Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар ollennka
Principā neviens iepriekš Turcijā bez bufetes un putojošām diskotēkām nav pacenties atpūsties.)))) Normālu viesnīcu bars bez jebkādas inclusive un animācijas.
аватар Pachok
Nevis bariņš. 5* Kemerā bez alla? Nu, varbūt jūs varētu atrast pāris.
аватар Vika284
Jā, tur ir Turcijas valdības ceļvedis
Patiešām, viesnīcas strādās ar 50% noslogojumu
Boutique viesnīcas būs atvērtas, un visām viesnīcām ir ieteicams izmantot butika pakalpojumus un ieteicams! atteikties no visas sistēmas
Pludmales zonas tiks izveidotas konkrētai ģimenei vai uzņēmumam
Viesnīcās tiks palielināts medicīnas darbinieku skaits, kas strādās 24/7
Kūrortreģionos Akyaka un Marmaris reģionā Selimiye un Bozburun reģionos ir atļauts atvērt pansijas un apartamentus, ir atļauti braucieni ar jahtu un laivu, bet arī ar 50% slodzi vai 12 cilvēki. 8 metru jahta
Marmarisas reģionā tas viss būs atļauts tikai lielajās viesnīcās
Bodrumā atļaujiet tikai dzīvokļus, villas un boutique viesnīcas. Nav informācijas par braucieniem ar jahtu un lielo viesnīcu atvēršanu.
аватар ollennka
Kāpēc Kemerā? Ja vēlaties relaksējošas brīvdienas, laipni lūdzam, piemēram, Cheshme vai Kas. Viesnīcās ir mazāk viltotu zvaigžņu izvietotāju. Ja tas ir piecinieks, tad tas tiešām ir piecinieks.
аватар Vika284
Paredzams, ka iekšzemes tūrisms pieaugs jūlijā un augustā, savukārt ārvalstu tūrisms augusta beigās. Septembrī viesnīcas noslogojuma noteikumi var tikt pārskatīti.
Pirmkārt, tiks atvērti dzīvokļi, pansionāti, villas un butika tipa viesnīcas
Visām viesnīcām, dzīvokļiem .. tiks veikta obligāta sertifikācija
аватар Vika284
Par sauļošanās krēsliem, plus 6-7 no rīta nevarēs aizņemt sauļošanās krēslu kaudzi
Katrai ģimenei un uzņēmumam, kā arī individuāliem tūristiem tiks iedalīta noteikta pludmales zona ar saviem sauļošanās krēsliem, un tur varēsi pārvietoties vai šķirties, ko vien vēlies, tikai nepārkāp savas zonas robežas.
Un Turcijas tūrisma ministrs savā intervijā koncentrējās uz viesnīcu, pansiju, villu boutique atvēršanu
аватар ollennka
Oho! Un arī par sauļošanās krēsliem izklausās lieliski. Un tad šoruden Ēģiptē ieraudzīju tādu fenomenu.
аватар Pachok
Un kāpēc lai es braucu uz Kas vai Cheshme, ja es gribu uz Kemeru? :) Tas tā, gandrīz 20 gadus nebija labas viesnīcas bez visa.
аватар ollennka
))) Nu Pačok, es arī daudz ko gribu, bet vieglā tūrisma industrija man līdzi netiek. Jāsakārto prioritāte. Klusa atpūta un Kemera nav savienojami, un runa nav tik daudz par "viss iekļauts", bet gan par pārējo infrastruktūru. Nu, vai nu mēs ar klusu atpūtu saprotam dažādas lietas.
аватар Pachok
Acīmredzot savādāk. Man vajag visu, kas bija manās iecienītākajās viesnīcās, bet ar mazāk cilvēku. Par labu jānāk arī ēdiena jēdziena maiņai, kā arī gar piekrasti kursējošo "jahtu" neesamībai.
Man ir daudz gadu, lai atcerētos, cik forši bija Anatolijas piekrastē pirms "slāvu iebrukuma", kas sākās 2000. gadu sākumā. Īstenībā pašreizējā scenārijā es tur eju ar prieku, bet, ja viņi visu iepriekš minēto plāno, tad ir forši :)))
Tiesa, Erdogans jau pirms vairākiem gadiem paziņoja, ka vēlas tikt prom no lētā masu tūrisma modeļa, un te ir tikai ērts iegansts, lai kaut ko darītu.
аватар Olgaolga153
"vēlas attālināties no lētā masu tūrisma modeļa"
Tāpēc viņi devās uz Turciju, jo tā ir tuvu un lēta. Tie, kas spēj maksāt vairāk, izvēlas galvenokārt citus maršrutus.
аватар Pachok
Es teiktu, viņi noteiktā brīdī sāka izvēlēties. Kad masīvs vispusīgs tūrists nogāza.
аватар ollennka
Es mīlu Turciju. Bet man nepatīk, ja uz ielas pastaigas laikā tirgotāji kliedz "hei meitiņ/brālīt, ciemos, brīvs", "vai tavai mātei vajag znotu?" un tā tālāk tādā pašā veidā. Man nepatīk animatori un bufete (izņemot brokastis). Man nepatīk apbūves blīvums un viltus zvaigznes uz viesnīcu fasādēm. Un tas nepazudīs arī pēc izsludināto pasākumu pieņemšanas.
Starp citu, Kasā un Iļidžā atpūta nepavisam nav dārgāka, iesaku visiem.
аватар Vika284
Ja Erdogans tik ļoti gribēja atrauties no masu tūrisma, tad 2016. gadā bija iespēja šo procesu uzsākt.
Kad mūsu un Krievijas mediji raksta rakstus, ka Turcija vēlas pamest visu, un tad redzi, ka tās viesnīcas, kas bija BB, kļūst par visām, viņi pāriet uz visām viesnīcām kūrorta reģionos, kuras iepriekš nemaz nebija populāras un nezināmas tūristiem no Krievijas un Ukrainas. . Pirms 12 gadiem Bodrumā bija daudzas viesnīcas bez visām.
Visas sistēmas atteikšanos viesnīcās lobē ēstuvju, kafejnīcu, restorānu un pat naktsklubu īpašnieki.
аватар ollennka
PR ir viss. Un par visu noraidīšanu, un par pretvīrusu pasākumiem. Nu viņi pludmalē sauļošanās krēslus par diviem metriem izvilks, bet tik un tā visi lidos mājās vienā lidmašīnā kā siļķes mucā.
аватар Slav_na
varbūt es kļūdos un tur jau visu sarēķinājuši, bet uz Turciju dārgā atvaļinājumā nebraukšu. un es neesmu viens.
par dārgu cenu es labāk steidzos uz dienvidiem, vai piem.
аватар ollennka
Daži stereotipi ... Kāpēc ir atļauts tērēt naudu uz Kanāriju salām, bet ne uz Turciju?
аватар Slav_na
Nu kāpēc par stores ikriem maksā vairāk nekā par skvoša kaviāru?
un vispār: mani stereotipi, es ar tiem daru, ko gribu)))
аватар ollennka
Ha ha, nu, skvoša ikri ir lētāk ražot, un resursi nav ierobežoti. Nē, nopietni, vienkārši ziņkārīgs. Viesnīcas Kanāriju salās un Turcijā maksā vienādi, lidojums, iespējams, ir tikai nedaudz dārgāks. Pludmales kvalitāte un ūdens temperatūra Kanāriju salās zaudē Turcijas salas. Par ko tieši jūs esat gatavs maksāt? Tāpēc, ka tās ir salas?
аватар Vika284
Uz Kanāriju salām tikai ar COVID-pasi tūristam, COVID-pasi, kas tiks izstrādāta Eiropas Savienībā.
No mums kāds savāks naudu par šādu pasu pārdošanu
аватар Slav_na
Esinka,
kāpēc pārmaksāt? runāt par Turcijas cenu paaugstināšanu.
Turcijas jūras mani neiepriecina (melnā ir netīrāka nekā Abhāzijā, Vidusjūra ir auksta). Man nepatīk apsēstības un vienaldzības sajaukums. Es tik ļoti neapbrīnoju Turciju, lai samaksātu par Tai, piemēram
аватар ollennka
Pārmaksājot - tas bija uz frāzi "ļoti dārgi, es drīzāk steidzos uz dienvidiem, vai uz Kanāriju salām-Maldīvu salām-Dominikānas Republiku", tāpēc man radās interese, kas īsti ir "dārgs" Kanāriju salās.
Eh, ļoti gribu uz Slovēniju. Ceru, ka viņi tur nesakārtos šo tumsonību ar īpašām pasēm.
аватар Slav_na
Esinka,
Man bija apmēram "dārgi", tas bija par Turciju.
Jugi man par to pašu naudu ir daudz interesantāk - un iet tuvāk, un jūra ir tīrāka.
аватар Vika284
Pasu iniciators Horvātija, Slovēnijas kaimiņš
аватар Pachok
Mani apsteidza ar atbildi Kanārijās :) Konkrēti Tenerifē - viesnīcas sliktākas par tādu pašu cenu kā Turcijā, tur ir ļoti maz normālu pludmaļu, tās ir publiskas un blīvi piebāztas ar cilvēkiem, ir maz dušas, tur gandrīz nav ģērbtuvju. Ēdiens ir bezgaršīgs, pārbaudītas pārdesmit iestādes, savukārt vairāk vai mazāk ēdama atrasta, arī viesnīcā nekur nekur nekur nav. Visur netīri, kā Londonā:) britiem ir ērti:) Cilvēki brauc uz apartamentiem, apceļo salu, izskatās pēc vulkāna, skatās uz okeānu. "Pludmalē" tur iet, nav nekādas jēgas, ne dārgi, ne lēti.
аватар Pachok
YaSlavnaYa, es tev nerakstīšu, bet vispār :)
Es nevaru saprast noraidošo un nievājošo attieksmi kā "kaut kāda Turcija". Kas attiecas uz mani, tas parādījās tieši tad, kad gandrīz jebkurš cilvēks, izņemot ļoti nabagos, ieguva iespēju lidot uz šo Turciju. Turīgākie sāka bruģēt savus degunus un lietot vārdu Turcija kā vispārpieņemtu lietvārdu. Un, ja paskatās objektīvi, tad jebkurā vietā Turcija var konkurēt ar citiem kūrorta galamērķiem. Daba, jūra, pludmales, pārtika, viesnīcas, zāles - viss ir līmenī. No mīnusiem varu tikai piekrist uzlīmēšanas klātbūtnei kūrorta zonās. Bet viņi vismaz pa viesnīcu pludmalēm nerakās, kā citās valstīs.
Un nesen es bez nožēlas samaksāju par Turciju vairāk nekā par Taizemi.
аватар Vika284
YaSlavnaYa, kuros Turcijas kūrortos jūs atpūtāties, vai jums ir bijusi pieredze atpūtai patstāvīgi un mazās viesnīcās
аватар camomille
no manas pieredzes: pirmais brauciens uz Turciju - 2010 aizbraucu ar kompāniju, nopirku pēdējā brīža biļeti. Nācās iegādāties 3 istabas, kas nedaudz sarežģīja ekskursijas iegādi. Izvēlējos viesnīcu - pieredze tobrīd bija gandrīz 0. Iepriekš vairākas reizes biju atpūtusies Melnkalnē un Horvātijā.
beigās sanāca, tā arī dabūja. tika nopirkts četrinieks, kas patiesībā izrādījās trīs rubļu banknote uz kalna bez savas pludmales ar ēdienu - vienu vistu, kuru izsniedza viesmīlis, un soju. dzērienus arī deva pa devām, un pat kolu. uz Balkānu fona biju tik ļoti satriekts par Turciju, ka pēc šī ceļojuma 4 gadus nevarēju dzirdēt vārdu Turcija un man tas likās kā kaut kāda odze (atvainojos par žargonu).
tad pēc 4 gadiem iekļuvu vairāk vai mazāk normālā pieciniekā Stambulā un ieraudzīju mazliet citu svētku pusi un sapratu, cik Turcija ir skaista.
Man šķiet, ka Turcijas nevērība papildus tās vispārējai pieejamībai lielā mērā ir saistīta arī ar zināmu iedzīvotāju daļu atpūtu nekvalitatīvās viesnīcās, kur nav nekā laba
аватар Pachok
Pirmo reizi biju 1998. gadā :) Vaučeri bija dārgi, mūsējos tur varēja uz pirkstiem saskaitīt, apkalpošana izcila pat pieticīgajos 4*.
аватар camomille
viesnīca, kurā nokļuvām, bija pilnībā orientēta uz eiropiešiem. krievu vispār nebija, tikai daži ukraiņi un baltkrievi lidoja cauri Kijevai. šķiet - kvalitātes standarts, kas paredzēts Eiropai, nevis postpadomju laikam.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl