam nolaida divas tūres septembrim, un es ļoti ceru šogad atpūsties kopā ar ģimeni.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl