Barcelo Maya Palace 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
9.5 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viens no lielākajiem Meksikā, viesnīcu komplekss Barcelo Maya Palace, kas darbojas pēc sistēmas "Viss iekļauts", atrodas Riviera Maya piekrastes joslā, un tajā ir viss nepieciešamais neaizmirstamām brīvdienām. Viesnīca tika uzcelta 2007. gadā un sastāv no trīsstāvu bungalo kompleksa. Bezmaksas autobusi kursē apkārt kompleksam ik pēc 20 minūtēm. Daļa no Barcelo Hotels & Resorts viesnīcu ķēdes. Ieteicams ģimenēm ar bērniem, pāriem, medusmēnešiem un uzņēmumiem. Senās vēstures cienītāji var apmeklēt maiju pilsētas Tulumas drupas, kas atrodas 30 minūšu brauciena attālumā.Vairāk →
аватар taginskaya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nevaru uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu Riviera Maya kū rortā . Pē c bagā tī gas ekskursiju programmas (par kuru interesentiem arī uzrakstī ju atsauksmi vietnē ) devā mies atvaļ inā jumā uz Barcelo Maya Palace viesnī cu, š ī ir ļ oti augsta lī meņ a piecu zvaigž ņ u viesnī ca, atkal esam ļ oti pateicī gs mū su aģ entū rai par padomiem un ieteikumiem! Kopumā "Barcelo" ir milzī gs viesnī cu komplekss, mē s varē tu izmantot visu teritoriju un restorā nus, bet tie, kas dzī vo citas Barcelo kategorijas viesnī cā s, mū s nevar apmeklē t, tas ir liels pluss, jo cilvē ku ir daudz. … Tomēr ▾ Es nevaru uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu Riviera Maya kū rortā .
Pē c bagā tī gas ekskursiju programmas (par kuru interesentiem arī uzrakstī ju atsauksmi vietnē ) devā mies atvaļ inā jumā uz Barcelo Maya Palace viesnī cu, š ī ir ļ oti augsta lī meņ a piecu zvaigž ņ u viesnī ca, atkal esam ļ oti pateicī gs mū su aģ entū rai par padomiem un ieteikumiem! Kopumā "Barcelo" ir milzī gs viesnī cu komplekss, mē s varē tu izmantot visu teritoriju un restorā nus, bet tie, kas dzī vo citas Barcelo kategorijas viesnī cā s, mū s nevar apmeklē t, tas ir liels pluss, jo cilvē ku ir daudz. visur, un mū su teritorijā privā tums un komforts. Es arī gribu likt lielu uzsvaru uz pludmali, visi mums pareizi paskaidroja, ka mū su viesnī cā tā ir visbrī niš ķ ī gā kā , ar maigu ieeju un smalkā m smiltī m bez akmeņ iem, citā s viesnī cā s bija akmeņ i teritorijā un daudzi sū dzē jā s, ka viņ i sagriež kā jas. Mums pludmalē bija arī jauki bruņ urupuč i un zivis. Vispā r viesnī cā ir daudz dzī vu radī bu, putnu, viss ļ oti labi kopts, daudz veģ etā cijas. Arī restorā ni mū su viesnī cā bija visaugstā kajā lī menī , apkalpoš ana, apkalpoš ana, pats ē diens, ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, viss svaigs un milzī ga izvē le. Rezervē ts premium klases numurs ar skatu uz okeā nu. Forš i, viesistaba, guļ amistaba, viss tī rs, iztī rī ts lī dz sirdsapziņ ai.
Nobeigumā vē los ieteikt ikvienam apmeklē t š o maģ isko, vienkā rš i apbrī nojamo vietu! Ar savu noslē pumaino enerģ iju, kas uzlā dē s jū s ilgu laiku! Un, protams, ar brī vdienu piekrastē noteikti ir jā veic ekskursija!
аватар august133
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pie ieejas viesnī cā jū s nesagaida ar ziediem vai š ampanieti, pat ja kuponā ir rakstī ts, ka esat VIP tū rists. Nā kotnē jū s sapratī sit, ka viesnī cā viss ir augstā lī menī un nevajag ķ erties pie sī kumiem. Iepriekš braucā m pa Meksiku (tū re 5 civilizā cijas-9 dienas) un bijā m noskaņ oti atpū sties. … Tomēr ▾ Pie ieejas viesnī cā jū s nesagaida ar ziediem vai š ampanieti, pat ja kuponā ir rakstī ts, ka esat VIP tū rists. Nā kotnē jū s sapratī sit, ka viesnī cā viss ir augstā lī menī un nevajag ķ erties pie sī kumiem. Iepriekš braucā m pa Meksiku (tū re 5 civilizā cijas-9 dienas) un bijā m noskaņ oti atpū sties. Viesnī cas BARCELO specifika ---- Teritorijā.5 viesnī cas, visas atzī mē tas ar 5*, bet tā s ir tikai Palace Deluxe (extreme) un blakus esoš ā (nedaudz lē tā k, bet neiesaku). Palace Deluxe --- sakoptas teritorijas, istabu ziņ ā var salī dzinā t ar turku dā rgā ko segmentu 5*, kas attiecas uz pā rtiku, š eit tas ir par lielumu augstā ks gan kvalitā tes, gan sortimenta ziņ ā (tikai mazā k konditorejas izstrā dā jumu) ). Visi pā rē jie 5* ir vidē jo vē rtī bu variā cijas no 5 lī dz 4.27. 11 - sezonas sā kums (visu laiku neviena lietus nelī st), noslogojums 30%, tā tad vakarā a la carte restorā nos vietas pietika visiem, galvenais restorā ns vakaros atpū tā s vai tu varē tu iet pievienot to jebkuram blakus esoš ajam "galvenajam" - ko mē s daž reiz darī ja viņ i. Bijā m brazī lieš u un franč u restorā nā ---- iesaku netē rē t laiku brazī lieš u (daudz gaļ as un neinteresanti), bet FRANČ U vajag apmeklē t atkā rtoti. Visvairā k man patika omā ri - ļ oti garš ī gi pagatavoti. Karī bu restorā nā netikā m. Viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenē m. 70% no Palace Deluxe viesnī cas teritorijas ir peldbaseini, lielā skaitā un milzī giem izmē riem (dziļ ums-1.20), ar dž akuzi un hidromasā ž u. Kam vajadzī ga ballī te un diskotē kas - labā k uz KANKUNU, viesnī cā ir izklaides - konkursi bē rniem un viegla animā cija. Piestā tnes zonā var braukt ar segveju, braukt (2.5 stundas - 36 USD) Viesnī cas krasta lī nijas garums ir 1800m. Ē diens izcils, brokastī s saskaitī jā m 11 veidu svaigas sulas (no ķ irbja un burkā niem lī dz papaijai un ananā siem). Pusdienā s - bija 2 restorā ni (piedā vā tais ē dienu komplekts ir atš ķ irī gs) - milzī gs gaļ as un jū ras velš u sortiments. Kam ir iespē ja un vē lme ---- pirms pā rē jiem izbrauciet pa Meksiku (tū re) - Man ļ oti patika OAXACA reģ iona nomalē SAN CRISTOBAL, apdzī votā s vietas, kurā s dzī vo mū sdienu indieš u pē cteč i utt. vē lam un patī kamu uzturē š anos! Veiksmi!
легкий обед--ничего лишнего--суп+морепродукты Внутренние дворики. Каньон (отвесные скалы в мах. точке высота 1000м)


iemiesojums Blag75
Mēs lidojam 20. augustā. Kāda ir nomas cena? Kur es varu lejupielādēt ceļa karti vai tā tiek nodrošināta kopā ar automašīnu? Kur ir labākā vieta, kur ņemt automašīnu?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Один из самых крупных в Мексике, отельный комплепкс Barcelo Maya Palace, работающий по системе «Все включено», находится на прибрежной полосе Ривьера Майя и располагает всем необходимым для незабываемого отдыха. Отель построен в 2007 году, состоит из комплекса трехэтажных бунгало. Каждые 20 минут по комплексу курсируют бесплатные автобусы. Входит в сеть отелей Barcelo Hotels & Resorts. Рекомендуется семьям с детьми, парам, молодоженам и компаниям. Любители древней истории могут посетить руины города цивилизации майя Тулум, до которых 30 минут езды.

Atrašanās vieta 35 км до г. Тулум, 75 км до аэропорта г. Канкун.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца и гамаки — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Тропический сад, 3 бассейна, бесплатные зонтики и шезлонги у бассейнов, круглосуточный отдел регистрации и обслуживания гостей, 21 конференц-зал, врач — по вызову, магазины на территории, услуги консьержа, камера хранения багажа, часовня.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская дискотека, мини-клуб от 4 до 12 лет, игровая комната с видеоиграми для подростков, детский аквапарк Barcy Water Park до 12 лет, Спа-процедуры для детей .
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Дельфинарий (платно), моторные водные виды спорта (платно), освещение теннисного корта (платно), многофункциональный корт, мини-гольф, поле для гольфа (в пределах 3 км), гигантские шахматы, боулинг на 6 дорожек, вечернее шоу, напитки национального производства на дискотеке (бесплатно), дневная и вечерняя анимация.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 756 номеров: 606 Junior Suite 45 м² с видом на сад), 60 Junior Suite Deluxe Pool view Club Premium 45 м², 70 Junior Suite Deluxe Ocean Front Club Premium 45 м², 6 Family Junior Suite 95 м², 12 Suites Ocean Front Club Premium Level 127 м² с 2 ванными комнатами и гостиной, 2 Presidential Suites Ocean Front Premium Level 180 м² с 2 ванными комнатами, гостиной и столовой.

Istabās

Кондиционер, потолочный вентилятор, телевизор со спутниковыми каналами, док-станция для iPod, телефон, сейф, радио, мини-бар (пополняется ежедневно), рабочий стол, утюг и гладильная доска, ванная комната с душем или ванной, фен, халаты и тапочки, платный Wi-fi, балкон, ежедневная уборка.

Adrese Km. 266 Chetumal 3, Calle Margarita Maza, 77750 Riviera Maya, Q.R., Мексика
Tālruņi: Тел.: +52 984 875 1500 Факс:+52 984 875 1501
Tīmekļa vietne: Barcelo Maya Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.