Braikas līcis

Redzējām milzīgu murēnu
Novērtējums 7110

8 maijā 2015Ceļošanas laiks: 16 aprīlis 2015
1. Uz Braikas lī ci gā jā m kā jā m no AURORA BAY MARSA ALAM 5 * viesnī cas (2.5 kilometrus uz ziemeļ iem). Lī cis nav liels, un koraļ ļ u ziņ ā ne ī paš i krā sains (redzē jā m daudz koš ā ku), bet savā ziņ ā interesants. platā ks un nedaudz krā sainā ks nekā Marsa Gabel el Rosas. Dzī vā s radī bas ir klā t, bet mazo krā saino nav daudz. Stingu bija daudz, mani pā rsteidza arotronu skaits, tajā skaitā ļ oti lieli, bezdelī gas un bukszivis. Ir gan ķ irurgu, gan degunradž u, gan zilo degunradž u bari. Š eit ir eņ ģ eļ i, zebrosomas, lauvu zivis, tauriņ i, milzī gas flautas, domkrati, platakses, amfiprioni, abudefdufi, skumbrijas un tā tā lā k. Braikā viņ i ieraudzī ja patieš ā m milzī gu pelē ko murē nu. Viņ a gulē ja zem akmens, izspraucā s milzī ga galva. Pā rsteidza! Murē nas esam redzē juš i daudz, bet pirmo reizi tik milzī gu.
Ļ oti slikts padoms: nepiederoš ie nevar ieiet š ajā lī cī , apsargs tevi izdzen ā rā , bet, ja ļ oti gribas, tad jā iet ū denī gumijas č ī bā s, pirms nonā kat viesnī cā.
Jū s varat uzmanī gi sasniegt ieeju paš ā lī cī zem akmeņ iem, kas ieskauj lī ci. Arī lietas jā paliek zem akmeņ iem. Iziet tā dā paš ā veidā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu