Studencki Piast Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Studencki Piast Economy Hotel ir daļa no Jagelonu universitātes studentu kompleksa. Viesnīca atrodas klusā Krovodžas rajonā, netālu no pilsētas centra un tā vecās daļas. Krakovas centrā var nokļūt ar tramvaju (5 pieturas).Vairāk →
аватар BESTIYA
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu "Piast" var uzskatī t par labu ekonomisku variantu. Atrodas netā lu no pilsē tas centra (Vecpilsē tas), uz kuru var nokļ ū t gan kā jā m, gan ar transportu. Netā lu no viesnī cas atrodas banka, valū tas maiņ as punkti, pā ris kafejnī cas un mini tirgus, un paš ā viesnī cā ir studentu ē dnī ca (cenas ir diezgan pieņ emamas). … Tomēr ▾ Viesnī cu "Piast" var uzskatī t par labu ekonomisku variantu. Atrodas netā lu no pilsē tas centra (Vecpilsē tas), uz kuru var nokļ ū t gan kā jā m, gan ar transportu. Netā lu no viesnī cas atrodas banka, valū tas maiņ as punkti, pā ris kafejnī cas un mini tirgus, un paš ā viesnī cā ir studentu ē dnī ca (cenas ir diezgan pieņ emamas). Mē s palikā m divvietī gā istabā ar duš as telpu. Numurā ir neliels ledusskapis, televizors, tē jkanna, trauki un pat radio. Viesnī ca ir ideā li piemē rota studentiem un tū ristiem, kuri ierodas apskatī t Krakovas apskates vietas un neskaita viesnī cas zvaigznes. Ziemas sniegotā Krakova ir neparasti skaista! Katra, pat visneievē rojamā kā no pirmā acu uzmetiena, iela ir kaut kas! Mazas kamerkafejnī cas, sniega kokvilnas pā rslas aiz loga un karsti smarž ojoš s karstvī ns. . .
Un no daudzajā m ekskursijā m ī paš i atceros braucienu uz Veļ ič kas sā ls raktuvē m un pastaigu ekskursiju pa Vā veli. Iesaku visiem!


iemiesojums annna871
a
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vāvela kalns
Novērtējums 9.2
Polija, Krakova
Arhitektūra, Daba, Reliģija, Stats
Tirgus laukums
Novērtējums 9.0
Polija, Krakova
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Эконом-отель Studencki Piast является частью студенческого комплекса Ягеллонского Университета. Отель расположен в тихом районе Кроводжа, недалеко от центра города и старой его части. До центра Кракова можно доехать на трамвае (5 остановок).

Viesnīcā

Хранение багажа, китайский ресторан, столовая, кафе-клуб, охраняемая автостоянка на 25 мест для легковых автомобилей и 5 мест для автобусов, почта, банк,факс/ксерокопирование, бесплатный Wi-fi в лобби, кафе и конференц-залах.

  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Постоянный номерной фонд составляет 149 мест в 13 одно-, 53 двух- и 10 трехместных номерах. Летом дополнительно предоставляется проживание до 300 мест в студенческих комнатах с максимальным размещением 5 чел.

Istabās

Ванная комната с душем и санузлом, радио, холодильник, кухонные принадлежности, телефон, спутниковое ТВ, бесплатный проводной интернет.

Adrese ul. Piastowska 47, Краков 30-067 Польша
Tālruņi: Тел.: +48 12 622 31 00 Факс:+48 12 637 21 76
Tīmekļa vietne: Studencki Piast Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).