Willys Beach Club 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Willys Beach Club ir skaists viesnīcu komplekss, kas ļaus jums ienirt komforta un mājīguma, harmonijas un klusuma atmosfērā.Vairāk →
аватар PolinaMalina
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2010. gada augustā atpū tā s Willy's Beach Club. Viņ i ļ oti baidī jā s tur lidot augustā , jo bija lasī juš i, ka vasarā un septembrī tur ļ oti biež i lī st. Bet mums paveicā s tikai pusei. Kopumā salā pavadī jā m 15 dienas, no kurā m 10 bija saulainas un mierī gas, bet pā rē jā s dienas mū s "iepriecinā ja" ar visu tā saucamā s "off season" burvī bu. … Tomēr ▾ 2010. gada augustā atpū tā s Willy's Beach Club. Viņ i ļ oti baidī jā s tur lidot augustā , jo bija lasī juš i, ka vasarā un septembrī tur ļ oti biež i lī st. Bet mums paveicā s tikai pusei. Kopumā salā pavadī jā m 15 dienas, no kurā m 10 bija saulainas un mierī gas, bet pā rē jā s dienas mū s "iepriecinā ja" ar visu tā saucamā s "off season" burvī bu. Š ī iemesla dē ļ mū su uzturē š anā s laikā viesnī cas teritorija tika atdalī ta no pludmales ar plastmasas barjerā m (lai smiltis nelidotu uz galdiņ iem, kur ē dā m, jo ​ ​ tie atrodas tieš i uz smiltī m, pie reģ istratū ras), mū su samaksā ts "sea view" izrā dī jā s atbilstoš s. Sezonas laikā tiek noņ emti visi ž ogi. Bet tas, protams, ir muļ ķ ī bas, jo mē s lidojā m uz Boracay, lai nesē dē tu istabā un apbrī notu salas jaukumus no balkona)) Burtiski izejot no istabas, mē s uzreiz atradā mies brī niš ķ ī gā pludmalē ar kristā ldzidru Sulu ū deņ iem. Jū ra.
Pretī viesnī cai atrodas akmens, pret kuru visi tū risti uzskata par savu pienā kumu fotografē ties. Blakus Willy's Beach Club atrodas FRIDAYS viesnī ca un vē l kā das 5, kas ir daudz dā rgā kas. Bet mē s neredzē jā m jē gu pā rmaksā t. Pludmale visiem vienā da, no ē diena tik un tā mums bija tikai brokastis. Jū s varat ieturē t pusdienas un vakariņ as, un jums vajadzē tu! daž ā dā s vietā s, lai nebū tu piesiets pie viesnī cas un laika. Restorā nu un kafejnī cu izvē les priekš rocī bas ir liela daž ā dī ba katram budž etam. Protams, uz salas ir arī skaistā kas un pretenciozā kas viesnī cas, ar baseiniem un ū denskritumiem, bet ticiet man, jū s nemaz necietī sit no baseina trū kuma viesnī cā . Pā rvarē t š ā du ceļ u mazgā ties balinā tā jā , iespē jams, maigi izsakoties, ir vienkā rš i stulbi. Galu galā jū ra Borakajā vienmē r ir silta un tī ra. Peldē jā mies lietū un naktī . Ū dens un gaisa temperatū ra vienmē r ir aptuveni vienā da. Peldē š anā s jū rā man nekad nav sagā dā jusi tā du baudu kā š oreiz.
Starp citu, viņ i mierī gi nesa pakas gar reģ istratū ru un neviens neteica ne vā rda. Galvenais ir rū pī gi izņ emt visu istabā apē sto un cieš i savilkt maisiņ ā (pretē jā gadī jumā jū s riskē jat savā istabā atrast izsalkuš u skudru baru))). Numuram, kuru rezervē jā m (Deluxe ar skatu uz jū ru) ir privā ts balkons ar tē jkannu, ar katru dienu papildinā tiem tē jas piederumiem, ir arī dī vā ns (kur lietainā dienā ir ļ oti patī kami izgulē ties ar grā matu svaigā gaisā ). Pā rē jā s istabā s ir kopī gs balkons, caureja, kur tiek ž ā vē ti citu cilvē ku peldkostī mi un peldbikses)). Kad mū su gaisa kondicionieris salū za, mū s uz vienu nakti pā rcē la uz vienu no š ī m istabā m. Tā pē c es iesaku, ja iespē jams, rezervē t luksusa numuru, nevis standarta numuru.
Kas attiecas uz viesnī cas atraš anā s vietu, tad protams ir plusi un mī nusi (kā vispā r, laikam vienmē r un visur). Viesnī ca atrodas pirmajā (no trim) baltā s pludmales stacijā m.
Lī dz lielveikalam un galvenajai ielai ar kafejnī cā m un galvenajā m izklaidē m bija jā iet pieklā jī gā attā lumā no viesnī cas gar pludmali. Varu tikai teikt, ka bija prieks pa to staigā t (tieš i otrā di, priecā jos, ka pē c sā tī gā m vakariņ ā m varē ju nesteidzī gi staigā t basā m kā jā m pa tī rā m smiltī m, pa siltu ū deni, ejot garā m vienai kafejnī cai pē c otras ar galdiņ iem un pufiem novietots tieš i pludmalē un stā v tieš i uz smiltī m))). Bet, ja nevē laties staigā t, tad ar trī sriteni var viegli nokļ ū t jebkurā salas punktā (tā du ir daudz). Jums vienkā rš i jā paceļ roka. Vietē jiem maksa maksā.7 peso, un viņ i paš i sabā ž š ajā trī sritenī , bet, ja tū rists paceļ roku, tad viņ u paņ em vienu, un viņ š maksā.6-7 reizes vairā k nekā vietē jais iedzī votā js. Bet pē c daž ā m dienā m mē s tos redzē jā m cauri un sā kā m kaulē ties. Viņ iem ir tik milzī ga konkurence savā starpā par tiesī bā m iegū t “klientu”, ka viņ i ā tri piekrī t jū su cenai)).
Kopumā nekā du neē rtī bu neradī ja tas, ka mū su viesnī ca bija gandrī z ekstrē mā kā no centra. Bet mums likā s, ka mū su pludmale ir vistī rā kā un vismazā k pā rpildī ta. Un tas noteikti ir pluss. Un uzkost varē ja arī nesasniedzot centru, arī viesnī cas tuvumā bija daudz pieklā jī gu vietu. Vienī gais viesnī cas mī nuss, mū suprā t, ir tas, ka brokastis bija ē dienkartē . Bija tikai 3 kombinē tā s brokastu iespē jas, no kurā m izvē lē ties. Zivis vai gaļ a ar rī siem un olu, otrs variants ir grauzdiņ š ar ievā rī jumu un atkal ola un kaut kā ds muslis (ja godī gi, viņ i nekad neņ ē ma). Tā tad, lai piepildī tos ar brokastī m, man bija jā izdara izvē le par labu kombinā cijai ar rī siem.
Pē c nepilnas nedē ļ as, protams, mums apnika š is bizness un sā kā m izlaist brokastis viesnī cā...Kopumā darbinieki vienmē r piekā pā s, brokastis beidzā s 10:30, bet mē s atbraucā m tikai pa š o laiku. (protams, pē dē jie), bet ne reizi netikā m padzī ti un ar smaidu pieņ ē mā m pasū tī jumu. Un vispā r, katru reizi, ejot garā m reģ istratū rā , burvī go meiteņ u smaids pie letes bija garantē ts)). Viņ i arī vienmē r piedā vā ja lietussargu, ja ā rā lī st lietus. Un, kad mē s izgā jā m no viesnī cas, viņ i mums bez maksas atnesa visdaž ā dā kos dzē rienus un ļ ā va mums palasī t jaunā ko Filipī nu presi)))). Sī kums, bet jauki). Rezumē jot iepriekš teikto, teikš u, ka viesnī cas cena atbilst kvalitā tei. Nebija par ko sū dzē ties. Ar viesnī cas izvē li mē s nekļ ū dī jā mies. Iesaku visiem. Un, protams, mē s nekļ ū dī jā mies, izvē loties š o brī niš ķ ī go salu mū su atvaļ inā jumam.
Mē s to atcerē simies visu savu dzī vi kā skaistu pasaku, kas reiz notika ar mums .. .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Willys Beach Club – красивый отельный комплекс, который позволит окунуться в атмосферу комфорта и уюта, гармонии и спокойствия.

Atrašanās vieta Отель расположен на Station 1, рядом с Willy's Rock.
Viesnīcā

конференц-зал на 185 мест, бизнес-центр, круглосуточное обслуживание, зонтики и шезлонги возле бассейна и на пляже, комнаты для некурящих, комнаты и оборудование для людей с физическими недостатками, свежие газеты, утреннее пробуждение, транспорт до аэропорта, сейф у администратора, обслуживание номеров, пункт обмена валюты, магазины в отеле, магазин подарков, прачечная, глажка, заказ билетов, организация экскурсий, услуги фотографа, почтовые услуги, вызов доктора, Spa, массаж, каноэ, гольф, дайвинг, виндсерфинг, водные лыжи, водные виды спорта, верховая езда

Telpu apraksts

36 номеров.
Стандартные номера, номера Deluxe.
Все номера недавно отреставрированы, стильные и элегантные, укомплектованы современной и удобной мебелью.

Istabās

ТВ с кабельными каналами, скоростной Интернет, мини-бар с холодильником, кондиционер, сейф, телефон, ванная комната с ванной или душевой кабиной, феном и туалетными принадлежностями

Tālruņi: (6336) 288-3395
Tīmekļa vietne: Willys Beach Club
FAQ