Sinaja kalns

pacelšanās
Novērtējums 7110

25 novembris 2015Ceļošanas laiks: 11 novembris 2010
Kasī š ana kalnā man nebija pirmā reize, bet man nekad nav gadī jies to darī t nakts pilnā naktī . Jā , un pienā cī gs augums - 2285! Tobrī d, iespē jams, š ī bija augstā kā vieta, kur es uzkā pu kā jā m. Un viss priekš kam? Un man patī k iekarot visdaž ā dā kā s virsotnes! Lielā koties, lai pā rvarē tu sevi, savu slinkumu. Lai pē c tam kliegtu: "Yu-hoo! Es to izdarī ju! "
Š ajā konkrē tajā gadī jumā svarī ga ir arī garī gā sastā vdaļ a. Viņ i saka, ka tur, Mozus kalnā , visi grē ki tiek piedoti. Bet es neveicu nekā du ī paš u rituā lu, es aizmirsu uzzinā t š o brī di. Nu, es izlasī ju pā ris lū gš anas. Varbū t tas tiks skaitī ts automā tiski? Lai gan diez vai. Labi, atrisinā sim.
Kā pš anas process bija ļ oti izklaidē još s.
Saņ ē muš i no gida lukturī ti (viens pret diviem), nesagaidot pā rē jo grupu, metā s uz priekš u, apsteidzot ar mē li uz pleciem rā pojoš o svē tceļ nieku virknes, kā arī kamieļ us, kas nesa slinkus vai bagā tus vai slimus tū ristus. , pastā vī gi riskē jot iekrist savos atkritumos (kamieļ i, nevis tū risti). Skatoties uz leju, mē s ieraudzī jā m vienkā rš i fantastisku bildi - kvē lojoš u č ū sku. Tie ir tū risti ar lukturī š iem, kas rā po kalnup.
Laternu staros dejoja neskaitā mas putekļ u daļ iņ as. Sā kumā domā ju, ka lietus, bet bija sauss. No š ī s bildes man kļ uva grū ti elpot (man tas ir ļ oti aizdomī gi).
Es ar savu sā poš o sirdi diezgan biež i apstā jos, lai atvilktu elpu, bet tomē r apsteidzā m gandrī z visas pirms mū sē jā s pavirzī juš ā s grupas un varē jā m ieņ emt izdevī gu pozī ciju diezgan ierobež otā vietā aiz baznī cas. Un viņ i gaidī ja rī tausmu. Bija ļ oti auksts.
Mē s bijā m slē poš anas jakā s un kā puma laikā sasildī jā mies, bet, kā du laiku pasē dē juš i, sā kā m nedaudz salst.
Nu beidzot kļ ū st pelē ks. Visi klabinā ja kameras. Saule ir uzlē kusi! Tas ir tikai prieks! Iepazī stieties ar saullē ktu augš ā , pirms es kaut kā nesanā ca! Fotosesija kā du laiku ieilga augš ā un tad pa ceļ am lejā . Nokā pt ir daudz patī kamā k – un vieglā k, un visu var redzē t. Dienas gaismā viss tiek uztverts pavisam savā dā k! Kalni ir ļ oti neparasti – pilnī gi nedzī vi, bet tomē r skaisti savā veidā . Un kamieļ i ir tik skaisti! Un elpojiet viegli, jo putekļ u daļ iņ as nav redzamas!
Zemā k apskatī jā m arī Svē tā s Katrī nas klosteri. Bet domā ju, ka tur vajag braukt atseviš ķ i ar atbilstoš u attieksmi.
Secinā jums: Kas var bū t skaistā ks par rī tausmu Mozus kalnā ? Tikai saulriets Š rilankā ! : ))))))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu