P-Hotels Oslo 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas 200 metru attālumā no Oslo galvenās ielas Kārļa Johana ielas. Viesnīca P-Hotels Oslo atrodas 20 minūšu pastaigas attālumā no rosīgā Aker Brygge rajona ar daudziem restorāniem, bāriem un veikaliem. Metro stacija Stortinget atrodas blakus viesnīcai.Vairāk →
аватар Mary-V
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sanā ca tā , ka pavisam negaidī ti Lietuvas vietā.8. MARTĀ nokļ uvu Norvē ģ ijā : ) Par valsti neko daudz nezinā ju, Norvē ģ ija manī nekad neizraisī ja ī paš as emocijas...pirms š ī ceļ ojuma! Visas 4 dienas atpū tā mies Oslo, skaistā mazā pilsē tiņ ā , tik mī ļ ā un omulī gā , kurā nav ī paš u atrakciju, kā Itā lijā vai citā s Eiropas pilsē tā s, bet š ī pilsē ta lika iemī lē t sevi! Ā rprā tī gi skaisti cilvē ki (ā rē ji), neko tā du nebiju redzē jusi, tā ka pilnī gi visi - no maziem bē rniem lī dz pensionā riem - visi bija skaisti!. … Tomēr ▾ Sanā ca tā , ka pavisam negaidī ti Lietuvas vietā.8. MARTĀ nokļ uvu Norvē ģ ijā : ) Par valsti neko daudz nezinā ju, Norvē ģ ija manī nekad neizraisī ja ī paš as emocijas...pirms š ī ceļ ojuma!
Visas 4 dienas atpū tā mies Oslo, skaistā mazā pilsē tiņ ā , tik mī ļ ā un omulī gā , kurā nav ī paš u atrakciju, kā Itā lijā vai citā s Eiropas pilsē tā s, bet š ī pilsē ta lika iemī lē t sevi! Ā rprā tī gi skaisti cilvē ki (ā rē ji), neko tā du nebiju redzē jusi, tā ka pilnī gi visi - no maziem bē rniem lī dz pensionā riem - visi bija skaisti!...
Nu, tagad par viesnī cu. Š ī ir trī s rubļ u banknote, visparastā kā , ar vienkā rš ā m istabā m, vannas istabu ar apsildā mu grī du (bez š ampū niem / ž elejas), katru rī tu zem durvī m tiek atnestas brokastis - sviestmaize, sulas maisiņ š un daž i augļ i...BET! ! ! Viesnī ca atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no centrā lajiem Kā rļ a Johana vā rtiem, 10 minū š u attā lumā no Karaļ a pils un 7 minū š u attā lumā no Oslo centrā lā s stacijas - atraš anā s vieta ir vienkā rš i ideā la! ! ! Un, ja ņ em vē rā , ka Norvē ģ ija ir nenormā li dā rga valsts (cenas ir gandrī z 10 reizes augstā kas nekā Maskavā ), tad š ī viesnī ca ar minimā lo dzī ves dā rdzī bu un š ā du atraš anā s vietu ir vienkā rš i ideā la! Tā tad, ja jū s dodaties uz Oslo uz pā ris naktī m, tad es ļ oti iesaku jums palikt š ajā viesnī cā - P-Hotels.
Starp citu, viesnī cas 2. stā vā var dzert gardu kapuč ī no, vai espresso, vai ko, vai vienkā rš i tē ju visu diennakti. . . pilnī gi bez maksas! Malkojot tasi karstā dzē riena, varat izmantot bezmaksas wi-fi. . .
Lai visiem labas brī vdienas!! ! ! : )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vīgelandes skulptūru parks
Novērtējums 8.7
Norvēģija, Oslo
Daba, Muzeji, Pieminekļi un pieminekļi
Oslo fjords
Novērtējums 8.5
Norvēģija, Oslo
Daba
Kon-Tiki muzejs
Novērtējums 9.0
Norvēģija, Oslo
Muzeji

Этот отель находится в 200 метрах от главной улицы Осло, улицы Карла Юхана. Отель P-Hotels Oslo находится в 20 минутах ходьбы от оживленного района Акер Брюгге с многочисленными ресторанами, барами и магазинами. Рядом с отелем расположена станция метро Stortinget.

Atrašanās vieta Центральный вокзал Осло расположен менее чем в 15 минутах езды от отеля P-Hotels Oslo. Прямо перед отелем останавливается трансферный автобус до аэропорта Осло-Гардермоен.
Viesnīcā

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено. Частная парковка на прилегающей территории (предварительный заказ не требуется) предоставляется за дополнительную плату.

  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 93. К услугам гостей номера с DVD-плеерами и бесплатным Wi-Fi.

Adrese Grensen 19, Центр, 0159 Осло
Tīmekļa vietne: P-Hotels Oslo
FAQ