MĪTI PAR MEKSIKU

22 Janvāri 2013 Ceļošanas laiks: no 09 Janvāri 2013 ieslēgts 19 Janvāri 2013
Reputācija: +15
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Izlasī ju daudz atsauksmes par Kankunu. . radā s iespaids, ka lielā ko daļ u no klientiem brī vā s stundā s skricelē ceļ ojumu aģ entū ru darbinieki, kur parā dā s firmas nosaukums, viss uzreiz skaidrs! Izvairieties no š iem, mans padoms tev!

1. mī ts: Meksikā viss ir lē ts. bā c! atvainojos par manu franč u valodu! viss ir ļ oti dā rgs, sā kot no ekskursijā m un izklaidē m lī dz drē bē m un suvenī riem! (salī dzinot ar citiem slaveniem kū rortiem)

2: vē sturiski artefakti. Meksika ir vienkā rš i pilna ar maiju piramī dā m un tā diem paš iem ciemiem, BET! Ir tikai viena patiesi vē rtī ga ekskursija! Tā ir Č ič enica! VISS pā rē jais, tā ds iespaids bija apž ilbinā ts pirms 30-40 gadiem. . . tikai kad tika dibinā ta Kankuna . . (palasi pilsē tas vē sturi un kā pē c Meksikas valdī ba to pā rbū vē ja) . . vispā r viss pā rē jais ir trū cī gs un primitī vs)


3: Meksikā ņ i ir laipni un neieinteresē ti. ha ha ha! tikai ne kū rorta zonā ! tieš i Kankunā viņ i cenš as ar tevi sarunā ties pat pā rtikas veikalā ! pā rbaudiet izmaiņ as, neizejot no kases, kā saka!...ne visi, tikai nedaudz) tā , ka tas bija nemanā ms) Es dzirdē ju no vairā kiem cilvē kiem autobusā ceļ ā uz lidostu, katrs zaudē ja 100 dolā rus.

4: jū ras velš u cienī tā ji: š ausmī gi maz un dā rgi!

un visbeidzot: visu tur var atrast un lē ti un kvalitatī vi! bet !!! ! tikai ne ZONA HOTELLERA (š eit bū s tava viesnī ca) brauc uz DOWN TOWN, tur viss ir un daudz lē tā k, par tekilu, tikai hipermā rketos, bet atkal lejā , kur brauc tikai meksikā ņ i! 100 peso (250-300r) par litru CASADORES, un dā vanu kastī tē , tā tur ir daudzmaz adekvā ta cena š im dzē rienam!

Novē rtē jiet savu naudu, ja tieš ā m to nopelnā t, un nezodziet! Skaitiet, kaulē jieties, izskatieties labā k! Pat meksikā ņ iem ir magnē ti no 4 USD (š ie ir tie, kurus nekautrē jieties piestiprinā t pie ledusskapja)))) bet tas ir tieš ā m grū ti atrast un par 1 dolā ru! ))

ī rē auto un labu braucienu !! ! izbraucā m gandrī z visu 5 dienā s! kustī ba saprotama, visur marķ ē jumi un gaismas! Zī mes un zī mes ir klā t pā rpilnī bā ! ja sapratī s, pateiks.

P. S - biļ ete man izmaksā ja nepilnus 1500 dolā rus, tā tad ar pā rē jo esmu diezgan apmierinā ta, jā , nevis 5 superzvaigznes, tikai C pakā pe, bez ledusskapja istabā , bet nedodiet! neies dzī vot viesnī cā , bet skatī ties valsti! sī vas konkurences priekš ā starp viesnī cā m vairs neatliek!

bet 10.000 rubļ i uz cilvē ku un vairā k ir pā rā k uzpū sta cena, atkal tiem kas novē rtē viņ u darbu! lai veicas!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (10) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums