Kafejnīca Mince

Viss ēģiptiešu valodā
Novērtējums 5110

19 novembris 2019Ceļošanas laiks: 26 aprīlis 2019
Kafejnī ca atrodas kalna nogā zē , Ras Um El Sid lī cī , virs otrā s lī nijas viesnī cu pludmales. Ieeja ir vai nu no pilsē tas puses (Hadabas rajona dzī vojamā daļ a), vai no Faraana Club viesnī cas teritorijas (starp citu, labas č etras). Dienas gaismā kafejnī ca atgā dina atkritumu veikalu - kaudzis visdaž ā dā ko atkritumu, sā kot no ratu riteņ iem un beidzot ar paklā jiem un palmu zariem, bet viss ir diezgan organiski izkā rtots, izkā rts, pienaglots, noliecies. Starp salā m ir tilti ar galdiņ iem, kas pamazā m vakaros piepildā s.

Apmeklē tā jus iebā za kā brē tliņ u tomā tu burciņ ā , sē ž viens otram uz galvas, kliedz pā ri, trokš ņ o, mī da kā jas. Ja jū s ieradī sities agri un saņ emsiet galdiņ u, jū s noteikti sē dē sit. Ja ieradī sities vē lu, bū siet vai nu uz tilta, vai uz ceļ iem tiem, kas ieradā s agrā k.

Vī lies par cenu zī mi. Labā k ir iet ar vietē jo mā rciņ u, pretē jā gadī jumā divi majito + viena kafija + ū denspī pe var maksā t gandrī z piecdesmit dolā ru.
Turklā t esiet gatavi pē kš ņ ai slē gš anai, kad viesmī ļ i, kas tikko atnesuš i dzē rienus, sā ks jū s redzē t ā rā š ī vā rda pilnā nozī mē.

Un jā ! – Š eit nav ē diena. Š ī ir vieta, kur pasē dē t pū lī ar kaut ko dā rgu un ne vienmē r garš ī gu.

Ar visu savu pozitī vismu punktus lieku tikai par ierā mē š anu)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu