August 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
9.0 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā vietā un atrodas vēsturiskā ēkā, kas bija daļa no alus darītavas ēkām. Viesnīca ir piemērota gan individuāliem tūristiem, gan ekskursijām.Vairāk →
аватар MaRi4kaT
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
viesnī cā nav lifta, tā pē c jums ir kaudze paciņ u, somu un koferu, kā mums bija, bū s grū ti tikt lī dz istabai. telpas ir labas, pateicoties atraš anā s vietai bē niņ os mā jī ga. Ļ oti maz dvieļ u: 3 2 personā m. … Tomēr ▾ viesnī cā nav lifta, tā pē c jums ir kaudze paciņ u, somu un koferu, kā mums bija, bū s grū ti tikt lī dz istabai. telpas ir labas, pateicoties atraš anā s vietai bē niņ os mā jī ga. Ļ oti maz dvieļ u: 3 2 personā m. neskatoties uz stingro viesnī cas hartu, poļ i trokš ņ aini staigā ja zem logiem lī dz trijiem naktī , bet liels mī ksts spilvens un sega joprojā m ļ ā va labi gulē t))
pē c zhlobskih itā ļ u viesnī cā m brokastis š ķ ita karaliskas. bija 7 veidu aukstie gaļ as vien, neskaitot mā jas desu. Man ļ oti patika. bet desertu bija maz. vispā r nav slikti priekš trijotnes)
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
"Augusts" bija mū su tranzī ta viesnī ca ceļ ā no Vā cijas uz Ukrainu. Parasti tū roperatori ietaupa uz tranzī ta viesnī cā m, bet man š eit patika. Tū lī t veicu rezervā ciju - "Man patika", kas nozī mē , ka viesnī ca ir atbilstoš ā lī menī. … Tomēr ▾ "Augusts" bija mū su tranzī ta viesnī ca ceļ ā no Vā cijas uz Ukrainu. Parasti tū roperatori ietaupa uz tranzī ta viesnī cā m, bet man š eit patika.
Tū lī t veicu rezervā ciju - "Man patika", kas nozī mē , ka viesnī ca ir atbilstoš ā lī menī.3 *, mazpilsē tā un pat kā tranzī ta viesnī ca. Tie, kas gaidī ja apartamentu lī meni 3+, bija nepā rprotami vī luš ies : -)
Pati ē ka ir divstā vī ga, pirmajā stā vā atrodas restorā ns un, kā pastā stī ja grupas vadī tā ja, spa. Otrais ir skaitļ i. Tī rs, silts, gaiš s un ē rts. Ar jaunā m mē belē m, sniegbaltu veļ u un ē rtā m gultā m. Turklā t otrais stā vs ir uzreiz zem jumta un istabā s virs gultā m ir nogā zes. Kopā ar skatu pa logu - pagalms ar Ziemassvē tku vī tnē m rotā tā m eglī tē m un nemitī gi krī toš u sniegu - radā s sajū ta, ka esam bū dā kaut kur pasaku mež ā : -)
Vannas istabā ir duš a. Š ķ idrā s ziepes traukos un š ampū ns maisiņ os. Ū dens ir karsts. Nav matu ž ā vē tā ja.
Brokastis (zviedru galds), maigi izsakoties, nav ī paš i bagā tī gas. Bet vienai ē dienreizei der. Bet pats restorā ns, kurā mē s, patiesī bā , brokastojā m, ir brī niš ķ ī gs, dekorā ir daudz nacionā lu elementu un veseli nostū ri no senā s poļ u dzī ves.
отель, вид с улицы :-) номер номер ванная комната ресторан


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отель расположен в живописном месте и размещается в историческом здании, которое являлось частью построек пивоваренного завода. Отель подойдет как для индивидуальных туристов, так и для экскурсий.

Viesnīcā

собственная парковка, ресторан, гриль, спа, конференц зал

Tīmekļa vietne: August
FAQ