Jautājums o Nīderlande

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
123 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Tūrisma operators Accord, autobusa tūre 2020. gada 1.-7. maijam Kā atgriezt naudu diviem?
Tūrisma operators Accord, autobusa tūre 2020. gada 1.-7. maijam Kā atgriezt naudu diviem?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2020-03-224 gadā atpakaļ
Atbildes  •  26
аватар cgistalker
Un ko par atgriešanos saka tavs līgums ar akordu?
аватар zolyshka111
Paskatieties uz tēmām, ir tik daudz vilcināšanās ar Saskaņu. Naudu no Accord var atgūt tikai vienā gadījumā – ja cilvēku skaits nesasniedz un tūre tiek atcelta Accord vainas dēļ.
аватар lotos2500
diez vai naudu atdos, force majeure, mums ir tūre uz 4. aprīli, iespējams, pārskaitīsim uz augustu
аватар zolyshka111
lotos2500, ja karantīna tiks atcelta 03.04 un jūsu tūre būs pabeigta, tad jums būs jāiet vai jāzaudē nauda, ​​Accord netiks pārcelts uz rudeni.
аватар lotos2500
Vai jūs domājat, ka karantīna tiks atcelta 3. aprīlī? Ļoti šaubos....Vilciens arī neiet uz Ļvovu, biļetes tika nodotas, tikko izlasīju līgumu Accord mājaslapā, tur ir sadaļa par force majeure, visticamāk, ka ekskursija tiks pārcelta, spriežot pēc cenas tūre nesanāk,atcelta 20.martā.Grieķijā situācija sarežģīta,tur dzīvo mana drauga mazmeita,tāpēc piekrītam pārskaitījumam,naudu neprasīsim atpakaļ.Esam vairākkārt sastapušies ar tūres atcelšana grupas trūkuma dēļ, bez problēmām pārdeva, pērn pat iedeva dārgāku tūri nomainīt par 100 eiro.
аватар zolyshka111
Nezinu, kad karantīna tiks atcelta, es personīgi esmu ļoti dusmīga par visu šo situāciju. Ja karantīnu pagarina vēl uz +- mēnesi, galvenais, lai Saskaņa nemaz nebankrotē. Un būs daudz bankrotu ...
аватар zolyshka111
Ziniet, es gandrīz pieķēru sevi, jau gribēju samaksāt par tūri pie Accord ar izlidošanu 18.04 un no rīta pa ziņām dzirdēju, ka Itālijā sākas opa, domāju, ka pagaidīšu nedaudz ... Čuika strādāja.
аватар lotos2500
Samaksājām janvārī, tad neviens pat nenojauta, atcelšanas maksa uz 14 dienām ir 30%, gaidīsim notikumu attīstību, mūsu kompānija visi piekrīt pārcelt tūri, saprotam, ka Saskaņa arī nav medus.. .
аватар vezha2
Ļvovā izsludināts ārkārtas stāvoklis, termiņš svārstīsies un, visticamāk, pieaugs. Iespējams, ka jums ir paveicies un grupa nav drukāta
аватар zolyshka111
vezha2, nekrīti panikā, nevis avārija, bet ārkārtas situācija. Tāda situācija jau ir gandrīz visā valstī, Kijevā arī tiek paziņots, ja kas.
аватар dima_80_
Vienīgais veids, kā atgūt naudu, ir tiesas process. Lai gan, patiešām, labāk ir pagaidīt un pārplānot ekskursiju
аватар zolyshka111
dima_80_, vai varat uzzināt prasības saturu?
аватар cgistalker
Un ka tiesa, neskatoties uz parakstīto līgumu, pieprasīs atdot tūristam naudu?
аватар cgistalker
Kāpēc tad mums vispār ir vajadzīgi līgumi, ja pretēji līgumam visu var atcelt caur tiesu?
аватар zolyshka111
dima_80_, un te katrs otrais nesaprotamā situācijā iesaka tiesāties)))))
аватар zolyshka111
iepriekšējā atbilde uz cgistalker
аватар cgistalker
zolyshka111 es pamanīju))))
Patiesībā ir tikai viens lēmums rūpīgi izlasīt līgumu, kas tika parakstīts ceļojuma iegādes laikā, un tur es visiem apliecinu, ka uz visiem šiem jautājumiem jau ir atbildes))))
аватар lotos2500
līgumā 8.5.punkts - ja ekskursija netiek savākta,tad nauda tiek atdota,tikai ilgi jāgaida,labāk nomainīt uz rudeni,izlasi līgumu,viss ir.Pēc 3-4 dienām ir kļūs zināms, ka ar mūsu Grieķiju, rakstīšu, bet pagaidām valdība ir slēgusi robežas tūristiem.
аватар zolyshka111
lotos2500, tagad ņem un vienkārši nomaini uz rudeni!!! Pārģērbties uz rudeni var tikai ar nosacījumu, ka tūre netiek komplektēta! Un tas kļūs skaidrs, maksimums nedēļu pirms tūres sākuma.
аватар lotos2500
Tas nav savervēts, es redzu pēc cenas, un pat ja būtu, neviens nekur nebrauc, robežas ir slēgtas. Situācija ir ideāla force majeure, brauksim rudenī, visi esam pensionāri, nav piesaistīti atvaļinājumam.
аватар lotos2500
Accord ieviesusi jaunu opciju, ja tūre nenotika un tūrists piekrīt pārcelt izbraukšanu, iedod bonusu, mūsu tūrei 61 eiro, var izmantot kā ekskursijas komplektu vai pasūtīt dārgāku tūri, viņi mēģiniet noturēt klientu.
аватар vezha2
Holandē karantīna ir pagarināta līdz 1.jūnijam, tāpēc, ja piedāvās pārcelt uz rudeni, var vienoties.
аватар babol
Peles raudāja un durstīja, bet turpināja ēst kaktusu! Cik daudz šeit Turpravda ir rakstīts un pārrakstīts par Accord Tour, cik daudz brīdinājumu no tūristiem, kuri ir cietuši Saskaņas tūres vainas dēļ, cik daudz objektīvu atsauksmju par šo negodīgo Ļvovas tūrisma aģentūru un Pinokio tūristi joprojām sazinās ar Accord, un tad raudi.Izlasi uzmanīgi līgumu ar Akordeonu, viss ir sīki izrakstīts.
аватар lotos2500
šodien mums piedāvāja pārcelt ekskursiju uz jebkuru datumu bez piemaksām, pārcelts uz augustu. Braucam ar Accord 4 gadus, 2-3 tūres gadā, viss bija kārtībā, 2 reizes tūri nesaņēmām, pārrezervējām uz citām vēl dārgākām un uz vairāk dienām.
аватар Lenchiiik
Accord-Tour nolēma, ka viņiem ir vienalga par līgumiem. Līgumos ir paredzēta iespēja atdot naudu ar 25-30% sodu, bet patiesībā viņi saka, ka mēs jums naudu neatgriezīsim. Nu, "force majeure ir tas, kas mums ir." Labāk NEKAD NEKAD NEIKT BIZNESAS ar Saskaņu. Tagad ir daudz citu tūrisma operatoru.
аватар LENA1933
Vai jums izdevās atgūt naudu no Accord Tour? Es nokļuvu tādā pašā situācijā: tūre tika atcelta, un nauda netiek atgriezta
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Nīderlande
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl