Alus darītavas muzejs Carlsberg

Alus muzejs
Novērtējums 9110

10 marta 2017Ceļošanas laiks: 24 jūnijs 2009
Muzejs atrodas Carlsberg alus darī tavas vecajā ē kā . Š eit ir eksponā ti no paš a uzņ ē muma dzī ves, tā darbiniekiem un pat smagajā m automaš ī nā m, kuru š ķ irnes saglabā š anu esam parā dā paš am alus raž oš anas pamatlicē jam Jē kabam Jā kobsenam, š ie varenie zirgi tika izmantoti alus mucu piegā dei. Tajos glabā jas arī automaš ī nas, kuras kā dreiz tika izmantotas tiem paš iem mē rķ iem.
Lauka eksponā ti parā da alus darī tā ju dzī vi, kuri darbā tika nodroš inā ti ar divā m paš u raž ota alus burciņ ā m kā pā rtiku. Ir degustā cijas telpa, kurā ar biļ eti var izvē lē ties divas alus krū zes.
Un otrā Nā riņ a apmetā s pagalmā - dubultā tai, kas kļ uva par Kopenhā genas un visas Dā nijas simbolu. Dž eikoba Jakobsena dē ls Kā rlis Jakobsens uzdā vinā ja Kopenhā genai slaveno pē c viņ a pasū tī juma izgatavoto skulptū ru, un tā tika uzstā dī ta netā lu no Langelinjes krastmalas 1913. gadā.
Ir pamats domā t, ka dā vana nebija gluž i brī vprā tī ga – uz to uzstā ja Kā rļ a sieva, kurai bija nepatī kami bū t sā ncensim pat bronzas skulptū ras formā . Kā rlim nā cā s piekā pties, bet viņ š pasū tī ja sev citu Nā riņ u, viņ a ir mazā ka par vecā ko mā su, bet lī dzī ba starp viņ iem ir skaidra. Viņ a nekad nav tikusi izstā dī ta publiskai apskatei, un viņ a klusi uzturas kopenhā genas Carlsberg alus darī tavas pagalmā , lī dz pat š ai dienai palikusi nepieejamā barbariem, kuri krastmalā vairā kkā rt kropļ ojuš i skulptū ru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu