Radisson Blu Hotel Nydalen 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
7.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Mājīgā SAS Hotel Nydalen atrodas netālu no Akeras upes un skaistajā Nīdalenas apkārtnē. Viesnīca Radisson SAS atrodas Nuadenā, netālu no Oslo centra un starptautiskās lidostas. Istaba 205Vairāk →
аватар svkmdel
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca! Man patika viss: istaba, brokastis un atraš anā s vieta! Izņ emot pā ris mazus pā rpratumus, viss pā rē jais ir dievī gi! ! ! Kā di bija pā rpratumi? 1. Atslē gas karte, kuru mums iedeva pirmo reizi, nemaz neatvē ra istabu, kurā mums bija paredzē ts dzī vot. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca! Man patika viss: istaba, brokastis un atraš anā s vieta! Izņ emot pā ris mazus pā rpratumus, viss pā rē jais ir dievī gi! ! !

Kā di bija pā rpratumi?
1. Atslē gas karte, kuru mums iedeva pirmo reizi, nemaz neatvē ra istabu, kurā mums bija paredzē ts dzī vot. Turklā t viņ a atvē ra apdzī votu istabu, kurā nebija neviena cilvē ka! Es saprotu, ka Skandinā vijā ir zems noziedzī bas lī menis, bet viss var notikt...
Man bija jā iet uz reģ istratū ru un jā paskaidro situā cija. Karte tika pā rprogrammē ta, bet izsaukts nepareizs numurs! Ko viņ a neatslē dza!
Man atkal bija jā kā pj lejā un jā noskaidro situā cija. Kad kļ ū da tika atklā ta, mē s beidzot iekā rtojā mies ī stajā istabā . Bet kā ds bija š is skaitlis! . . ))))))

2. "Sausā deva". Pē c pirmā s nakts bija brauciens uz fjordiem, tā pē c tika pasū tī ta sausā deva.
Devas bija sapakotas diezgan lielā s kastē s (kā kurpju kaste sandalē m vai mokasī niem), bet iekš ā bija tik niecī gs daudzums, ka varē ja iedot maisos))) gaļ u : ) ) un augļ us: kam paveicā s, viņ am bija 2 augļ i - bumbieris un banā ns; un kā dam bija jā apmierinā s tikai ar lielu ā bolu.

Bet tie visi ir sī kumi, jo viesnī ca tieš ā m laba! Tu vienkā rš i jū ties kā vī rietis, godī gi! Mums bija stū ra istaba, lī dz ar to visu ā rsienu aizņ ē ma milzī gi panorā mas logi (dzī vojā m 7. stā vā ), skats uz Oslo guļ amrajonu, lejā murrā ja kaut kā da upe)) Istabā bija "ieeja" ar skapi un gludinā mo dē li, un cienī gi. mezgls - vannas istaba-duš a.

Brokastis (mē s to izmē ģ inā jā m 2. uzturē š anā s dienā ) bija ļ oti, ļ oti daudzveidī gas: sarkanā zivs un cepts speķ is (viņ iem tas patī k), un vē l daudz vairā k!
Kopsavilkums: viesnī ca ļ oti laba, nelieli pā rpratumi nesabojā ja pozitī vo iespaidu par to! Biež ā k Accord sadarbotos ar Radisson tī klu))))
Общий вид корпуса 3 перца))) Ванная Прихожка


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vīgelandes skulptūru parks
Novērtējums 8.7
Norvēģija, Oslo
Daba, Muzeji, Pieminekļi un pieminekļi
Oslo fjords
Novērtējums 8.5
Norvēģija, Oslo
Daba
Kon-Tiki muzejs
Novērtējums 9.0
Norvēģija, Oslo
Muzeji

Уютный SAS Hotel Nydalen расположен недалеко от реки Акер и в прекрасном окружении Нюдалена.
Radisson SAS Hotel в Нюадене находится недалеко от центра Осло и международного аэропорта. Номеров 205

Atrašanās vieta Radisson SAS Hotel в Нюадене находится недалеко от центра Осло и международного аэропорта
Viesnīcā

разрешены домашние животные, лифт, круглосуточная приемная, крытый бассейн, фитнесс-центр, бар, услуги, автобус от/до аэропорта, обслуживание номеров, прокат авто, обмен валют, зал для заседаний/банкетов, бизнес-центр, услуги глажки, химчистка, платная парковка, ресторан

Telpu apraksts

Стильные номера отеля были обставлены в двух стилях - Чилли и Урбан. Меню бара-ресторана Circo сочетает в себе северо-испанский и интернациональный стили.

Istabās

wi-fi / беспроводная сеть, комнаты/услуги для инвалидов, номера для некурящих, сейф, кондиционер, телевизор

Adrese Nydalsveien 33 - Gullhaugstorg
0404 Oslo
Norway
Tālruņi: +47 23 26 30 00
Tīmekļa vietne: Radisson Blu Hotel Nydalen
FAQ