Jautājums o Portugāle

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
130 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kā patstāvīgi nokļūt no Lisabonas uz Sintru un atpakaļ, lētāk?
Kā patstāvīgi nokļūt no Lisabonas uz Sintru un atpakaļ, lētāk?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2017-06-217 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар cgistalker
Pagājušajā gadā mums bija
Pirms izbraukšanas no Lisabonas nopirkām 15,5 eiro biļetes vilcienam un visiem Sintras autobusiem.
Bet, cik man zināms, vilciens nav drošākais transports šajā maršrutā.
аватар cgistalker
No pilīm mums ļoti patika Pena un Regaleira.
Nu, protams, noteikti dodieties uz Roko ragu
аватар illusia
Vilcieni kursē no Rossio stacijas. Tas ir iespējams no citas stacijas, bet, diemžēl, es neatceros nosaukumu. Un Rossio atrodas pilsētas vēsturiskajā centrā. Līdz Sintrai jābrauc aptuveni 40 minūtes, tieši stacijā par 15 eiro var iegādāties "Train & bus" biļeti. Un visu dienu pārvietoties pa Sintru ar autobusu, tad ar to pašu biļeti doties uz Cape Roca, ja vēlaties - parasti viņi tur brauc skatīties saulrietu. Un ar to pašu biļeti atgriezties Lisabonā. Tas viss par 15 eiro. Ieeja Sintras muzejos tiek apmaksāta atsevišķi.
Ja plānojat izmantot Lisboa karti, ceļojums uz Sintru būs bez maksas. Savukārt Sintras muzeju ieejas biļetēm būs atlaides no 10 līdz 20%. Bet tad jāmaksā par pārvietošanos Sintrā vai kājām. :)
аватар kolyan_cat
Lisabonas karte man ir dārga, drīzāk tā ir tūristu krāpšana.
Es jums padomu vilcienā ar Rossio.
Un, lai bez maksas pārvietotos pa Lisabonu, ieskaitot dzelteno tramvaju un funikulieri, iesaku jums doties apļveida tūrē. Ir 3 uzņēmumi, kas piedāvā autobusu tūres pa pilsētu, to autobusi ir ļoti līdzīgi, un tirdzniecības vietas atrodas netālu. Bet 2 no tiem atkal ir tūristu šķiršanās par naudu. Un tikai 1 godīgs - tas, kuram ir Carris logo (pašvaldības transports), viņu biļete ir derīga visā sabiedriskajā transportā (izņemot metro), t.i. apskatījām pilsētu viņu autobusā, tad tramvajs, funikulieri par brīvu. Un, ja jūs izlauzīsities un paņemsiet to no citiem, tad par to pašu tramvaju maksās atsevišķi, un tas ir 3,90 eiro par minūti.
аватар carbonariy
Ierodoties lejā uz metro un iegādājieties VIVA Viagem karti, tā maksā tikai 0,5€.
Pēc tam, ja atrodaties Lisabonā ilgāk par divām vai trim dienām, iesaku tās papildināt, izmantojot sistēmu "Zapping" (biļešu automāta izvēlnes angļu valodas versijā šo metodi sauc par "Stored Value" ). Vienkārši ielieciet kartē noteiktu naudas summu (no 3 € līdz 40 €).
Šajā gadījumā braucieni ar sabiedrisko transportu (metro, autobusi, funikulieri, Santa Justa lifts, tramvaji) izmaksās vislētāk - 1,30 €. Un piepilsētas vilcieni un prāmji ņems braucienam atbilstošu summu.
Ceļš uz Sintru ar vilcienu no Rossio stacijas turp un atpakaļ maksās 4,80 € - 2,40 € vienā virzienā. Vairāk par transportu https://estou-em-lisboa.net/transport-v-lissabone/
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Portugāle
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl