Riu Palace Las Americas 5*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.410
№2 viesnīcas reitingā Kankuna
7.2 Numurs
7.3 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Kankunas centrā atrodas viena no kūrorta pērlēm - pirmās klases viesnīcas Riu Palace Las Americas sniegbaltā deviņstāvu ēka, kas atklāta 2003. gadā un atjaunota 2016. gadā. Divi torņi bāku formā, kas rotāti ar dekoratīvām kolonnām un naktī mirdz prožektoru gaismā, piešķir ēkai majestātisku un romantisku izskatu. Viesus sagaida plašs vestibils, ko rotā vitrāžas mozaīkas, kristāla lustras, krāsoti griesti, majestātiskas kolonnas un pulētas mozaīkas grīdas. Riu Palace Las Americas uzņem viesus no 18 gadu vecuma.Vairāk →
аватар l.sh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru no 13.05. 2021. lī dz 20.05. 2021 Viesnī cā ir 18+, teritorija maza, bet jauka. Istabā m ir nepiecieš ams remonts, lai gan kopumā tas nav slikti. Istabā s smarž o pē c mitruma, arī dī vā nā , tač u, atstā jot to visu dienu vē dinā t, smarž a pazū d, un, protams, uz dī vā na neko nevar likt (laiks to nomainī t). … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru no 13.05. 2021. lī dz 20.05. 2021 Viesnī cā ir 18+, teritorija maza, bet jauka.
Istabā m ir nepiecieš ams remonts, lai gan kopumā tas nav slikti. Istabā s smarž o pē c mitruma, arī dī vā nā , tač u, atstā jot to visu dienu vē dinā t, smarž a pazū d, un, protams, uz dī vā na neko nevar likt (laiks to nomainī t). Vannas istabas durvis ir veidotas tā , lai jū s varē tu atvē rt durvis vai sē dē t uz tualetes poda. Durvis uz duš as telpu ir veidotas tā , lai ū dens izplū stu no duš as telpas. Istabā nav č ī bu, ir peldmē teļ i, gludinā mais dē lis un gludeklis. Pandē mijas dē ļ nav alkohola automā tu. Gulē š ana mū su istabā (755, ar sā nskatu uz jū ru un lī ci - krā š ņ s skats) ar izciliem spilveniem bija š ausmī gs, pareizā k sakot, miega praktiski nebija, jo no pretim esoš ā bā ra no vakara lī dz rī tam skanē ja mū zika. neprā tī gi kliedza un ceļ š iet netā lu . Mū ziku var dzirdē t pat tad, kad balkons ir aizvē rts, un š is ir 7. stā vs (nemaz nerunā jot par to, ka visi nā ca elpot svaigu gaisu, nevis telpas drē gnumu). Sazinā jā mies ar reģ istratū ru - viņ i zina par problē mu, bet nevē las ar to nodarboties. Š ā da lī meņ a viesnī cai tas ir než ē lī gi! Tā tad jā saprot, ka visas istabas no 1. lī dz 8. stā vam ar sā nskatu uz jū ru un lī ci ir telpas, no kurā m paveras lielisks panorā mas skats, bet gulē t tur nav iespē jams. Man ir aizdomas, ka ir kaut kā ds konflikts starp bā ra ī paš nieku un viesnī cniekiem (cieš ne tikai š ī viesnī ca), jo mū zika pē c grafika ieslē dzas ap 22.00 un izslē dzas ap 8.30. Arī numura nomaiņ a bū s problemā tiska, viss, kas mums tika piedā vā ts un par piemaksu, ieskaitot, bija vē l sliktā k. . Informā cijai, gandrī z visiem numuriem 8. stā vā (izņ emot daž us ar skatu uz jū ru) nav balkona.
Ē diens viesnī cā kopumā ir labs. Papildus galvenajam restorā nam ir 5 a la carte restorā ni, kurus varat apmeklē t bez rezervā cijas neierobež otu skaitu reiž u. Ē diens galvenajā restorā nā ir labs, tač u, salī dzinot ar Riu Palace Riviera Maya (atpū tā s 2021.  gada maijā ), tas ir mazā k daudzveidī gs un retā ks.
Pakalpojums ir specifisks no reģ istratū ras lī dz pludmalei. Viss ir vē rsts uz dzeramnaudas piespieš anu. Piemē ram, no rī ta pludmalē nav lietussargu, un, kamē r jū s pludmalē tos neprasī sit, tie nebū s, lai gan parasti jums vajadzē tu ierasties pludmalē un lietussargiem jau vajadzē tu bū t. Protams, tev nav pienā kuma dot dzeramnaudu, viņ š tik un tā negribī gi atnesī s tev lietussargu, tā pat kā viesmī lis negribī gi (bez dzeramnaudas) atnesī s kokteili vai galvenajā restorā nā ar dzeramnaudu tev bū s super apkalpoš ana un galds. tuvā k jū rai, un, ja bez dzeramnaudas, tad daž os gadī jumos jums paziņ os, ka galdiņ i tuvā k jū rai jau ir aizņ emti. Protams, ja dod dzeramnaudu, baumas par tevi sasniedz ikvienu un tevi sveic kā iezemieti. Es esmu par dzeramnaudu (piekrī tu, 1-5 dolā ri ir sī kums), bet es tos dodu pē c sirds lū guma, nevis piespiedu kā rtā , lai nopirktu apkalpotā ju labvē lī bu. Tā da lī meņ a viesnī cā s tam nevajadzē tu notikt!
Pludmale nav liela, tač u vietas pietiek visiem un arī sauļ oš anā s krē sliem jebkurā laikā (no rī ta nav nepiecieš ams aizņ emties). Jū ra ir tī ra - aļ ģ u pamati, atš ķ irī bā no jū ras, kas atrodas iesma otrā pusē . Tirgotā ji staigā pa pludmali, tač u viņ i nav uzbā zī gi.
Lieliska ū dens aerobika (ar diezgan nopietnu slodzi) un volejbols, jautra animā cija pie baseina. Paldies Gabriellai un pā rē jiem animā cijas puiš iem. Tu esi lielisks!
Viesnī ca ļ oti cenš as aizsargā ties pret COVID-19 - visi valkā maskas, viss ir mazgā ts, tī rī ts, dezinficē ts, bez maskā m viņ i netiek ielaisti restorā nos un vestibilos, temperatū ra tiek pā rbaudī ta katru dienu pie ieejas restorā nā .
Tas ir atkarī gs no jums, vai doties uz š o viesnī cu vai nē , bet, ja dodaties, es iesaku tikai numurus ar tieš u skatu uz jū ru.
аватар Sergej534695
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ievā kš anā s izdevā s lieliski. Izvē lē jā mies š o viesnī cu tā du, kā da tā ir pieauguš ajiem, un lasī jā m atsauksmes par to, viss mums derē ja, tā pē c izvē lē jā mies š o. Turklā t mē s zinā m š o Riu viesnī cu ķ ē di. … Tomēr ▾ Ievā kš anā s izdevā s lieliski. Izvē lē jā mies š o viesnī cu tā du, kā da tā ir pieauguš ajiem, un lasī jā m atsauksmes par to, viss mums derē ja, tā pē c izvē lē jā mies š o. Turklā t mē s zinā m š o Riu viesnī cu ķ ē di. Par apkalpoš anu sū dzī bu nav. Š ika liela istaba ar skatu uz okeā nu, ar ē dienu nav nekā du problē mu, lieliski ē dieni un dzē rieni. Teritorija ir maza, bet mē s to zinā jā m no sā kuma, š ajā rajonā visas viesnī cas ar nelielā m teritorijā m. Bet viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Viesnī ca atrodas Kankunas centrā , kur visas izklaides ir pastaigas attā lumā . Atraš anā s vieta ir ideā la. Ieradā mies priecī gi, viss patika.
аватар tamararadil
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem. Viesnī ca uzņ em viesus no 18 gadu vecuma. Renovē ts 2016. gadā . Viesnī ca ir ļ oti skaista. Viss baltā stilā . Tā teikt, neuzbā zī ga pompozitā te. Plaš s vestibils ar augstiem griestiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem. Viesnī ca uzņ em viesus no 18 gadu vecuma. Renovē ts 2016. gadā . Viesnī ca ir ļ oti skaista. Viss baltā stilā . Tā teikt, neuzbā zī ga pompozitā te. Plaš s vestibils ar augstiem griestiem. Viesnī cas teritorijā ir 2 peldbaseini, viens ir mierī gs, otrs ir paredzē ts aktī vajiem ar bā ru ū denī ) Tur notiek animā cija. Ē rtas nojumes virs sauļ oš anā s krē sliem lietussargu vietā . Vakarā lieliski š ovi, mū zika, dejas! Š eit ir skaista pludmale. Sandija ir skaista. Viļ ņ i praktiski nav godā . Jū ra ir tī ra, ē rta piekļ uve, bet pludmale nav ī paš i liela. Viesnī ca atrodas centrā netā lu no ballī š u diskotē kas. Apmē ram piecsimt metru attā lumā no viesnī cas atrodas lielveikals. Lielisks ē diens skaista prezentā cija. Darbī gi viesmī ļ i, bā rmeņ i pludmalē , visu dara skaidri un ā tri. Atzī mē ju, ka galvenais restorā ns ar ļ oti labu izvē li, ir pat suš i dienas. Pludmalē ir arī grils. A la carte restorā ni pē c iepriekš ē ja pieraksta. Viesnī cā ir diennakts bā rs, kurā vienmē r varat ieturē t maltī ti. Daudz jū ras velš u lī dz pat omā riem. Ir arī pludmales pakalpojumi un diennakts apkalpoš ana numurā . Bā ros ir labi kokteiļ i un kvalitatī vs alkohols. Istaba ir plaš a, tī ra un lieliska. Istabā ir ledusskapis ar bezmaksas dzē rieniem, alu, sulā m, soda! Dozators č etriem dzē rieniem, piemē ram, viskijam, degvī nam, tekilai un rumam. Vannas istaba ir plaš a. Vienī gie divi taustā mie mī nusi numuriņ os ar skatu uz jū ru var dzirdē t izrā di. Un visos numuros ir slikta trokš ņ a izolā cija. Nu principā mē s par to zinā jā m un tas mū s nepā rsteidza. Mē s gā jā m tusē t un nesē dē t istabā . Bet ir patī kami zinā t, kā das tieš i bū s nianses. Mē s esam ļ oti apmierinā ti ar personā la darbu, š ī nav jums Dominikā nas Republika un vē l jo vairā k Kuba. Viss notiek ā tri. Kopumā viņ i rū pē jas par saviem klientiem! Viesnī ca mums ļ oti patika un iesakā m visiem!
аватар doctor-kurenkov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nav slikta viesnī ca, skaista. Ē rti atrodas Kankunā . Laba piekļ uve jū rai un pludmalei. Bet milzī gs mī nuss ir prusaku klā tbū tne viesnī cas istabā s. Š ī iemesla dē ļ mē s vairā kas reizes mainī jā m telpas, tač u tas situā ciju izglā ba tikai daļ ē ji. … Tomēr ▾ Nav slikta viesnī ca, skaista. Ē rti atrodas Kankunā . Laba piekļ uve jū rai un pludmalei. Bet milzī gs mī nuss ir prusaku klā tbū tne viesnī cas istabā s. Š ī iemesla dē ļ mē s vairā kas reizes mainī jā m telpas, tač u tas situā ciju izglā ba tikai daļ ē ji. Diemž ē l pastā v liels risks ienest jū su mā jā s prusaku. Tas ir tā lu no labā kā suvenī ra par svē tkiem. Esi uzmanī gs!
аватар Ljuda_aaal
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju patī kami apmierinā ta ar viesnī cu, plaš ais, gaiš ais, ne jauns bet kopts, tī rs, draudzī gs personā ls visa pieklā jī ba ir atkarī ga, kā citur, no dzeramnaudas lieluma, jo vairā k iedosi, jo vairā k tev riņ ķ o. Tur Viesnī cā praktiski nav mū su tautieš u. … Tomēr ▾ Biju patī kami apmierinā ta ar viesnī cu, plaš ais, gaiš ais, ne jauns bet kopts, tī rs, draudzī gs personā ls visa pieklā jī ba ir atkarī ga, kā citur, no dzeramnaudas lieluma, jo vairā k iedosi, jo vairā k tev riņ ķ o. Tur Viesnī cā praktiski nav mū su tautieš u. Ir daudz emigrantu no bijuš ā s Padomju Savienī bas, kas dzī vo Amerikā un tur atpū š as. Kad pirms brauciena izlasī ju par to atsauksmē s, nesapratu, kā pē c bija jā pievē rš uzmanī ba uz š o apskatā . Tagad saprotu mū su aizbraucē ji ir ļ oti uzmā cī gi, gribas kā dam pastā stī t cik labi iedzī vojuš ies, vai lielī ties, vai tieš ā m pietrū kst dzimtenes, joprojā m nesaprotu, bet katru dienu kad tikā mies plkst. brokastis, pusdienas un vakariņ as (Kā iet š oreiz. Tomē r, gaidot reģ istrē š anos viesnī cā , jums tiks piedā vā ti dzē rieni. tā s bagā ž as pie ieejas viesnī cā , tur ir speciā ls viesnī cas darbinieks, kurš atbild par bagā ž u un pē c istabiņ as atslē gu saņ emš anas Jums tiks piegā dā tas lietas. Jū s varat izbaudī t visas viesnī cas priekš rocī bas. . . Tikš anā s ar viesnī cas gidu bija paredzē ta nā kamā s dienas rī tā , tā pē c nā cā s paš iem iepazī ties ar viesnī cu))) Bijā m iekā rtojuš ies piektajā stā vā , viss bija labi, tikai izejot uz balkona bija ļ oti dzirdams. ģ eneratora troksnis no blakus esoš ā s viesnī cas. Slē dzā m balkonu. . . nepā rtraukti bija saspringts istabā ar slē gtu balkonu. Palū dzā m mainī t istabu ar piemaksu, norā dot uz troksni. Gide teica, ka š eit nav vajadzī ga piemaksa un viņ i mū s mī l. ļ oti daudz un viņ i visu izlems. Nā koš ā dienā pē c atgrieš anā s no ekskursijas mums viņ i iedeva vienu un to paš u istabu tikai septī tajā stā vā un uz balkona paskatī jā s tas pats ģ enerators, bet tā kā tas bija 2 stā vus augstā k, tad troksnis bija mazā k dzirdams. Nolē mā m, ka tik un tā nesē dē sim un vairs nemainī jā m. . Un tā par viesnī cu:
1) Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, praktiski nav.
2) Istabā s ir prusaki, lai gan tie neskrē ja pū lī , bet saspieda pā ris gabalus.
3) Restorā nos vakariņ ā m iepriekš jā piesakā s divas dienas iepriekš .
4) Viesnī ca ir blī vi apdzī vota ar cilvē kiem apkā rt, lai gan principā vietas pietika.
5) Pludmales josla ir š aura, var atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus, bet labā kie nodarbojas no rī ta lī dz vakaram.
6) Pē c pusdienā m kaut kur aiz viesnī cas sā k rietē t saule un gandrī z visu pludmales joslu pē cpusdienā klā j ē na no viesnī cas.
7) Ir dž akuzi, bet ū dens tajā ir 40 grā du karsts un ļ oti hlorē ts nav iespē jams peldē t.
8)Viesnī ca zina krievu valodu lī menī Hi How are you. Krievu valodā nekā nav, kanā li, ē dienkartes, spa ļ oti cenš as tev pā rdot savus pakalpojumus bet ar valodu neko nevar izdarī t. , tas attiecas uz visu kū rortu, pat veikalos, kad sakā t, ka steidzieties, beidziet mē ģ inā t jū s pā rliecinā t. Viņ i labi runā angļ u, franč u, spā ņ u dzimtā .
9) eļ ļ as lupatiņ a nav ī paš i ē rta gulē š anai uz matrač a. Istabā nav peldmē teļ u un č ī bu.
10)pirmsū dens seifs uz atslē gas, mū su draugiem no blakus istabas bija mū su seifa atslē ga un mū sē jiem sava. Varbū t tā notika, bet viņ i nolē ma neriskē t.
No plusiem:
1) Nav slikta viesnī cas atraš anā s vieta, gandrī z viss ir pastaigas attā lumā .
2) Kluss, plaš s.
3) Wi-Fi reģ istratū ras zonā zā lē ir bezmaksas
4) Jū ra ir pā rsteidzoš i tirkī za.
5.2 baseini pie viena animatora strā dā visu dienu
6) viesmī ļ i piedā vā dzē rienus visā teritorijā un pludmalē .
7) nav dzē rā ju, mazi bē rni neskrien zem kā jā m, tu atpū ties.
8) pā rtika 10 punkti dzē rieni arī
9) tī rī š ana katru dienu veļ as maiņ a ik pē c trim dienā m dvieļ i katru dienu, mini bā rs katru dienu kafijas automā ts numurā
10) Vakarā izrā des programma ir ievē rī bas cienī ga
11) Iespē ja apmeklē t tuvē jo Rio Kankunas viesnī cu, nevaram viņ us apmeklē t. Tas attiecas uz jaunieš iem, viņ iem vakaros ir diskotē kas.
11) Seifs istabā bez maksas
12) Balkonu klā tbū tne visā s telpā s.
13) Kondicionieris + ventilators
14) Uz grī das ledus automā ts
15) Apkalpoš ana numurā visu diennakti
16) iespē ja pasū tī t ē dienu telpā .
17) gludeklis un gludinā mais dē lis.
18) visi A la Carte restorā ni, visi viesnī cas bā ri ir bezmaksas, mini bā rs arī numurā .
19) sveš inieku neieraš anā s viesnī cā un pludmalē .
P. S. Vakaros vakariņ ā s vī rieš iem ir noteikts dress code; š orti, T-krekls, flip flops, sporta bikses nav atļ auti, tā pē c domā jiet, lai savam vī rietim bū tu ar ko iet vakariņ ā s : ) Arī dā mas ir gudras vakarkleitā s, bet tas nav obligā ti: ) Kopumā viesnī ca ir uzmanī bas vē rta! Iesaku, ja nolemjat atpū sties Kankunā ! Jauku uzturē š anos!
Канкун вид с самолета бассейн вид с балкона на пляж вид с самолета тяжелый алкоголь пополняется по мере опустошения
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cerī bas neattaisnojā s. Istabā s ir tarakā ni....Darbinieki, kas nodarbojas ar pā rvietoš anu, ir SLIKTI ...Administrators pat neatbildē ja uz mū su komentā riem ....Pirms pē rkat biļ eti uz š o ateljē.....NU padomā jiet ...Es jau biju Meksikā pirms pā ris gadiem. … Tomēr ▾ Cerī bas neattaisnojā s. Istabā s ir tarakā ni....Darbinieki, kas nodarbojas ar pā rvietoš anu, ir SLIKTI ...Administrators pat neatbildē ja uz mū su komentā riem ....Pirms pē rkat biļ eti uz š o ateljē.....NU padomā jiet ...Es jau biju Meksikā pirms pā ris gadiem...Bet tā bija pē dē jā reize. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Fadanna24
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Neaprakstī š u reģ istrē š anā s, izrakstī š anā s laiku utt. Viss kā parasti. Pirmais iespaids par viesnī cu un jū ru - SUPER!! ! ! Ū DENS TIRKĪ ZS!! ! ! Tomē r bija stiprs vē jš – un diezgan vē ss. Kopumā bija š aubas saules apdeguma gadī jumā . … Tomēr ▾ Neaprakstī š u reģ istrē š anā s, izrakstī š anā s laiku utt. Viss kā parasti. Pirmais iespaids par viesnī cu un jū ru - SUPER!! ! ! Ū DENS TIRKĪ ZS!! ! ! Tomē r bija stiprs vē jš – un diezgan vē ss. Kopumā bija š aubas saules apdeguma gadī jumā . Cilvē ki viesnī cā ir noslogoti 50-60 procentu apmē rā . Un pā rsvarā cilvē ki virs 50, un pat pensionā ru bari (protams, ne no Krievijas). Vakarā vē ss - 3-4 dienas gā ju dž emperī . Nu KLUSUMS!! ! ! Vispā r jau gandrī z trakojā m vakarā - nebija pat mū zikas. Vakarā kaut kā di koncerti, kur vienkā rš i pasē di un dzer. Ar š o, protams, nekā du problē mu nebija. Vispā r š auj sevi aiz garlaicī bas. Prieks bija no rī ta - sarkanas zivis uz milzī gā m paplā tē m, sieri no 10-15 š ķ irnē m, vakarā garneles un daudz gardumu. Š ā da daudzveidī ba sā ka beigties pē c 5-7 dienā m, kad viesnī ca bija pilnī bā iekā rtota, laika apstā kļ i uzlabojā s, parā dī jā s krievi. Un vispā r krievu ir daudz - par mū su tautieš iem neko sliktu nevaru teikt. Visur ir visā das lietas. Viņ i nemaz nestresoja. Izstaigā ja visu Kankunu augš ā un lejā . Ē diens viesnī cā bija lī dz velnim apnicis – tā pē c vietē jie vakarā devā s uz restorā niem. Par naudu. Viss ir kā rtī bā . Diskotē kas - Š AUSMAS!! ! ! Piedzē ries visdaž ā dā ko strī pu un tautī bu dzē riens. Viņ i negā ja uz reklamē to disko klubu, kurā uzstā jā s Madonna un Maikls Dž eksoni. Pietika ar vienu. Mē s devā mies uz piramī dā m ar krievu gidu no Natalie Tours - murgs! NEVEDIET NEKO!! ! ! Viss, ko es zinā ju, bija no interneta. Pā rē jie uzzinā ja savas ekskursijas laikā . Peldē š anā s ar delfī niem netā lu no viesnī cas (5-10 minū š u brauciens). Jū s varat staigā t gar krastu. Nu, Š karetas parks. Iespaidi par 4-ku. Dzī vī bas vispā r ir maz. Teikš u vienu - man š ķ ita garlaicī gi atpū sties š ajā piekrastē , viss iekļ auts ē dinā š ana nemaz nav vajadzī ga. Ja es atkal pulcē š os Meksikā , tas acī mredzot bū s okeā ns.
P. S. Viss, kas rakstī ts iepriekš , ir mans personī gais viedoklis. Tā pē c es neredzu jē gu strī dē ties par iepriekš minē to.
аватар Olga707
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca! Par viņ u ir daudz rakstī ts, neatkā rtoš os. Manuprā t viss atbilst š ikiem aprakstiem! Es rakstī š u par to, kas mani interesē . Krievijā viņ i baidā s no sliktiem laikapstā kļ iem (10 dienu laikā bija viens lietus), tač u tas amerikā ņ us acī mredzot nebiedē ! Viesnī ca, pretē ji manā m cerī bā m, bija 100% pilna. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Par viņ u ir daudz rakstī ts, neatkā rtoš os. Manuprā t viss atbilst š ikiem aprakstiem! Es rakstī š u par to, kas mani interesē . Krievijā viņ i baidā s no sliktiem laikapstā kļ iem (10 dienu laikā bija viens lietus), tač u tas amerikā ņ us acī mredzot nebiedē ! Viesnī ca, pretē ji manā m cerī bā m, bija 100% pilna. Istabiņ as (tā s visas ir - Junior Suite) paņ ē mā m bez konkrē ta. skats, divas dienas vē lā k mū s nomainī ja uz frontā lu skatu uz jū ru ar "king" izmē ra gultu pilnī gi bez maksas. Lai gan mē s piedā vā jā m naudu ierodoties! Pludmale ir vē sa, smiltis aukstas, lietus bija tikai viens (no rī ta pulksten 3), viesnī cas administrā cija nekavē joties sā ka izklaidē t viesnī cas viesus vestibilā un bā ros! gandrī z visi sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir bez maksas, pludmale ir krā š ņ a, lai gan bildē š ķ iet maza, ir gabals no "savvaļ as piekrastes" - ļ oti gleznains, fotogrā fi tur uzņ em krā š ņ as fotogrā fijas, un ir daž as 30 cm krā sainas zivis pie š iem akmeņ iem. Ne Sarkanā jū ra, protams, bet jauki! Virtuve laba, dzē rieni š iki, tiek nē sā ti pa pludmali un dž akuzi bez dzeramnaudas. Protams, reizē m iedevā m dzeramnaudu, bet ne regulā ri, ja gribē jā m tikai kā dam pateikties, bet darbinieki visu dara ar smaidu un neviens neko negaida! Istabas tī rī ja labi, katru reizi saklā ja gultu gultai - pildī ja daž ā di, citreiz ar ziediem, citreiz ar saldumiem. Bet krievu viesnī cā nav, tā pē c arī tulkojumu nav! ! ! Mums tā nebija problē ma, tač u jums joprojā m ir jā zina daž i vā rdi angļ u valodā...Viesnī cā dzirdama krievu runa, bet satiekoties izrā dī jā s, ka tie visi ir mū su bijuš ie tautieš i no Amerikas un Kanā das, mū sē jie, š ķ iet, izvē las ekonomiskā ku variantu. Numurā ir bezmaksas mini bā rs un 4 litru pudeles stiprinā tā alkohola: Bacardi rums, tekila! , degvī ns, brendijs. Ir arī kafijas automā ts, bet godī gi sakot, kafija nav ī paš i laba, bet var nokā pt lī dz bā ram, vai arī liftos gandrī z katrā stā vā ir bezmaksas automā ti. Ir arī ledus veidotā ji, bet tie stā v gaiteņ os, rada raksturī gu troksni, uzreiz neatradā m, jo ​ ​ viesnī cas plā nā tie ir uzzī mē ti pie liftiem. Jā , amerikā ņ u vietnē s raksta par appelē jis smaku. Tas nav spē cī gs, krā sains, pat pieš ķ ir kaut kā du koloniā lu š armu. Viņ š mums personī gi netraucē ja. . Tā nav visur, daž os nolū kos nemaz nav. Vienkā rš i ā rā ir ļ oti mitrs, ja atstā j balkonu vaļ ā , tad uzreiz aizsvī st visi spoguļ i. Acī mredzot tajā s telpā s, kur nemaz negrib ieslē gt gaisa kondicionē tā ju, tas pamazā m izslē dzas, un, tā kā viesnī cas interjers ir š iks - viss sarkankoks, gobelē ni utt. , viss skaidrs. Un vē l viena lieta: š eit daž i rakstī ja, ka vasarā ir kā pirtī , es nepiekristu. Brī niš ķ ī gs laiks! Vē lreiz atkā rtoju, ka negribē ju rakstī t slavinoš u rakstu, tā pē c esmu tik atturī ga! Bet viesnī cā viss ir vienkā rš i super! ! ! Gribi atgriezties!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2011. gada februā ra beigas un marta sā kums. Laiks ideā ls, silts un saule glā stoš s. Numurs ar balkonu 6. stā vā ar skatu uz jū ru. Jū s aizmiegat un pamostaties no jū ras sē rfoš anas skaņ as. Viesnī cas teritorijā ir 5 restorā ni, bet tas ir tikai restorā na nosaukums. … Tomēr ▾ 2011. gada februā ra beigas un marta sā kums. Laiks ideā ls, silts un saule glā stoš s. Numurs ar balkonu 6. stā vā ar skatu uz jū ru. Jū s aizmiegat un pamostaties no jū ras sē rfoš anas skaņ as. Viesnī cas teritorijā ir 5 restorā ni, bet tas ir tikai restorā na nosaukums....Ja vē laties tur apmeklē t, mans padoms))) pirms apmeklē juma apmeklē jiet bufeti vai pē c restorā na apmeklē juma, varat doties uz bufeti). Un pats labā kais ir netē rē t savu laiku un doties tieš i uz BUFETI, izvē le ir milzī ga un garš ī ga! ! ! Un vispā r viss ir tikai 5+. Katru vakaru izklaides programma uz skatuves, kokteiļ u un tekilas jū ra. Tuvumā izklaide un iepirkš anā s, suvenī rus labā k iegā dā ties Chichen Itza, un sudrabs Kasumelā ir lē tā ks, tač u noteikti kaulē jieties).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Medusmē nesis bija no 2011. gada 7. lī dz 23. janvā rim. Š ajā laikā.5 dienas auksts vē jš . Pē dē jā dienā viesnī cā uz stundu tika izslē gtas gaismas. Atcerē jos arī kā izskatā s tarakā ni. Viens dzī voja vannasistabā . … Tomēr ▾ Medusmē nesis bija no 2011. gada 7. lī dz 23. janvā rim. Š ajā laikā.5 dienas auksts vē jš . Pē dē jā dienā viesnī cā uz stundu tika izslē gtas gaismas. Atcerē jos arī kā izskatā s tarakā ni. Viens dzī voja vannasistabā . lī dz vī rs viņ u nogalinā ja : )) Un tā istaba ir normā la! Ledusskapī un bā rā ir daudz dzē rienu par brī vu, pastā vī gi tiek papildinā ts. 3x dienā ir zviedru galds un vienmē r bija kur apsē sties. Ar sauļ oš anā s krē sliem pludmalē problē mu nebija.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Kristi040986
Ja tas nav grūti, uzrakstiet aptuveno grafiku (brokastis, pusdienas un vakariņas) un (ja tiek apmaksāts kāds no iepriekšminētajiem) vidējo pārtikas cenu.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Olga707
Es saprotu, ka līs, bet ceru, ka nav bezcerīgi ??? varbūt kāds uz nelielu daļu bija vasarā Kankunā? Vai arī Riviera Maya ir labāka? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Isla Mujeres
Meksika, Kankuna
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales
panorāmas skatu tornis
Meksika, Kankuna
Ielas, laukumi, skatu punkti

В центре Канкуна располагается одна из жемчужин курорта — белоснежное девятиэтажное здание первоклассного отеля Riu Palace Las Americas, открытого в 2003 году и реновированного в 2016 году. Две башни в виде маяков, украшенные декоративными колоннами и сияющие по ночам в свете прожекторов, придают зданию величественный и романтичный вид. Гостей встречает просторный вестибюль, украшенный мозаикой из витражного стекла, хрустальными люстрами, расписными потолками, величественными колоннами и полированным мозаичным полом. Отель Riu Palace Las Americas принимает гостей от 18 лет.

Atrašanās vieta 20 км от международного аэропорта Канкуна.
Pludmales apraksts Частная пляжная зона без зонтиков перед отелем. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Бассейн площадью 75 м², 2 пейзажных бассейна infinity 420 и 448 м² (с подогревом в зимний период), услуги консьержа, бесплатные шезлонги, зонтики и полотенца у бассейна, терраса для загара, конференц-зал площадью 200 м² и вместимостью до 100 чел., интернет-кафе (платно), магазин сувениров.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Анимационные и развлекательные программы, дискотека Pacha в соседнем отеле Riu Cancun, спа-центр Renova, катамараны, каяки, подводное плавание с маской и ластами, пляжный волейбол, поле для гольфа (в пределах 3 км), теннисный корт в отеле Riu Cancun.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 372 номера: полулюксы 35 м², люксы 70 м², люксы 61 м² с джакузи на балконе.

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ, прямой телефон, сейф, мини-бар, кофеварка и диспенсеры для напитков, утюг и гладильная доска, ванная комната с душевой кабиной, фен, бесплатный Wi-fi, балкон, уборка номера, смена белья и полотенец: ежедневно.

Adrese Boulevard Kukulcan km 8.5, Manzana 50, Lote 4, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Мексика
Tālruņi: Тел.: +52 998 891 4300 Факс:+52 998 891 4301
Tīmekļa vietne: Riu Palace Las Americas
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.