InterContinental Doha Hotel 5*– Atsauksmes

KataraDoha
4
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Dohas garākajā privātajā pludmalē, West Bay rajonā, neliela brauciena attālumā no pilsētas centra. Tā saviem viesiem piedāvā komfortablus numurus, labu servisu, gardēžu restorānus un bārus, modernas konferenču telpas ar banketu zāli 800 viesiem, brīvas formas āra baseinu ar sauļošanās terasi, diennakts fitnesa centru, spa-salonu. Viesnīca ir piemērota ģimenes un romantiskām brīvdienām, kā arī biznesa braucieniem un svinībām.Vairāk →
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu pamanī ju, paldies iepriekš ē jā un ļ oti detalizē tā apskata autorei. Es sapratu, ka mums tas ir vajadzī gs InterContinental Doha viesnī cā pludmalē . Vairā k par mū su atvaļ inā jumu varat lasī t manā stā stā . … Tomēr ▾ Viesnī cu pamanī ju, paldies iepriekš ē jā un ļ oti detalizē tā apskata autorei. Es sapratu, ka mums tas ir vajadzī gs InterContinental Doha viesnī cā pludmalē .
Vairā k par mū su atvaļ inā jumu varat lasī t manā stā stā .
Viņ i ieradā s vakarā . Viesnī ca mirdzē ja ar greznī bu un š iku. Mū s sagaidī ja ar siltumu un smaidiem. Izlaidā m č eku caur metā la detektoriem, izņ ē mā m virtuves nazi maciņ ā un ielikā m seifā pirms izbraukš anas. Vakarā reģ istratū rā krieviski runā još o nav, bet mū su angļ u valodas zinā š anas pietika ā trai norē ķ inā š anā s. Prasī ja depozī tu, banknotes, kas vecā kas par 2009. gadu, nepieņ em.
Viņ i izsniedza 2 kartes no 6. stā va Superior istabas Nr. 603, ar skatu uz pilsē tu un nedaudz uz lī ci. Balkona nav.
Istaba ir vairā k nekā plaš a, tī ra un skaista! Un galvenais – pilnī gs klusums! Viss ir ē rti, gulta sniegbalta un ļ oti mī ksta, uz milzī gas, vienkā rš i karaliskas gultas. Bet dē lam papildus gulta, nu, kā das č ī kstoš as ​ ​ š ausmas (Istabā milzī gs un ietilpī gs skapis. Vannasistaba arī liela, ir viss nepiecieš amais. Dvieļ i sniegbalti, mī ksti un smarž ī gi, daž ā da izmē ra , katrs 4 gab. Dzeramais ū dens tiek pievienots pē c vajadzī bas Tē jas un kafijas pā kstis tiek uzpildī tas katru dienu Mini bā rs ir uzpildī ts, bet par maksu Ir seifs, gludeklis un gludinā mais dē lis Daudz kontaktligzdu padara tos ē rti lietojamu Tikai dī vaina vieta Nav kontaktligzdu. vannasistabā un gaitenī pie spoguļ iem! atradu izeju zem galda!! ! un lai ieslē gtu fē nu, jā lī st zem galda!...tas nav tik slikti. . . jā izž ā vē savs mati gandrī z guļ us, citā di aukla nesasniegs(((Un smiekli un grē ks, doma. . .
WI-FI visā pat nav slikts, tikai ar pā rtraukumiem pludmalē .
Es eju uz pludmali. Dvieļ i tiek izsniegti zem istabas numura, milzī gi un jū s varat ņ emt vairā k nekā vienu. Mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem janvā rī , vē jš un jū ra ir auksti. Bet "pludmales puika" katru rī tu adekvā ti nolika pelnu traukus pie katra lietussarga. Notī rī ja smiltis un nomazgā ja sauļ oš anā s krē slus. Visur ļ oti tī rs un sakopts. Glā bē js un apsardze vienā cilvē kā dež urē vienmē r, pat ja atpū tnieku praktiski nav un neviens nepeld. Servisa poga uz lietussarga statī va. Baseins ir tā ds pats. Viņ iem ir daudz sauļ oš anā s krē slu un galdiņ u, pietiek visiem. Ir sporta zā le, bē rnu rotaļ u istaba un neliels rotaļ u laukums.
Nu, restorā ns parasti ir pā ri visam uzslavā m. Serviss un apkope teicama, viss darbojas gludi, bez liekas kņ adas.
Ē diens ir gardē ž a sapnis! Kafija, mana mī ļ ā kā "double espresso visa hot milk" smarž ī ga un ļ oti garš ī ga, tiek pasniegta katru rī tu bez papildu maksas. Sulas ir svaigas un garš ī gas. Ir daudz konditorejas izstrā dā jumu, augļ u un dā rzeņ u. Brokastis ir vienā das.
No rī ta nav jā stā v rindā pē c omletes, vienkā rš i pasū ti savu ē dienu, zvani uz galda numuru un tev atnesī s. Vakariņ as nosaucu par "guzzling" atvainojos, bet viss ir tik svaigs un garš ī gs, ka pat mazliet pamē ģ inā jusi jau pā rē dos ( Suš i, ļ oti pieklā jī gi, katru vakaru tika pasniegts pie atseviš ķ as letes. Visa ir daudz, viss ir tī ri un skaisti. Saldumi, mana vā jī ba , vispā r vietē jā konditora mā kslas darbi. Dzē rieni, jebkuri, vakariņ ā s ļ oti dā rgi!
Respekts viesmī ļ iem, viņ i jau no pirmā s reizes atcerē jā s mū su gaumi un vē lmes.
Viesu kontingents viesnī cā ir daudzveidī gs, bet pā rsvarā ā rzemnieki, krievvalodī go ir ļ oti maz. Daudzi palika 2-3 dienas.
Bija arī mū sē jie. . . no Ukrainas. . . godī gi? kauns par tautu.
Pie vieglas mū zikas.... elegantā restorā nā...dress code...romantiska atmosfē ra...te viņ š.... viesis treniņ tē rpā , elkonis virs galvas ar telefonu rokā pie auss...sazinā s ar visu zā li pa telefonu, skaļ i sakot, ka esot Katarā un cik te dā rgs alus!
Ā rpus viesnī cas nav nekā interesanta. Lī dz metro stacijai 5-7 minū š u gā jiena attā lumā , un ļ oti lē ti nokļ ū t gandrī z jebkurā Dohā . Tuvā kajā laikā tiks atvē rtas vē l 3 lī nijas. Taksometrus var braukt pie viesnī cas ieejas, lē ti un ē rti.
Bezmaksas mikroautobuss aizņ em laiku no viesnī cas lī dz galvenajā m apskates vietā m un tuvā kajam tirdzniecī bas centram. Grafiku var saņ emt reģ istratū rā . Viss ir padomā ts.
Ja atgriezī simies, noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā , viss bija ļ oti patī kami!
Ikvienam, kam patī k ceļ ot un izpē tī t daž ā das valstis, Katara noteikti ir jā apmeklē ! Lī dz mū sē jie ieradī sies lielā skaitā ! )))
отголосок Нового 2020г. вид из окна номера номер вид из окна номера
аватар Serginios
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Cik daudz jū s zinā t par Kataru? Vē l nesen valsts nebija ī paš i pretimnā koš a mū su tū ristiem. Tagad, pirms pā ris gadiem ievieš ot bezvī zu rež ī mu, interese par š o virzienu uzņ em apgriezienus, ī paš i ņ emot vē rā to, ka 2022. … Tomēr ▾ Cik daudz jū s zinā t par Kataru? Vē l nesen valsts nebija ī paš i pretimnā koš a mū su tū ristiem. Tagad, pirms pā ris gadiem ievieš ot bezvī zu rež ī mu, interese par š o virzienu uzņ em apgriezienus, ī paš i ņ emot vē rā to, ka 2022. gadā tieš i š eit notiks Pasaules č empionā ts.

Operatora Join Up komplekta piedā vā jums. Lidojums ar izcilo Qatar Airways, labā ko aviokompā niju pasaulē , pā rsteidza ar Airbus 320 dē ļ u kvalitā ti, apkalpoš anu, pā rtiku un punktualitā ti. Grupu rezervā ciju mī nuss ir tieš saistes reģ istrā cijas neiespē jamī ba, bet no otras puses, pateicoties tam, lidostā tika nodroš inā tas 3 sē dvietas un pat 8. rinda tieš i aiz uzņ ē muma, ar papildu vietu kā jā m, izvelkama. monitori. Labā k vienreiz pamē ģ inā t, un vē l labā k ne vienu...Pirkstu nospiedumi pasu kontrolē , vizī tes mē rķ is - pā ris mirkļ i un bezvī zu zī mogi trī s pasē s.
Uzņ ē mē jkompā nija Discover Qatar saskaņ ā ar standartu tiekas ielidoš anas zā lē ar zī mi, sadali ar automaš ī nu 10-15 minū š u laikā , bet veic tikai individuā lus pā rskaitī jumus (tas bū s skaidrs, kā pē c vē lā k) un pilnā komfortā pusotra minū tē . stundu viņ i jau atradā s savā pludmales viesnī cā Intercontinental beach 5*. Izvē loties viesnī cu atpū tai, tika apsvē rts vē l viens starpkontinentā lā s pilsē tas variants ar brokastī m + vakariņ ā m par gandrī z tā du paš u cenu kā pludmalē brokastī s, bet tā kā ir vienkā rš i grē ks vakarā sē dē t viesnī cā un pa dienu nepiecieš ama pludmale un baseins, izvē le tika veikta Intercontinental pludmalē.5 * . Viesnī ca ar garā ko pludmales joslu Dohā , aptuveni vienu kilometru, diezgan plaš u zaļ o zonu ar pā rdomā tu atraš anā s vietu un visu nepiecieš amo. Tā pē c pat ne Sv. Regis ir pretenciozs, lai gan par tā du paš u cenu kā mū su kaimiņ š Interkonti.

Š obrī d viesnī cā notiek daļ ē js telpu, fasā des un galvenā s ieejas un, iespē jams, galvenā s reģ istratū ras remonts, jo.
tagad tuvā k viesnī cas labajam spā rnam ir neliela reģ istratū ra, kurā patiesī bā viņ i arī apmetā s. Superior city view kategorija ceturtā stā va vidusdaļ ā ar skatu uz 40% pilsē tu un jū ru un 60% pilsē tas tuksnesi, aizsedzot pusi no panorā mas loga ar aizkaru paveras skaists skats uz jū ru ))) Superior un deluxe numuriņ os nav balkonu, tikai kluba istabā s. Pati istaba ir vairā k nekā.40 kvadrā tmetru liela ar karaļ a gultu, sadali uz guļ amzonu un darba zonu, kur atseviš ķ i izdalī ts dī vā ns ar galdu un pilnvē rtī gs rakstā mgalds ar atzveltnes krē slu. Seifs par brī vu, mini bā ra ledusskapis par maksu, dē lis un gludeklis gludinā š anai.

Numurā ir tē jas/kafijas automā ts ar ikdienas ū dens papildinā š anu (litrs uz cilvē ku dienā ), tē ja un kapsulas kafijas automā tam. Arī katru dienu apstrā dā ts ar augļ iem, kā fotoattē lā . Virspusē ja tī rī š ana katru dienu, kā arī dvieļ u maiņ a. Lieliska kosmē tika ar citrona aromā tu.
Vannas istaba ir vairā k nekā pieklā jī ga, vanna un duš a, gara izlietne, kurā var ievietot divas lielā kas ē rtī bas. Nepatī kama pē cgarš a atstā ja to, ka divas darba dienas, kad viesnī cā bija minimums, pusi dienas nebija karstā ū dens. Uzņ emš anā kulturā li atbildē ja, ka tuvā kajā laikā sū tī sim brigā di uz remontu utt. viņ i spē lē ja laiku un brī numainā kā rtā skaidri parā dī jā s pulksten 18. Skaidrs, ka tika veikti plā notie remontdarbi, jo troksnis no pā rē jiem darbiem bija dzirdams jau sā kot no 7 no rī ta, kaut kur tā lu, ne skaļ i, bet tomē r.

Kondicionieris strā dā ja ar blī kš ķ i gan istabā , gan visā viesnī cā , un istabā kondicioniera skā rienvadī ba un istabas "statusa" vadī ba nospieda pogu - pasū tī ja tī rī š anu. Wi-fi bez ierobež ojumiem, pat pludmalē . Izejiet viņ am caur pludmales kluba zonu, kas iemū ž ina viesnī cā dzī vojoš os viesus un tos, kas ierodas uz dienu naudas dē ļ.
Dvieļ us iedod cik vajag, kā arī atdzesē tu ū deni, pie izejas ir arī maza bē rnistaba un trenaž ieru zā le. Uzreiz izejot no ē kas atrodas liels zonē ts baseins ar bā ru. Gultas lieliskas, tī ras, vidē ji mī kstas. Č etru sauļ oš anā s krē slu komplekts zem viena lietussarga, ko grū ti nosaukt par lietussargu - veselu ē nu veidotā js. Blakus atrodas bē rnu baseins ar pusmetra dziļ umu un tentu.

Vasarā , kad Persijas lī č a seklajos ū deņ os ū dens ir siltā ks par gaisu un jū ties kā pirtī , ne pā rā k agrā rī tā ir ļ oti grū ti izturē t vairā k par stundu, baseins bija izeja. . Turklā t pieauguš ais ir vienkā rš i vē si patī kams, bet bē rniem ī sta paradī ze, tikai cirkulē još a vē suma oā ze. Pā ris dienas tajā nebija neviena, izņ emot mani un Kinderu, un, kad tuvā k nedē ļ as nogalei sā ka parā dī ties vietē jā s ģ imenes, sā ka š ķ ist, ka viņ i kā pj tieš i tavā vannas istabā )), bet kļ uva jautrā k. .
Uzreiz aiz bē rnu baseina atrodas bē rnu rotaļ u laukums: zem nojumes, tī ras smiltis viscaur, vairā ki slidkalniņ i un labirinti, ik stundu ainavu maiņ ai ir diezgan. Un nedaudz tā lā k zā liens mini futbolam. No rezidences puses ir 2 cietie korti. Pludmale ir nevainojama, katru rī tu smiltis tiek nogludinā tas, sauļ oš anā s krē sli lī dz sauļ oš anā s krē sliem un atpū tnieki ir izkaisī ti visā pludmales garumā.

Tagad atseviš ķ i par uzturu. Galvenais bufetes restorā ns Coral ir atvē rts brokastī m no pulksten 6:00 lī dz 11:00, pusdienā m un vakariņ ā m. Brokastis lieliskas, katram sava gaume. Ikdienā.2 veidu speķ is, 2 veidu desiņ as, omletes pē c pasū tī juma un olu kulteni, cepti tomā ti un kartupeļ i, daž ā di graudaugi, piens. Atseviš ķ i galds ar sieriem, nevarē ja pretoties fotografē š anai, ī paš i garš ī gas siera galviņ as sarkanā atseviš ķ ā vaska apvalkā.
Piezemē š anos restorā na zā lē pavada darbinieki, kuri piedā vā galdiņ u no brī vo masu masas, un dialogā var viegli izvē lē ties.

Viesmī ļ i uzreiz piedā vā kafiju un sulas, katru rī tu priecē ja piecu veidu svaigo sulu izvē le (kā bildē ): apelsī ns, mango, burkā ns, ananā ss un gardā kais arbū zs. Jā , un tas notiek augļ u masas klā tbū tnē . Svaigi konditorejas izstrā dā jumi, beļ ģ u vafeles ar melno un balto š okolā di. Dā rzeņ i un salā ti daudz, skumbrija divā s pozī cijā s, lasis. Un katru rī tu viņ i pievienoja kaut kā du garš u, kā es tos saucu khinkali ar jū ras veltē m (super zaļ ie maisiņ i), ceptā m garnelē m, vistas rullī š iem utt. Gandrī z katru dienu gā jā m pusdienā s uz krā saino un mā jī go Mykonos restorā nu.
Darba dienā s viņ u biznesa pusdienas par 99 QAR lieliski derē ja uzkodai, uzkodai pietika ar trim ē dieniem uz trim, kas ļ oti pā rsteidza, jo ū dens cena bija 25 QAR par pusotru litru, viņ i paņ ē ma vienu reizi, bet tad kaut kā negribē jā s tē rē t 8$ bezmaksas pie rokas pludmales klubā.

Kā du dienu mē s izmē ģ inā jā m jū ras velš u grozu par 170 QAR - ļ oti cienī gs, apmierinoš s un ū dens kā bonuss)) Vienā no vakariem mē s nolē mā m izmē ģ inā t vakariņ as viesnī cā , lai atpū stos no vakara skrieš anas pa pilsē tu. Vakariņ u izmaksas darba dienā s ir 195 QAR vienam pieauguš ajam, bē rniem lī dz 6 gadu vecumam bez maksas, lī dz 12 gadu vecumam - 50% atlaide, brī vdienā s atkarī bā no tē mas 250-350 QAR. Tā tad, š eit ir vakariņ as. Visu veidu gaļ a, zivis, steiki, kare ar pasniegš anu, makaronu un picu stacija, suš i š ovs, garneles un kalmā ri, kā arī piedevas. Dā rzeņ i, augļ i, sieri dublē rī tu. Ar rokā m gatavotas kū kas, garš ī gas. Liela ū dens pudele ir bez maksas. Restorā nos ir lielisks serviss.
Bet jū s nevarat ē st katru vakaru, patiesī bā , ne jau tā pē c jū s š eit ieradā ties ...Tā pē c, kā plā nots, visi pā rē jie pavadī ja ā rpus viesnī cas.

Pateicoties metro, varam teikt, ka ir sabiedriskais transports, metro pietura atrodas 300 metru attā lumā no viesnī cas. Intereses pē c vienu reizi braucā m ar RT. Vienas biļ etes cena ir 2 QAR par izmantoš anu 3 stundu laikā . Stacijas vē l bū vē , bet vaļ ē jā s ir forš ā kas, uz katru pasaž ieri ir vairā ki darbinieki, kas palī dzē s nopirkt biļ eti un ievedī s vagonā (ir ģ imenes, ir vī rieš u un zelta). Parasta ģ imenes kariete, pat ar bē rnu sē deklī š iem viss jauns, glī ts, ļ oti cenš as lī dz 2022. gadam. Un tā visur taksometri un vē l labā k Uber.
No viesnī cas uz pilsē tas centru lī dz iepirkš anā s centram Gate vai City center, maksa ir 11 QAR, un cauri visai pilsē tai lī dz tirdzniecī bas centram Villagio (Venē cijas pilsē ta atrodas zem jumta, gondolas ved tū ristus pa kanā lu, ekskursiju autobuss , boutique spā rns, 2 ledus arē nas, ē dinā š anas laukumi un spē ļ u centrs — viss zem viena jumta ar lielveikalu lielveikalu) — 25 QAR jeb aptuveni 150 UAH. pusstundu ilgam braucienam. Tā pē c lidostas transfē ri ir individuā li, lē ti un ē rti.

Labā kā un obligā tā pastaigu vieta ir kultū ras ciemats, kas atrodas 5 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas, kur tiek savā ktas visā das interesantas lietas. Š auras ieliņ as, kas rotā tas ar laternā m, piemineklis Korā nam, Saules sistē mas imitā cija, krā sainas muzikā las strū klakas. Un kā ir ar zonu starp boutique centriem, kur gaisa kondicionieris pū š no kanalizā cijas restē m uz ielas. Tā pat nevar iziet cauri Zaļ ā kalna parkam, apstā dī jumiem visā dos veidos, un tas ir to temperatū rā.
Souq Waqif bū tī bā ir tipisks arā bu tirgus, bet tam ir savs š arms, to ir vē rts apmeklē t kopā ar piekū nu un kamieļ u tirgiem, bet Corniche atklā ti vī lies. Vakariņ ojā m daž ā dā s vidē ja lī meņ a iestā dē s, no kurā m ī paš i izceltu Vapiano at the Gate Mall (mū sē jo jau gribē ju izmē ģ inā t Kijevā un Ļ vovā , viņ i nepievils), itā ļ u restorā ns Vezuvio ir dā rgs un negarš ī gs, Al Bisana ir absolū ti vietē ja iestā de ar vietē jo virtuvi, ū denspī pē m, cenas nav augstas, garš ī gas un krā sainas.

Starp citu, viesnī cā ir konsjerž a pakalpojums, no kura varat bez maksas reģ istrē ties organizē tiem braucieniem uz tirdzniecī bas centriem un pilsē tu. Reģ istrē joties viņ i pieprasa kredī tkarti vai iemaksā t depozī tu. Tajā paš ā laikā depozī ts dolā ros tiek iesaiņ ots aploksnē un paliek depozī ts dolā ros lī dz izlikš anai. Izrakstoties tiek izdrukā ts, apmainī ts pret reā liem un veikts aprē ķ ins. Tas ir, mainiet dolā ros vai piemaksā jiet, cik daudz esat strā dā jis atvaļ inā juma laikā.
Mē s atstā jā m depozī tu 300 USD par nedē ļ as uzturē š anos, pusdienā m un vakariņ ā m, kā rezultā tā nedaudz vairā k par 200 USD un samaksā jā m. Ir svarī gi pievē rst uzmanī bu, visur viņ i brī dina jū s miljons reiž u, bet es speciā li nolē mu pā rbaudī t - dolā ri, kas ir vecā ki par 2009, netiek ņ emti ar kā du ieganstu, krā jiet jaunus vai kredī tkartes. Viesnī cā viņ i maina dolā rus pē c kursa 3.5 ar oficiā lo 3.65, diezgan pieņ emami.

Viesnī ca ir cienī ga no visā m pusē m, un varu to droš i ieteikt relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.

Ekskursijā viņ i netika, jo bija atvaļ inā jumā ar trī sgadī gu bē rnu, kura galvenais rā dī tā js bija viņ a vā rdi ar lū gumu: “Vecā ki, nopirksim š eit dzī vokli” ?? ?
Вид из отеля Вид на пляж Ночной город Отель с пирса Детская площадка Пляж Пляж Cultural village
аватар dii34
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir izklā stī ts iepriekš ē jā pā rskatā , viss ir tā . Piebildī š u, ka bijā m ar mazu bē rnu 2 gadus, viesnī cā ir ī paš a attieksme pret bē rniem, viss bija priekš viņ a. Par alkoholu mums bagā ž ā bija divas pudeles konjaka un pudele vī na, caur viesnī cas rā mi jautā jumu nebija. … Tomēr ▾ Viss ir izklā stī ts iepriekš ē jā pā rskatā , viss ir tā . Piebildī š u, ka bijā m ar mazu bē rnu 2 gadus, viesnī cā ir ī paš a attieksme pret bē rniem, viss bija priekš viņ a. Par alkoholu mums bagā ž ā bija divas pudeles konjaka un pudele vī na, caur viesnī cas rā mi jautā jumu nebija. Bē rniem ir iekš telpu sekla baseins un rotaļ u laukums. Aprī lī atpū tā mies, bija ē rti, viesnī cā ī rē jā m maš ī nu, ofiss bija normā ls.
аватар Ayka.mahmudzade
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Otel prevosxodniy : -service otlicniy, nesmotrya na to wto narodu mnogo , kollektiv staraeca udelyat kajdomu klientu osoboe vnimanie. ogromniy plaj s basseynom; -sport zal diskoteka vse v oteli-; wto sdavaxodiew s … Tomēr ▾ Otel prevosxodniy : -service otlicniy, nesmotrya na to wto narodu mnogo , kollektiv staraeca udelyat kajdomu klientu osoboe vnimanie. ogromniy plaj s basseynom; -sport zal diskoteka vse v oteli-; wto sdavaxodiew s
The view from my room -floor 5


iemiesojums i.levshtanova1
Labdien! Interesanti, vai viesnīcai ir bezmaksas transports uz iepirkšanās vietām (City Center, Villagio Mall) un kultūras vietām (Pearl Qatar, Museums), Aspire Park, Emira pili, Lielo mošeju.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Souq Waqif tirgus
Novērtējums 8.0
Katara, Doha
iepirkšanās
Kataras etnogrāfiskais ciems
Novērtējums 8.0
Katara, Doha
Izklaide, Pludmales, Restorāni, kafejnīcas, Teātri un mūzika, iepirkšanās
Islāma mākslas muzejs
Novērtējums 7.0
Katara, Doha
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija

Отель расположен на самом длинном частном пляже Дохи, в районе Уэст-Бэй в нескольких минутах езды от центра города. Предлагает своим гостям комфортабельные номера, хорошее обслуживание, рестораны высокой кухни и бары, современные конференц-залы включая банкетный зал на 800 гостей, открытый бассейн свободной формы с террасой для загара, 24-часовой фитнес-центр, spa-салон. Отель подходит для семейного и романтического отдыха, а также деловых поездок и проведения торжественных мероприятий.

Atrašanās vieta Отель находится всего в 30 минутах езды от международного аэропорта Хамад и в нескольких минутах езды от таких достопримечательностей, как культурная деревня Катара, гольф-клуб Доха и Souq Waqif.
Pludmales apraksts Отель расположен на 500-метровом песчаном пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: 24-часа, конференц-залы площадью от 47 м2 до 724 м2, 1 бальный зал Al Wajba (вмещает до 800 гостей и имеет отдельный вход и большое фойе для приемов напитков), 5 ресторанов, 2 бара, 1 открытый бассейн свободной формы с террасой для загара, 1 крытый бассейн с подогревом (в СПА).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Тенистый детский бассейн, открытая затененная детская площадка, комната для игр с разнообразными развлечениями и играми для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно), пляжный волейбол, 2 теннисных корта, 2 сквош-корта, круглосуточный фитнес-центр.
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 375 номеров.

Istabās

Кондиционер с климат-контролем, ЖК-телевизор, док-станции для iPod, высокоскоростной доступ в Интернет и Wi-Fi, сейф, телефон с прямым набором номера с голосовой почтой, мини-бар, принадлежности для приготовления, чая / кофе, ванная комната, фирменные туалетные принадлежности InterContinental Agraria®, фен, халаты и тапочки, утюг и гладильная доска, пуховые одеяла и подушки. Уборка номера: ежедневно, room service: 24-часа.

Adrese 223 Lusail St., Al Dafna, West Bay , P.O.Box 6822, Doha, Qatar
Tālruņi: Tel: +974-4-4844444 Tel: +974 4484 4036
Tīmekļa vietne: InterContinental Doha Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, сквош, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.