Par cenām Kankunā un Rivjērā

05 Februāris 2013 Ceļošanas laiks: no 09 Janvāri 2013 ieslēgts 25 Janvāri 2013
Reputācija: +33
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Gribu nepiekrist daž u viedoklim par kū rortu - gamno, meksikā ņ iem - nelieš iem un blē ž iem, cenas iet pa jumtu, bailes un š ausmas neatgriezī sies! Ņ emot vē rā , ka devā mies uz paš u Kankunu, dzī vojā m ne pā rā k skaistā viesnī cā , bet nesamulsinā jā mies, paņ ē mā m maš ī nu un apbraukā jā m gandrī z visu piekrasti no Kankunas un Isla Mujeres, lī dz Akumalai un nedaudz tā lā k.

Par drē bē m un iepirkš anos: dodieties uz Tirdzniecī bas centriem, bez tirgiem un ceļ malas tirgotā jiem, tirdzniecī bas centrā viss ir lē ts (esam pieraduš i, ka viss ir otrā di), kvalitatī va, laba beznodokļ u (apm. cenas par smarž as - n. rodriges - $ 100 pret mū su 4500ru) peldkostī mi (Brazī lija, ASV, super kvalitā te no $ 30 lī dz $ 200) apavi (Brazī lija via uno piemē ram visdā rgā kie $ 50), apģ ē rbi no itā ļ u veikaliņ iem lī dz amerikā ņ u zī moliem - plkst. vismaz divas reizes lē tā ki nekā Krievija, suvenī ri (tekila, mezkals no 5$, visā das ne visai mazas meksikā ņ u lietas: marakas, Ziemassvē tku balles, lelles, pelnutrauki, rā mji, magnē ti - no 0.5 $ un vairā k par 13 $ neesmu redzē jis, cepures - 9-15 USD), firmas brilles - varat paņ emt divus pā rus gucci, tom ford par 240 USD akcijai, suvenī ru apģ ē rbi (t-krekli, š orti, T-krekli, apģ ē rbi dzī vnieku bē rniem, č ī bas) - 6-12 USD, mē s vispā r atradā m trī s IZCILAS kvalitā tes T-kreklus, nevis ar uzlī mi, bet ar labu rakstu kā cancun un tā par 9$))), visus suvenī rus pā rdod specializē tie veikalu tī kli, staigā jiet un atrodiet! ! Mē s nopirkā m brī niš ķ ī gas eļ ļ as un sausos aerosolus pret un pret saules apdegumiem, super kvalitatī vi, labā k tos ņ emt tā dos tirgos kā OXXO - 3-10 USD. Labā kais manuprā t un ļ oti mī lī gs brī vdabas iepirkš anā s centrs ar kafejnī cā m un veikaliņ iem pie lī č a, kur var pasē dē t un baudī t saulrietu ir La Isla Mall, tu neskraida pa iepirkš anos, bet patī k staigā t pa parku un baudī t) )))


Vispā r iesaku Maiju Rivjē ru, Plaja del Karmenu, cenas vē l zemā kas, ī stā krā sainā Meksika, pilsē tiņ a pā rsteidzoš a, zaļ a, pludmales palmā s un smiltis nav tik netī ras kā Kankunā , tur ir daudzus jaunieš us, pā rsvarā eiropieš us, amerikā ņ us nesatika vispā r. Ē diet labā meksikā ņ u restorā nā ar satriecoš u ansambli un gardā m jū ras veltē m diviem uzvedumā - 20-30 USD robež ā s diviem, š ī s ir mū su standarta pusdienas ar dzē rieniem, svaigi nozvejotas jū ras velš u vakariņ as - 30-40 USD (salā ti ar kg garneles / zivju steiki / omā ri). Varē tu teikt, ka savu all inc nemaz neizmantojā m. , nā kamreiz, bez iekļ auš anas, daudz lē tā k, un pat ne par to ir runa, daudz GARDĪ GI, aizej uz BB viesnī cu un paē d kafejnī cā pie jū ras vai skaistā s ielā s)).

Veikalos kā tirgus cenas: š ampū ni un tt - 2-5 USD, š okolā de 0.2-0.5 USD, kola (starp citu, viņ iem ir pavisam cita kola, ļ oti garš ī ga, maz gā zē ta un viegla), alus, ū dens - 0.5 2$ no litru skaita. Cigaretes ir dā rgas – gandrī z 4 dolā ri.

Ekskursijas neņ ē mā m, paš i braucā m un labi taupī jā m, ņ emot vē rā , ka ekskursija ir 70 km no Kankunas - 140$ no cilvē ka, par ieeju samaksā jā m kā dus 30-40 peso (svē tdien gandrī z visur bez maksas) tas ir apmē ram $ 3.5. Kaut kur, piemē ram, parkos shkaret un explorer ieeja $ 70 un viss iekļ auts (pusdienas, dzē rieni utt. ) uz visu dienu, kad gidi viņ us veda uz mū su viesnī cu par 250 $ no cilvē ka, labi, plus benzī ns - nepilni 20 ru par litru. Tā pē c apsveriet)

Un starp citu, ekonomiskā s klases auto, tī rs, ar kondicionieri un MP3, piemē ram, Renault Logan (mums bija kaut kā ds Chevrolet Chevy, mums nav)) mums izmaksā ja 600 USD par 14 dienā m ar pilnu apdroš inā š anu. un segums, paņ ē mā m Hertz Kankunā uz american fiesta, lai gan viņ i ir visur, pajautā jiet jebkuram - palī dzē s, vai meklē jiet internetā tuvā ko nomas automaš ī nu, bet š ī firma ir cienī jama un izrā dī jā s, ka nav cik dā rgi pirms ceļ ojuma lasī ja atsauksmē s, viss bez problē mā m)))

Pludmalē , piemē ram, Plaja del Karmenā viss ir bez maksas, pilns ar kafejnī cā m un viesmī ļ iem, kuri par 5$ atnesī s 0.5 l svaigu meloni vai mango neatš ķ aidī tu vai pagatavos gardu margaritu vai pina coladu, kokosriekstu saldē jumu vai citus augļ us. - 2 USD, jums ir nepiecieš ams sauļ oš anā s krē sls un lietussargs ar dvieli? - 8 USD diviem par visu dienu)


Mē s ļ oti nož ē lojā m, ka nopirkā m no mums drē bes, ja zinā jā m, ieradā mies ar tukš iem koferiem un bū tu š eit pirkuš i visu, sā kot no peldkostī miem un tunikā m ar š ortiem, beidzot ar apaviem un kleitā m ar dž insiem, mē s nož ē lojā m tieš i tik daudz naudas, ko viņ i bija iztē rē juš i mū su garlaicī gajā viesnī cā ar visu, t. sk. - Plajā ir daudz nomaļ u un jaukas viesnī cas tieš i piekrastē zem palmā m, pilsē tā tā s ir mazas - 2-4 stā vi, tī ras un jaukas. Var paņ emt divvietī gu istabiņ u boutique hotelī par 50$, ienā ca, interesē jā s, ar prieku izrā dī ja gan viesnī cas, gan istabiņ as un teritoriju, iedeva bukletus un solī ja atlaides un starp citu, kafejnī cā , kur cilvē ki iet garā m, "sveiciena" darbinieks var vienkā rš i iedot vizī tkarti ar 10-20% atlaidi visai ē dienkartei, un turpat tā "darbosies", lai gan bez tā s š ī s milzī gā s gardas meksikā ņ u eksotikas porcijas maksā santī mu, plus bezmaksas nachos - milzī gs kukurū zas miltu č ipsu š ķ ī vis ar daž ā dā m mē rcē m, tas viss ā tri, lai gan lasī ju, ka meksikā ņ i ir lē ni un lē ni, karsti un pagatavoti mū su acu priekš ā ))))

Kas attiecas uz meksikā ņ iem, tad nepiekrī tu nevienam, kurš raksta, ka viņ i ir kaut kā di nelietī gi krā pnieki, kaķ is. Viņ i vē las mū s apkarot. Ikviens, ar kuru sastapā mies (no apkalpoš anas viesnī cā , restorā niem, pludmalē m un beidzot ar pā rdevē jiem, autostā vvietas darbiniekiem un vienkā rš i vietē jiem), ir laipni, smaidī gi, neskatoties uz to, ka nabadzī ba ir nepastā vī ga. Vienmē r gatavs palī dzē t, izpatikt, rā dī t ceļ u, kaulē ties par santī mu, ja vien tev bū tu patī kami atpū sties kopā ar viņ iem, viss ar smaidu, pat ne miņ as no tā , kā tas parasti ir - tu š eit esi tū rists , jū s visi esat nauda vē jam, un man nav jā baro ģ imene, un viss ir caur zobiem. Nē . Viņ i visi tik pozitī vi, ne jau kū rorta zonā s, mums izdevā s saprasties, pat ne pilī tes valodas nemā cot, paskaidros rokā s! Š ķ iet, ka atš ķ irī bā no citā m valstī m un kū rortiem viņ i ir gatavi darī t visu, lai atstā tu vislabā ko iespaidu par savu valsti un tavu atpū tu! Un viņ i pastā vī gi bija pā rsteigti un izteica cieņ u, viņ i saka, mū su valsts labā lidot ir daudz, cieniet amigo! )))))

Par naktsklubiem. Nu, protams, š is ir Coco-bongo, pieejams gan Kankunā , gan Plaja, cena 70$ viss iekļ auts bā rā , 110$ VIP plus galdiņ š un uzkodas. Citi klubi - ok. 40 USD ir vienā di) Kankunā tie visi atrodas blakus vienā un tajā paš ā vietā viesnī cas zonā , Plajā ir vairā k klubu atvē rto festivā lu, piemē ram, Ibiza un Maljorka, Eiropas dī dž eji un tā pati publika, bet ir arī klubi un karaoke)

Secinā jums: ja gribi redzē t ī stu, zaļ u, lē tu Meksiku ar skaistā m pludmalē m, bez taukiem no fast food un visa t. sk. Pie viesnī cas baseina amerikā ņ i ir pilnī bā piedzē ruš ies un tuvā k apskates vietā m - dodieties uz Plaja del Karmenu, no tā s uz Puerto Aventuras un Maromas pludmalē m, kā arī uz Tulumu, Akumalu, Konzumelu ir viegli sasniedzama, un Merida ar Č ič enu. Itza ir tuvā k))


Kankuna ir ļ oti amerikā nisks kū rorts, kaut kā garlaicī gs un mā kslī gs, "viesnī ca-baseins-pludmale-bā rs" ir piemē rots atpū tai, nav kur staigā t, viesnī cu strī pa ar ik pa laikam klubu-bā ru-veikalu "oā zē m". Bet mē s neesam amerikā ņ i, kas ir viegli sasniedzamā attā lumā no Kankunas un guļ am uz vē dera, mē s vē lē tos redzē t Meksiku, tā pē c mē s vairs nebrauksim uz Kankunu dzī vot)

Esam ļ oti apmierinā ti, divas nedē ļ as paskrē ja nemanot, atgriezī simies vē l un vē l, Meksika ir pā rsteidzoš a un maģ iska valsts, ļ oti krā saina un skaista, ar apbrī nojamu jū ru un laipniem cilvē kiem! Pirmo reizi pa ī stam atpū tinā jā m gan dvē seli, gan miesu! Ej, nenož ē losi!! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums