Jautājums o Polija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
457 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Ja lidojat no Polijas 25. oktobrī ar lidmašīnu, vai Ukrainā jums ir jābūt karantīnā? Vai arī jūs varat veikt testu uzreiz un jums nav jāpaliek mājās 14 dienas?
Ja lidojat no Polijas 25. oktobrī ar lidmašīnu, vai Ukrainā jums ir jābūt karantīnā? Vai arī jūs varat veikt testu uzreiz un jums nav jāpaliek mājās 14 dienas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2020-10-154 gadā atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар AllOverTheWorld
burtiski pagājušajā nedēļā atlidoja radinieki (Ukrainas pilsoņi).
tā kā Polija atrodas zaļajā zonā, nekas nav vajadzīgs, bet, tā kā situācija strauji mainās, sazinieties ar robežkontroli, uzticības dienesta uzticības tālruni +38 (044) 527-63-63 (zvaniem no ārzemēm) un 0 800 218 808 no Ukrainas
аватар Elenka08
Vairāk nekā puse Polijas jau atrodas sarkanajā zonā
аватар dusik1981
Elenka08
nejauciet zonējumu valsts iekšienē un starptautiskos, tie ir dažādi jēdzieni. Ukraina par "zaļajām zonām" uztver tās valstis, kurās saslimušo skaits uz 100 000 ir mazāks nekā Ukrainā.
Kamēr Polija atrodas "zaļajā zonā", ideālā gadījumā pirms izbraukšanas dodieties uz Ārlietu ministrijas vietni un apskatiet, kura valsts kurā zonā atrodas.
аватар Elenka08
dusik1981, Jā, mazliet apjuku. Bet, ja puse valstu ir sarkanas, tad iespēja pāriet no zaļās joprojām ir liela ((
аватар dusik1981
Elenka08, izlasi vēlreiz manu ierakstu, tur skaidri pateikts, ka vīrusa daudzumam jābūt lielākam nekā Ukrainā uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju un tad sarkanajā zonā.
Tāpēc pirms izlidošanas jāiet uz Ārlietu ministrijas mājaslapu un jāapskata valsts, no kuras grasāties lidot, un jāizdara savi secinājumi.
аватар Elenka08
dusik1981, izlasi vēlreiz un tu esi mans. Uzrakstīju pieņēmumu, ja tā ies, tad Polijai ir iespēja dabūt tikpat cilvēku. Un tas, ka jums šī informācija ir jāņem no oficiāliem avotiem, nevis no ekskursijas vietnes, tad ir skaidrs
аватар dima_80_
Nav nepieciešama izolācija vai testi. Laipni lūdzam)
аватар dusik1981
https://moz.gov.ua/article/news/informacija-schodo-kilkosti-aktivnih-vipadkiv-covid-19-na-1 00-tis-naselennja-stanom-na-
Visa Polija atrodas "sarkanajā zonā". Tāpēc pirms lidojuma padomājiet, vai tiešām ir jālido, vai arī gaidiet labākus laikus.
аватар dusik1981
Nu, ja jums tiešām ir nepieciešams lidot, tad "Visiem tiem, kas ieradās Ukrainā no "sarkanās zonas", ir pienākums vai nu doties uz 14 dienām izolācijā, vai veikt PCR testu dienas laikā, vai arī ierasties Ukrainā ar gataviem testa rezultātiem, kas veikti ne vēlāk kā 48 stundas pirms robežas šķērsošanas. "
аватар Elenka08
dusik1981, ko es teicu. Drīz visa Polija būs sarkanajā zonā un attiecīgi arī citi iebraukšanas noteikumi
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Polija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl