Jautājums o Vroclava

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
21 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kā izņemt naudu Polijā?
Lūdzu pasaki man! Fakts ir tāds, ka vīra vīza beidzas 4. aprīlī, un banka iekasē algu katra mēneša 10. datumā. Kā viņš var izņemt savu pēdējo algu? Pēc vīzas termiņa beigām viņš atgriežas Ukrainā un tuvākajā laikā vairs negrasījās atgriezties Polijā. Vai arī vajadzēs pagarināt vīzu un palikt tur vēl nedēļu? Vai arī šī nauda kaut kā tiks pārskaitīta uz Ukrainu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2017-01-127 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар AllOverTheWorld
un kas Ukrainā nav iespējams izņemt algu no kartes? pat ja vietējā banka paņem procentus par skaidras naudas izņemšanu ... tas acīmredzot būs lētāk nekā taisīt jaunu vīzu.
аватар ollennka
Turklāt tagad katrai sevi cienošai bankai ir elektroniskā banka, kurā var patstāvīgi pārskaitīt naudu uz savu kontu, piemēram, Ukrainas bankā.
аватар AllOverTheWorld
visticamāk Ukrainā ir partnerbankas...kur var izņemt naudu pat bez procentiem...vienīgā vietējā valūtā...neviens nav atcēlis ierobežojumu izņemt ārzemju valūtā. tam nav nozīmes no sava konta vai no ārzemju bankas konta
аватар travelsita
Ja karte ir starptautiska vairāku valūtu, nevis noteikta konkrētai valstij un valūtai, naudu var izņemt ne tikai Ukrainā, bet arī jebkurā citā valstī, kur apkalpo starptautisko maksājumu sistēmu kartes
аватар AllOverTheWorld
līdz aprīlim ir daudz laika ... kāpēc vīrs bankā neuzzina visu informāciju? ja karte ir alga... bez tiesībām to izmantot citās valstīs... lai viņš atver jebkuru starptautisko karti un apvieno kontus.... vai vienkārši uzlabo savu bankas karti... un uzreiz uzzini par partnerbankām Ukrainā. Un aprīlī jūs bankā precizēsiet valūtas izņemšanas limitu.
аватар ssd
Es to darīju šādi, Ja RKO banku pēc tam var izņemt Ukrainā, ir partnerbanka. Viņš var aiziet uz aizliegumu un uzrakstīt iesniegumu par kartes slēgšanu 20. datumā. Ierodoties Ukrainā, viņš saņems naudu no bankomāta šeit, un karte tiks bloķēta 20. datumā, jo katru mēnesi var būt maksājums par karti.
аватар vyktorUA
Man bija tāda pati problēma, es izmantoju TransferGO. Visizdevīgākais maiņas kurss un zemu izmaksu apmaksas likme. PIRMO REIZI reģistrējoties - varat NOpelnīt papildus 10 mārciņas (pārbaudīts, ka nav ko zaudēt) un nosūtīt pirmo pārskaitījumu bez maksas, izmantojot šo kodu: Yx0MVU vai sekojiet reģistrācijas saitei: http://trgo.co/ru/r/Yx0MVU Lai nosūtītu tikai pēdējos 4 ciparus un tālruņa numuru, kas ir saistīts ar karti. Drošības labad varu atiestatīt ekrānuzņēmumus: kā pakalpojumā tika veikts pats tulkojums. Šis pakalpojums vidējiem un lieliem pārskaitījumiem ir daudz izdevīgāks nekā WesternUnion
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vroclava
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl