Jautājums par viesnīca Amazonka 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
39 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valūta un nauda»
Vai ir iespējams izņemt naudu no Sberbank plastikāta kartes Ukrainas bankā
naudas izņemšana no bankas kartes
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2011-01-2513 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар elenako
Jā, bankomātā var.
аватар Pachok
Protams tu vari. Noņems tikai komisiju, vai zini? Tiesa, tagad mums ir Krievijas Krājbankas filiāles, iespējams, to bankomātos bez komisijas maksas, es nevaru droši pateikt. Varat piezvanīt savai bankai un pajautāt.
аватар daesher
Ar Sberbank viss nav tik vienkārši. Ukraina ir viņu "melnajā sarakstā", atsevišķi darījumi var tikt noraidīti. Pēdējos divus gadus zvanīju atbalstam un lūdzu pievienot Ukrainu atļauto valstu sarakstam uz mēnešiem ilgu vizīti. Man tikai jālūdz konkrēti likt Krieviju sarakstā uz nenoteiktu laiku, citādi kādreiz bankā izteicu paziņojumu, uz krieviju uzliku datumus, tātad vispār tika izslēgts - Arhangeļskā ilgi nevarēju saprast, kāpēc nevaru. izņemt naudu.
аватар AlexWizard
Daesher, tev taisnība. Un tā nav nejaušība. Daži plašsaziņas līdzekļi (piemēram, laikraksts "Nasha Versiya") minēja piemērus, kad pēc darījuma no Ukrainas stundas vai divu laikā tika izņemta nauda no vienas un tās pašas kartes Korejā, Taivānā utt. Tāpēc Ukraina ir Sberbankā PIRMAJĀ vietā to valstu sarakstu, kuras nav vēlamas izmantot kartes. Es personīgi katru gadu braucu uz Krimu, bet Ukrainā NEKAD neizmantoju kartes.
аватар AlexWizard
Aizmirsu pateikt... Sevastopole ieņem pirmo vietu starp bankomātiem nevēlamajām kūrortpilsētām, otrajā vietā - Jalta.
аватар daesher
Nu tā iespējamība bankomātos, īpaši nopietnās bankās, ir ļoti maza (protams, ja nav visādu "pleķu"). Turklāt pēc valstu saraksta izveidošanas visas Korejas pašas tiks bloķētas.
Protams, ir komisijas maksa, kaut kas ap 90 rubļiem. par darījumu un neatkarīgi no bankas (tostarp Krievijas Federācijas Drošības padomes meitas bankā, neskatoties uz dezinformāciju biļetē). Bet pēc ienesīga / nerentabla valūtas maiņas kursa jūs varat nopelnīt, piemēram, kā Privatbank (tieši tā ir paveicies) - no 1000 UAH. bija jūtams ieguvums, salīdzinot ar lielāko daļu apmainītāju (nemaz nerunājot par citiem bankomātiem), kas dubultoja komisijas maksu!
аватар Amazzzonka
Ja ir neērti nēsāt visu naudu atvaļinājumā, tad kāds no draugiem var periodiski pārskaitīt naudu uz banku uz jūsu vārda. Piemēram Fast Post (Raiffeiseng Bank), Unistream, Anelik. Tas ir tas pats, kas Western Union, tikai komisija ir lētāka. Vai ar jebkuru karti jebkurā bankā viņi izņem 2% no izņemtās summas (Raiffeiseng Bank)
аватар daesher
Nu... Protams, var pieņemt, ka kādam tas būs ērti, bet... Tas tomēr nav nopietni. Ja tik ļoti baidies, tad vajag dabūt debetkarti, atstāt tur tieši tik daudz naudas, cik vajag, izņemt to īsā laika periodā - un viss! Nulles karti neviens neizmantos. Un tā... Nu, iedomājieties, ka kāda Krievijas bankas filiāle pēkšņi sāk pati (proti, tā pati, nevis krāpnieki ar traipu, skeneru un vienkāršas maldināšanas palīdzību), lai tik primitīvi maldinātu Krievijas klientus. Galu galā, lai arī valstu saraksts ir neērts, tas būtiski ierobežo krāpšanas sistēmu. Jā, un Krievijā krāpšanas risks ir ļoti augsts.
аватар Amazzzonka
Ar Privabanku strādāju jau ilgu laiku kā kliente, man nav pretenziju, kā ar naudas pārskaitījumiem, naudas izņemšanu..... Esiet modri, neizņemiet naudu kioskos, bankomātos, ejiet uz bankas filiāli, varbūt daesher un tiesības (a) vienkārši ielieciet nedaudz naudas uz kartes...
аватар Pachok
Ir vēl viena iespēja – piezvanīt uz banku un noteikt naudas izņemšanas limitu uz noteiktu laiku. Piemēram, piezvanīja, noteica 100 dolāru limitu uz pusstundu, izņēma naudu, atzvanīja, noteica limitu 1 dolāram uz mēnesi. utt. Bet par viesabonēšanu ir jāmaksā...
аватар daesher
Ideja, protams, laba, un viesabonēšanai ar to vispār nav nekāda sakara - sāciet "tūristu-MTS", tas būs derīgs gandrīz gadu no papildināšanas datuma, un zvaniet, kur vajag. Vienkārši zvani vēlreiz, zvani, zvani, zvani...
Ar banku filiālēm - manuprāt, tas ir pareizi, bet, ja nav paranoisks, pietiek ar bankomātu izmantošanu banku filiālēs (es iztēlojos krāpniekus, kas uzstāda "bloķus" tieši blakus apsargam).
аватар averlo75
Vai draugs no Krievijas var man nosūtīt naudu uz Ukrainu caur Sberbank of Russia, un kā tas notiek?Jau iepriekš paldies par palīdzību.
аватар Amazzzonka
Naudu var nosūtīt ar jebkuru tūlītēju pārskaitījumu. Ne vienmēr caur Sberbank. Unistream, Anelik, Migom, Contact, Golden Crown, Private Money, Western Union. Daudzi pārskaitījumi nāk uz banku, daži uz valsti. Jūsu draugam būs jāzina bankas adrese (kur pārskaitīt naudu, jūsu pilns vārds un uzvārds, kas jums pārskaitīja naudu, tūlītējā pārskaitījuma nosaukums (Unistream, Anelik .....) , pārskaitījuma summa Iepriekš noskaidrojiet, kādus pārskaitījumus pieņem banka, kurā plānojat izņemt naudu.
аватар usinec
lūdzu, pastāstiet man, cik liela būs komisijas maksa, ja izņemsiet naudu no Krievijas Petrocommerce kartes Ukrainā
аватар Pachok
Šie tarifi ir norādīti Jūsu līgumā ar banku par kartes apkalpošanu.
аватар kulyadina
Pastāsti man, varbūt kāds zina) Kurā bankā Ukrainā var izņemt naudu no RNKB kartes? ??
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Amazonka 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl