Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Viss par problēmu, kas apturēja tūrismu visā pasaulē
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
53 abonents  • prasīja 2020-04-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  2608
аватар mishatour
Es domāju, ka viss, kas saistīts ar šo globālo problēmu, ir jāapspriež vienuviet.Iesaku, lai tas būtu šeit.
аватар sigur62
Lai notiek.
аватар ollennka
Labāk atvērt tēmu forumā. Jautājumu un atbilžu kategorija joprojām ir nedaudz paredzēta kaut kam citam.
аватар mishatour
Es par to domāju, bet nolēmu, ka tieši vai netieši viss griezīsies .... pie virusologiem nevis politologiem)))
аватар Slav_na
Nu ne gluži apstājies... varam izpētīt mūsu dzīvokļu neizpētītos stūrus.
un viņa dvēsele. un radinieki)))
kāpēc ne tūrisms?
аватар dima_80_
Viss būs labi! Vairāk optimisma!
аватар mishatour
dima_80, Vai tu zini kas ir optimists?? Šis ir vāji informēts pesimists)) Tāpēc uzņemieties optimista lomu, tikai informētu. Pastāstiet mums, uz ko balstās jūsu optimisms. Ja nu vienīgi uzvarā pār nacistisko Vāciju... tad kaut kā ar to ir par maz. Bet, ja par Ķīnas, Singapūras un Japānas pieredzi, tad tas būs interesanti un iedvesmos optimismu))
аватар Vika284
Tas iedveš nelielu optimismu tikai bijušās PSRS valstu un dažu sociālistisko valstu iedzīvotājiem, kuras viņi ņēma vērā pētījumā, kā BCG vakcinācija pret jauno koronavīrusu ietekmē. Tikai bijušās PSRS teritorijā šī vakcinācija bija regulāra un masveida, atšķirībā no citām valstīm.
Vācijā vienkārši ir statistika, ka bijušās VDR teritorijā mirstība un saslimstība ir zemāka nekā Rietumvācijā
аватар Pachok
Šodien es izlasīju interesantu ziņu par BCG. Kāds žurnālists, kurš dzīvo Prāgā un raksta ar pseidonīmu Ostaps Karmodi, raksta šādi:
"Mums ir apgabali Vācijā (ziemeļos), kur ir ļoti maz gadījumu, un VDR ir apgabali, kur to ir daudz (dienvidos)
Turklāt mums ir Šveice, kur nebija BCG, un viss ir ļoti skaidri sadalīts pa kantoniem - vāciski runājošajās valstīs gandrīz nav epidēmijas, franciski runājošajās valstīs ir spēcīga epidēmija, un tas vispār ir izdrādzis. Tičina.
Turklāt ir Austrija, kur nebija BCG, bet situācija ir praktiski identiska Čehijai, kur bija BCG.
Turklāt vēl ir Uhaņa, kur atradās BCG, bet tajā pašā laikā notika pilnīga sajukums.
Plus vēl ir Krievija, kur bija arī BCG, un viss izskatās, ka situācija drīz nebūs labāka par franču.
Plus vēl ir Somija bez BCG, kur situācija ir daudzkārt labāka nekā kaimiņvalstī Zviedrijā, arī bez BCG.
utt. utt. Jūs varat uzskaitīt ilgu laiku. Pārāk daudz izņēmumu.
, nu, coup de grace - karte melo, Lielbritānijā BCG bija obligāta līdz 2005.g.
аватар ANDREI1974
Gaidām vakcīnu. Pirmo saņems ASV iedzīvotāji, gaismu dabūjam tikai no Indijas, bet ne ātrāk par ziemu.....
аватар Pachok
Un vispār es būtu piesardzīgs ar jebkādu optimismu.
Jo tuvāk mēs nonākam nekontrolētam saslimstības pieaugumam, jo ​​sliktākas ziņas.
Sākumā teica, ka slimo tikai veci aziāti, pēc tam, ka principā aziāti, tad tikai ļoti veci un slimi cilvēki, tad tikai veci un vienkārši slimi pusmūžā, tad, ka, šķiet, slimo visi, izņemot bērni, tad - izņemot bērnus līdz 9 gadu vecumam. Tagad ziņas ir tādas, ka slimo cilvēki visās vecuma grupās, tai skaitā smagi, mirst arī vīrieši un sievietes vidējā un jaunā vecumā, turklāt pat bez hroniskām slimībām. Un jau ir bērnu nāves gadījumi.

Redzu dažus ierakstus virs viena "optimista", kurš te līdz pēdējam rakstīja ziņas: "Ej, tur droši."
аватар Vika284
Varam pievērsties žurnālistu un citu "jauno" speciālistu rakstiem, taču fakts, ka šo vakcīnu pētījumā ņēma vērā vadošie epidemiologi un zinātnieki, paliek. Tātad ir iemesls, kāpēc BCG vakcīna tiek ņemta vērā pētījumā
Tikai viena bijusī liela valsts veica ne tikai masveida, bet arī regulāru BCG vakcināciju. Spriežot pēc PVO datiem, Ķīnā tā bija liela atsevišķām populācijām un ne visos Ķīnas reģionos, taču šī vakcinācija nebija regulāra.
аватар camomille
Bet vispār, vai kādam ir īsti paziņas (ne no interneta), kam ir konstatēta slimība vai ir aizdomas?
Man pašam tāda nav (ttt) un ceru, ka arī nebūs
radiniekiem ir paziņas:
viens (Krievija) - kolēģis darbā saslima, oficiāla diagnoze jau noteikta, smaga
otrais (Vācija) - kaimiņš, 55 gadi, miris
аватар moy_contakt
Spriežot pēc tā, ka ļoti slimus cilvēkus ar smagu slimības gaitu stacionējam nelabprāt, tad šādos apstākļos mirstības līmenis likumsakarīgi būs augsts gan bērniem, gan pieaugušajiem..... Reāli cilvēkiem pie slimnīcas nekas nepalīdz. hospitalizācijas stadija (ieskaitot IVL ar ECMO) vai vairs nepalīdzēs, jo brīdis ir zudis. Nu, vissvarīgākais faktors ir ārstēšanas izmaksas. Slimnīcu finansējuma trūkums un pašu pacientu nauda... iznākums skaidrs. Tāpēc zinu finansiāli nodrošinātus cilvēkus, kuri mājās ir aprīkojuši palātu ar ierīcēm un visu pārējo. Uz manu jautājumu, ka šim vajadzētu būt arī ārstam, atbild, ka esmu jau vienojusies, cilvēki zina cik saņems, ja man vajadzēs viņu palīdzību un uzreiz pamet klīniku. Kaut kas tamlīdzīgs....
аватар moy_contakt
Uz slimo rēķina....māsa Berlīnē (kaut arī zobārste, bet tagad tur visas ir aktivizējušās par ārstiem. Viņa saka, ka viņai grūti salīdzināt ar iepriekšējiem gadiem, bet cilvēki mirst. Visi mirušie ir vai nu ļoti veci vai pušu kaudzis , vai viena sāpe , bet nopietna un rezultātā uz koronavīrusa fona notiek saasinājums un nāve biežāk iestājas no galvenās čūlas, bet kopš tur bija infekcija ar koronu raksta ka no tā zināja darīt.draudzene daktere Itālija.cilvēkiem ir pievienojusies histērija,sirds brīži kļuvuši biežāki,atved vecmāmiņu un viņai ir dusmu lēkme.Jā ir infekcija, bet viņa nomira, jo sāka iestāties histērija, sāka injicēt nomierinošos līdzekļus, un tad viņas sirds sāka draiskoties.... koronavīrusa diagnostika Spānijā paziņas stāsta, ka sēž mājās, nav iespējams nekur aiziet vienkārši tā .... bet visi paziņas ir dzīvi un veseli.
аватар camomille
Izraēla
https://twitter.com/TigRa2010/status/1248169023868723200
аватар Vika284
Mana universitātes kursabiedrene dzīvo Varēzē, Itālijas ziemeļos, viņas ģimene un vīra itāļu ģimene nebija slimi, viņas tuvākie draugi, kas dzīvo Itālijā, nebija slimi. Jā, viņa dzirdēja, ka draugu draugi saslimuši
Pie radinieka Losandželosā visi arī veseli, neslimo arī ģimene, draugi, paziņu paziņas
Turcijā kāds draugs pameta vīrusu izraisīto Stambulu un nolēma sauļoties un atpūsties Kundas salā. Turcijā neviens no draugiem un paziņām un viņu ģimenēm nesaslima.
аватар Slav_na
mums no vagonpilsētas bijušās darbavietā izveda 20 cilvēkus - viņi lidoja kopā ar cilvēku, kurš bija patiešām slims. Tagad viņi atrodas karantīnā, ieslēgti slimnīcā. vai kāds no viņiem saslimis, nezinu - informācijas nav.
nomira vēl viens liels priekšnieks, un viņa svīta tika novērota ... Es domāju, ka tas nav tikai
аватар klichko
Kijevā ir māju saraksts ar reģistrētiem gadījumiem. https://vesti.ua/people/gde-v-kieve-zafiksirovan-covid-19-vesti-publikuyut-ulitsy-i-nomer a-domov Mūsu māja ir sarakstā. 36 gadus vecais kaimiņš 11 dienas atradās reanimācijā, jau mājās. Dēls neslimo. Vēl 2 kaimiņi slimi, ārstējas mājās. Gaiteņi tiek pastāvīgi dezinficēti. Es apmeklēju šo dzīvokli tikai vienu reizi, aprīkots kā kosmonauts. Starp manām paziņām ar simptomiem daudzi bija slimi jau pirms karantīnas
Par "nav nogādāts slimnīcā". Visām kastēm nekur nepietiek. Itālijā tas sākās šādi, visus pēc kārtas veda uz slimnīcām, masveida infekcija, cilvēku nāve ar citām diagnozēm... un dodamies prom.
аватар klichko
Es neticu tūrismam pārskatāmā nākotnē. Un ne tikai vīrusa dēļ, lai gan tas izprovocēja visu un visa krišanas ātrumu. Drīz visus uztrauks tikai izdzīvošanas problēma. Kurš gan uztur biznesu labi, ja nulle. Kurš cenšas pastāvēt naudas trūkuma dēļ. Un es joprojām neticu robežu atvēršanai (gads noteikti)
Sašutis par visādām rezervācijām, gaisa pārvadātājiem un TO, viesnīcu, biļešu, ekskursiju pārdošanu uz nekurieni. Pēdējās "optimistu" partijas cirpšana
аватар mishatour
kumelīte, jā, Izraēlā tā ir. 60% no visiem inficētajiem ir pareizticīgie.Viņi dzīvo savu dzīvi, nav līdz kronim). Pēdējā laikā veikti ļoti nopietni pasākumi, daudz policijas, armijas. Izeja no dzīvokļiem 100 m rādiusā.No svētdienas masku nēsāšana obligāta. Atgādināšu, ka maska ​​neļauj inficēt citus, bet neinficējas. Tāpēc mūsdienās cilvēks bez maskas ir potenciāls vīrusa izplatītājs.
аватар Pachok
klichko, piekrītu, TO ir atsevišķa "dziesma". ITMS izsūtu jau 12 gadus, tāpēc arī tagad turpina bombardēt ar ekskursiju piedāvājumiem absolūti visos virzienos, noteikti ir simtiem ziņu dienā. Šķiet, ka tūrisma nozares darbinieki atrodas kādā citā realitātē.
Bet par izdzīvošanu utt... vēsture vēsta, ka visas katastrofas, lielas depresijas, karus, epidēmijas nomaina uzplaukuma periods, maksimālas baudas slāpes, rafinēta māksla :) Un pasaule nemainās, cilvēki paliek tāpat labi, nekādi secinājumi netiek izdarīti.
аватар Olgaolga153
Spriežot pēc tā, ka nākamajā filiālē TA spītīgi cenšas no nelaimīgajiem tūristiem noplēst atlikušos 50% no tūres maksas no 8.maija, zinot, ka brauciens noteikti nenotiks, un pat bez pieskāriena. sirdsapziņa draud ar tiesāšanos par nemaksāšanu, varam secināt, ka vadītāji jau ir pielikuši punktu darbam šajā aģentūrā. Tagad viņu uzdevums ir nodrošināt sev tuvāko nākotni uz šādu "piesūcēju" rēķina. Kaut kas man saka, ka šādu upuru naudu diez vai vispār nekur pārskaitīs.
аватар camomille
Šķiet, ka tūrisma nozares darbinieki atrodas kādā citā realitātē.
===
Es to sauktu par izmisumu.
аватар camomille
mishatour
ticīgie mums arī sarīkoja uzliesmojumu Dņeprā. puse gadījumu reģionā ir kādas reliģiskās skolas audzēkņi
аватар Olgaolga153
kumelīte
Mums Brjanskā ir tāda pati situācija.
аватар prosto2000
Jā. Kungi, ceļojumu eksperti, jūs dažreiz braucat tādu puteni par tūrismu. Mēģiniet vismaz tik kategoriski runāt par tēmu, kas jums nav specifiska.
Klausieties virusologa interviju https://www.youtube.com/watch?v=7EMDEvv4gyw&t=430s
Pirmkārt, viņa ir eksperte. Otrkārt, viņu neizjūt kontaktu emocijas, ar kurām tagad cieš pat infektologi.
Tas ir tāpat kā būt par kasieri bankā. Svešu naudu kasē viņš bezkaislīgi vērtē desmitos tūkstošu, bet savējo veikalā - kā jau parasts cilvēks - desmitos. Un tas ir pareizi. Mums pret to jāizturas kā pret kasieri pie kases. Nekas neparasts nenotiek. Ja nebūtu mazās caurlaidības slimnīcās, tad pat karantīnai nebūtu vajadzīga. Kijevā šobrīd ir mazāk nekā 300 inficēto. Ar gripu pat skolas netiktu slēgtas.
аватар klichko
Pačok, protams, būs meteorisks kāpums. Jautājums par krīzes dziļumu un ilgumu, kaķis tikai sākas. Tas var ilgt gadus. Protams, cilvēki nemainās, mainās apstākļi. Ikvienam nāksies aizmirst ierasto dzīvesveidu
prosto2000, es klausos šo optimistu, nevis gulētiešanas stāstu. Atšķirība starp Covid un parastajiem vīrusiem ir ne tikai agresivitātē, bet arī devās. Ja jūs saņemat dažas vīrusu daļiņas, jūs saņemsiet vieglu slimību ... un otrādi. Līdz ar to augstākā mirstība starp medu. personāls. Riska grupā ir arī aktīvi jaunieši, un ar lielu devu organisms var netikt galā. Ar veciem cilvēkiem ir cits stāsts, viņi vīrusu “norij” vieglāk nekā citi, tas ir mutējis uz “labvēlīgu” elpceļiem. Vienīgais glābiņš no šīs infekcijas ir kontaktu un aizsardzības līdzekļu samazināšana līdz minimumam. Laimējies tiem, kas paķer mazu devu un izveido imunitāti... ja nav atkārtotas inficēšanās (vīruss mutē)
аватар mishatour
prosto2000, paldies par lekciju)) Es noklausījos visu ... jo tagad ir pietiekami daudz laika)). Runājot par tūrismu, es domāju, ka jūs mēģināt kliedēt puteni. Bet tikai laiks rādīs, kuram bija taisnība, tiem, kas brauca vai tiem, kas pārsteidza). Bet par slimnīcu zemo caurlaidspēju un tās saistību ar karantīnām pilnībā piekrītu. Skaitlis 300 neko neizsaka, jo tu nepateici, cik pārbaudes veiktas!!! Varbūt 300 un veica? Tagad, ja sakāt, ka šodien tika veiktas 5000 pārbaudes, no kurām 100 bija pozitīvi rezultāti... aina kļūs skaidrāka un optimistiskāka. Mums ir maza izpratne par speciālista teikto, bet mēs redzam, kas notiek pasaulē, un bez panikas uz to nepievērsim acis. Pirmo reizi pasaule pārtrauca gaisa sakarus starp valstīm, pirmo reizi valstu vadītāji rīko sanāksmes, izmantojot videokonferences... Un tas viss pirmo reizi liek domāt, ka virusologi.(Pat tie, kas raksta grāmatas, nevis tie ārsti, kas tās lasa vietnē YouTube) Par vīrusu ir maz zināms...
аватар Pachok
prosto2000 apbrīnojami, ka kāds cits ir noliegšanas stadijā :) Lielākā daļa to pārdzīvoja pirms trim nedēļām, nedaudz sadusmojās par iztrūkušajām tūrēm un raiti pārgāja kaulēšanās stadijā, argumentējot, ka "visticamāk, es jau biju bijis slims rudenī (ziemā, martā - aizstāj ar nepieciešamo)”.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl