Anjuna blusu tirgus

Ja neesat bijis Indijas tirgos vai patīk tos apmeklēt, tad jūs interesē.
Novērtējums 10110

31 marta 2016Ceļošanas laiks: 16 marta 2016
Maigi izsakoties, neesmu meloš anas vai sē dē š anas pludmalē fans. Nu, pirmā s 2-3 dienas izgulē ties ir svē ts. Un tad man nav pacietī bas gulē t dī kstā vē . Tā pē c tirgus Anjunā man izrā dī jā s brī niš ķ ī ga vieta. Viņ š strā dā kopš rī ta. Paē dot brokastis, pie tā m var nā kt pat pirms karstuma sā kuma. Un pē c izstaigā š anas pa tirgu var doties uz pludmali caur kakliem, kas stā v starp tirgu un pludmali. Pē rciet un turpiniet ekskursiju pa tirgu. Acī mredzot tas ir tieš i tas, ko daudzi cilvē ki dara.
Pats tirgus ir lī dzī gs citiem tirgiem, piemē ram, “nakts tirgum”. Daudz pā rdevē ju, no kuriem katrs cenš as "iesū kt" tevī kā du neķ ī tru lietu. Bet ir punkti ar kvalitatī vā m precē m. Piemē ram, ir vairā kas tirdzniecī bas vietas, kas pā rdod Indijā š ū tas pasaules zī molu preces par ļ oti lojā lā m cenā m. Nesteidzieties maksā t. Pā rdevē ji, kā parasti, vē las gū t papildu peļ ņ u un sā kumā var pieprasī t smieklī gas cenas.
Piemē ram, par 7 manas sievas izvē lē tajā m “drē bē m” no mums 45 minū š u laikā tika iekasē tas 1.500 rū pijas. Bet lī dzī gas drē bes nopirkā m jau nakts tirgū . Iespē jams arī ar pā rmaksā m, bet krietni lē tā k. Tā mē s pateicā mies un mē ģ inā jā m doties prom. Viņ i mū s nelaida ā rā bez mū su mantā m. Bet mē s par tiem samaksā jā m 3500, visticamā k vismaz 500, ja ne 1500 pā rmaksā ti. Tirgojieties visur! Un nebaidieties aiziet prom bez pirkuma. Jums vienmē r ir iespē ja atgriezties. Un pē c tam jū s dzirdē siet daudz lojā lā ku cenu, no kuras jū s joprojā m varat apgriezties, lai noņ emtu pusi.
Vā rdu sakot, tirgus Anjunā ir izklaide, kas stā v pludmalē , kur jā iet ar labu garastā vokli un bez dedzinoš as vē lmes kaut ko iegā dā ties. Vē lme parā dī sies uz vietas.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu