Brīvdienas Omānā ir skumja pieredze.

24 Janvāri 2007 Ceļošanas laiks: no 16 Decembris 2006 ieslēgts 23 Decembris 2006
Reputācija: +16
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā kā m gatavoties Vecgada vakaram. Pē c "Merci travel store" vadī tā jas Shkitova S. A. stingras ieteikuma izvē le tika veikta Omā nā , Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa - Al Husn. Kā vē lā k izrā dī jā s, Š kitovas kundzes entuziasms skaidrojams ar augsto komisiju lī meni, savukā rt klienta intereses viņ u netraucē ja.

Problē mas radā s uzreiz pē c Lufthansa reisa nolaiš anā s Dubaijā . Pē c ilgiem meklē jumiem pē c divā m viesnī cas atsū tī tajā m automaš ī nā m mē s ar draugiem devā mies uz Maskatu. Apmē ram pusotra stunda lī dz robež ai ar Omā nu, un - skats kā uz dzimtā s Ukrainas-Krievijas robež as: ap simts maš ī nu, ducis autobusu uz putekļ ainas vietas, attiecī gi, milzī ga rinda. Tač u mums paveicā s pirmo un pē dē jo reizi š ajā valstī - viena mū su š ofera brā lis strā dā ja muitā , tā pē c robež š ķ ē rsoš anas procedū ra aizņ ē ma tikai aptuveni stundu.


Vē l č etras stundas pa Omā nas teritoriju - un esam viesnī cā un deklarē jam seš as!! ! zvaigznes. Izmitinā š ana izrā dī jā s ļ oti sarež ģ ī ta. Bija apmē ram pulksten 11 pē c vietē jā laika, izrakstī š anā s pulksten 12, reģ istrē š anā s pulksten 14. Kas man jā dara? Mē s gaidam. ...Pulksten 15 pacietī ba beidzā s, nā kam istabā . Attē ls, kas parā dī jā s mū su acu priekš ā , bija vienkā rš i š okē još s: viesnī cas darbinieks, kuram vajadzē ja sakā rtot istabu, nosē dies ar kā jā m uz mū su gultas, runā ja pa telefonu. Viņ š acī mredzami nesteidzā s to noņ emt. Pē c skaidroš anā s ar viesnī cas vadī tā ju, izmantojot idiotiskus izteicienus no angļ u valodas un visu krievu valodas bagā tī bu, tī rī š anas process tika pabeigts stundas laikā.

Kopumā š ajā iestā dē ietilpst trī s viesnī cas, kas deklarē attiecī gi 4.5 un 6 zvaigznes. Ē kas nacionā lā stilā , 4-5 stā vi, daudz gaiteņ u, eju, kā pņ u u. c.

Kails, pamests krasts, ko ieskauj gleznaini kalni, kā vē stī ja jau minē tā Mercy ceļ ojumu veikala ī paš niece Š kitovas kundze. Faktiski zemie pakalni ir pelē ki dzeltenā krā sā ar pilnī gu veģ etā cijas trū kumu. Visu š o blā vo skatienu kaut kā rotā divi vai trī s desmiti palmu, krū mu un draņ ķ ī gs zā liens.

Mē s dzī vojā m Royal Suites, kas sastā vē ja no divā m istabā m, 60-70 kv. metri, vispā r pieņ emami, ja neskaita stulbo izkā rtojumu (ieeja garderobē caur viesistabu, guļ amistabu un vannasistabu, nez kā pē c virtuve bez traukiem) un neticami daudz grā matu skapju, figū riņ u, naktsgaldiņ u, pufu un citu atkritumu. Likumsakarī gi, ka solī tā faksa un interneta pieeja neizrā dī jā s. Cenu lī menis ir no 430 lī dz 4900 ASV dolā riem dienā.

Ē dinā š ana - 3 restorā ni no pulksten 18, tie labi gatavo, ī paš s jē rs, 3-4 mazi restorā ni pludmalē ar standarta komplektu (gaļ a vai zivs, frī kartupeļ i, glā ze alus).

Starp citu, par alu: to var pasū tī t ne agrā k kā.12 un lī dz 15 stundā m. No 15 lī dz 18 pē c vietē jiem likumiem nez kā pē c nevar dzert alu, bet no 18 - var. Mums neizdevā s atrast saprā tī gu izskaidrojumu š im idiotismam. Iespaidī gi ir cenas. Pusdienas pludmales restorā nā diviem - 50-60 Omā nas riā li. Kurss: 1 riā ls - 3.33 ASV dolā ri, t. i. , 180 dolā ri, vakariņ as viesnī cas restorā nā.250 - 300 dolā ri (protams, bez alkohola).

Jū s varat runā t par pakalpojumu tikai no tā pilnī gas neesamī bas viedokļ a:


Ir rinda uz sauļ oš anā s krē sliem, rinda pē c dvieļ iem, rinda uz restorā nu. Turklā t ar to visu ir par maz, tā pē c vajag agri celties un stā vē t rindā kā sociā lismā pē c desas. Protams, neviens jums pludmalē nepiedā vā s saldē jumu, bezalkoholiskos dzē rienus un tā tā lā k. Iztrū kst ekskursijas, iepirkš anā s arī . Maskatā ir divi "iepirkš anā s centri" - katrā ir pusotrs ducis nož ē lojamu veikalu ar vietē ji raž otiem krā miem.

Bet cenas - Š veice atpū š as: divas kafijas tases un kū kas š ķ ē le - 25 USD, zobu pastas tū biņ a - 8 USD.

Š ajā zaimojoš ajā iestā dē izdevā s izdzī vot nevis 9, bet 4 dienas, atlikuš o atvaļ inā juma daļ u pavadī jā m Vī nē , atjaunojot sagrautu nervu sistē mu. Mū su draugiem, izrakstoties no viesnī cas, tika iekasē ta maksa 5500 USD (ē dinā š ana č etras dienas). Pē c "kļ ū dī gi ievadī to" kontu izslē gš anas summa saruka lī dz pusotram tū kstotim.

Ja vispā r - Burj Al Arab cenu ziņ ā , Krimas un Ē ģ iptes krustojums gan viesnī cas, gan servisa lī meņ a, gan valsts kopumā . Mē s stingri neiesakā m. Ne Omā na, ne Š kitovs. Es ceru, ka daž as fotogrā fijas ilustrē s lietas bū tī bu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
пляж
пляж2
пляж3
фонтан
горы
пляж4
ресторан-столовая
пляж5
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums