Jautājums

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kā atpūsties Turcijā par 50 tūkstošiem pieaugušajam un bērnam?
Sveiki. Vai Turcijā ir iespējams atpūsties daudzmaz pieklājīgā viesnīcā par 50 tūkstošiem pieaugušajam + bērnam 2 gadi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2017-01-087 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар musja7
Katram ir sava "pieklājīga" definīcija. Un katram ir savas prasības, pat attiecībā uz brīvdienu reģionu Turcijā. Plus dienu skaits. Plus laiks, kad gribas atpūsties.Līdz šim par pirmajām agrajām rezervācijām piedāvātajām cenām Akka vai Baruta vai Alva Donna līmeņa viesnīcas sākas no 1000 par 7 naktīm pieaugušajam un zīdainim. Par 850 -900 dolāriem var ietilpināt 7 naktis 4 * Pegasuses, Club Hotel Phaselis Rose, Club Salima, Otium Eco. Par 670-700 dolāriem - Garden Resort Bergamot (bet šī ir 2. līnija, Kemera), 750-800 - Justiniano Club, Kilikia Resort Chamyuva, Lonicseru World viesnīcās. Tas viss ir atkarīgs no tā, ko jūs domājat ar "normālu". Nu gaidiet februāra-marta cenas. Parasti jau pašiem pirmajiem piedāvājumiem cenas nav no zemākajām. Lai gan šogad lēto Turciju diez vai varēs sagaidīt. Turki pagājušajā sezonā cīnīsies par cenām
аватар ollennka
Nu kāpēc gan ne? No janvāra līdz aprīlim un tūlīt pēc maija brīvdienām cenas trijiem un dažiem četriem labi iekļaujas jūsu budžetā.
аватар Olgaolga153
piekrītu musja7. Viss atkarīgs no ceļojuma laika, nakšu skaita un izvēlētā reģiona. Taču kaut kas Turcijā pēdējos gados (pēc dolāra lēciena) nešķiet budžeta ziņā vispār. ((
аватар ollennka
Un tas ir dīvaini, jo liras kurss pret rubli pēdējo trīs gadu laikā nav īpaši mainījies.
аватар musja7
Olgaolga153, gaidīsim februāra-marta cenas :).Bet pagaidām cenas nav gluži iepriecinošas. Pat pēc agrākās rezervācijas cenām, pēdējos 2-3 gadus par to pašu periodu un tajās pašās viesnīcās cenas bija zemākas.Protams, visvairāk bezmaksas cenas bija pērn. Tagad agrākās rezervācijas cena atbilst pagājušā gada "nav agri". Un dažas viesnīcas vispār bija speciāli sašķobītas. Un kas vēl ievērojamāk, ja agrāk janvāra sākumā agrai rezervācijai bija atvērts ierobežots viesnīcu skaits, tad šobrīd ir pieejami 90%. Turki steidzās noslēgt līgumus daudz agrāk nekā parasti. Nezinu, kā īsti būs ar cenām pēc mēneša vai diviem, bet vēl decembrī, tiekoties ar Turcijas partneriem, viņi “mierināja”, ka sezona diez vai būs lēta, jo cer to pacelt cauri. “atvērtā” Krievija. Viss būs atkarīgs no pieprasījuma un no tā, cik ilgojošais tūrists būs gatavs par šo naudu maksāt.
аватар Olgaolga153
musja7 Šosezon tūristu no Krievijas noteikti būs vairāk nekā pērn, bet tomēr mazāk kā pirms 3 gadiem. Atkal, tas ir saistīts ar dolāra kursu. Ja pirms trim gadiem ceļojumu pakete maksāja, piemēram, 1000 USD, un tas bija 36 000 rubļu. Ka pagājušajā gadā ar likmi 65 rubļi. par dolāru tā jau bija pavisam cita summa, pat ņemot vērā nelielu ceļojumu paketes izmaksu samazinājumu viesnīcu pakalpojumu kvalitātes pazemināšanās dēļ. Tā arī notiek. Par ko 2014. gadā varēja maksāt 36 tūkstošus (un šis ir vidējais trijnieks), tagad jāmaksā ap 60. Tajā pašā laikā pakalpojumu kvalitāte ir acīmredzami cietusi. Ne visi ir gatavi šādai pārmaksai, jo algu saņemam rubļos, nevis dolāros, kamēr tā praktiski nav mainījusies, atšķirībā no pārtikas cenu pieauguma.((Zinu konkrētas ģimenes, kuras katru gadu atpūtās Turcijā, bet ar dolāru jump Jau 2 gadus viņi atpūšas savās vasarnīcās, jo nevar atļauties Turciju un negrib braukt uz mūsu Krimu. (((
аватар Marsyanchik
Man šķiet, ka šogad Turcija atkal nesagaidīs tūristus pieaugošā teroraktu biežuma dēļ (augošā vēstnieka slepkavība, apšaude klubā Vecgada vakarā, manuprāt, Stambulā). Un tie ir tikai pēdējie, un, ja uzrauga pēdējo gadu, tad nav nekāda jautrība. Ne eiropieši, ne slāvi nebrauks pietiekamā skaitā. Jā, vienības...
аватар ollennka
Baidos, ka ļoti neliela daļa tūristu drošības jautājumus izvirza pirmajā vietā. Turcija un Grieķija pārņems vadību 2017. gada vasarā.
аватар musja7
ollennka, diezgan. Grieķijā arī agrākās rezervācijas nemaz nav par rožainām cenām. Bet Bulgārija ir kļuvusi lēta, tāpat kā borščs (un pagājušajā gadā Krievijas pieprasījuma dēļ Bulgārijai agrās rezervācijas pat tika slēgtas nedaudz agrāk Ukrainai). Turcijā es zinu, ka apartamentu rezervēšana uz 3-4 nedēļām gaidāmajai sezonai krievu tūristu vidū tagad notiek ar blīkšķi. Jau decembrī tika sakārtoti labi varianti (t.i., tūristus ne tik ļoti satrauc drošības jautājums, cik spēja apdrošināties pret nākamajiem pēkšņajiem varas lēmumiem "gadījuma gadījumā"). Tātad arī paciņas ies labi, ja nekas "spožs" nesanāks pie varas esošajiem.
аватар musja7
Marsjančiks, par eiropiešiem arī grūti pateikt. Jo uz doto brīdi tās viesnīcas, kuras galvenokārt 80% bija orientētas uz Eiropas tūristu, tagad ir noteikušas astronomiskas cenas (salīdzinot ar pagājušo sezonu). Piemērs: ja pagājušajā vasarā 4 * viesnīcā "X" Sidē, kas ir orientēta uz vāciešiem, 2 + 2 ģimene atpūtās 9 naktis par 900-1000 USD. Tagad cena par to, pat par agru rezervāciju uz to pašu periodu, maksā 500 dolārus. augstāk.Ne jau tas, ka nekritīs. Bet tas nav fakts, ka viņi to nepaturēs.
аватар ollennka
musja7, Bulgārijā laikam vairāk ceļo paši, nevis pakās. Jo mūsu tūrisma aģentūras 2016. gada vasaras sezonas beigās paziņoja, ka tām vadībā ir Grieķija.
аватар agent_borabora
Par 50 tūkstošiem dolāru vai eiro, protams, tas ir īsts))
Pat par 50 tūkstošiem grivnu arī ir reāla.
Rubļos - neiesaku.
аватар betonb30
Ja tas ir no gaisa ceļojumiem, tad, manuprāt, tas nav reāli 7 dienas viss iekļauts, pat 3 zvaigznes
iemiesojums
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl