Casa 400 Amsterdam Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
8.5 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Casa 400 ir mūsdienīga dizaina viesnīca ar bāru un restorānu. Šī viesnīca piedāvā privātu pazemes autostāvvietu, tikai 300 metru attālumā no Amsterdamas dzelzceļa stacijas un Amstel metro stacijas. Katrā modernajā numurā ir plakanā ekrāna televizors ar dažādām interaktīvām funkcijām. Visos naktsmītnes Casa 400 Amsterdam numuros ir īpaši garas gultas, rakstāmgalds un ledusskapis. Tramvaju pietura un metro stacija Amstelstation atrodas mazāk nekā 5 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas Casa 400, nodrošinot labu transporta satiksmi uz Muzeju laukumu, pilsētas centru un Vaterlo laukumu. Viesnīca piedāvā velosipēdu nomu un pusdienu līdzņemšanu. East57 restorāns piedāvā vietējās virtuves ēdienus, salātus un sierus. Tajā ir arī vīna bārs, kurā tiek pasniegtas uzkodas, un vīnu karte ar vairāk nekā 100 vīnu.Vairāk →
аватар vvberg
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas 5 metro pieturu attā lumā no pilsē tas centra. Ā tri un ē rti. Istabas ir lī dzī gas viesnī cai "YALTA" Jaltā , gari koridori un maz liftu. Kafetē riju sagaida arī trī s zvaigznes — neliels ē dienu sortiments un neapmierinā ti viesmī ļ i par piezī mē m par tukš iem pā rtikas groziem. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 5 metro pieturu attā lumā no pilsē tas centra. Ā tri un ē rti. Istabas ir lī dzī gas viesnī cai "YALTA" Jaltā , gari koridori un maz liftu. Kafetē riju sagaida arī trī s zvaigznes — neliels ē dienu sortiments un neapmierinā ti viesmī ļ i par piezī mē m par tukš iem pā rtikas groziem. Bet viss ir kā rtī bā , jo uzturē š anā s cena atbilst sniegtajiem pakalpojumiem.
аватар safoo
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā bija 2 dienas. Mā jī gas telpas. tī ra tī rī š ana. labas brokastis. Principā viesnī cā tikai nakš ņ oja, bet nekā du mī nusu. Izgā ju no viesnī cas, caur pā reju - metro, 7-13 minū tes un esi centrā ! Pirms iekā pš anas automaš ī nā ir nepiecieš ams sastā dī t metronchiki. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bija 2 dienas. Mā jī gas telpas. tī ra tī rī š ana. labas brokastis. Principā viesnī cā tikai nakš ņ oja, bet nekā du mī nusu. Izgā ju no viesnī cas, caur pā reju - metro, 7-13 minū tes un esi centrā ! Pirms iekā pš anas automaš ī nā ir nepiecieš ams sastā dī t metronchiki. Bū tī bā viss ir rakstī ts angļ u valodā .
Un ja apkā rtē jie ir atsaucī gi un palī dzē s sev : )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Van Goga muzejs
Novērtējums 9.3
Nīderlande, Amsterdama
Muzeji
Amsterdamas kanāli
Novērtējums 8.3
Nīderlande, Amsterdama
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Dimantu rūpnīcas Coster dimanti
Novērtējums 8.5
Nīderlande, Amsterdama
Muzeji, Ražošana

В современном дизайн-отеле Casa 400 работает бар и ресторан. Этот отель с собственной подземной парковкой находится всего в 300 метрах от амстердамского железнодорожного вокзала и станции метро Amstel.

В каждом современном номере установлен телевизор с плоским экраном и рядом интерактивных функций. Кроме того, во всех номерах отеля Casa 400 Amsterdam в распоряжении гостей удлиненные кровати, рабочий стол и холодильник.

Остановка трамвая и станция метро Amstelstation расположены менее чем в 5 минутах ходьбы от отеля Casa 400, что обеспечивает удобное транспортное сообщение с Музейной площадью, центром города и площадью Ватерлоо. Отель предоставляет прокат велосипедов и упакованный ланч.

В ресторане East57 подают блюда местной кухни, салаты и сыры. В нем также работает винный бар, сервирующий закуски и располагающий винной картой, состоящей из более чем 100 видов вин.

FAQ