Sarianas kaps

Tiem, kas tic
Novērtējums 9110

5 jūnijs 2018Ceļošanas laiks: 1 jūnijs 2018
Man ļ oti gribē jā s š o vietu apmeklē t, neskatoties uz to, ka tā ir tā lu no tū ristu takā m. Neesmu pā rliecinā ts, kā pareizi tulkots š ī s zī lnieces vā rds (Blonda seja vai gaiš mataina - visur daž ā da informā cija), bet vienu zinā ju - viņ a izteica labas prognozes! Un man tik ļ oti vajadzī gs labs atvadī š anā s vā rds! Un mē s devā mies meklē t. Atzī mes kartē s nav pareizas – tā s liecina, ka š ī vieta atrodas militā rā s bā zes teritorijā . Bet patiesī bā – kapenes moš ejas teritorijā . Naudu š eit neņ em, bet, lū dzu, esiet pieklā jī gi – neģ ē rbieties uz pludmali. Noteikti sievieš u bikses vai svā rki zem ceļ galiem, aizvē rtas rokas (varat izmantot lielu š alli vai pareo). Kurpes ir jā noņ em.
Man paveicā s, es iegā ju kapā ar sievieti, kura man parā dī ja, kā rī koties un uzvesties. Ir atļ auts pieskarties sarkofā gam, kas pā rklā ts ar zaļ u audumu. Visam jā bū t ļ oti smalkam - š ī ir kulta, reliģ iska vieta ...
Un man š ķ iet, ka es saņ ē mu savu atbildi, nevis uzreiz, bet es gaidī ju signā lu, un š ķ iet, ka es sapratu tā nozī mi. Tas ir ļ oti iedvesmojoš i!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu