Jautājums o Filipīnas

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
59 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Lasīju, ka pārbauda naudas pieejamību uz robežas. Vai viņi pārbauda naudas pieejamību uz robežas? Cik daudz naudas jums ir jābūt līdzi?
Lasīju, ka pārbauda naudas pieejamību uz robežas. Vai viņi pārbauda naudas pieejamību uz robežas? Cik daudz naudas jums ir jābūt līdzi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2015-11-018 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар artjar
Bija uz Filipki šogad. Es nepamanīju šādu rituālu))) Ņem tik daudz, cik vajag, ņem tik daudz. Es nedomāju, ka šajā ziņā ir kaut kas atšķirīgs no Taizemes. Nu, ja vien jūsu plānos nav kādas salas iegāde)))
аватар Pachok
Nu, Taizemē ir prasība nēsāt līdzi 700 dolārus vienai personai (jeb 600 eiro). Tas, ka PARASTĀ nepārbauda, ​​nenozīmē, ka viņi jebkurā brīdī nevar pārbaudīt.
Par Filipīnām neko neesmu dzirdējis.
аватар andreyvip
Līdzīga procedūra principā ir paredzēta daudzās bezvīzu valstīs. Noformējot Šengenas vīzu, dokumentu paketei sākotnēji pievieno bankas izziņu vai čeku ar kredītkartes atlikumu.
Ja lidojat kompleksajā ceļojumā ar tūrisma operatora starpniecību, kad jau ir apmaksāta gan naktsmītne, gan ēdināšana, tad šāda procedūra ir gandrīz neiespējama.
Atsevišķi tūristi tiek pārbaudīti biežāk, īpaši Turcijā, ar to vairumā gadījumu var saskarties saistībā ar jaunām meitenēm, lai izvairītos no tiem, kas ierodas papildus nopelnīt.
Aptuveni katrā šādā valstī aprēķins sākas no 50 dolāriem/eiro dienā. Bet par Filipīnām viņš nav gatavs nosaukt ierobežojumus.
Noteikti ir jādeklarē summas virs 10 tonnām dolāru un nevar eksportēt vairāk par 10 tonnām Filipīnu peso.
аватар abuel
Nekur neatradu precīzu skaitli Filipīnām, bet es gribētu! Es kaut kur lasīju, ka jums ir jāsaņem iztikas minimums tajā valstī, uz kuru dodaties, vai tā ir taisnība?!
аватар Pachok
Nē, nav stingru noteikumu. Katrai valstij atsevišķi.
аватар lamina
uz visu pareizi atbildēja andreyvips. viena mana paziņa ar ļoti modeles izskatu tika vienkārši atgriezta atpakaļ Turcijā, jo viņa nevarēja atbildēt uz jautājumu, cik viņai ir naudas. nolēma, ka pelnīs naudu.Ja muitā jautā, cik naudas, tad nevajag uztraukties, bet skaidri atbildi: “Jā, skaidrā naudā, piemēram, tūkstotis un uz kredītkartes 2 tūkstoši dolāru ”. neviens ar aprēķiniem nepārbaudīs, cik tev ir naudas kopā. jums ir mierīgi un pārliecinoši jāatbild uz šo jautājumu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Filipīnas
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl