Kupains

“No Mordžima līdz Hampi (praktiski padomi)”
Novērtējums «?»

22 februāris 2017Ceļošanas laiks: 14 decembris 2016 — 2 janvārī 2017
Par š o brī niš ķ ī go vietu ir daudz labu atsauksmju. Es neatkā rtoš os. Ļ aujiet man pateikt, jums ir jā iet tur!
Pirms ceļ ojuma mē s lasī jā m daudz atsauksmju un padomu, no kuriem daudzi nebija lī dz galam noderī gi.
Es jums pastā stī š u par mū su ceļ ojumu no Mordž imas. divdesmitajā decembrī .
Biļ etes uz guļ amautobusu pirktas Mapsē , no PAOLO, (galds atrodas aiz autoostas), dienu pirms izbraukš anas. Biļ etes maksā.1600 rū pijas diviem, uz divvietī gu solā riju, bez kondicioniera. daž i no pasaž ieriem iegā dā jā s biļ etes uz to paš u lidojumu par 900 vienai personai.
Izbraucā m vē lu par pusotru stundu. Autobuss ar nosaukumu RUBY, tī rs un ē rts. Divvietī gas gultas labajā pusē , vienvietī gā s gultas kreisajā pusē .
Gultas ir pietiekami ē rtas. divi nav cieš i. Naktī s ir caurvē jš , bet, kā rakstī ja, nav vē rts vilkt jakas, zeķ es, dž emperus un cimdus, tikai papildus svars. . lai gan tas var bū t atkarī gs no gadalaika. . bet tomē r jā ņ em lī dzi siltas drē bes, naktis un rī ti Hampi forš i.
Vē l nesasniedzot 4 km lī dz Hampi, autobuss nolū za, un mē s ieradā mies vietā tikai pulksten 11. Autobuss mū s aizveda uz tū ristu ciematu, kas atrodas pā ri upei.
Uzreiz nopirkā m biļ eti rī tdienas atgrieš anā s reisam, par diviem jau maksā ja 1800 rū pijas, nezinu vai rī kojā mies pareizi, bet par to vē lā k)
Un tad mē s sā kā m izmisī gi meklē t viesnī cu . . Tā kā ieradā mies vē lu, lielā kā daļ a viesnī cu bija aizņ emtas vai maksā ja no 800 rū pijā m un vairā k par numuru. Atceros atsauksmes par Hampi, kur viesnī cu cenas bija norā dī tas no 250 lī dz 600 rū pijā m. mums tas bija neliels š oks. Vispā r tā skraidot pa viesnī cā m, ar maisu ar siltā m drē bē m (paldies par padomu!! )), atradā m vienkā rš u ģ imenes viesu namu Ever Green par 600 rū pijā m. un viņ i jau bija priecī gi par to) Viesnī cas ī paš nieki ir ļ oti viesmī lī gi un atsaucī gi. Istaba ar divguļ amo gultu, duš a ar aukstu ū deni, logi bez stikla, Un skats no tualetes telpas uz templi - SKAISTUMS!!
)) Bet blakus krustojumam) Viesiem ir savs restorā ns, diezgan mā jī gs, ar sauļ oš anā s krē sliem un patī kamu relaksē još u atmosfē ru. bet mē s labā k brokastī jā m kafejnī cā krastā , no kuras paveras krā š ņ s skats uz upi un tempļ iem.
Jū s varat š ķ ē rsot Hampi ar laivu vai niedru apļ veida laivu, izmaksas ir 10 rū pijas. Laiva pā rvadā lī dz 18 stundā m, ar laivu - visu diennakti, bet cena aug eksponenciā li, jo vē lā k, jo dā rgā k, 12 naktī var sasniegt 100 rū pijas.
Pā rkā pusi upi, tiklī dz kā ja spē s kā ju krastā , tev uzbruks rikš as. Pā rtraucot un apdzenot viens otru, viņ i piedā vā s savus pakalpojumus. Lai ko viņ i jums teiktu, ziniet - 3 stundu cena ir 300 rū pijas, 4 stundas ir 400 rū pijas.
Iegaumē izbraukš anas laiku un parā di rikš ai. . Ir tie blē ž i!
Ja nolī gā t uz trim stundā m, izmantojiet to maksimā li - tieš i 3 stundas.
Ja jū su ceļ ojums prasī ja mazā k laika, jū s nevarē siet ietaupī t, pierā dot, ka loģ iski 2 stundas ir 200 rū pijas, Nifiga! Samaksā.300 un viss. Viņ š sekos jums apkā rt Hampi, lī dz jū s samaksā sit 300 rū pijas vai brauksiet ar viņ u pā rē jā laikā . Ja ceļ ojat nedaudz vairā k par 3 stundā m, jums bū s jā maksā.400 rū pijas.
Labā kais variants ir iznomā t velosipē du vai velosipē du, starp citu, jū s varat š ķ ē rsot laivu ar velosipē du un braukt pa Hampi patstā vī gi. Es vienkā rš i nevaru iedomā ties, kā ar velosipē du kā pt pa kā pnē m)
Ja jums ir nepiecieš ams gids, nesteidzieties ņ emt pirmo sastapto rikš u, viņ i neko daudz nestā sta un daž reiz runā angliski tā , ka jū s nesapratī sit.
Ejot pa Hapmi, krā j ū deni, ir ļ oti karsts, un ne visur to pā rdod. Un par ē rtiem apaviem. Sporta kurpē s vai č ī bā s, lai ilgi klī stu karstumā , kā jas nokritī s. Tik ē rti, nenozī mē slē gtu.
Pats Hampi ir plaš s un lielisks.
Ar vienu vai divā m dienā m nepietiek. Papildus tempļ iem un drupā m ir neticami skaista daba. Ž ē l, ka bijā m tur tikai divas dienas. Es gribē tu tur dzī vot 5 dienas, un tas ir š ajā tū ristu ciematā . Klejojiet pa dž ungļ iem, kā pjiet pa akmeņ iem, izbaudiet mieru un klusumu, apbrī nojiet pasakaino dabu.
Ļ oti priecā jā mies, ka Rū biju atveda nevis uz pilsē tu, bet uz š o vietu pā ri upei. pat ja viesnī cas ir dā rgā kas.
Cenas restorā nos gandrī z tā das paš as kā Goā , varbū t par pā rdesmit rū piju lē tā kas. Vienī gais, ka te nav alkohola, tikai alus, un tad pa 200 rū pijā m par pudeli. Tā tad, es iesaku jums, ja jū s to izmantojat, ņ emiet to lī dzi)
Un par aizbraukš anu.
Kad mē s iekā pā m savā Ruby, mē s atklā jā m, ka mū su gulta jau ir aizņ emta. Un tur bija apmē ram treš daļ a autobusu kā mē s. Kā izrā dī jā s, biļ etes uz š o lidojumu pā rdod daž ā dā s vietā s, un š ie nelaimī gie pā rdevē ji tirgoja vairā kas biļ etes uz vienu vietu. Un puiš iem no Maskavas pā rdeva biļ etes uz neesoš ā m vietā m.
Izsitā m sev dubulto gultu) Citiem nepaveicā s. Mē s braucā m pusi nakts divatā vai trijā s uz vienas gultas.
Apkopoju uzrakstī to)))
Jā brauc uz Hampi, un vē lams uz daž ā m dienā m.
Ja iespē jams, rezervē jiet viesnī cu iepriekš .
Turiet acis vaļ ā un kaulē jieties par riskiem)
Lietojiet alkoholu un vairā k! ! Joks)
Izpē tī t ne tikai tempļ u kompleksu, bet braukt ar velosipē du un braukt pa apkā rtni, apbrī not ainavu)
Suvenī ri ir daudz dā rgā ki nekā Goā .
Un visbeidzot vispirms iekā piet autobusā un turiet pie sē dekļ a ar visā m rokā m un kā jā m))
Neskatoties uz daž ā m nepatikš anā m, mē s vē lamies tur atgriezties un redzē t, kas tika ignorē ts)
Tas ir viss, ko es gribē ju pateikt! ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu