Grand Bahia Principe Coba 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.510
№1 viesnīcas reitingā Rivjēra Maija
9.5 Numurs
9.3 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.7 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
"Viss iekļauts" viesnīca Grand Bahia Principe Coba atrodas Riviera Maya pludmalē, un tai ir kopīga teritorija ar Grand Bahia Principe Tulum un Grand Bahia Principe Akumal. Viesnīca Bahia Principe Coba tika atklāta 2005. gadā, sastāv no 30 trīsstāvu villām. Daļa no Grand Bahia Principe viesnīcu grupas. Ieteicams ģimenes brīvdienām pludmalē.Vairāk →
аватар aira8307
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko aizbraucā m un jau pietrū kst! Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Grand Bahia Hotel aizņ em lielu teritoriju starp dž ungļ iem, kā daļ a no 4 viesnī cu kompleksa (neaprakstī š u, dodieties uz viņ u vietni, viss ir detalizē ti! ). … Tomēr ▾ Tikko aizbraucā m un jau pietrū kst! Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska.
Grand Bahia Hotel aizņ em lielu teritoriju starp dž ungļ iem, kā daļ a no 4 viesnī cu kompleksa (neaprakstī š u, dodieties uz viņ u vietni, viss ir detalizē ti! ). Bijā m Kobē , tas ir tā lu no jū ras, bet tas mū suprā t ir tikai pluss. Pa teritoriju visu laiku skraida maš ī nas un ar pā rvietoš anos problē mu nebija. Turklā t izcili braucē ji, kuri varē tu tevi nogā dā t vajadzī gajā vietā pa citu marš rutu (ja ne daudzi gribē ja doties pa galveno)!
Skaistums ir visur, daba, dzī vnieki, kas skraida pa viesnī cu, putni, laikapstā kļ i, Karī bu jū ra - viss dveš laimi un prieku! Skaista arhitektū ra un autentiska apdare, tikai pilnī ga iedziļ inā š anā s! Personā ls ir gudrs, pieklā jī gs (pā rsvarā maiji), ļ oti dzī vespriecī gs un draudzī gs, un patiesī bā tas ir patiesi! Tas ir ļ oti svarī gs punkts!
Kobas pludmale š ika (var izmantot Tulum pludmales infrastruktū ru), ierodoties iedod viesnī cas karti un visiem pasaka. Kobas pludmalē ir bā rs, tualete un duš a. Jū ra ir krā š ņ a, no rī ta vē sa, skaidra, maiga. Sauļ oš anā s krē slu vienmē r pietiek, devā mies uz 9 no rī ta un mierī gi izvē lē jā mies sev vietu.
Paldies skaistajam Baia Coba kū rortam par š ī m brī niš ķ ī gajā m dienā m, mē s noteikti tiksimies vē l!! ! ! Meksika ir brī nums, un es patieš ā m vē los par to uzzinā t vairā k!
аватар orchidea707
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss bija lieliski. Draudzī gs personā ls. Iekopta teritorija. Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski. Draudzī gs personā ls. Iekopta teritorija. Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens.
аватар oksanax2002
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir viena no Bahia viesnī cu kompleksa (kopā ir 4), teritorija milzī ga, ar kā jā m grū ti pā rvietoties. Daudz ē nu, kas ir ļ oti vē rtī gi. Mums patika gandrī z viss. Numuri ir plaš i, tī ri un labi atjaunoti. Viņ i labi iztī rī ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir viena no Bahia viesnī cu kompleksa (kopā ir 4), teritorija milzī ga, ar kā jā m grū ti pā rvietoties. Daudz ē nu, kas ir ļ oti vē rtī gi. Mums patika gandrī z viss. Numuri ir plaš i, tī ri un labi atjaunoti. Viņ i labi iztī rī ja. Vienī gais, ja vē laties nomainī t dvieļ us, jums tie ir jā met uz grī das. Mē s par to nezinā jā m un 3 dienas nemainī jā m dvieļ us))). Istabiņ ā mū s sarū gtinā ja tikai viena lieta - lai gan viesnī ca ir deklarē ta kā.5, peldmē teļ us un č ī bas mums neiedeva. Citiem viesiem (no Kanā das) tas viss tika uzdā vinā ts, lai gan viņ u istabas bija tā das paš as kā mums, rokassprā dzes arī . Turklā t bā rs netika papildinā ts katru dienu un nevis ar norā dī to dzē rienu daudzumu. Secinā jā m, ka pret krieviem izturas nedaudz savā dā k nekā pret pā rē jiem. Citi mū su rases puiš i apstiprinā ja, ka viņ iem ir tā das paš as muļ ķ ī bas.
Virtuve bū tu lieliska. Centrā lajā restorā nā - zviedru galds, ē diens bija ļ oti garš ī gs, ē dienu izvē le liela, meksikā ņ i gaļ u taisa vienkā rš i garš ī gi (es nerunā ju par hamburgeriem))). Vienmē r ir daudz augļ u. Vienī gais, ka nebija sulas kā tā das, bija daž i dzē rieni uz sulu bā zes (atš ķ aidī ti ar ū deni). Ī paš i man patika piena kokteiļ i. Tulum vestibila restorā nā vakariņ ā s biež i pasniedza garneles un mī dijas.
Jū s varat ē st jebkurā satiktā restorā nā )). Ja vē lies kaut ko ņ emt lī dzi, saki "plastmasa", iedos glā zi vai plastmasas š ķ ī vi.
Pludmale ir liela, ieeja ū denī ir laba tikai Kobas pludmalē . Un tur ir tik daudz akmeņ u (vecu koraļ ļ u), staigā t pa tiem ir ļ oti sā pī gi. Ū denī tuvu krastam ir viļ ņ lauž i, tā pē c dziļ ā kā peldē š anā s vieta bija apmē ram lī dz jostasvietai))). Ir bezjē dzī gi iet tā lā k par viļ ņ lauž iem, jo. ir akmeņ i un viļ ņ i, var salauzt kā jas.
Paš ā pludmalē nav uzkodu bā ru, t. i. jū s nevarē sit ē st pludmalē , jums jā iet uz restorā nu. Nu tie ir sī kumi.
Personā ls ir uzmanī gs, tač u ne tik smaidī gs kā Dominikā nas Republikā . Daž reiz tā notika, tu kā dam sasveicinies, un cilvē ks iet garā m un š ķ iet, ka tevi nedzird.
Teritorija ir ļ oti tī ra, pastā vī gi tī rī ta. Apkā rtnē skraida daudz dzī vnieku.
Kopumā viesnī ca ir laba, labi novietota ekskursiju apmeklē š anai. Lī dz Chichen Itza - 2 stundu brauciens, lī dz Tulum - 15 minū tes, lī dz parkam Explor un Xcaret - 20 minū tes. Patiesī bā visas š ī s vietas var apmeklē t paš i (ar mikroautobusu). Lai dotos uz Playa de Carmen, jums jā atstā j viesnī ca uz ceļ a un tajā paš ā pusē jā brauc ar mikroautobusu (balts un zils, ar uzrakstu Playa de Carmen - Tulum). Valodas zinā š anas nav obligā tas, vā rdu var uzrakstī t un parā dī t uz lapiņ as))). Lai izbrauktu uz Tulumu, jums jā iet uz pretē jo ceļ a pusi. Vienai personai biļ ete uz Tulumu maksā.30 peso (2.5 dolā ri). Dolā rus pieņ em visur, pat lielveikalos. Ja atceļ ā gribat uzkrā t alkoholu, iesaku aizbraukt uz Tulumu vai Plaju uz lielveikalu Cedraui, tur cenas ir par 50% zemā kas nekā beznodokļ u. Piemē ram, 0.7 litru "1900" tekila tur maksā.230 peso (20 USD) un 29 USD beznodokļ u veidā .
Bijā m apmierinā ti ar braucienu, neskatoties uz nelielā m neē rtī bā m.
аватар bugakoval
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Paldies visiem, kam rū p palī dzī ba. Tā pē c es pats vē los dot savu ieguldī jumu labajā darbā , palī dzot tiem, kas izvē las. Viesnī ca tieš ā m laba. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Paldies visiem, kam rū p palī dzī ba. Tā pē c es pats vē los dot savu ieguldī jumu labajā darbā , palī dzot tiem, kas izvē las. Viesnī ca tieš ā m laba. Milzī ga zaļ ā zona, peldbaseini, animā cija - viss ir lī menī . Trī s viena tī kla viesnī cas Tulum, Koba un Akumal sazinā s savā starpā ar tvaika lokomotī vju palī dzī bu. Mē s varē tu ē st jebkurā no tiem. Es nezinu, kā pē c tie ir lieliski par cenu. Tulum ir lē tā ks nekā Koba, tač u tas atrodas tieš i krastā un atš ķ irī bā no pē dē jā ir delfinā rijs.
No ne pā rā k pozitī vajiem:
1) jū ra ir ļ oti sekla. Patī k peldē t, jū s neesat š eit, bet gan Kankunā .
2) Restorā nos viesmī ļ iem ļ oti patī k dzeramnauda. Mū s ļ oti jauki sagaidī ja. Bet tad mē s sā kā m manī t skaidru "mī lestī bas" atdziš anu pret mums - mē s, iespē jams, pat nesanā ksim piedā vā t dzē rienus. Tad viņ i pamanī ja, ka pie galdiņ iem, pie kuriem atstā ja dolā ru, "dū c ar bitē m". Viņ us var saprast!
Laiks bija labs, pā ris dienas lija.
No ekskursijā m, manuprā t, visvē rtī gā kā ir uz Xcaret Park. Man ļ oti patika. Bijā m vē l Epplores parkā (varē ja palaist garā m) un peldē jā s ar bruņ urupuč iem jū rā . Parku izmaksas ir 150-160 USD vienai personai.
Pē c tam devā mies apskates tū rē uz Meridu, Č ič enicu, Polonku, Kankunu u. c. Tas, protams, ir vienkā rš i pā rsteidzoš i. Iesaku visiem. Tik daudz lidot, lai atpū stos jū rā , ir nepamatoti.
Mū su gids stā stī ja, ka daž kā rt krieviem izdodas pē dē jā brī ž a braucienus iegū t "gandrī z par velti". Citā di Meksika nav lē ts prieks.
Lai visiem laba atpū ta!
аватар applle98
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
аватар applle98
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
аватар applle98
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar labu nakti visiem! Nesen atgriezos kopā ar savu vī ru no brī niš ķ ī gas valsts ar satriecoš u dabu, vē sturi un pludmalē m. Kā arī kulinā rijas gardumi. Bet es sā kš u pē c kā rtas. No Kijevas uz Frankfurti lidojā m ar aviokompā niju "Lufthanza" 2 stundas un 50 minū tes, bet ar "Air Condor" aviokompā niju tieš i no Frankfurtes uz Kankunu. … Tomēr ▾ Ar labu nakti visiem!
Nesen atgriezos kopā ar savu vī ru no brī niš ķ ī gas valsts ar satriecoš u dabu, vē sturi un pludmalē m. Kā arī kulinā rijas gardumi. Bet es sā kš u pē c kā rtas. No Kijevas uz Frankfurti lidojā m ar aviokompā niju "Lufthanza" 2 stundas un 50 minū tes, bet ar "Air Condor" aviokompā niju tieš i no Frankfurtes uz Kankunu. Vā cieš i ir lieliski piloti. ļ oti pā rliecinā ts un pacē lā s un nolaidā s. vienī gais bū tu mazliet platā ki krē sli. Un tā tad viss bija kā rtī bā - segas, un spilveni, un tē ja un kafija visu laiku papildus ē dienam. Bija arī pē cpusdienas uzkodas - š okolā de un tē ja. Lidoja no Frankfurtes 11 stundas 40 minū tes Atpakaļ.10 stundas 15 minū tes un 2 stundas 15 minū tes Saimnieks "Prime Travel" nav slavē jams. Viņ i mū s sagaidī ja Kankunas lidostā , aizveda uz viesnī cu (pusotras stundas braucienā lī dz Riviera Maya), un pa ceļ am pastā stī ja daudz interesantu lietu. Gidi ir vē rī gi, kompetenti, stā stī ja daudz interesanta ekskursijā s, vienmē r palī dzē ja atrisinā t visus jautā jumus, bet tā kā es labi runā ju angliski, tad arī pats viesnī cā pastrā dā ju lieliski.
Viesnī ca ir skaista! Uzcelta trī sstā vu villu veidā . Pastaigā ties tur ir gandrī z neiespē jami. Mē s braucā m ar elektromobiļ iem. Un viņ i tika aizvesti uz vestibilu, un uz pludmali, un uz diskotē ku. Teritorija milzī ga, zaļ a, pilna ar brī niš ķ ī giem augiem. Nosuhi (canti) un guti (ž urkas bez astes) brī vi skraidī ja visur. Viņ i neizskatā s tik nejauki kā mū su mā jas ž urkas. Viņ u sejas izskatī jā s pē c jū rascū ciņ ā m. Viņ iem patika grauzt kokosriekstus un nekaunī gi kā pa palmā s. Iguā nas ir burvī gas. Gozē š anā s saulē . Mē s redzē jā m veselas iguā nas, veģ etā cija ir lieliska. dž ungļ i, kokospalmas, bugenvilijas. . . Saraksts ir bezgalī gs. Mū su istaba bija pā rsteidzoš a. Mē s dzī vojā m trī sstā vu villā pirmajā stā vā ar skatu uz priekš ē jo dā rzu. Istabā ir visas ē rtī bas, milzī gs plazmas televizors (krievu kanā lu gan nav), bet mē s to praktiski neieslē dzā m. Un pats galvenais man – tē ja un ū dens. Katru dienu viņ i atnesa divas pudeles dzeramā ū dens un maisiņ us ar tē ju un kafiju. Seifs ir samaksā ts, reģ istratū rā iedeva slē dzeni. Tas maksā ja piecus dolā rus dienā .
Uz vietas ir 6 restorā ni. Jū s varē tu viegli reģ istrē ties jebkurā no tiem. Papildus galvenajam restorā nam "Kukulkana", kurā ē dā m brokastis, pusdienas un vakariņ as, apmeklē jā m arī zivju restorā nu "El Pescador" un restorā nu "Arlequin" blakus esoš ā s viesnī cas "Gran Bahia Akumal" teritorijā . Mū su viesnī ca dala ar viņ u un viesnī cas "Gran Bahia Tulum" teritoriju. Pat mū su viesnī cā "Coba" bija iespē ja aizbraukt uz "Portofino" (itā ļ u, mū su uzturē š anā s laikā tā visu laiku bija slē gta). Acī mredzot ne visi vē lē jā s strā dā t starpsezonā . Kā arī "Le Gourme" (franč u un starptautiskā virtuve) "Mikado" (japā ņ u). Bet japā ņ u virtuve nav par mums. un galvenajā restorā nā bija viss, ko sirds kā ro. un kū kas ar daž ā diem pildī jumiem, un mē rces, un zivis (grupē tā js, zobens) un gaļ u ar dā rzeņ iem un steikiem. saldumi, augļ i, vī ni (starp citu, meksikā ņ u vī ni ir ļ oti labi. ) Es atspiedos uz sauso balto. Par ā rzemju dzē rieniem bija jā maksā , savukā rt vietē jie vī ni, alus un tekila bija bez maksas. Tas pats attiecas uz bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Brokastī s pirms ieieš anas restorā nā administratore meiteni cienā ja ar brut š ampanieti jeb mimozu (š ampanietis ar apelsī nu sulu). garš ī gi. Ja vē laties, varat arī pasū tī t Bloody Mary. Tas ir, neviens nepalika izsalcis, un visaptveroš ā sistē ma brī niš ķ ī gajā Meksikā ir ļ oti saprā tī ga. Bija arī ķ ī nietis un itā lis, un veģ etā rietis, un japā ņ u stū rī tis. Viss katrai gaumei. Kalmari, garneles, piecu vai seš u veidu picas. Brokastī s bija garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi (donuts, pankū kas, bulciņ as), brī niš ķ ī gi krē mi un kū kas, bezalkoholiskie kokteiļ i brokastī s, tā pat varē ja dzert cik grib (banā nu kakliņ us, un zemenes, un ananā sus, un ā bolus). omletes, desiņ as, bekons. š ķ iņ ķ is un siers. kā arī dā rzeņ i - tā di ir jebkuru brokastu atribū ti, un tieš i mū su acu priekš ā pē c pasū tī juma tika gatavots olu kultenis, omlete vai vā rī tas olas daž ā dā s variā cijā s. Saldē jumu un jogurtus galvenokā rt sadalī ja bē rni. Pie baseina tika ceptas desiņ as katru dienu no 12 lī dz 13, steiki (liellopa gaļ a, teļ a gaļ a, cū kgaļ a, vistas gaļ a). dzeru tē ju jebkurā laikā lī dz 23:00 Tā pat visu laiku bija cepumi un konditorejas izstrā dā jumi un augļ i. Vakarā bā rmeņ i pagatavoja ļ oti garš ī gu kafiju (es vienu reizi pasū tī ju ar brendiju, nā kamajā dienā ar tekilu, un vī rs paņ ē ma sevi ar viskiju). . Nektā rs!
Katru vakaru zā lē notika izrā des. Un latī ņ u. un kopē ja daž ā das pasaules zvaigznes un Avatar. Izrā des sā kā s pulksten 22 un ilga lī dz pulksten 23. Savukā rt no pulksten 20 lī dz 22 darbojā s mū zikas bā rs. Ansamblis tur dziedā ja dzī vajā un varē ja nā kt arī dejot.
Moli pludmalē . Viņ i lauž viļ ņ us. Daž as pludmales ir atvē rtas, tajā s pastā vī gi bija sarkanie karogi. Tā s ir pludmales bez lagū nā m un viļ ņ lauž iem. Viss ir arī netā lu no viesnī cas. Viesnī cas "Akumal" "Coba" dala pludmali. tikai pirmā ir tuvā k jū rai, un mē s no sava izskatī gā vī rieš a braucā m ar elektroauto, kā jau rakstī ju. zemū dens pasaule ir krā š ņ a - un skumbrija nekaunī gi peldē ja zem kā jā m, un klauni zivis. un vē l daž as zilas zivtiņ as (vā rdus nezinu).
Ekskursijas ir pā rsteidzoš as. Mē s uzreiz nopirkā m č etrus no mū su tū risma operatora. Mē s apmeklē jā m Xcaret parku, skaisto Chichen Itza, kā arī Tulum-Tank-Coba un Kankunu. "Shkaret" un pazemes upē s, un dzī vnieki praktiski dzī vo savvaļ ā , un daž ā das izrā des. Piramī da "Kukulkan" Č ič enicā - skaistums! Pā ri visam slavē š ana. ir suvenī ru tirgus. viss ļ oti kvalitatī vs, var kaulē ties. Mē s tur iegā dā jā mies daudz dā vanu un suvenī ru. Un cenote ezeri nekur citur nav redzē ti. Karsta veidojumi ar ū deni +24 grā di. Viens ir kā mazs ezers, bet otrs ir aka, kuras dziļ ums ir 6 metri. Tuluma - maiju ostas pilsē ta - vienkā rš i izskatī gs vī rietis Karī bu jū ras krastā . Tur ir pludmale un jū ra tur tieš ā m ir vaļ ā ar ļ oti spē cī gu vilni. tanka ir maiju ciemats, kur mums bija abi, un Koba ir sena pilsē ta dž ungļ os ar 42 metrus garu piramī du. Viņ a izkā pa un vienkā rš i apdullinā ja no panorā mas. Lejā ir tikai dž ungļ i un mazi cilvē ki. jauki! tā tad tiem, kas nebaidā s no augstuma. ieteikt. Ir arī laukums bumbas spē lē š anai (futbola un futbola krustojums). Iepriekš tika upurē ts uzvarē tā ju komandas kapteinis. lai cik mež onī gi tas neizklausī tos. Bet meksikā ņ i bija ļ oti filozofiski par nā vi. Tagad, protams, cilvē ki netiek upurē ti, bet viņ i turpina domā t, ka pē c nā ves nā k reinkarnā cija. Kankunā apmeklē jā m skatu laukumu netā lu no Mirador Beach, apskatī jā m visas viesnī cas un apskatī jā m tekilas muzeju ar degustā ciju un iepirkš anā s centru. Tur jū s varat iegā dā ties suvenī rus, kakao un kafiju. un arī visā das mē rces, š okolā de un vaniļ a (viņ i to uzskata par labā ko). Tekilas cienī tā ji, ņ emiet vē rā . "Sauza" un "Olmeca", kas mums ir Meksikā , tiek uzskatī tas par viszemā kajā m. Un otrs veids, vispā r, meksikā ņ i maš ī nai mazgā logus. Nogarš ojā m Anejo, Extra Anejo, Reposado, Herradura un El Himador. Pē dē jo atveda mā jā s. Gā ja ellē . Mē s dodam priekš roku klasiskajai sudraba tekilai, lai gan viņ u zelta tekila ir ļ oti jauka. Citas labas š ķ irnes ir Jose Cuervo, Don Julio un Agavita.
Pā rskats ir ļ oti detalizē ts, tač u iespaidu ir daudz, un tie pā rņ em. Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u. Vē lā k ievietoš u fotogrā fiju.
аватар stroimdom2013
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atbraucā m no Meksikas un vē los uzrakstī t pā ris rindiņ as par valsti un viesnī cu, kamē r vē l ir svaigi iespaidi. Ekskursija tika iegā dā ta no ceļ ojumu operatora HAPPY COLUMBUS, kas atrodas Okipnaya, 4b. Uzreiz jā saka, ka mē s nemaz negrasī jā mies lidot uz Meksiku, pat sapņ ot nevarē jā m tur nokļ ū t. … Tomēr ▾ Tikko atbraucā m no Meksikas un vē los uzrakstī t pā ris rindiņ as par valsti un viesnī cu, kamē r vē l ir svaigi iespaidi. Ekskursija tika iegā dā ta no ceļ ojumu operatora HAPPY COLUMBUS, kas atrodas Okipnaya, 4b. Uzreiz jā saka, ka mē s nemaz negrasī jā mies lidot uz Meksiku, pat sapņ ot nevarē jā m tur nokļ ū t. Kā dā jaukā rī tā es atvē ru savu pastu un ieraudzī ju biļ etenu no ceļ ojumu aģ entū ras. Es tos gandrī z nekad nelasu, bet te drī z atvaļ inā jums un ilgi gaidī tā Turcija ir tepat aiz stū ra. Godī gi sakot, es biju ļ oti pā rsteigts, ieraugot Meksikas cenu - 2985 USD. Tas ir paredzē ts diviem ar lidojumu. Š ogad Turcijā ir arī viesnī cas, kuras apmeklē jam jau vairā k nekā gadu. Dabiski, ka nodomā ju, ka ir kā das ķ ibeles un par š o bū s jā piemaksā. . un par to...Atzvanī ju, nē , viss kā rakstī ts. Ī sā k sakot, nolē mā m mainī t savus plā nus, jo labi apzinā mies, ka š obrī d Meksikā nav karstā sezona un tikai tagad varam atļ auties apmeklē t š o valsti.
Transaero-13 stundas lidoja no Maskavas, viņ i tika pabaroti divreiz, tā pē c, ja ē dat biež ā k, labā k ir ņ emt ē dienu lī dzi lidmaš ī nā . Iepirkš anā s lidmaš ī nā ir problē ma. Satikā mies lidostā , bez problē mā m nokļ uvā m viesnī cā , braucā m kā du stundu. Pā rsteidzoš i, ka visizdevī gā kais valū tas kurss ir lidostā s. Valū tu var apmainī t arī lielajā s viesnī cā s, valū tas maiņ as punktos un bankā s. Kredī tkartes un ceļ ojumu č eki tiek pieņ emti lielā kajā daļ ā veikalu un restorā nu. Tā pat daž os veikalos var norē ķ inā ties ar dolā riem, bet sī knaudu saņ emsi peso. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Viesnī ca ir kaut kas - milzī gs, ļ oti skaists rajons, lieliska pludmale ar baltā m smiltī m. Tas sastā v no 3 stā vu villu kompleksa 100 metru attā lumā no pludmales un 3 stā vu villā m netā lu no pludmales, ko sauc par Akumalas zonu ar skatu uz jū ru – mē s tur dzī vojā m. Tas ir kaut kas ā rkā rtē js, par tā diem iespaidiem pat sapņ ot nevarē jā m.
Wifi - vestibilā bezmaksas, istabā maksā , nevaru pateikt cik maksā , mums nevajadzē ja. Š ajā paradī zē viņ i nolē ma visus jautā jumus, kas saistī ti ar š o citu pasauli, atstā t vē lā kam laikam. Ē diens ir vienkā rš i neslavē jams, viss ir garš ī gs. Grilē tas jū ras veltes - š o mē s vē l neesam ē duš i, lai gan mans vī rs pasū ta visā dus gardumus visur un visā s valstī s - te nav slavas. Vietē jā virtuve ir vienkā rš i pā rsteidzoš a ar saviem gardumiem - "tacos" - kukurū zas kū ka, kas pildī ta uz oglē m, "sā lī ta" - cepta gaļ a, tī ta kukurū zas miltos, plakanas kū kas ar daž ā diem gaļ as, dā rzeņ u un garš vielu pildī jumiem. Garda vā rī ta cū kgaļ a ar dā rzeņ iem vai uz iesma cepta, jē ra gaļ a meksikā ņ u gaumē , liellopu gaļ a ar pupiņ ā m vai pupiņ ā m, daž ā di ē dieni no putnu gaļ as, omā rs ar avokado. To nav iespē jams salī dzinā t ar citā m valstī m, kuras esam apmeklē juš i.
Barota VISUR, tekila VISUR - teritorijā.6 restorā ni, 9 bā ri, 2 baseini ezera formā , bē rniem atseviš ķ a sekla ieeja, milzī gs ā ra dž akuzi. Pasniedz dienas laikā pie baseina un pludmalē . ​ ​ Vakaros notiek priekš nesumi, bā rā skan dzī vā mū zika. Vietē jie iedzī votā ji ir draudzī gi pret tū ristiem. Vietē jais dzī vesveids ir mierī gs un izmē rī ts. Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem, visu laiku vairā kas reizes lija, bet tie beidzas tik ā tri, ka tas nemaz netraucē ja. Ekskursijā s devā mies kopā ar krieviski runā još u gidu. Kopumā viesnī cā bija kā di desmit krievi. Mē s visi iepazinā mies un gandrī z vienmē r ceļ ojā m kopā.
Ukraiņ u nebija vispā r - maskavieš i pat brī nī jā s - kā mē s varē jā m atļ auties tā du atvaļ inā jumu (tā ds ir viņ u viedoklis par mums - nabadzī ga valsts ar nabadzī giem iedzī votā jiem) Man ļ oti patika Mehiko - neviena cita pilsē ta pasaulē nevar salī dzinā t ar Mehiko unikā lo arhitektū ras objektu skaita ziņ ā ir aptuveni pusotrs tū kstotis vecu ē ku, no kurā m interesantā kā s ir: acteku piramī da, Nacionā lā pils, Municipā lā pils, Jē zus Nazareno slimnī ca.
Dienas paskrē ja ļ oti ā tri, mums š ķ ita, ka esam nokļ uvuš i citā pasaulē kaut kur tā lu no civilizā cijas, visā das problē mas un kaut kā das ikdienas ķ ibeles. Es tieš ā m negribē ju atgriezties, nu, vismaz vē l nedē ļ u. Nez kā pē c desmit stundas aizlidoja atpakaļ . Tā pē c visiem, kas sapņ o vai kā mē s nejauš i nokļ uvā m Meksikā , gribu novē lē t labu atpū tu. Un nebaidieties no starpsezonas. Jū s varat ceļ ot uz Meksiku visu gadu.
Vienī gais ierobež ojums ir tā ds, ka, ja vē laties apmeklē t Jukatā nu vai Persijas lī č a piekrasti, jums tur jā dodas ziemā , lai izvairī tos no tropiskā m viesuļ vē trā m. Un Kankunā (kā es to saucu, tā atrodas aiz Jukatanas stū ra – to var redzē t kartē ) laikapstā kļ i ir brī niš ķ ī gi visu gadu. Protams, varbū t labā k tur atpū sties ziemā , bet cenas bū s divreiz dā rgā kas un atpū tnieku bū s divreiz vairā k. Meksika ir kļ uvusi par manu otro iecienī tā ko galamē rķ i pasaulē aiz Franč u Polinē zijas.


iemiesojums Ponosov
Es vienkārši gribu atpūsties
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Гранд-отель Bahia Principe Coba, работающий по системе «Все включено», расположен на пляже курортной зоны Ривьера-Майя и разделяет территорию с отелями Grand Bahia Principe Tulum и Grand Bahia Principe Akumal. Отель Bahia Principe Coba был открыт в 2005 году, состоит из 30 трехэтажных вилл. Входит в группу отелей Grand Bahia Principe. Рекомендуется для семейного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta 92 км до международного аэропорта г. Канкун.
Pludmales apraksts До пляжа от 100 до 500 метров, в зависимости от расположения вилл.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Тропический сад, 2 бассейна в форме озера со специальным отделением для детей, солнечная терраса с зонтиками и шезлонгами, 10 ресторанов и 9 баров, амфитеатр для представлений и шоу, магазины на территории, аптека, медицинские услуги.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в общем бассейне, детский аквапарк, мини-клуб от 3 до 11 лет, настольные и видеоигры, развлекательные мероприятия.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • aukle
Izklaide un sports Центр водных видов спорта, снорклинг, плавание с дельфинами (платно), парусный спорт (платно), 5 теннисных кортов, мини-гольф, дартс, джакузи под открытым небом, развлекательные мероприятия, караоке. Ежедневно предоставляется 1 час бесплатных занятий спортом на выбор.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • disko klubs
  • kazino
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 1080 номеров с 2 одноместными кроватями или с 1 большой кроватью: Junior Family Suite, Junior Suite Superior 41 м² и Family Master Suite 82 м². Максимальное размещение: 4 взрослых + 3 ребенка.

Istabās

Кондиционер, гостиная с диваном-кроватью, телевизор со спутниковыми каналами, сейф, телефон, мини-бар, тюг и гладильная доска, кофеварка, ванная комната с ванной или душевой кабиной, фен, халаты, тапочки и банные принадлежности для детей и родителей, полотенца для бассейна и пляжа, бесплатный Wi-fi, балкон или терраса, уборка номера, смена белья и полотенец: ежедневно.

Adrese Carretera Federal Chetumal-Benito Juarez Km. 250 Local B Municipio, 77760 Akumal, Q.R., Мексика.
Tālruņi: Тел.: +52 984 875 5000 Факс:+52 984 875 5004
Tīmekļa vietne: Grand Bahia Principe Coba
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.