Kataras etnogrāfiskais ciems

Lieliska oāze pilsētā
Novērtējums 8110

11 februāris 2020Ceļošanas laiks: 12 janvārī 2020
Jū s varat nokļ ū t š ajā "ciematā " Dohā ar taksometru un metro, lī dz Kataras stacijai. Milzī gs pastaigu laukums. Skaista dabas oā ze, dī vains iespaids - absolū tā klusumā tu klausies putnu dziesmā s un skaties uz trokš ņ ainas metropoles debesskrā pjiem! Ir pludmale, ir kafejnī ca, kaut kā da galerija un 2 ļ oti dī vainas formas ē kas. Viena kā piekū na cepure, bet otra milzī gas dā vanas veidā , š ķ iet, tirdzniecī bas centrs. Amfiteā tris ir tukš s. Es domā ju, ka tur joprojā m notiek daž as aktivitā tes. Tū risti stā vē ja rindā , lai uzņ emtu selfiju ar statuju, kura rokā s tur planē tu, ko sauc par "Dabas spē ku". Internetā izlasī ju, ka vairā kā s citā s pasaules pilsē tā s ir tieš i tā da statuja.

Dejojoš ā strū klaka padarī ja tā s sarež ģ ī tā s arabeskas smieklī gas no ū dens. Vakarā strū klas tiek izgaismotas un dejā spī d visā s varavī ksnes krā sā s. Skaistums!
Vietē jie bagā tnieki savā s greznajā s automaš ī nā s ierodas š eit, lai pastaigā tos ar savā m ģ imenē m, kurā s ir vairā kas sievas un bē rnu bars. Mums personī gi bija grū ti staigā t, lī kumot daudzus kilometrus. Visa teritorija netika apieta. Mē s arī nolē mā m doties atpakaļ uz InterContinental viesnī cu, kas bija ļ oti grū ti. Obligā ts apmeklē jums ikvienam.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu