Kurumba Maldives 5*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.310
№3 viesnīcas reitingā Ziemeļu Males atols
8.8 Numurs
8.9 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.9 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Kurumba Maldives atrodas uz privātas tropu salas Ziemeļmales atolā Vihamanafuši salā. Atklāšana notika 1972. gadā. Pēdējā rekonstrukcija tika veikta 2016. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan medusmēnešiem.Vairāk →
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
"+": + Liels skaits restorā nu ar virtuvē m no visas pasaules: 8 restorā ni un 3 bā ri. + Krā š ņ s mā jas rifs, kas atrodas ļ oti tuvu pludmalei. + Ļ oti zaļ a sala. + Viena no labā kajā m diskotē kā m Maldivu salā s. + Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli katrai istabai. … Tomēr ▾ "+":
+ Liels skaits restorā nu ar virtuvē m no visas pasaules: 8 restorā ni un 3 bā ri.
+ Krā š ņ s mā jas rifs, kas atrodas ļ oti tuvu pludmalei.
+ Ļ oti zaļ a sala.
+ Viena no labā kajā m diskotē kā m Maldivu salā s.
+ Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli katrai istabai.
аватар faliko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atradā m labu variantu atpū tai Maldivu salā s – viesnī cā Kurumba Maldives. Mē s apmetā mies bungalo, mū sē jais bija pē c remonta un tas bija jū tams, visā viesnī cā notiek nelieli remontdarbi, tā pē c domā ju, ka ar laiku visi numuriņ i tiks atsvaidzinā ti. … Tomēr ▾ Atradā m labu variantu atpū tai Maldivu salā s – viesnī cā Kurumba Maldives. Mē s apmetā mies bungalo, mū sē jais bija pē c remonta un tas bija jū tams, visā viesnī cā notiek nelieli remontdarbi, tā pē c domā ju, ka ar laiku visi numuriņ i tiks atsvaidzinā ti. Istabas jau ir 180, sezonā atpū tā mies, un lī dz ar to cilvē ku bija daudz, bet nekā du diskomfortu neizjutā m. Istabā s ir plata gulta, vieta drē bē m/lietā m, galds, televizors, laba duš a. Biju pā rsteigta, ka te ir forš s bē rnu klubiņ š . Mū su "viss iekļ auts" pakete ļ ā va mums neko neatteikt viesnī cā . Arī a la carte restorā ni mums bija bez maksas. Nu ko, izmantojā m savas iespē jas un apmeklē jā m visus viesnī cas restorā nus un bā rus. Ē diens, protams, garš ī gs, ī paš i jū ras velš u garš a un laba eksotisko augļ u izvē le. Dzē rieni š ajā ziņ ā neatpaliek, man patika alkohols. Jū ra vienmē r ir mierī ga, jo pa perimetru ir uzstā dī ti viļ ņ lauž i, skats noteikti ir sabojā ts, bet droš ī ba ir pā ri visam. Š ajā vietā mē s saņ ē mā m ļ oti braucoš u un dzī vī gu atpū tu. Maldī vija ir ne tikai romantiska un garlaicī ga atpū ta, š ī viesnī ca to mums atnesa.
аватар ianaaverk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ģ imenes brī vdienu viesnī ca. Ir jē ga š eit doties ar bē rniem. Pirmā priekš rocī ba ir tā , ka pē c nogurdinoš a lidojuma pā rsē š anā s nemaz neaizņ ē ma minū tes 20. Gudrs personā ls uzreiz sagaidī ja kokteili un ā tro reģ istrē š anos. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienu viesnī ca. Ir jē ga š eit doties ar bē rniem. Pirmā priekš rocī ba ir tā , ka pē c nogurdinoš a lidojuma pā rsē š anā s nemaz neaizņ ē ma minū tes 20. Gudrs personā ls uzreiz sagaidī ja kokteili un ā tro reģ istrē š anos. Ieradā mies ap 10 un uzreiz tikā m nosē dinā ti, negaidot vē l daž as stundas. Ir vairā ki cilvē ki, kas runā krieviski, kas veicinā ja saziņ u un nelielu jautā jumu risinā š anu. Istaba ir tī ra un sakopta. Lieliska ikdienas tī rī š ana. Vannas istaba zem klajas debess. Viesnī cas teritorija ir skaista zaļ a. Tī rs baseins ar daž ā du dziļ umu. Pludmale ir pasakaina un mierī ga. Tā kā to aizsargā viļ ņ lauž i. Baltas smiltis, dzidrs ū dens. Ir ko redzē t pirms koraļ ļ u starta kā dus divdesmit metrus. Ē ģ ipte stulbi nervozi pī pē pie malas) Debesu vieta! Mē s paņ ē mā m nirš anu ir kaut kas. Piecu metru dziļ umā vispā r pasakaina zemū dens pasaule. Kamē r mē s staigā jā m, mū su bē rns lieliski pavadī ja laiku bē rnu klubā . Klubs labs, droš i var atstā t bē rnu uz pā ris stundā m. Ir labs rotaļ u laukums un bē rnu ē dienkarte. . Pieauguš ajiem laba š ova programma bā rā , trenaž ieru zā le, daž ā das galda spē les. Vispā r jau kā du stundu var skarat bez problē mā m. Jums nav jā uztraucas par ē dienu, ļ oti laba izvē le. Asortimentu nodroš inā s virkne restorā nu. Iesaku paņ emt pilnu pansiju vai vismaz puspansiju, nu, tas ir jū su ziņ ā . Daudz augļ u. Organizē jiet tematiskas vakariņ as. Man ī paš i patika š is acī mredzot viens no paraksta ē dieniem ir tuncis. Porcijas ir gigantiskas un ļ oti garš ī gas. Mī dijas vienmē r ir bijuš as. Lieliska saldumu izvē le. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu. Mē s noteikti apmeklē sim š o jauko salu vē lreiz!
аватар vic.temiriazewa
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Negaidiet š eit nekā das ballī tes vai trokš ņ ainus š ovus un diskotē kas. Viesnī ca ir paredzē ta tiem, kas vē las pilnī bā atpū sties un iegremdē ties klusā atmosfē rā , saplū stot ar dabu. Viesnī ca ir lieliski piemē rota ceļ oš anai ar bē rniem. … Tomēr ▾ Negaidiet š eit nekā das ballī tes vai trokš ņ ainus š ovus un diskotē kas. Viesnī ca ir paredzē ta tiem, kas vē las pilnī bā atpū sties un iegremdē ties klusā atmosfē rā , saplū stot ar dabu. Viesnī ca ir lieliski piemē rota ceļ oš anai ar bē rniem. Ļ oti jauka pludmale ar maigā m smiltī m. Ieejot ū denī , nav akmeņ u un koraļ ļ u, lieki uztraukties, ka bē rni gū s savainojumus. Ejiet divdesmit metrus lī dz tuvā kajiem koraļ ļ iem. Ļ oti skaists rifs ar daudzā m skaistā m zivī m. Mē s bijā m Ē ģ iptē pirms gada, un es jums teikš u, ka zemū dens pasaules krā su sacelš anā s š eit ir daudz spilgtā ka. Pā ris reizes pat redzē jā m delfī nus. Vakaros okeā ns sā k mirdzē t no planktona, kas ir ļ oti skaisti. Ebb un plū sma, mē s nepamanī jā m, ka ū dens lī menis ir gandrī z vienā ds. Pludmale tiek regulā ri iztī rī ta agri no rī ta no zā les un citiem gruž iem. Arī viesnī cas teritorija ir sakopta un tī ra no baseina lī dz pludmalei akmens sviediena attā lumā ) Ē rti sauļ oš anā s krē sli zem palmā m pie krasta, izklā ti pupu maisi, ir ē rti matrač i ar spilveniem ar skatu uz jū ru, galdiņ i arī netā lu no pludmales. Ē d un baudi skaistā ko skatu. Jā , protams, ir jautri. Bet ir SPA un trenaž ieru zā le tieš ā m pieticī gi. Jū s varat spē lē t biljardu. Bē rniem ir bē rnu baseins. Š eit jū s varat nodarboties ar jogu, viss ir uz to predisponē ts. Un jū s varat droš i doties š eit ar bē rnu. Tiek nodroš inā ta bē rnu ē dienkarte. Ī paš i krē sli bē rniem restorā nā . Mē s paslē pā mies uz š ī un izvē lē jā mies š o viesnī cu. Ē dā m arī jū ras velš u ē dienus, ī paš i baudī jā m š aš liku. Bija indieš u un itā ļ u ē dieni. Viņ i pagatavoja garš ī gu picu. Mī nuss, ka brokastī s bija iepakotas sulas. Un vispā r dzē rieni, gan alkoholiskie, gan bezalkoholiskie, ir kvalitatī vi. Kopumā daudzveidī gs uzturs, protams, nav pieci Ē ģ iptē , bet pā rtikas ir daudz. Starp citu, š ī ir mana pirmā atsauksme, lai gan esam jau daudz vietas apmeklē juš i, nu, pā rsvarā biež i bijā m uz Ē ģ ipti pirms slē gš anas. Bet š eit, protams, gan daba, gan attieksme pret viesiem ir pavisam cita un daudz labā ka. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Mums visiem ļ oti patika, lieliski pavadī jā m laiku, atpū tā mies tā lā k nekā jebkad) Tagad, lai kur jū s dotos uz Kubu, dosimies izklaidē ties)
аватар 5u9o78ff
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Plusi: Jautra, pā rpildī ta viesnī ca. Liela teritorija - kā botā . dā rzā . Biljards, skaists baseins. Viesnī ca velk uz cieta 5. Labā kais ū dens pā rsū tī š ana starp visiem redzē tajiem. Lieliski mū su paš u raž oti š ampū ni un ž elejas. … Tomēr ▾ Plusi:
Jautra, pā rpildī ta viesnī ca. Liela teritorija - kā botā . dā rzā . Biljards, skaists baseins. Viesnī ca velk uz cieta 5. Labā kais ū dens pā rsū tī š ana starp visiem redzē tajiem. Lieliski mū su paš u raž oti š ampū ni un ž elejas. Liels dā vanu veikals. Š ampanietis brokastī s neierobež ots.
Mī nusi:
Nav sajū tas, ka atrodaties Maldivu salā s. Lidmaš ī nu troksnis ir kaitinoš s, ī paš i agri no rī ta. Nav ē rta piekļ uve pludmalei - nav iespē jas iziet pa balkonu un aizvē rt istabu.
аватар marina.net
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Vē los padalī ties ar saviem iespaidiem par pā rē jo! Atpū tā mies viesnī cā KURUMBA no 2012. gada 26. septembra lī dz 3. oktobrim - tas bija mū su medusmē neš a ceļ ojums! Pirmais un visspilgtā kais iespaids ir pati sala! Teikt, ka š ī s salas skaistums mū s š okē ja, ir par zemu! Smaragda lagū na, ko norobež o no okeā na koraļ ļ u rifi, kur mī t ļ oti skaistas zivis, kokospalmas uz spilgti zilu debesu fona, magnolijas, baltas smiltis……. … Tomēr ▾ Sveiki! Vē los padalī ties ar saviem iespaidiem par pā rē jo! Atpū tā mies viesnī cā KURUMBA no 2012. gada 26. septembra lī dz 3. oktobrim - tas bija mū su medusmē neš a ceļ ojums!
Pirmais un visspilgtā kais iespaids ir pati sala! Teikt, ka š ī s salas skaistums mū s š okē ja, ir par zemu! Smaragda lagū na, ko norobež o no okeā na koraļ ļ u rifi, kur mī t ļ oti skaistas zivis, kokospalmas uz spilgti zilu debesu fona, magnolijas, baltas smiltis……. . Kopumā jū s varat uzskaitī t bezgalī gi.
Paņ ē mā m biļ eti no tū roperatora "Tez Tour" (pā rbaudī ja - uzticamies jau vairā k kā gadu! ). Lidojā m no Maskava-Malē (tieš ais reiss) ar aviokompā niju "Transaero". Lidojums ilga 8 stundas. Ierodoties viesnī cā , mū s atkal sagaidī ja 5+ ar vē siem slapjiem dvieļ iem un kokosriekstu kokteili. Ja esat jaunlaulā tie, iesaku katram gadī jumam par to atgā dinā t reģ istratū rā . Pirms iekā rtoš anā s mums iedeva numura atslē gu, informā ciju par salu un viesnī cu.
Nokā rtots ļ oti ā tri! Viņ i man iedeva pareizo numuru! Istabā dā vanā bija augļ i un arī gulta bija izrotā ta ar ziediem. Viesnī cas darbinieki ir ļ oti patī kami, draudzī gi, satiekoties vienmē r smaida un, gribē dami ko jauku izdarī t, cenš as sasveicinā ties krieviski. Uz salas ir 9 restorā ni un bā ri (Vidusjū ras, itā ļ u, japā ņ u, indieš u, ķ ī nieš u un arā bu virtuves, grila, jū ras velš u ē dieni). Nenož ē lojā m, ka paņ ē mā m tikai brokastis, devā mies uz restorā niem pusdienot un vakariņ ot. Restorā nos bija viss, ko sirds kā ro, un picas un kalmā ri, karaliskā s garneles, visā di Eiropas salā ti. Visos restorā nos ir daž ā das virtuves. Esam visu apmeklē juš i. Mū su mī ļ ā kais restorā ns bija OCEAN GRIL. Tur dieviš ķ i tika pagatavotas Corevelve garneles, omā rs un tuncis. un kā di deserti viņ iem ir - tikai maltī te. Man ļ oti patika restorā ns Fihamina.
Bijā m 3 ekskursijā s: uz tuksneš ainu salu, uz nakts makš ķ erē š anu un pie delfī niem. Vislielā ko iespaidu uz mani atstā ja ekskursija uz neapdzī voto salu. Apmē ram stundu braucā m ar laivu, tad mums iedeva spuras ar maskā m un aizpeldē ja uz salu maskā s un pleznā s, apskatī ja zemū dens valstī bu. Sala izrā dī jā s diezgan maza. Mē s ar vī ru to apgā jā m apmē ram 25 minū tē s, viņ i mums nolika lietussargus, uzlika dvieļ us, nemitī gi nesa dzē rienus un gatavoja pusdienas. Uzreiz jā saka, ka š ā dā ekskursijā ņ em lī dzi saules aizsargkrē mu, nav kur paslē pties un var viegli apdegties. Tas ir tas, ko mē s darī jā m. Es joprojā m nebiju nekas, nedaudz sarkana, jo biju sagatavojusies (pirms brauciena biju uz solā riju), un mans vī rs bija kā vē zis). Nakts makš ķ erē š ana iepriecinā ja manu vī ru, bet es kaut kā nebiju sajū smā . Visā s ekskursijā s tiek piedā vā ti bezalkoholiskie dzē rieni, alkohols (vī ns, alus).
Uz salas alus maksā ja 7$, vī na pudele 45$, omā rs 115$. Mū su sala ir diezgan liela.
Apgā jā m to pilnī bā , laikam 4-5 reizes. un citreiz viņ i sasniedza vidu (jū ras krastā bija tikai bā rs) un sē dē ja bā rā . Lija tikai vienu reizi. Ļ oti ā tri nā k un tikpat ā tri pā riet. Tumsa kļ uva agri pulksten 6. Uz salas nebija daudz izklaides (nebija animā cijas, kā Ē ģ iptē vai Turcijā , protams), bet bija dzī vā mū zika, karaoke. Varē ja arī dejot un dziedā t. Izbaudī jā m dzī vo mū ziku. Uz salas ir 2 peldbaseini. Vienu no kuriem atradā m tikai tad, kad devā mies iepirkties uz salu. ))) Personā ls strā dā ā tri, taktisks, draudzī gs, vienmē r smaidī gs. Bijā m 100% apmierinā ti ar pakalpojumu. (lai gan, kā man teica, par tā du naudu viņ i neskraidī tu un nerimtos). Mē s ar vī ru pavadī jā m lielisku medusmē nesi un ne mirkli nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies Maldī vu salas kā atpū tas vietu...Mē s noteikti tur joprojā m ticam. Maldī vija ir debesis uz zemes...

P. S.
Maldī vija ir neaizmirstama salu valsts, kurā gribas atgriezties vē l un vē l! ! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s tur atpū tā mies ar visu ģ imeni ar bē rnu 3 gadi, dzī vojā m privā tā villā ar baseinu (viena no dā rgā kajā m istabā m 4 cilvē kiem), š ī ir lieliska vieta mazulim, viss ir super mazs un labi baro. . . BET, pirmkā rt, kā pē c neviens neraksta, ka netā lu ir lidosta un lidmaš ī nas lido tik zemu, ka var izlasī t visu, kas rakstī ts uz to dē ļ a, un pē c tā da zumoš a brī numa pagā tnes uz vairā kā m minū tē m parā dā s nepatī kama smaka, un viņ i lido ar 20 minū š u pā rtraukumu . … Tomēr ▾ Mē s tur atpū tā mies ar visu ģ imeni ar bē rnu 3 gadi, dzī vojā m privā tā villā ar baseinu (viena no dā rgā kajā m istabā m 4 cilvē kiem), š ī ir lieliska vieta mazulim, viss ir super mazs un labi baro. . . BET, pirmkā rt, kā pē c neviens neraksta, ka netā lu ir lidosta un lidmaš ī nas lido tik zemu, ka var izlasī t visu, kas rakstī ts uz to dē ļ a, un pē c tā da zumoš a brī numa pagā tnes uz vairā kā m minū tē m parā dā s nepatī kama smaka, un viņ i lido ar 20 minū š u pā rtraukumu . maksimums. Otrais BET ir akmens ž ogi ap salu, tas izskatā s vienkā rš i briesmī gi! ! Nekā da veida. Treš ais BET ir krievu personā ls, un ir gidi-tulkotā ji, viens ir tikai mazs habalka, kurš neko ī sti nevar izskaidrot un pastā stī t, otrs (Anna) atvaļ inā juma beigā s mē ģ inā ja izkrā pt mums 1300 ASV dolā rus paziņ ojot mums, ka esam parā dā š o summu viesnī cai un ka Trasaero viņ iem kaut ko nav samaksā jis, kā ds mums ar Transaero sakars, viņ i vispā r nodarbojas ar biļ etē m, nevis ekskursijā m, mē s izcē lā m skandā lu un visu noklusē jā m, stā stot mums, ka mē s neko neesam parā dā . Ī sā k sakot, viņ i mū s sagrauj visu atvadu vakaru. . . ly. Ceturtais BET - tarakā ni 5 cm izmē rā . ! ! ! un es nepā rspī lē ju)) Vienu redzē ju baseinā , bet otro redzē ja mans vī rs, bē rns tos sauca par "krabjiem" un melnajā m lapsenē m 4 cm lielumā . Darbinieki pastā vī gi staigā ja pa mā jā m un fumigē ja visu apkā rt ar kukaiņ u dū miem, bet acī mredzot tas nepalī dz, jo š ā ds brī nums mū sos ielidoja un visus nobiedē ja lī dz nā vei. Ī sā k sakot: ja ļ oti vē lies atpū sties Maldivu salā s – nebrauc uz Kurumbu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visi sveiki! Ostalis dovolny vyborom otelja i nenavjazcivym servisom. Ogromnoe spasibo sotrudnice otelja -Anne Kozlovoi. Suvazheniem, Liza un Jaroslav Spejchalovy … Tomēr ▾ Visi sveiki! Ostalis dovolny vyborom otelja i nenavjazcivym servisom. Ogromnoe spasibo sotrudnice otelja -Anne Kozlovoi. Suvazheniem, Liza un Jaroslav Spejchalovy
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ii1976
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man un manam vī ram bija tā laime 10 dienas atpū sties š ajā lieliskajā salā . Un, neskatoties uz jū lija mē nesi, atpū ta mums ļ oti patika. Nu, tagad viss no sā kuma: Uz Maldivu salā m lidojā m ar Transaero un, protams, liels paldies Olimpiskā s zvaigznes kompā nijas meitenē m, kas mū s padarī ja ļ oti labas. … Tomēr ▾ Man un manam vī ram bija tā laime 10 dienas atpū sties š ajā lieliskajā salā . Un, neskatoties uz jū lija mē nesi, atpū ta mums ļ oti patika. Nu, tagad viss no sā kuma:
Uz Maldivu salā m lidojā m ar Transaero un, protams, liels paldies Olimpiskā s zvaigznes kompā nijas meitenē m, kas mū s padarī ja ļ oti labas. lē ts lidojums biznesam, vē lreiz liels paldies. 8 stundu lidojumā mē s nemaz nebijā m noguruš i. No rī ta lidojā m uz Maldivu salā m, un mū s kopā ar citiem puiš iem (ar kaķ i. Protams, sadraudzē jā mies) ar laivu aizveda uz viesnī cu, tas viss aizņ ē ma kā das 15-20 minū tes. Aizvē rt. Mū s izmitinā ja bungalo ar skaisto nosaukumu deluxe bungalow. Iesaku visiem luksusa bungalo, jo. redzē jā m, kas ir priekš nieks un, godī gi sakot, nemaz nenož ē lojā m, ka pē c ag-va ieteikuma maksā jā m nedaudz vairā k, bet dzī vojā m atseviš ķ ā mā jā paš ā krastā . Viesnī ca ir diezgan mierī ga. Nekā da trokš ņ a nav, izņ emot makš ķ erē š anu, ir karaoke bā rs, kur vakaros ar puiš iem dziedā jā m. Atvaļ inā juma laikā mē s apmeklē jā m tikai 5 restorā nus, bet varu teikt, ka viesnī ca ir lieliska, viņ i gatavoja bufetes iespē ju jū ras velš u vakariņ ā m un par pilnī gi saprā tī gu cenu, mē s maksā jā m tikai 50 USD no cilvē ka un vienkā rš i baudī jā m vakariņ as. Reiz aizbraucā m uz galveno Males salu – nav ko darī t. Es neiesaku. Galvenais, ko varat iegū t no atvaļ inā juma Maldivu salā s, ir klusums, miers un komforts. Iesaku visiem. Un vē lreiz paldies Olimpiskā s zvaigznes meitenē m par š ā du atvaļ inā jumu un personī gi Viktorijai
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kurumba nav tikai sala, tā ir piecu zvaigž ņ u viesnī cu sala, kur kokosriekstu birzī maskē jas 80 villas. Š eit atpū š as tū risti no visas pasaules. Sagadī jā s, ka Kurumba pirms 25 gadiem bija pirmā , kas iesaistī jā s tū risma biznesā , tā pē c sala tiek uzskatī ta par bagā tā ko un koptā ko no visā m. … Tomēr ▾ Kurumba nav tikai sala, tā ir piecu zvaigž ņ u viesnī cu sala, kur kokosriekstu birzī maskē jas 80 villas. Š eit atpū š as tū risti no visas pasaules. Sagadī jā s, ka Kurumba pirms 25 gadiem bija pirmā , kas iesaistī jā s tū risma biznesā , tā pē c sala tiek uzskatī ta par bagā tā ko un koptā ko no visā m. Te tū ristiem naudu než ē lo. Kaimiņ u salas, uz kurā m periodiski jā strā dā , mā cot krievu tū ristus nirt ar akvalangu, manā mi padodas zaļ umos un tī rī bā . Ir salas vientulī bas cienī tā jiem, medusmē neš iem, kuriem prā tā ir tikai viena lieta. Izmē rā tie ir ļ oti mazi, dzī voš ana uz tiem ļ oti dā rga (viss personā ls strā dā tikai tev), izklaides nav - tī ra daba, bet var sacerē t dzejoļ us vai eksotiskos apstā kļ os piedzimt mazuli, kuram mā jā s nav laika . Bet lielā kā daļ a krievu mī l Kurumbu par tā s lielisko ē dienu, dinamisku naktsdzī vi ar daudziem š oviem, izklaidi un pieņ emamā m cenā m.
Tā pē c vienmē r ir pilna mā ja. Un ne tikai krievi. Maldivu salu prezidenta rezidence atrodas Kurumbai vistuvā kajā salā.



Viņ a dzī vesvieta ir redzama ar binokli, kas ir ieskauta tableš u kastē m ar spraugā m, un pa izgaismoto piekrasti patrulē uzpumpē ti maza auguma vī ri - vietē jā s KRASTSARGES kaujinieki. Prezidents visus VIP viesus uzņ em ne tikai jebkur, bet Kurumbā . Nesen š eit atpū tā s arī Š rilankas prezidents. Visu salu ielenca patruļ laivas un gumijas laivas ar lož metē jiem. Tad ieradā s prinč i no Saū da Arā bijas. Tomē r neviens viņ us nesargā ja. Tā tad nelielas Indijas okeā na salas dzī ve rit pilnā sparā . Ū denslī dē ji, kas š eit nirst, ir ļ oti apmierinā ti. Tikai daž i cilvē ki zina, ka visi zemū dens safari, kas tiek rī koti Maldivu salā s, biež i notiek tur. Vienī gais negatī vais ir tas, ka pē c siltā s straumes 1999. gadā gā ja bojā lielā kā daļ a koraļ ļ u gan Maldivu salā s, gan Seiš elu salā s.
Koraļ ļ i tikai sā k atgū ties, bet Kurumbas apkaimē ir vietas, kas atrodas stundas brauciena attā lumā ar laivu, kur koraļ ļ i ir uzplaukuš i. Netā lu atrodas divas unikā las vietas, kur var redzē t seš metrī gus manta starus. Tū lī t parā dī sies vaļ haizivis. Visur ir daudz bruņ urupuč u, milzī gas tuncis. Es nesen satiku marlī nu ū denī . Ar to var lepoties tikai daž i nirē ji.



Nirš anu Maldivu salā s nevar salī dzinā t ar nirš anu, piemē ram, Sarkanajā jū rā . Tas ir pavisam savā dā k. Tikai š eit es satiku gandrī z neierobež otu redzamī bu zem ū dens, kopumā ir daudz ī paš u iespaidu. No Kurumbas nirē ji biež i tiek vesti nirt uz kaimiņ u atoliem, kur parastie tū risti par 100 c. u. e. braukt ar lidmaš ī nā m. Jā , jū s saņ emat nirš anas sertifikā tu un jū s redzē siet to paš u, tikai jū s nirsiet vairā k, un jū s ietaupī siet trī s reizes. PADI vai CMAS nirš anas sertifikā ts Maldī vu salā s ir viss vienā . 3 mē neš us es mā cī jos, kā iegū t un griezt kokosriekstus.
Sā kumā š ī procedū ra ilga divas stundas, tagad tas aizņ em 10 minū tes. Viņ š iemā cī jā s izgrebt palmu un izgatavot no tā s rotā jumus. Pē tī ja č aumalu atbrī voš anas tehnoloģ iju no mī kstmieš iem. Iemā cī jā s atš ķ irt omā ru no omā ra un omā ra. Es kā dreiz domā ju, ka tas ir tas pats dzī vnieks. Diez vai Baltkrievijā š ī s prasmes noderē s, bet pē c Maldivu salā m ceru dzī vot, piemē ram, starp kanibā liem papuasiem. Š ī izredze man ir labā k piemē rota, nekā izturē t Viņ as Majestā tes Ziemas š ausmas.

Ir vienkā rš i anekdotiski gadī jumi ar tū ristiem Kurumbā . Novembrī ieradā s "jaunie krievi" ar ģ imenē m. Viņ i ieradā s manā nirš anas centrā : “Kur ir krievvalodī gais instruktors? ” Paš i 150 kg katrs, zelta ķ ē des pa 2 kg, pirksti briljantos. Nu mana pirmā reakcija bija š ausmā s aizskriet ap stū ri. Zē ni paņ ē ma lī dzi nirš anas ekipē jumu no labā kajā m firmā m pa 6 tū kst. Daž i nirš anas datori uz vienu iedzī votā ju – trī s.
Viņ i mani noķ er un saka: "Kur es varu nopirkt firmas svina svarus? " Klusā aina bija ilga, es tikko varē ju sagremot, ko viņ i no manis vē las. Tad izrā dī jā s, ka viņ i nekur nav niruš i. Trenē jā s 2 dienas pirms izlidoš anas baseinā , uzkrā ja aprī kojumu - un tagad visas viņ u problē mas ir manas. Kopumā "jaunie" ū denslī dē ji tika piekrauti ar 15 kg katrs. "Stoked" pa vienam. Kā dā jaukā dienā saka: “Kur te var š aut? ” Interesanti, ko un ar ko?



Izrā dī jā s, ka putni. Puiš i uz Kurumbu atnesa pistoles! Kā - neviens nezina. Jā , problē ma ir tā , ka uz Kurumbas nav putnu - tikai lidojoš as lapsas. Kopumā notikumi attī stī jā s tā lā k š ā di...Pē c pā ris dienā m kā ds nolaupī ja viena zē na numuru. Viņ i izsauca policiju. Kaut ko mē rī ja, pratinā ja. Viņ i visi piecē lā s nakts vidū . Nu, lieta š ķ iet saprotama - puiš i aplaupī ja sevi aiz garlaicī bas, un viņ i izvirzī s pretenzijas vai nu viesnī cai, vai Maskavas tū risma aģ entū rai. Sastā dī ja zagto sarakstu...
Dā rgs portatī vais dators, jaunā kā s video un foto kameras, digitā lā kamera. Visa viesnī ca ilgu laiku stā vē ja "uz ausī m". Kurumbā ir zagļ i, un tai jā bū t vienam no darbiniekiem...

Izbraukš ana pē c nedē ļ as. Tū risti lidostā iziet rentgenu. Muita koferī atrod jaunu Maskavas puisi aptuveni 20 gadu vecumā...pazuduš u datoru, kameru, videokameru un, par lielu š ausmu vietē jai policijai, ...nedeklarē tu pistoli. Jaunais debī ls slaveni aplaupī ja "jaunos" zē nus un pat uzzī mē ja dokumentus ar zī mogiem, ka tas ir viņ a dators.

Male lidosta bija š ausmā s - bezprecedenta gadī jums. Krievu bandī ti mierī gi braukā pa salā m ar automā tiem. Slā vu teroristi starp musulmaņ iem!

Č etri bruņ oti Interpola darbinieki devā s uz Maskavu, lai pavadī tu zagli. Viņ š to nozaga, viņ š to nozaga. Tad tū risti stā stī ja, ka "brā ļ i" gandrī z dabū juš i š os interpolovieš us, kad viņ i iekā puš i lidmaš ī nā , lai piekautu zagli.
Es ziemoju Maldivu salā s jau seš us gadus un esmu mainī jis salu kaudzi. Tagad es esmu Ellaidā . Š ī ir mana 12. sala. Ī paš i tū ristiem, ceļ ojumu aģ entū ru darbiniekiem un, pirmkā rt, ū denslī dē jiem uzzī mē ju mā jaslapu www. nirš ana. org, lai atrastu manus rakstus vairā kā s valodā s, fotoattē lus un vietņ u un nirš anas vietu kartes.
Sala ir lieliska. Izvē loties viesnī cu, daudzi domā , ka tā atrodas netā lu no lidostas un it kā trokš ņ aina. Puiš i, jū s droš i vien neesat bijuš i citā s salā s, kur parastie kukurū zas audzē tā ji lido un sā k sildī t dzinē jus pulksten 7 no rī ta. Kirosī na smaka no dzenskrū vju apakš as nav iespē jama. Un Kurumbā valda klusums un ž ē lastī ba. Un Malē tikai 15 minū š u laikā jū s varat doties iepirkties ar laivu.
Starp citu, vislabā k iepirkties ir nevis tur, kur aizved, bet gan uz galvenā s ielas, kur ir daudz luksoforu. Lī dz iekš zemē ir apmē ram divdesmit minū tes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Курортный отель Kurumba Maldives расположен на частном тропическом острове атолла Северный Мале на острове Вихаманафуши. Открытие состоялось в 1972 году., последняя реконструкция была проведена в 2016 году. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха с детьми, так и для молодожён.

Atrašanās vieta Отель находится в 5 км от международного аэропорта Мале.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Рестораны и бары: Vihamanaa (главный ресторан с интернациональной кухней), Hamakaze (японская кухня), Mahal (индийская кухня), Isola (итальянская кухня), Kandu (живая музыка, DJ, коктейли), Kalhu (караоке), Thila (морепродукты), Al Qasr (ливийская и марокканская кухня), East (китайская, вьетнамская, тайская кухня), Cafe (азиатская кухня), Athiri (пляжный бар). 2 конференц-зала (до 350 персон); бутик, магазин сувениров, ювелирный магазин. Персонал говорит на русском, английском, немецком, испанском, итальянском, французском, арабском, тайском, китайском и японском языках.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб с 3 до 13 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Каноэ, парусный катамаран, водные лыжи, надувная таблетка, вейкбординг, тур на водном мотоцикле, парасейлинг, надувная лодка «банан», караоке, настольные игры, вечернее шоу (DJ, живая музыка), снорклинг (оборудование бесплатно), уроки снорклинга (бесплатно), 3 теннисных корта (с жестким покрытием), аэрохоккей.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 180 номеров таких категорий: Superior, Deluxe Bungalow, Beachfront Deluxe Bungalow, Garden Pool Villa, Beach Villa with Jacuzzi, Deluxe Pool Villa, Presidential Pool Villa.

Istabās

Набор для приготовления чая или кофе, чайник, мини-бар (платно), сейф, утюг, доска, телефон, DVD-Плеер, спутниковое ТВ, кондиционер, вентилятор, интернет Wi-Fi (бесплатно), косметическое зеркало, фен, обслуживание в номерах, смена белья в номере, уборка номера, подготовка номера ко сну.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Vihamanafushi, North Male Atoll, 08340 Атолл Северный Мале, Мальдивы.
Tālruņi: +960 664 2324
Tīmekļa vietne: Kurumba Maldives
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).