The Sun Siyam Iru Fushi 5*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.310
№1 viesnīcas reitingā Nunu atols
8.4 Numurs
6.9 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.9 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Medafushi salā, Nunu atolā, šī ir pirmā viesnīca atolā. Uzcelta 2008. gadā. Renovēts 2013. gadā. Ideāli piemērots visu kategoriju atpūtniekiem: ģimenēm ar bērniem, medusmēnešiem, vecākiem pāriem, ūdenslīdējiem un aktīviem jauniešiem.Vairāk →
аватар _284457
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š AUSMAS. Viesnī cas politika ir maldinā t tū ristu. Nebojā atpū tu, nervus un naudu. Skaistumam var piedē vē t tikai baltā s smiltis, zilo okeā nu un š iko veģ etā ciju, ko radī jusi daba. Ir daudz mī nusu. Mē s rezervē jā m luksusa numuru (225) ar skatu uz saulrietu un viss iekļ auts, kā rezultā tā apmetā mies zemā k esoš ā s kategorijas istabā saullē kta pludmales vila (311) - tā s ir villas, kurā s nav paviljonu un daudz smilš u maisi pludmalē , lai stiprinā tu krastu. … Tomēr ▾ Š AUSMAS. Viesnī cas politika ir maldinā t tū ristu. Nebojā atpū tu, nervus un naudu.
Skaistumam var piedē vē t tikai baltā s smiltis, zilo okeā nu un š iko veģ etā ciju, ko radī jusi daba.
Ir daudz mī nusu. Mē s rezervē jā m luksusa numuru (225) ar skatu uz saulrietu un viss iekļ auts, kā rezultā tā apmetā mies zemā k esoš ā s kategorijas istabā saullē kta pludmales vila (311) - tā s ir villas, kurā s nav paviljonu un daudz smilš u maisi pludmalē , lai stiprinā tu krastu. (No villas 311, pa kreisi, ja nav krasta lī nijas pret okeā nu, tas viss ir pastiprinā ts ar smilš u maisiem, daž iem jā lec pā ri lā č iem, lai tiktu pie ū dens). Un, atbildot uz mū su lū gumiem mū s pā rspē t, viņ i iebilda, ka viņ iem nav pludmales villas kategorijas un ka š ī villa tiek uzskatī ta par luksusa numuru ar saulrieta skatu (311). Pē c neskaitā miem skandā liem mums tika piedā vā ts luksusa numurs (206), no kura paveras skats uz laivu stā vvietu un pludmalē ļ oti jū tama kanalizā cijas smaka. Mē s noraidī jā m tik lielisko piedā vā jumu un palikā m savā.311.
Istabā ir ļ oti vecas mē beles, kondicionieris pū š tieš i pa gultu un no vannas istabas krā niem nepā rtraukti tek tikai karstais ū dens. Naktī s nav iespē jams gulē t, ir ļ oti karsts un stā v istabā , un ar ieslē gtu kondicionieri, kas pū š pa gultu, viņ i kaut kā neuzdroš inā jā s gulē t. Tā bija elle. Un "paradī zes" atvaļ inā juma beigā s ar neskaitā miem skandā liem uz 2 naktī m izsitā m luksusa villu ar baseinu (280), villas atraš anā s vieta nebija ī paš i laba, bet ņ emot vē rā , ka bija baseins un lapene un villu nopū ta vē jš , attiecī gi bija labā k un naktī varē ja gulē t.
Kas attiecas uz uzturu. Viesnī cā reģ istrē jā mies ap 22.30. Istaba jau ir uz galda sakrauta uz salā tu un sviestmaiž u š ķ ī vjiem. Uz jautā jumu, kur varam vakariņ ot, mums atbildē ja, ka tas iespē jams tikai par papildus samaksu. Un atkal nā cā s kā du stundu pierā dī t, ka lidojums kavē jas un mums viss ir iekļ auts un ļ oti gribas ē st (tā kā UIA lidmaš ī nā mums bija tikai ē diens un ē diens bija drausmī gs (makaroni ar tomā tu mē rci), tē ja, kafija, sulas tika apmaksā tas)). Pē c skandā la mums ļ ā va no ē dienkartes izvē lē ties vakariņ as bez maksas un no bā ra paņ emt divas pudeles vī na (kas ir maksas), kas beigā s tika iekļ auts rē ķ inā , arī bija jā aizstā v. Brokastis ļ oti sliktas, tā das brokastis neesmu redzē jusi nevienā viesnī cā . Izņ emot auzu pā rslas, olu kulteni, jogurtu un kruasā nu ar barojoš u pā rtiku, nav normā la ē diena. Vakariņ ā s pirmajā dienā devā mies uz parastu restorā nu un bijā m š okē ti vē l vairā k - varē ja izvē lē ties tvaicē tu zivi vai vistu un VISU. Bē rni vispā r neko neizvē lē jā s.
Nā kamajā s dienā s pusdienā s un vakariņ ā s devā mies uz grila, itā ļ u, vjetnamieš u un franč u restorā niem (strā dā tikai vakariņ ā s). Liela problē ma bija arī restorā nu rezervē š ana vakariņ ā m. Ieraksti restorā nā tika vienkā rš i izsisti, uz mū su lū gumiem rakstī t restorā nam (franč u, itā ļ u, grila) pastā vī gi dzirdē jā m atbildi “jau paņ emts, ej uz parasto”. Un atkal pē c skandā liem mū s ierakstī ja vakariņ ā s pulksten 21-00. Visgarš ī gā kais ē diens franč u valodā ir ķ emmī š gliemenes, garneles, pī le, teļ a gaļ a. Bē rnu ē dienkarte visos restorā nos ir lī dzī ga. Itā ļ u restorā nā - pica, lasis, vistas pastē te ar grauzdiņ iem. Grilā - garneles, lasis, teļ a gaļ a. Vjetnamieš u valodā - garneles, Indijas riekstu vista, jē ra gaļ a. Š ajos restorā nos ē diens ir vairā k vai mazā k garš ī gs.
Izklaide ir smaiļ oš ana, haizivju baroš ana. Mā jas rifs ir ļ oti nabadzī gs. Zivju ir maz.
Dienu pirms izlidoš anas viņ i prasī ja rē ķ inu un bija š okē ti. Mū su rē ķ inā ietilpa:
1. Divas pudeles vī na (par ko viņ i teica, ka pirmajā dienā bū s bez maksas) - 86 USD.
2. Č etri mango svaigi, kurus nepasū tī jā m - 46$.
3. Un pats interesantā kais - moskī tu aerosols - 22$.
Un atkal jū s sā kat ilgu laiku pierā dī t, ka jū s to neizmantojā t. Galu galā nā kamajā dienā tas viss tika noņ emts no konta. Viesnī cas politika ir maldinā t tū ristu. Ja prasī tu rē ķ inu par 20 min. pirms izlidoš anas mums nebū tu bijis laika to visu pierā dī t, un nā cā s samaksā t un skriet uz hidroplā nu.
аватар Katerina905696
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums ir labs iespaids par viesnī cu, esam tur bijuš i jau iepriekš . Vienī gais negatī vais ir tas, ka restorā ni bija jā rezervē iepriekš , bija jā ē d tikai pa zviedru lī niju, daž reiz ar to nepietika. Mē s nevarē jā m iekļ ū t restorā nos, jo viss jau bija rezervē ts. … Tomēr ▾ Mums ir labs iespaids par viesnī cu, esam tur bijuš i jau iepriekš . Vienī gais negatī vais ir tas, ka restorā ni bija jā rezervē iepriekš , bija jā ē d tikai pa zviedru lī niju, daž reiz ar to nepietika. Mē s nevarē jā m iekļ ū t restorā nos, jo viss jau bija rezervē ts. Blakus viesnī cai - nav lieli veikali. Viss ir diezgan ē rti, bē rniem bija viss nepiecieš amais. Viesnī ca nav jauna, bet pieklā jī gā lī menī . Gids piedā vā ja ekskursijas, bet mē s uzreiz atteicā mies, mū s neinteresē ja, bijā m noskaņ oti pludmales brī vdienā m. Iesaku viesnī cu.
аватар elenikr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Teikt, ka tie bija paradī zes svē tki, nozī mē neteikt neko. Apskatī jos daudz fotogrā fiju un rū pī gi izvē lē jos viesnī cu. Š ī nav mana pirmā reize Maldivu salā s, bet agrā k viņ i nokļ uva uz salas ar laivu, tā pē c tā da sajū sma nebija. … Tomēr ▾ Teikt, ka tie bija paradī zes svē tki, nozī mē neteikt neko. Apskatī jos daudz fotogrā fiju un rū pī gi izvē lē jos viesnī cu.
Š ī nav mana pirmā reize Maldivu salā s, bet agrā k viņ i nokļ uva uz salas ar laivu, tā pē c tā da sajū sma nebija.
Nā kamais patī kamais pā rsteigums bija tas, ka, kamē r mē s atpū tā mies atpū tas telpā , gaidot iekš zemes lidojumu, mū s jau izrakstī ja un pē c ieraš anā s uzreiz pavadī ja uz istabu. Es ilgi nerakstī š u par viņ u patī kamajā m tikš anā s reizē m, tikai teikš u, ka tas ir ļ oti patī kami un uzreiz liek atpū sties. Un, protams, patī kamā kais bija tas, ka nomainī jā m istabu pret luksusa baseina villu. Tas tiek darī ts tikai jaunlaulā tajiem, bet mū su ceļ ojumu aģ entū ras direktors kā dam uzrakstī ja un voila) mū su priekam nebija ierobež ojumu))))) Milzī ga villa ar vannu un lietus duš u pagalmā , savs baseins, lapene un pieeja pludmalei!
Viesnī cā ir vairā ki restorā ni, tā pē c rezervē jā m tikai brokastis. Tā ieteica mū su menedž ere Olga un tas tieš ā m izrā dī jā s izdevī gā k. Un pats galvenais, jū s neesat piesaistī ts vienam galvenajam restorā nam. Jo pā rsvarā vakariņ ojā m itā ļ u valodā , lai gan franč u valoda ir ļ oti garš ī ga, bet porcijas manuprā t mazas. Grilā ir pā rsteidzoš i saulrieti, bet kopumā gā jā m uz visu un visur bija garš ī gi. Vidē jā č eka vakariņ ā m ir 200 - 300 dolā ru, nedaudz dā rgi, ņ emot vē rā , ka nedzeram stipro alkoholu, bet tikai glā zi vī na vai alus. Bet š ī s ir Maldī vijas, mazulī t)) Viesnī cā ir daudz krieviski runā još u darbinieku, Nastja mums palī dzē ja visā . Neviens lū gums netika atstā ts bez uzmanī bas, tā ds ir kopē jais iespaids par personā la darbu š ajā viesnī cā : jū s it visā jū taties kā VIP cilvē ks.
Ī paš a uzmanī ba spa viesnī cai. Paņ ē mā m procedū ru paketi un katru dienu baudī jā mies prasmī gajā s speciā listu rokā s, starp citu, tur vakariņ ojā m ar viegliem brī niš ķ ī giem salā tiem.
Ekskursijā s nedevā mies, tikai uz rifu, vī rs gribē ja vairā k zivju) Lai gan, manuprā t, netā lu no viesnī cas rifa ir daudz dzī vu radī bu. Vakarā pē c vakariņ ā m vai nu pastaigā jā mies, vai izklaidē jā mies bā rā , vairā kas reizes bija pat diskotē ka.
аватар viktoriadedova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir viena no nedaudzajā m viesnī cā m Maldivu salā s, kur var ē rti doties kopā ar bē rnu. Jā , lidojums nav ī ss, bet laiks, kas pavadī ts š ajā paradī zes salā , noteikti ir tā vē rts. Mē s ar vī ru pat negaidī jā m, ka atpū ta š eit ar bē rnu izvē rtī sies tik brī niš ķ ī ga un ī paš i interesanta mū su dē lam. … Tomēr ▾ Š ī ir viena no nedaudzajā m viesnī cā m Maldivu salā s, kur var ē rti doties kopā ar bē rnu. Jā , lidojums nav ī ss, bet laiks, kas pavadī ts š ajā paradī zes salā , noteikti ir tā vē rts. Mē s ar vī ru pat negaidī jā m, ka atpū ta š eit ar bē rnu izvē rtī sies tik brī niš ķ ī ga un ī paš i interesanta mū su dē lam. Lidojums uz mū su salu izvē rtā s par apskates ekskursiju no putna lidojuma. Skati ir vienkā rš i pā rsteidzoš i. Sā kumā viņ i uztraucā s, ka bē rnam bū s garlaicī gi, un viss laiks tiks pavadī ts viņ a izklaidē m. Viss izrā dī jā s tieš i otrā di. Bē rns vienkā rš i netika izvilkts no bē rnu centra, kuram ir savs baseins. Jū ra ir absolū ti droš a, sekla ieieš ana ū denī , plaš a un tī ra piekraste. Liela spē ļ u telpa ar biljardu, gaisa hokeju, spē ļ u konsolē m, tenisu un daudz ko citu. Ir arī daž ā das ū dens aktivitā tes, snorkelē š ana (nirš anas centrā inventā ru var paņ emt lī dzi bez maksas), ū densmotocikls (bet par papildus samaksu, apmē ram 150 USD par pusstundu), kanoe (stunda bezmaksas izjā des pa salu katru diena), barojot haizivis un citas zivis. Ilgu laiku viņ i nevarē ja izlemt par ē dienu, kā rezultā tā viņ i apstā jā s brokastī s un vakariņ ā s, ko vē lā k nekad nenož ē loja. Sanā ca lē tā k, nekā mē s paš i bū tu pirkuš i vakariņ as. Uz salas ir daudz bā ru un restorā nu, apmē ram desmit. Visgarš ī gā kie mums bija The Trio ar izcilu Vidusjū ras virtuvi un Islanders Grill ar steikiem un vietē jā m svaigā m zivī m. Galvenajā restorā nā ē dieni ir ļ oti daudzveidī gi, tikai lī dz svē tku beigā m izmē ģ inā jā m visus piedā vā tos ē dienus. Katru dienu vakariņ as tika veidotas ar citu tē mu. Vienmē r bija daudz desertu, augļ u un daž ā du smū tiju ar apelsī nu sulu. Vakaros reģ istratū ras bā rā skanē ja dzī vā mū zika un dejas. Viesnī cā ir ļ oti labs SPA centrs, ar kvalitatī vā m masā ž ā m un spa procedū rā m. Par istabā m varu teikt tikai vienu - tā s ir vienkā rš i krā š ņ as. Apdare, tī rī š ana, gultas veļ a, tehnika, apkope un, protams, savs privā tais baseins - brī nums. Viesnī cā atpū tā s ļ oti daudz cilvē ku, bet radā s iespaids, ka te bijā m vieni, un tikai satiekoties brokastī s vai vakariņ ā s sapratā m, ka mū su brī niš ķ ī gais skelets joprojā m ir apdzī vots! Š eit mē s pavadī jā m savas dzī ves labā kā s brī vdienas!
аватар Maryvrn
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Droš i vien tik tā lu iepriekš , kā mē s devā mies uz Maldivu salā m, es nekad neesmu devies. Ir izpē tī ta tonna materiā la. Foruma dalī bnieki ir aptaujā ti. 2015. gada decembrī iegā dā jā mies Aeroflot biļ etes uz 2016. … Tomēr ▾ Droš i vien tik tā lu iepriekš , kā mē s devā mies uz Maldivu salā m, es nekad neesmu devies. Ir izpē tī ta tonna materiā la. Foruma dalī bnieki ir aptaujā ti.

2015. gada decembrī iegā dā jā mies Aeroflot biļ etes uz 2016. gada augustu, tad brauciens tika pā rcelts uz novembri.

Brī vdienu veids: Medusmē nesis no 2.11 lī dz 10.11. 2016. gads
Ē dinā š ana: tikai brokastis
Villa: 219
Viesnī ca tika iegā dā ta ar lidojumu

Diemž ē l regulā rais un tieš ais reiss mū s neglā ba no kavē š anā s, jau iekraujot lidmaš ī nu grī dā , rezultā ts bija dē ļ a nomaiņ a un 3 stundu gaidī š ana.

Ierodoties Malē , mū s sagaidī ja vietē jais ar izkā rtni The Sun Siyam Iru Fushi, kurš tika pavadī ts lī dz reģ istrā cijai hidroplā nam. Tur mē s reģ istrē jā m savu bagā ž u un ar autobusu devā mies uz atseviš ķ u viesnī cas uzgaidā mo zonu. (5 min no lidostas). Pē c 40 minū tē m mū s iesē dinā ja hidroplā nā , lidojā m 50 minū tes, veicā m 1 pieturu.

Ierodoties Irā , viņ u sagaida sulainis, aizved uz villu ar golfa ratiņ iem, mums bija rezervē ts regulā rs, mē s tikā m uzlaboti par villu ar lapeni pludmalē , sī kums, bet jauki.
Istaba ir dekorē ta, š ampanietis un augļ i.
Viņ i ņ em depozī tu USD 2000 par 7 naktī m.
Villa ir atseviš ķ a oda slavē š anai: milzī ga teritorija, viss pā rdomā ts, ne jauns, bet tī rs. Ā ra vannas istaba ir tī ra svē tlaime. Viss skaisti, tī rī š ana kvalitatī va, ir adapteri un odu atbaidī š anas lī dzekļ i.
Š ī vieta ir trokš ņ aina, lidmaš ī nā m nolaiž oties, es ieteiktu villas salas otrā pusē . BET! Ir ļ oti laba ieeja jū rā un mazā k cilvē ku. Burtiski dienu vē lā k lidmaš ī nas pā rstā ja sasprindzinā ties.
Pati sala ļ oti zaļ a, visas celiņ i izgaismoti, vakarā ir kur pastaigā ties. Vakaros pie reģ istratū ras bā rā animā cija ir kaut kas lī dzī gs dzī vajai mū zikai, pē c tam kaut kā das dejas. Bē rniem ir daudz izklaides: bē rnu klubs, teniss, biljards, loka š auš ana, ū dens aktivitā tes.

Nedaudz kaitinā ja, ka Batlers kaut kā pazuda, nekā das ī paš as lī dzdalī bas vispā r nebija, gā ja uz reģ istratū ru kaut ko pajautā t.
Pē c 3 dienā m pie mums nomainī ja sulaini, bija lielisks puisis, kurš pā ris reizes dienā nā ca noskaidrot, kā iet, kas vajadzī gs, un visu ziņ oja. reiz viņ i vē rsā s pie Selmas, lai pajautā tu sī kā ku informā ciju.
Brokastis ir pietiekamas, viss ir, protams, ne Dominikā nas Republika, bet arī vī rieš i atradī s ko ē st. Smū tiji, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi milzī gā sortimentā.
Restorā nos jā rezervē.1-2 dienas iepriekš , jo populā rā kie Trio un Grill ir pilni.
Vidē jā s vakariņ as mums bija $150-200, visdā rgā kā s $400. Bija omā ru diena, bet mē s nedzeram daudz, glā zi vī na. Jū ras velš u virtuve ir izcila, bet viss pā rē jais kaut kā viduvē js, gribē tos, lai par naudu bū tu pieklā jī gā k. Izvē le maza, katram restorā nam ir pā ris lappuš u ē dienkarte. (Remarks, mums patī k garš ī gi paē st, tā pē c esam lutinā ti ar Maskavas restorā niem, tā pē c neliela vilš anā s)
Pusdienā s gā jā m uz baseinu, ē dā m augļ us, picu, dzē rā m kokteiļ us. Pusdienas vidē ji maksā.50-60 USD.

Ekskursijā s nebraucā m, baudī jā m sauli un viens otru.
Mē s daudz peldē jā mies un parasti vienkā rš i atpū tā mies.

Š ī ir viena no tā m vietā m, kas 200% atbilst prezentā cijai un attē liem!
аватар nadezhdaivaikina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē c š ī s viesnī cas es vairs nevarē š u atpū sties citā s viesnī cā s un valstī s. Es vienmē r salī dzinā š u š o brī niš ķ ī go kū rortu un visā saskatī š u trū kumus. Pasaka, tikai pasaka! Hidroplā na gaidī š ana atpū tas telpā pagā ja garā m. … Tomēr ▾ Pē c š ī s viesnī cas es vairs nevarē š u atpū sties citā s viesnī cā s un valstī s. Es vienmē r salī dzinā š u š o brī niš ķ ī go kū rortu un visā saskatī š u trū kumus. Pasaka, tikai pasaka! Hidroplā na gaidī š ana atpū tas telpā pagā ja garā m. Ar vī ru atpū tā mies kopā , bet es pievē rsu uzmanī bu bē rnu istabai. Mē s pat saņ ē mā m 15 minū š u bezmaksas masā ž u, kas bija ļ oti apsveicami. Lidojums ilga ilgi, apmē ram 2 stundas, ar divā m pieturā m, bet skats no iluminatora uz salā m uz visiem laikiem iespiedā s atmiņ ā . Uzņ emš ana Iru Fushi bija ļ oti silta. Sun Siyam Hotel pirmkā rt un galvenokā rt ir draudzī gs un ļ oti profesionā ls personā ls. Nevaru atrast atbilstoš us vā rdus, lai raksturotu viesnī cas vadī bu. Es tikai vē los pateikt lielu paldies, ka padarī jā t mū su svē tkus karaliskus! Viņ i to izdarī ja, jo pateicoties viņ iem visu komfortu izjuta dvē sele un ā da. Maldivu salā s biju pirmo reizi. Š o vietu skaistums ir valdzinoš s.
Viss lī dz mazā kajai detaļ ai atgā dina paradī zi, lai cik banā li tas arī neizklausī tos. Man kā cilvē kam, kuru salas nevilina, viss likā s vienkā rš i maģ iski. Ū dens krā sa, vienmē rī gi pā rvē rš oties horizontā . Unikā ls saulrietu un saullē ktu skaistums. Un kā ds Mē ness ceļ š , vā rdos neizsakā ms. Iru Fushi saskā rā s nejauš i. Š ogad plā nojā m doties uz Karī bu jū ru.

Kad pirmo reizi devā mies uz Maldivu salā m, paziņ as mū s biedē ja ar atbilstoš as ​ ​ pā rtikas trū kumu. Tie ir klaji meli! Š eit ir daudz pā rtikas. Jebkurš , katrai gaumei un krā sai. Ir vairā ki restorā ni no gandrī z visas pasaules. Visi ir pilnī gi atš ķ irī gi un pilnī bā atbilst viņ u nacionā lajai virtuvei. Itā ļ u valodā viņ i pagatavoja pā rsteidzoš us balognese makaronus. Franč i ir apmierinā ti ar labiem vī niem. Lielisks vistas karijs indieš u valodā . Galvenajā restorā nā mū s pabaroja ar vienkā rš i krā š ņ ā m brokastī m.
Neskatoties uz to, ka visi produkti salā ir importē ti, kvalitā te un svaigums bija visaugstā kajā lī menī . Un protams awesome jū ras veltes, kur tad bez iezemieš iem uz salā m). Garš ī gi suš i un maizī tes vjetnamieš u valodā , un to unikā lā s zupas.
Mē s dzī vojā m luksusa villā ar privā tu baseinu un dž akuzi. Domā ju, ka nav vē rts runā t par telpas iekā rtojumu un uzkopš anas kvalitā ti. Istaba iekā rtota tā , lai tajā varē tu dzī vot nedē ļ ā m ilgi. Pagalmā tika uzcelta mā jī ga lapene ar daž ā du izmē ru spilvenu puš ķ i.

Lī dz ū denim ir tieš i pieci pakā pieni. Daž reiz viņ i vienkā rš i gulē ja uz smiltī m, lai netraucē tu harmoniju ar dabu. Smiltis ir baltas, gandrī z aukstas. Pirmo reizi mū ž ā nodarbojos ar snorkelē š anu. Ū dens aicinā ja pie sevis. Sala ir diezgan liela, ir pat iespē ja braukt ar velosipē diem. Ir kur staigā t un apmaldī ties, lai gan tas nemaz nav grū ti. Ar lielu cilvē ku skaitu jū s nevarat tos redzē t visu dienu.
Tā izrā dī jā s tā da personī ga paradī ze. Nobeigumā varu teikt tikai vienu – mē s noteikti š eit ieradī simies! ! !
аватар 5u9o78ff
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lielas balto smilš u pludmales, garš ī gi ē dieni, lieliska apkalpoš ana. Operatī vā dienesta bagijs. Liels baseins blakus istabai. Garda virtuve restorā nā uz ū dens, restorā nā Bamboo. Ir diskotē ka. Ī paš ie piedā vā jumi no 16-18. … Tomēr ▾ Lielas balto smilš u pludmales, garš ī gi ē dieni, lieliska apkalpoš ana. Operatī vā dienesta bagijs. Liels baseins blakus istabai. Garda virtuve restorā nā uz ū dens, restorā nā Bamboo. Ir diskotē ka. Ī paš ie piedā vā jumi no 16-18.00 - 3. kokteilis bez maksas. Interesanta ekskursija - okeā na makš ķ erē š ana. Privā tuma sajū ta, labs apkalpoš anas lī menis. Bē rnu istaba ar bezmaksas auklī ti. Š ampanietis un augļ i ierodoties. Pieejamas spa cenas. Mī nusi:
Mazliet tumš s vakarā pirms ienā kš anas istabā . Slikts apgaismojums vannas istabā . Gaisa kondicionieris pū š tieš i uz gultas. Vairā kas reizes saskā rā mies ar elektronisko atslē gu problē mu – tā s nedarbojā s, tač u š ī problē ma tika ā tri atrisinā ta. WiFi nedarbojas restorā nos. Istabā nebija fē na. SPA ieejā . grupā notiek remontdarbi. Pirtis ir novecojuš as - nepiecieš ams remonts.
аватар skyzed
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
… Tomēr ▾
аватар A.Chernova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiciens visiem tū ristiem! Es gribu teikt, pirmkā rt, ka tie "unikā lie", kuri no Hiltones paspē ja atgriezties ar kaut ko neapmierinā ti, acī mredzot vai nu vē l nebija veseli, vai arī nebija laika aklimatizē ties) Jums tieš ā m ir jā bū t no prā ta atrodi vismaz kaut ko, ko tur sū dzē ties! Un tagad pie lietas)) Viesnī ca ir vienkā rš i labā kā , un ticiet man: man ir ar ko salī dzinā t, jo esmu kaislī gs ceļ otā js un viesnī cu un galamē rķ u izvē li es uztveru kā "garlaicī gu". … Tomēr ▾ Sveiciens visiem tū ristiem!
Es gribu teikt, pirmkā rt, ka tie "unikā lie", kuri no Hiltones paspē ja atgriezties ar kaut ko neapmierinā ti, acī mredzot vai nu vē l nebija veseli, vai arī nebija laika aklimatizē ties) Jums tieš ā m ir jā bū t no prā ta atrodi vismaz kaut ko, ko tur sū dzē ties!
Un tagad pie lietas))
Viesnī ca ir vienkā rš i labā kā , un ticiet man: man ir ar ko salī dzinā t, jo esmu kaislī gs ceļ otā js un viesnī cu un galamē rķ u izvē li es uztveru kā "garlaicī gu". Viesnī ca, iespē jams, ir celta pirms daž iem gadiem, tač u tā ir ļ oti sakopta, ē rta un ar savu plaš umu un vē rienu pā rspē j daudzas jaunā kā s viesnī cas Maldivu salā s.
Mums ar vī ru bija luksusa HIV villa, un, pasū tot ekskursiju, es izteicu vē lmi dzī vot tajā salas daļ ā , kas ir pretī ū dens sportam un no hidroplā nu pielidoš anas vietas. Kopumā iesaku ņ emt vē rā š o niansi, jo š eit okeā ns ir tī rā ks un rifi daudz bagā tā ki. Mē s redzē jā m milzī gu bruņ urupuci, rifu haizivis un astoņ kā jus. Es pat nerunā ju par daudzajā m fantastiskajā m zivju krā sā m un š ķ irnē m.
Pludmales villa ir sapnis. Teikš u, ka var dzī vot tikai vienā vannas istabā , tā ir tik liela un ē rta, ka negribas to pamest. Divas duš as - atvē rtas un slē gtas, dž akuzi, lapene un daudz daž ā du lietu. Arī pati istaba ir lieliska. Starp citu, lielais jautā jums ir, kur labā k dzī vot: ū dens villā vai pludmales villā...Dzī vojā m gan tur, gan tur pirmo atvaļ inā juma daļ u - pludmales villā , daž as dienas - ū denī . villa, un beigā s - atkal mū su pludmales villa. Ū dens villa ir lieliska, mē s paņ ē mā m visvairā k iekš zemes villu. Vissvarī gā kā priekš rocī ba ir tā , ka villa atrodas gandrī z atklā tā okeā nā . Bet ū dens villa dizaina ziņ ā , protams, ir vienkā rš ā ka. Galu galā , kad atgriezā mies no ū dens villas, bijā m apmierinā ti, jo atgriezā mies vē l lielā kā komfortā .
Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un sirsnī gs. Kad es pazaudē ju savu gredzenu, tas man tika atdots pē c 10 minū tē m. Visi mū su lū gumi tika izpildī ti pirmajā zvanā , nevienam neredzē ju skā bu sejas izteiksmi un arī lielu kavē š anos pieprasī jumu izpildē .
Septembra laikapstā kļ i ir lieliski: ir ļ oti karstas dienas un ir mā koņ ainas dienas - lai bū tu laiks atpū sties no apdeguma saules.
Vā rdu sakot, es nemaz nenož ē loju, ka izvē lē jos š o konkrē to viesnī cu, un vē lreiz pajautā ju: kur es dotos - es noteikti izvē lē tos Hiltoni! Paradī zes sala ar debeš ķ ī gu pilnī gas relaksā cijas atmosfē ru, izcilu attieksmi pret tū ristiem !! ! ! Un neticiet to cilvē ku dusmu lē kmē m, kuri dodas nevis atpū sties, bet meklē t trū kumus tur, kur tie vienkā rš i nevar bū t!
Maldivu salā s noteikti atgriezī š os, jo nekur citur salu atvaļ inā jums man nesagā dā ja tik prieku un lielas skumjas š ķ irties no tik niecī ga zemes gabala krā sainajā un draudzī gajā Indijas okeā nā .
аватар Nasvis25
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir skaista, daba brī niš ķ ī ga, kad viesnī cā s atpū tā s maz cilvē ku, protams ir ļ oti patī kami, kā mež onī ga atpū ta, bet vē los atstā t komentā ru arī par iepriekš ē jo atsauksmi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir skaista, daba brī niš ķ ī ga, kad viesnī cā s atpū tā s maz cilvē ku, protams ir ļ oti patī kami, kā mež onī ga atpū ta, bet vē los atstā t komentā ru arī par iepriekš ē jo atsauksmi. Mans vī rs vakarā sē dē ja bā rā , un bā rmeņ i ļ oti biež i piedā vā ja viņ am iedzert tekilu, kad es viņ am pievienojos arī mē ģ inā ja piedā vā t kokteiļ us, un tad pulksten 0.30 notika incidents, dzirdu klauvē jienu, skatos uz ā ru. logs un tur stā v vietē jais, un pirms tam viņ š uz š osejas izslē dza gaismu, man rodas sajū ta, ka viņ i domā , ka viņ i tur guļ piedzē ruš ies, lai var iekļ ū t istabā , darbinieki, kas uzkopj telpas, izspiež nauda kosmē tikas papildinā š anai, veļ as maiņ ai. Tā pē c esiet piesardzī gs, jo š ī s skaistā s brī vdienas var bū t vissliktā kā s. Mē s, protams, ziņ ojā m par š o gadī jumu, tač u mums teica, ka š ī ir pirmā reize un notiek izmeklē š ana.
Parādīt vairāk »


iemiesojums anton12plus
Interesē visas detaļas, ti. transporta gaidīšanas laiks, izmaksas, hidroplānu grafiks, alternatīvs veids, piemēram, ar laivu? PALDIES
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums elena7585
atpūtos Maldivu salās Saules salā, visvairāk man patika raju nakts barošana - tikai čīkstēšana. Vai Hilton ir kaut kas līdzīgs? Vispār jau martā braucam atpūsties uz Maldivu salām, gribam izvēlēties Hiltoni. Vai kādam ir pieredze ar uzturēšanos tur vai padoms par citas viesnīcas izvēli? Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на острове Медафуши в атолле Нуну, это первый отель в атолле. Построен в 2008 году. Реновирован в 2013 году. Идеально подойдёт для любых категорий отдыхающих: семей с детьми, молодожёнов, пожилых пар, дайверов и активных молодых людей.

Atrašanās vieta На острове Медафуши в атолле Нуну, в 173 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер: 45 минут на гидросамолёте (с 06:00 до 15:30).
Pludmales apraksts Удобный вход в воду. Домашний коралловый риф с роскошной флорой и фауной. Услуги консьержа на пляже (консьерж обходит пляж каждые 30 минут) и осуществляет следующие бесплатные услуги: прохладные полотенца для лица, освежающий спрей для лица, кружочки свежего огурца для успокоения глаз, полирование солнечных очков, выкладывание шезлонга, индивидуальный массаж плечей, бронирование процедур в СПА-центре и дайвинг-центре. Услуги сервировки напитков проходят на платной основе и включают следующее предложение: безалкогольные напитки, сок и вода, свежий Мальдивский кокос, пиво, ассортимент вин и шампанского.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование, Wi-Fi бесплатно (на ресепшн и в баре Waters Edge), интернет-кафе бесплатно, услуги по глажке одежды (платно), библиотека, магазины (электроника, сувенирный, ювелирный, пляжная одежда), профессиональная фото- и видео студия, 2 бассейна — 1 основной бассейн с секцией для детей, 1 панорамный бассейн для гостей старше 16 лет. 14 ресторанов и баров. Отель предлагает специальные предложения для молодоженов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Секция для детей в основном бассейне. Мини-клуб (возраст 3-12 лет). DVD-игры.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Современный дайвинг-центр, сертифицированный PADI (пять звезд) и агентством SSI. Центр развлечений (настольные игры, дартс бесплатно), 2 теннисных корта, флайборд и водный ховерборд, каноэ, кайтсерфинг, снорклинг, вейкбординг, бадминтон (платно в вечернее время), катамаран, футбол на пляже (бесплатно). Развлекательные программы в основном баре каждый вечер — живая музыка, традиционное мальдивское шоу с боду-беру, DJ night. Караоке (приватная комната платно, в баре караоке бесплатно). Уроки приготовления коктейлей, уроки кулинарии. Прокат CD/DVD-дисков. Экскурсии: снорклинг-сафари, наблюдения за играющими в волнах дельфинами на закате (морская прогулка), поездка на соседний остров, рыбалка на закате / глубоководная рыбалка, романтический морской круиз с шампанским. СПА-центр, где имеется 20 процедурных кабинетов, бассейны с гидротерапевтическим эффектом, парные, сауны, зоны отдыха. По запросу организуются занятия йогой и проводятся медитации. Меню центра включает широкий спектр услуг по уходу за телом и лицом на основе аюрведических и современных методик.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 221 номер.

Istabās

Сейф (бесплатно), кондиционер, потолочный вентилятор, джакузи (Horizon и Sunset Horizon Water Villa, Aqua Retreat), ванна и душ, халаты и тапочки, фен, косметические принадлежности, телевизор, спутниковое ТВ, CD/DVD-проигрыватель, акустическая система Bose, Wi-Fi (бесплатно), набор для приготовления чая/кофе, мини-бар (платно), кофемашина (Nespresso: капсулы — платно; бесплатно — в Pool Beach Villa, Infinity Water Villa и категориях Retreat), бассейн (в Deluxe Beach Villa with Pool, Family Deluxe Beach Villa with Pool, Pool Beach Villa, Infinity Water Villa и категориях Retreat), утюг и гладильная доска, пляжная сумка, фонарь, терраса, шезлонги, room service: круглосуточно, уборка номера: ежедневно, смена белья: через 2 дня (или по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese P.O.Box 2036 Male, Noonu Atoll, Republic of Maldives
Tālruņi: Tel: +960 6560 591
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).