Delfīnu pasaules delfinārijs

Ko neaizmirst redzēt Hurgadā – delfīnu pasauli!
Novērtējums 7110

8 aprīlis 2015Ceļošanas laiks: 7 februāris 2014
El Gurdaka (Hurga? Jā ) sastā v no vecā centra "Dahar" (ang. Dahar vai Down town), jaunā centra "Sakkala" (Sakkala) un gandrī z nepā rtrauktas viesnī cu ķ ē des, kas stiepjas gar Hurgadas krastu uz ziemeļ iem un dienvidiem no pilsē ta kopumā gandrī z 40 km gara (tā sauktā "Jaunā Hurgada"). Š ī ir jauna pilsē ta, tas ir, tur nav nekā ī paš a, ko redzē t! Bet, viens no vecā kajiem kū rortiem Ē ģ iptē , viņ š bija pirmais valstī , kas sā ka uzņ emt ā rvalstu tū ristus "baros".
Tā tad, papildus tirgiem, viesnī cā m, klubiem un veikaliem š eit kaut kam ir jā bū t! Galvenā s pilsē tas apskates vietas ir Abdulhasan Elshazi centrā lā moš eja, koptu baznī ca, Hurgadas luksofors un akvā rijs. Tas viss atrodas vecpilsē tā (Dahar rajonā ). Hurgadas dienvidu daļ ā atrodas Austrumu Disnejlendas stilā celtā Tū kstoš un vienas nakts pils, kurā katru vakaru notiek teā tra izrā des par Ē ģ iptes dzī ves tē mā m faraonu laikmetā.
Dolphin World ir viens no jaunā kajiem un daudzsološ ā kajiem delfinā rijiem Ē ģ iptē ! Ideja par tā s izveidi radā s 2004. gadā , bet pirmo reizi Delfī nu pasaules durvis vē ra tikai 2010. gada pavasarī . Ir ne tikai š ovs, bet arī var peldē ties ar delfī niem un pat pieteikties delfī nterapijai!
Ir ī paš a vietne:
http://egypt. delfinary. com/index. php/en/
Manas fotogrā fijas ir š eit:
http://www.turpravda.en/eg/hurgada/blog-106462.html
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu