Kuntur Wassi Colca Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
10.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Cabanaconde.Vairāk →
аватар bmv170151
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kolkas kanjons atrodas Peru dienvidu daļ ā , 160 km attā lumā no Arekipas. Tā garums pā rsniedz 100 km. Š is ir dziļ ā kais kanjons pasaulē , tā dziļ ums no apakš as lī dz kalnu virsotnē m sasniedz 3400 m, tas ir divas reizes lielā ks par Lielo kanjonu ASV un atš ķ irī bā no tā ir piemē rots dzī vei un lauksaimniecī bai. … Tomēr ▾ Kolkas kanjons atrodas Peru dienvidu daļ ā , 160 km attā lumā no Arekipas. Tā garums pā rsniedz 100 km. Š is ir dziļ ā kais kanjons pasaulē , tā dziļ ums no apakš as lī dz kalnu virsotnē m sasniedz 3400 m, tas ir divas reizes lielā ks par Lielo kanjonu ASV un atš ķ irī bā no tā ir piemē rots dzī vei un lauksaimniecī bai. Kolkas kanjons atrodas augstu Andos, 3260 metru augstumā virs jū ras lī meņ a.
No neskaitā majā m kanjona skatu platformā m var redzē t, kā gaisā paceļ as milzu Andu kondori, kas ir pasaulē lielā kie putni ar spā rnu platumu lī dz 3 m un tiek uzskatī ti par š ī reģ iona galveno apskates objektu. Katrā kanjona ciematā centrā lajā laukumā ir pieminekļ i kondoriem. Š eit ir rezerves rež ī ms un no katra apmeklē tā ja tiek iekasē ta maksa 40 zoles.
Arekipā no Nazquia tuksneš a ieradā mies ap pusnakti un negaidī ti uzzinā jā m, ka pē c pusstundas uz Cobanaconde ciematu izbrauc regulā rs autobuss. To mums palī dzē ja izdomā t peruā nis Valters, kurš labi runā krieviski, jo viņ š.1992. -93. gadā studē ja Krievijā . Pē c profesijas viņ š ir ģ eologs. Paš laik strā dā Ekvadorā . Un Kobanakonda ir viņ a vē sturiskā dzimtene, š eit ir viņ a mā jas un ģ imene, š eit viņ am ir viesnī ca, kuru pieskata viņ a sieva. Katru mē nesi viņ am ir iespē ja uz 7-10 dienā m apciemot ģ imeni, un tieš i tajā laikā mē s nejauš i satikā mies. Protams, mē s bijā m ļ oti priecī gi dzirdē t mū su dzimto runu tā lajā Dienvidamerikā un ar prieku uzticē jā mies Valteram.
Kad uzzinā ju, ka agrā s rī ta stundā s jā vē ro kondori, radā s doma tos apskatī t un neapstā ties š eit, lai dotos atpakaļ uz Arekipu un tā lā k uz Puno uz Titikakas ezeru. Bet, kad rī tausmā aiz autobusa loga parā dī jā s burvī gā s Andu un Kolkas kanjona ainavas, es domā ju savā dā k: kur steigties no tā da skaistuma? Š eit jums jā dzī vo, elpot tī rā ko kalnu gaisu un priecē t acis ar lieliskā m savvaļ as dabas ainavā m. Vismaz Kolkas kanjons ir pelnī jis š eit nakš ņ ot.
Tas ir veidots koloniā lā stilā : ieeja istabā s ir caur mā jī gu terasi, kas mī ļ i dekorē ta ar ziediem, dekoratī viem un dabī giem akmeņ iem, soliem un kā pnē m. No verandas paveras lielisks skats uz pilsē tu un sniegotajā m kalnu virsotnē m. Numuros ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai, tostarp ē rtī bas un internets. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, apmā cī ts eiropeiskā s manierē s, runā angliski.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отель расположен в городе Кабанаконде.

Viesnīcā

Отель предлагает следующее: ресторан и бар в лобби отеля. Бесплатный проводной и беспроводной высокоскоростной доступ в Интернет предоставляется в зонах общего пользования.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
Telpu apraksts

Количество номеров в отеле Kuntur Wassi Colca Hotel: 29. По запросу вам также будут предоставлены: фен и утюг, гладильная доска.

FAQ