Polija uz dienu

05 augusts 2017 Ceļošanas laiks: no 26 Jūlija 2017 ieslēgts 26 Jūlija 2017
Reputācija: +7
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es vē los dalī ties mū su ceļ ojumā uz Poliju, uz Malborkas pili no Kaļ iņ ingradas.

Š ī nav pirmā reize, kad dodamies atvaļ inā jumā uz Kaļ iņ ingradu, bet š oreiz mums bija vī zas, un mē s nolē mā m, ka paņ emam gidu un uz vienu dienu aizbraukā m uz Poliju, izvē lē jā mies marš rutu Malborka-Fromborka-Elblonga un braucā m. Mū su gide Irina pareizi aprē ķ inā ja izbraukš anas laiku un robež u š ķ ē rsojā m tikai 30 minū tē s un nonā cā m tajā paš ā b. Austrumprū sija. 11-00 bijā m Malborkas pilī – lielā kajā pilī pasaulē , un pazudā m viduslaiku vē sturē . Laiks apstā jā s, mē s vienkā rš i klaiņ ojā m un klausī jā mies audiogidu, bet bez Irinas papildinā jumiem tas bū tu grū ti, mē s bū tu zaudē juš i vairā k laika.

Pusdienas viduslaiku krodziņ ā pabeidza mū su izziņ as atpū tu.


Pē c tam mē s pā rcē lā mies uz Fromborku, uz pils kompleksu, kur baznī cā atrodas Kopernika kaps. Mē s tikā m uz pā rsteidzoš u koncertu uz vecā m ē rģ elē m baznī cā , bijā m vieni, bet priesteris spē lē ja mums! Sajū tas ir nepā rspē jamas! Pē c tam devā mies uz Kopernika muzeju, ieraudzī jā m Fuko svā rstu un uzkā pā m uz skatu laukumu. Jā , lī č a, visa Foombork un pils aina ir elpu aizraujoš a.

Cik viss bija forš i un man patika.

Mē s saņ ē mā m neparastu ceļ ojumu vienas dienas laikā , nopirkā m visā dus frī ž us, vakariņ ojā m ar flakoniem, nopirkā m zī molu kosmē tiku. Nu kā bez tā ? Un vakarā.22-00 bijā m jau Kaļ iņ ingradā .

Jā , brī vdienas Kaļ iņ ingradā ir ļ oti patī kamas un izdevī gas, galu galā ir maz pilsē tu, kurā s varat doties uz Eiropu uz vienu dienu (Lietuva un Polija).

Dosimies nā kamreiz uz Litsbak-Variinbsky, viņ i saka, ka tur ir forš i.

Draugi, es dalos ar jums savā ceļ ojumā , jo esmu sajū smā , pā rsteigts un apburts. Pats galvenais, viņ i atgriezā s mā jā s lieliskā noskaņ ojumā . Naudas izteiksmē : vilcieni ar automaš ī nu ar ekskursijā m mums izmaksā ja 170 nvro par visiem un 39 zł par audiogidu uz Malborkas pili. Pusdienas 36 szloty vienai personai.

Tas ir viss! Iesaku visiem

ar UV Vera

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums