Jautājums o Grankanārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
17 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Vai Kanāriju salās ir iespējams "mežonīgi" atpūsties?
Kuru aviokompāniju izmantot?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2010-09-2114 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар hessen
Mēs rezervējām savu ceļojumu ceļojumu aģentūrā.
Ko nozīmē “mežonis”? Kur tu tur dzīvosi? Teltis tur neredzēju, kempingus arī, apkārt bija tikai viesnīcas.
аватар Pachok
Ne tikai iespējams, bet arī nepieciešams!
Galvenais jautājums ir atrast aviobiļetes par pieņemamu cenu. Daži zemo izmaksu Ryanair lidojumi lido uz Tenerifi no Eiropas, biļetes ir lētas, aptuveni 40-50 eiro vienā virzienā. Bet te jāizdomā, kā nokļūt Eiropas pilsētās.
Jūs varat mēģināt iegādāties biļetes čarterreisam biļešu kasēs, es nezinu par Baltkrieviju, vai šī iespēja darbosies, dažreiz tas notiek Kijevā.
Viss pārējais ir viesnīca (dzīvokļi, villas), lidojumi, transfēri utt. tiek rezervēti un pirkti internetā, un tie ir lētāki nekā caur ceļojumu aģentūru. Ja jums ir visas rezervācijas un citi nepieciešamie dokumenti, iespēja iegūt vīzu pašam ir tāda pati kā ceļojumu aģentūrā.
Meklējiet informāciju forumos par paštūrismu, uz Kanāriju salām lido ļoti daudz cilvēku šādā veidā. Cilvēki ar veselām ģimenēm, ar bērniem un mājsaimniecībām :) šogad viņi tur sēdēja mēnešiem ilgi - paši caur internetu īrēja mājokli, diezgan lēti.
аватар Irishka_s
irisha0707, zem mežoņa atkarībā no tā, ko saprast, Uz apmēram. Arī Grankanārija dzīvo teltīs, piemēram, starp Puerto de Moganu un Puertoriko, starp akmeņiem ir daudz izeju uz savvaļas pludmalēm. Bet es domāju, ka jūs vēlaties dzīvot viesnīcā, bet bez ceļojumu aģentūru pakalpojumiem tas ir iespējams un ļoti vienkārši, aiziet)
аватар Alioja
Protams, var atpūsties teltīs/kempingos, ja tas ir "mežonīgi". Jūs varat rezervēt lētus dzīvokļus tiešsaistē, kas ir ērtāk. Man patīk Maspalomas kāpas atpūtai. Lidojumi ir visdārgākā ceļojuma daļa. Jūs varat izmantot regulārus vilcienus caur Madridi, Frankfurti/Minheni, Cīrihi, Vīni. Baidos, ka turp un atpakaļ lidojumu kopējā cena pat ar Eiropas zemo cenu aviokompānijām ir mazāka par 15 tr. cilvēkiem tas nedarbosies (jums ir jātiek ārā no NVS/Krievijas). Ņemiet vērā, ka zemo izmaksu aviokompānijām ir bagāžas ierobežojumi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grankanārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl