Iemīlies Kualalumpurā ar vienu aci!

26 augusts 2013 Ceļošanas laiks: no 01 Janvāri 2013 ieslēgts 31 Janvāri 2013
Reputācija: +4829.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Kualalumpura, Malaizijas galvaspilsē ta, pilsē ta, kuru es sapņ oju redzē t! Un tagad mans sapnis ir piepildī jies.

Lai gan man bija tikai viena diena š ai pilsē tai, es biju pā rliecinā ta, ka pat tik ī sā laika posmā š ajā s betona un stikla sienā s var iekrist pa papē ž iem!

Mums nebija ī paš u plā nu apskates objektu apmeklē š anai, tā pē c vispirms izstaigā jā m Ķ ī nieš u kvartā lu, bet pē c tam devā mies uz TV torņ a pusi.

Ķ ī nieš u kvartā ls ir ne tikai lē ts rajons ar viesnī cā m, bet arī viens nepā rtraukts tirgus. No pusdienā m tukš ā s ielas piepilda stendi, kuros var iegā dā ties jebkura pazī stama zī mola viltojumu. Š is ir viens milzī gs skudru pū znis.

Ī sta Ķ ī na ar savā m tradī cijā m! ! !

Man ļ oti patika metro pilsē tā : ē rts, gaiš s, lē ts un automā tisks (š oferi neredzē jā m). Jū s varat braukt pa zemes lī niju un redzē t visu apkā rtē jo.

Un ē kas apkā rt ir vienkā rš i milzī gas, iespē jams, to ietekmē ja pilsē tas ne tik lielā teritorija - viss aug.


Kā dreiz Malaizija bija angļ u kolonija, un par to atgā dina ne tikai katoļ u baznī cas un pamestas ē kas, bet arī paš i malaizieš i - viņ i runā angliski, kas ir ļ oti ē rti, ja esi apmaldī jies. Nu, baltā dainajai meitenei ir ī paš a vī rieš u uzmanī ba. Kad es pats braucu ar metro, viņ i pastā vī gi mē ģ inā ja mani iepazī t.

Mū su uzturē š anā s dienā Kualalumpurā bija kaut kā da brī vdiena. Daudzi nestrā dā ja, un ielas bija tukš as.

Viena no augstā kajā m ē kā m pilsē tā ir Menara Kualalumpuras televī zijas tornis. Tā augstums ir 421 metrs, kas ir par 30 metriem zemā ks nekā Petronas torņ iem. Jū s varat uzkā pt uz Menara skatu klā ju, ko mē s nolē mā m darī t. Biļ eš u varianti ir daž ā di, nopirkā m standarta par 47 RM

Papildus skatu laukumam TV tornī ir arī mini akvā rijs un mini zoodā rzs, ap kuru iespaidī gi staigā pē rtiķ i.

Izstaigā juš i pilsē tu, mē s atgriezā mies savā viesnī cā un nolē mā m atpū sties no grū tā s pā rvietoš anā s. Mū su istabai nebija logu, kas ļ ā va mums uz pā ris stundā m izslē gties. Kad atjē dzos, izgā ju uz balkona zā lē un vē roju, kā manā acu priekš ā neticamā ā trumā aug tirgus...

Un tad sā ka lī t! Visapkā rt iedegā s spilgtas gaismas, un es sapratu, ka š obrī d Petronasiem vajadzē tu spī dē t! ! Pastū mu draugus malā , iebraucā m metro un nejauš i braucā m uz dvī ņ u torņ iem. Kad izgā jā m no ejas un es pacē lu galvu, es tikko varē ju novaldī t asaras! Viņ i bija IDEĀ LI! Un lietus pā rgā ja, un es stā vē ju bez statī va un sapratu, ka no fotogrā fijā m iznā ks pilnī gs atkritums! Pulkstenis rā dī ja 22-00, laika pā rdomā m bija maz. Es atstā ju savus draugus un steidzos atpakaļ uz viesnī cu pē c statī va.

Es nevaru nodot visu skaistumu, bet es nometos uz ceļ iem peļ ķ ē s, izskrū vē ju statī vu un centos visu iespē jamo ....

Es nezinu, ar ko š ī pilsē ta mani aizrā va, bet es ļ oti vē los tur atgriezties! Ir vē l tik daudz interesantu lietu! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Чайнатаун
Чайнатаун. Торговая улица
вход в туалет
Телебашня
Чайнатаун с высоты башни
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums