Cinnamon Dhonveli Maldives 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.110
№4 viesnīcas reitingā Ziemeļu Males atols
9.5 Numurs
9.3 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.5 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas uz nelielas Donveli salas Ziemeļmales atolā. Atvērts 1998. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Romantiska atmosfēra, daudzveidīga virtuve un lielisks serviss padara kūrortu par ideāli piemērotu jauniešiem, ģimenēm ar bērniem un medusmēnešiem.Vairāk →
аватар semene
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies trī s ar meitā m 3.5 gadi. Lidojā m aprī lī ar Azur Ukraine no Anex, tieš ā deviņ u stundu č artera, ē terā komentā ru nebija. No rī ta lidojā m uz Males lidostu un apmē ram stundu veltī jā m visam, t. … Tomēr ▾ Atpū tā mies trī s ar meitā m 3.5 gadi.
Lidojā m aprī lī ar Azur Ukraine no Anex, tieš ā deviņ u stundu č artera, ē terā komentā ru nebija.
No rī ta lidojā m uz Males lidostu un apmē ram stundu veltī jā m visam, t. sk. ā trlaiva gaida.
Laiva ieradā s pē c 15 minū tē m un esam klā t. Viņ i diezgan ā tri apmetā s. Mū su istaba bija bungalo uz ū dens (labajā pusē no pludmales). Nometā m somas un tikā m lī dz pusdienā m. Nu tad mums bija brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums 13 dienas.
Numurs:
Tas ir lieliski, mums bija logs un durvis uz terasi ar skatu uz atklā tu okeā nu, un mums bija redzamas tikai garā m braucoš ā s laivas. Istabā ir peldmē teļ i, flip flops, zobu birstes, ziepes-snuķ i, plakanais TV, bluetooth skaļ runis (bose patieš ā m atbilst tē mai), tē jkanna utt. Katru dienu papildinā jā m ū deni lī dz 3 ar pusi, tē jas un kafijas maisiņ us. Bungalo ir ļ oti iespaidī ga izmē ra un lieliska terase nakts sapulcē m. No terases ir ieeja okeā nā , bet no tā s okeā nā nokā pā m tikai vienu reizi. Tā kā esam ar bē rnu, mums pludmalē bija ē rtā k peldē ties okeā nā . Mē s biež i paņ ē mā m ē dienu restorā nā un barojā m zivis un haizivis tieš i no sava bungalo. Burā ja un stintes uz istabu. Vannas istabā ir milzī ga duš a un stū ra karstā vanna ar skatu uz okeā nu (mē s kā dreiz sapņ ojā m tajā pasē dē t, bet neatradā m laiku).
Pludmale:
Tas bija labā kais manas meitas mū ž ā - 'bez viļ ņ iem un dziļ uma' un papildus nedaudz ū dens, laikam 27-29 grā di. Pludmales smilš u koraļ ļ i nā k pā ri zem kā jā m, ī paš i jū tami bē guma laikā , bet bijā m bez speciā liem apaviem un viss ok. Lietussargi pludmalē ir milzī gi, zem viena lietussarga var ievietot lī dz 5 sauļ oš anā s krē sliem. Dvieļ i tiek izdalī ti, bet, ja pa dienu izbrauc un sauļ oš anā s krē slos atstā s tikai tos, tad vakarā atgriež oties pludmalē , bū s atkal jā stopo pē c jauniem.
Snorkelē š ana
Peldē jā mies bez spurā m un tikai savā lagū nā . Papildus daž ā dā m zivī m mē s redzē jā m bruņ urupuci un astoņ kā ji, kas nav mazi. No citu tū ristu sarunā m viņ i saprata, ka rifs nav tik dzī vs un nav dzī ves piesā tinā ts, kā tas notiek citviet, bet man nav pietiekami daudz pieredzes, lai salī dzinā tu.
Laikapstā kļ i:
No mū su 13 dienā m lietus lija tikai 7. un ilga kā das 3-4 stundas. Visas pā rē jā s dienas ir karstas. Ultravioletais indekss pusdienlaikā vienmē r ir 11. Pē cpusdienā pē c restorā na vienmē r devā mies uz meitas istabu pasnaust un pē c tā s atgriezā mies pludmalē . Peldē jā mies lī dz tumsai un tad devā mies vakariņ ā s.
Rotaļ u laukums:
Lieliska platforma. Pē c katrā m vakariņ ā m mana meita pavadī ja kopā ar citiem bē rniem un bija sajū smā . Blakus galda tenisa laukumam un pā ris reizes uzspē lē ju.
Restorā ns:
Mums bija FB. Dzē rieni no rī ta bija visi, kas tika izlieti, vakariņ ā m un pusdienā m uz galda tikai pusotra ū dens pudele. Vī ns un alus pirkts papildus. Mē s ar sievu alkoholam par visā m dienā m iztē rē jā m apmē ram 200 dolā rus. Pē c ē dieniem varu teikt, ka ē diens vienmē r ir bijis ļ oti garš ī gs un reti kurš man nepatika, ko ņ ē mu uz š ķ ī vja. Virtuve internacionā la, bija arī krievu zivju zupa, ukraiņ u speķ is, spā ņ u vista, kaut kā da poļ u zupa, vā cu...vienmē r ir bijuš as jū ras veltes, bet ja kalmā ri, garneles vai astoņ kā ji, tad biež ā k kā ē diena sastā vdaļ a . Gardi wok ē dieni ar jū ras veltē m un dā rzeņ iem, kas pagatavoti pē c jū su izvē lē tā m sastā vdaļ ā m. Saldumi un saldē jums vienmē r ir pā rpilnī bā . Augļ i ananā si, ā boli, apelsī ns, papaija, banā ni, marakujas augļ i, arbū zi, augļ u salā ti daž kā rt saturē ja arī pitaya, carom, plū mes un vī nogas. Kas attiecas uz dā rzeņ iem, zinu, ka mana sieva bija apmierinā ta, jo viņ i gatavo personī gos salā tus pē c jū su izvē les.
Personā ls:
Kā tu izturies pret viņ iem, tā viņ i izturas pret tevi. Bet vispā r, kamē r bijā m saldā krē juma tonī , sasveicinā jā mies un smaidī jā m labprā tā k. Mums patika personā ls.
Iepirkš anā s:
Izbraukums uz Ostroju ar vietē jiem iedzī votā jiem tika slē gts pandē mijas dē ļ . Uz salas bija tikai viens suvenī ru veikals. Izvē le ir maza, bet velti viņ i vilka lī dz pē dē jai dienai, tā kļ uva vē l mazā ka (
Kopā :
Cinnamon Dhowelli Island Hotel ir maģ iska! Viņ š ir tī rs un draudzī gs. Es gribu tur atgriezties, un pē dē jā dienā bija asara
Sunset bar Вид из номера Дождь На пляже
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man piedā vā ja š o viesnī cu no tā , kas tur bija. Es nemaz neizvē lē jos š o viesnī cu, tač u tur nebija vietas, un man bija jā dodas prom noteiktos datumos. Man piedā vā ja kanē li. Š ai viesnī cai bija skaista piekraste. Š eit viss bija kā rtī bā , izņ emot paš as telpas, bet mē s to sapratā m. … Tomēr ▾ Man piedā vā ja š o viesnī cu no tā , kas tur bija. Es nemaz neizvē lē jos š o viesnī cu, tač u tur nebija vietas, un man bija jā dodas prom noteiktos datumos. Man piedā vā ja kanē li. Š ai viesnī cai bija skaista piekraste. Š eit viss bija kā rtī bā , izņ emot paš as telpas, bet mē s to sapratā m. Uz 4ku š ī viesnī ca nevelk, salī dzinot ar Eiropas lī meni - tā ir 2 zvaigznes. Bet š ī s viesnī cas priekš rocī ba bija tā da, ka istabiņ a atradā s š ika okeā na krastā ar labu ieeju ū denī , un tas visu kompensē ja. Pē c 5 dienā m mums piedā vā ja pā rsē sties uz viņ u otro kaudzi salas viesnī cu daž ā dā m brī vdienā m, ar lidmaš ī nu, ar visu. Viss bija brī niš ķ ī gi, telpas bija pirmā s klases, bezmaksas makš ķ erē š ana, medī bas un ko vē l var vē lē ties, kā arī vakariņ as. Tas viss tika iekļ auts kompensā cijas izmaksā s. Esmu pludmales brī vdienu cienī tā js, kad varu doties jū rā , bet š eit tas ir vairā k kā amatieris. Lī cī bija tikai viens baseins, un viss pā rē jais bija pludmale ar haizivī m un murē nē m.
Apkalpoš ana gan vienā , gan otrajā viesnī cā bija lieliska. Kā pē c man patika š ī viesnī ca, ka tik ī sā laikā varē ju apmeklē t divas viesnī cas un man patika viss.
Ja vienmē r bija iekļ auta viesnī cas maiņ a, tad š ī viesnī ca ir pelnī jusi vē rtē jumu 9. Un tā kā tajā nav iekļ auta viesnī cas maiņ a, tā izvelk par 5 punktiem vairā k no 10, un tad tikai piekrastes lī nijai.
Ja dodaties uz Cinnamon, tad labā k ņ emt bungalo pludmalē un nepā rmaksā t par mā jā m uz ū dens, tas ir stulbums. Š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota ģ imenē m ar bē rniem vai pat vienkā rš i klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар verazadorina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska vieta romantiskai atpū tai. Interesanta un daudzskaitlī ga zemū dens pasaule, daudz daž ā du zivju, mazas haizivis) Ļ oti skaista. Ļ oti ē rti ir arī tas, ka sala atrodas tikai divdesmit piecu minū š u ā trlaivas brauciena attā lumā . … Tomēr ▾ Lieliska vieta romantiskai atpū tai. Interesanta un daudzskaitlī ga zemū dens pasaule, daudz daž ā du zivju, mazas haizivis) Ļ oti skaista. Ļ oti ē rti ir arī tas, ka sala atrodas tikai divdesmit piecu minū š u ā trlaivas brauciena attā lumā . Viesnī cā ir lielisks ē diens. Ir trī s restorā ni, kurus jū s norī kos vienā no tiem, bet diemž ē l tikai tajā jū s ē dī sit visu laiku. Tas neietekmē sortimentu, bet tas ir nedaudz aizvainojoš s) Ē diens ir daudzveidī gs, viss ir ļ oti garš ī gs. Daudz jū ras velš u, laba gaļ as, zivju un putnu gaļ as izvē le. Lieliski deserti un garš ī gs saldē jums. Ir pat diē tisks ē diens. Viņ i organizē ja tematiskos vakarus ar daž ā dā m pasaules virtuvē m. Vienmē r svaigi spiestas sulas. Sā kotnē ji garš ī gi jauktie salā ti man ļ oti patika. Alkohols ir labas kvalitā tes. Ja lidojat atpū sties uz Maldivu salā m, š eit ieplā nojiet romantiskas relaksē još as brī vdienas, maz ticams, ka jū s atradī sit trokš ņ ainu diskotē ku ballī tes. No izklaidē m viesnī cā viņ i organizē ja krabju sacī kstes, dzī vo mū ziku, bet vakaros tas bija nedaudz garlaicī gi) Jā , un internets ir maksas. Bet visapkā rt ir skaistums un miers. Viss dveš romantiku un relaksā ciju. Viesnī cā ir mierī ga jū ras lagū na bez viļ ņ iem. Jū s varat braukt ar katamarā nu vai doties ekskursijā . Mē s ļ oti devā mies apskatī t bruņ urupuč us. Viss par uzturē š anos ir labs, lielisks serviss. Š eit nav nekā du sū dzī bu, un es neredzu iemeslu detalizē ti aprakstī t. Noteikti iesaku š o viesnī cu pā riem romantiskai atpū tai.
аватар angelinagluh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies zemo izmaksu un lidostas tuvuma dē ļ . Uz kuģ a kā das divdesmit piecas minū tes, tā pē c garais brauciens š eit nedraud. Sala skaista, daudz zaļ umu, viss kopts. Ir ļ oti patī kami pastaigā ties. Ir baseini bē rniem un pieauguš ajiem, tač u tie š eit nav ī paš i vajadzī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies zemo izmaksu un lidostas tuvuma dē ļ . Uz kuģ a kā das divdesmit piecas minū tes, tā pē c garais brauciens š eit nedraud. Sala skaista, daudz zaļ umu, viss kopts. Ir ļ oti patī kami pastaigā ties. Ir baseini bē rniem un pieauguš ajiem, tač u tie š eit nav ī paš i vajadzī gi. Ir pat tenisa korts, tā pē c daž ā dojiet vismaz nedaudz brī vā laika, bet tomē r labā k atvaļ inā jumu uz salā m ieplā not tikai kā romantisku, mierī gu, tā nav jums Turcija un nav jē gas uz turieni braukt. animā cija) Bet sē rfotā jiem š eit bū s ē rti. Vienā salas daļ ā atrodas lagū na, kurā var droš i peldē ties arī otrā viļ ņ a daļ ā . Lagū na klusa un mierī ga ar baltā m smiltī m, vispā r roņ u paradī ze. Daudz daž ā du zivju un citu jū ras dzī vnieku. Ē diens ir izcils, protams, atkal ne Turcija, bet ē dienu izvē le ir izcila, it ī paš i salā ti, kas padara to no tā , kas jums nepiecieš ams. Vakarā visu laiku grilē ta gaļ a. Ikdienas tematiskie vakari. Saldē juma sezonas augļ i ir laba izvē le. Jū ras velš u izvē le ir maza, bet tā s ir. Brokastī s svaigi spiestas sulas. Labas kvalitā tes alkohols. Kokteiļ i ir lieliski. Kas vē l nepiecieš ams relaksē još ā m brī vdienā m) Un par tik mazu cenu ē dienu izvē le ir ļ oti laba. Un viesnī cā ir ļ oti labs serviss, bet, izņ emot gidu, viesnī cā nav krieviski runā još u darbinieku. Mums ar to nav problē mu, tač u paturiet prā tā . Par to mū s brī dinā ja, rezervē jot ekskursiju. Ierodoties, viņ i apmetā s pirms laika un izrakstī jā s kā parasti, tač u atvē lē ja istabu, mantas tika noliktas noliktavā , un viņ i pat nenoņ ē ma rokassprā dzes, lai paē stu restorā nā vai atveldzē tos bā rā . Man arī ļ oti patika, ka attieksme pret visiem ir vienā da, lai arī no kurienes tu nā ktu. Internets ir maksas, kas ir dī vaini š ā dai viesnī cai, bet tomē r tā s ir salas un tas sī kums nav ī paš i svarī gs, vismaz mums. Un tā mē s saņ ē mā m ē rtas relaksē još as brī vdienas!
аватар alinaluptenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā Maldivu salā s mē s ar vī ru pavadī jā m divas nedē ļ as "medu" - kā zu dā vanu no mū su vecā kiem. Cinnamon Dhonveli viesnī cu izvē lē jā mies mē s paš i. Bijā m ļ oti nobaž ī juš ies, ka iekritī sim lietus sezonā , tač u pā rcelt grafiku nebija iespē jams. … Tomēr ▾ Augustā Maldivu salā s mē s ar vī ru pavadī jā m divas nedē ļ as "medu" - kā zu dā vanu no mū su vecā kiem. Cinnamon Dhonveli viesnī cu izvē lē jā mies mē s paš i. Bijā m ļ oti nobaž ī juš ies, ka iekritī sim lietus sezonā , tač u pā rcelt grafiku nebija iespē jams. P
Luce in Coral rezervē ja ekskursiju par labu cenu. Beigā s viss izdevā s brī niš ķ ī gi: laiks bija lielisks un pat tad, kad lija lietus, mums nelikā s garlaicī gi ne bā ros, ne istabā .
Lidostā mū s sagaidī ja krieviski runā još a meitene no Koral, bija individuā ls transfē rs ar kuģ ī ti uz viesnī cu, ierodoties mū s gaidī ja pā rsteigums - dā vanā š ampanietis un romantisks komplekts jaunlaulā tajiem. Mū su bungalo atradā s paš ā s beigā s, tā pē c viļ ņ i nemaz nebija jū tami, bet iespaidi bija pasakaini. Emocijas ir grū ti izteikt vā rdos, tač u š ā ds atvaļ inā jums ir naudas vē rts.


iemiesojums paereli
Sveiki! Par šo viesnīcu ir ļoti maz atsauksmju, internetā pieejamās fotogrāfijas nebūt nav rožainas. Varbūt kāds, kurš ir bijis atvaļinājumā, var ieteikt?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на маленьком острове Донвели в атолле Северный Мале. Открыт в 1998 году, последняя реновация была проведена в 2019 году. Романтическая атмосфера, разнообразная кухня и великолепный сервис делают курорт прекрасно подходящим для молодежи, семей с детьми и молодоженов.

Atrašanās vieta Расположен в 13 км от аэропорта г. Мале, Северный Мале Атолл, 20 минут на скоростном катере.
Pludmales apraksts Рядом коралловый риф.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, камера хранение багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service с 10:00 до 01:00: платно, сувенирный магазин, интернет-кафе платно (располагается на ресепшен отеля), Wi-Fi по всей территории, включая номера — платно. 3 ресторана, 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровая зона, детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Chavana Spa: отдельные комнаты для маникюра и педикюра, сауна и русская баня. Развлекательная программа (живая музыка, DJ, шоу, пляжные вечеринки) бесплатно, библиотека, водные виды спорта (дайвинг, скуба-дайвинг, виндсерфинг, снорклинг, рыбалка, в том числе и глубоководная, моторные водные виды спорта, водные лыжи, катание на бананах, водный скутер, катамаран, прокат лодок), пляжный волейбол бесплатно, бадминтон бесплатно, теннисный корт (освещение — платно), теннисные мячи и ракетки бесплатно, дартс бесплатно, шахматы, футбол. Экскурсии: остров-деревня Хура, Мале, барбекю на о. Куда Бандос, рыбалка на закате, ночная рыбалка, «За дельфинами», прогулка по островам на пол дня, снорклинг «За мантами», круиз на закате на лодке Дони.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 148 номеров.

Istabās

Балкон/ терраса, кондиционер-сплит, сейф (бесплатно), телефон, ТВ спутниковые каналы, Wi-Fi роутер (платно), набор для приготовления чая и кофе, мини-бар (платно), утюг и гладильная доска (под запрос), душ или ванна, фен, room service: платно (с 10.00 до 01.00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese North Male Atoll, Maldives
Tālruņi: Tel: +960 664 0055
Tīmekļa vietne: Cinnamon Dhonveli Maldives
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош, волейбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).