Bandos Maldives 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 9.010
№2 viesnīcas reitingā Ziemeļu Males atols
8.6 Numurs
8.9 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.7 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Bandos salā. Atklāta 1972. gadā, rekonstrukcija veikta 2005. gadā. Skaista sulīga veģetācija, ērta smilšu pludmale un interesants mājas rifs. Viesnīca ir piemērota ģimenēm, vecāka gadagājuma pāriem, āra entuziastiem, ūdenslīdējiem un medusmēnešiem. Salas izmēri: 600x400 m.Vairāk →
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Ļ oti zaļ a un skaista teritorija. + Lielisks koraļ ļ u rifs. + Daž ā das pā rtikas koncepcijas. + Bagā tī ga aktivitā š u programma katrai dienai pieauguš ajiem un bē rniem. "-": - Diezgan noguruš i numuri un galvenā s viesnī cas zonas. … Tomēr ▾ "+":
+ Ļ oti zaļ a un skaista teritorija.
+ Lielisks koraļ ļ u rifs.
+ Daž ā das pā rtikas koncepcijas.
+ Bagā tī ga aktivitā š u programma katrai dienai pieauguš ajiem un bē rniem.
"-":
- Diezgan noguruš i numuri un galvenā s viesnī cas zonas. Viesnī ca ir celta 1972.  gadā , un to var just, neskatoties uz 2005. un 2019.  gadā veiktajiem remontdarbiem.
аватар ulianaagaponova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka sala! Plusu jū ra un praktiski nav par ko sū dzē ties) Sala ir diezgan liela, bet principā var izstaigā t 15-20 minū tē s. Te atpū š as ļ oti daudz cilvē ku, bet nav tā da, ka kā ds tieš i traucē tu viens otram. Visi ir izkliedē ti daž ā dā s vietā s. … Tomēr ▾ Jauka sala! Plusu jū ra un praktiski nav par ko sū dzē ties) Sala ir diezgan liela, bet principā var izstaigā t 15-20 minū tē s. Te atpū š as ļ oti daudz cilvē ku, bet nav tā da, ka kā ds tieš i traucē tu viens otram. Visi ir izkliedē ti daž ā dā s vietā s. Daudz zaļ umu. Ir vietas, kas ir ļ oti nomaļ as. Mā ju atraš anā s vieta un pā rē jā infrastruktū ra ir laba. Transfē rs uz viesnī cu aizņ em maksimums 15 minū tes, ko uzreiz attiecinā š u uz plusu. Mums bija svarī gi, lai ap salu nebū tu viļ ņ lauž u, parasti, lai arī tie netraucē , tie tomē r sabojā iespaidu. Š eit viņ i nav. Plus ref ap visu salu. Rifs, protams, ir kā gandrī z visur ar beigtiem koraļ ļ iem, bet tas atrodas tuvu krastam un zem ū dens ir daudz daž ā du dzī vnieku. Daudz zivju tieš i blakus krastam. Arī pludmale ne visur ir vienā da. Daž as vietas ir platā kas un daž as š aurā kas. Turpat krū mos ir sauļ oš anā s krē sli. Ja neņ em aprē ķ inu par galveno pludmali ar notī rī tu dibenu, kur lielā kā cilvē ku koncentrā cija, tad visur ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Tie nav piesaistī ti cipariem, un tos var vilkt, kur vien vē laties. . Piemē ram, vairā kas reizes ienesā m sauļ oš anā s krē slus krū mos pie ū dens un ieguvā m nomaļ u vietu. Ja vē laties, ņ emiet š eit lī dzi savas maskas un pleznas, varat iznomā t, bet tas ir maksas. Un arī peldē š anas apavi noderē s. Tas ir atkarī gs no tā , kur iekļ ū t ū denī , bet labā k to izmantot, lai nesavainotos. Vispā r par pludmali par viesnī cas lī meni un tā s cenu kopumā var izteikties ļ oti labi! Š ī nav pirmā reize, kad vē rš amies pie Dmitrija Kukina par ekskursijas izvē li. Š o brī niš ķ ī go ceļ ojumu aģ entu varat viegli atrast pē c vā rda VKontakte sociā lajā tī klā . Nekad nav bijusi viesnī ca, kuru viņ š mums ieteiktu un kas mums nebū tu paticis. Tā pē c š oreiz) Dima liels paldies! Paldies arī visam viesnī cas personā lam par sirsnī go uzņ emš anu un rū pē m. Tiem, kuri reģ istratū rā slikti runā angliski, ir krieviski runā još i darbinieki, kas palī dzē s atrisinā t jebkuru jautā jumu. Iesaku apmeklē t spa. Laba sporta zā le. Ir futbola laukums. Un, protams, tenisa korts. Ģ imenē m ar bē rniem ir bē rnu klubs. Ē diens ir ok. Pikantu ē dienu ir diezgan daudz, bet vienmē r atradā m sev tī kamu ē dienu. . Vienī gais, ja esi viss iekļ auts, tad kokteiļ u izvē le ir maza, bet neviens netraucē pirkt to, kas patī k. Tas joprojā m izdosies labā k. Esam ļ oti apmierinā ti ar atpū tu!
аватар irinazader
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga vieta, skaista pludmale, skaists rifs, labas istabas un ē diens. Nu ī sumā kā rtī bā . Mē s nokļ uvā m apmē ram divdesmit minū tes tuvu un ē rti. Tū lī t mū s apsē dā s un istaba bija gatava. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta, skaista pludmale, skaists rifs, labas istabas un ē diens. Nu ī sumā kā rtī bā . Mē s nokļ uvā m apmē ram divdesmit minū tes tuvu un ē rti. Tū lī t mū s apsē dā s un istaba bija gatava. Ļ oti plaš s. Skaista gulta ar baldahī nu. Mū sdienu elektronika. Ir liels drē bju skapis. Vannas istaba tī ra, tualete, bidē . Vannas istaba un atseviš ķ a duš a atseviš ķ ā niš ā . Lielisks gaisa kondicionieris, labas mē beles. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs, tī rī š ana ir lieliska. Teritorijā valda patī kama mierī ga atmosfē ra. Ļ oti labi. Pludmale ir krā š ņ a, un mā jas rifs ir pasakains. Noteikti paņ emiet masku, pat redzē ju haizivis un bruņ urupuci, un daudz ko citu. Vodichka pasaku skaistums, mī kstas smiltis kopumā ) Mums bija viss iekļ auts, tā pē c mē s neuztraucā mies ar ē dienu, lai gan ir kafejnī cas. Ē diens bija izcils, pietika pat ar jū ras veltē m. Mū su vē deri labi gatavo, viss tika labi uzņ emts) Cenas kvalitā te super. . Alkohols arī ir dā rgs par cenā m, bet tā jau ir nianse) No izklaides ir teniss, nirš ana, trenaž ieru zā le, galda futbols. Nelielas vakara izrā des. Internets lieliski ķ er visur un ā trums ir pieklā jī gs. Varu ieteikt arī spa. No pā rē jā m dabū jā m visu, ko gribē jā m, esam ļ oti apmierinā ti!
аватар margesn
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Tur nokļ ū stot, jū taties kā tropu mež ā . Apstā dī jumi ir visur. Lai arī teritorija neliela, bet visur starp krū miem ir pagrieziena rā dī tā ji, cilvē ki gandrī z nav redzami. Tī rī ba un kā rtī ba tiek uzturē ta visā teritorijā , un jū s pat nepamanā t, kad tas viss ir izdarī ts, viesnī cas darbinieki ir gandrī z nemanā mi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Tur nokļ ū stot, jū taties kā tropu mež ā . Apstā dī jumi ir visur. Lai arī teritorija neliela, bet visur starp krū miem ir pagrieziena rā dī tā ji, cilvē ki gandrī z nav redzami. Tī rī ba un kā rtī ba tiek uzturē ta visā teritorijā , un jū s pat nepamanā t, kad tas viss ir izdarī ts, viesnī cas darbinieki ir gandrī z nemanā mi. Es arī atzī mē ju, ka viesnī cā ir brī niš ķ ī gs spa. Ir ā ra dž akuzi. Un tas viss ir kā dž ungļ u biezumā ) Pastaigā joties pa teritoriju var redzē t bē rnu ķ irzakas, tā s ir ļ oti uzjautrinoš as un, starp citu, nav bī stamas. Viņ i pat nekodī s) Istabas ir divstā vu mā jas un vienstā va, mē s dzī vojā m divstā vu mā jā . Pludmale iznā ca no istabas daž us metrus un pludmale. Pludmale ir pasakaina ar baltā m smiltī m, var atpū sties un ienirt debesu atmosfē rā , kā tas notiek attē los. Sauļ oš anā s krē sli ir ē rti novietoti zem kokiem ē nā . Varat tos vilkt un nomest, kur vien nepiecieš ams. Ieeja ū denī ir gluda, bet vietā m pludmalē bū s nepiecieš ami koraļ ļ i. Tur pat ir norā des. Vē sā kā vieta ir netā lu no nirš anas centra, kur var peldē ties, nebaidoties tikt savainots. Un mē s pat redzē jā m daž as forš as haizivis un no tā m nav jā baidā s. Un ieteikums paņ emt masku un pleznas noteikti bū s ko redzē t. Zemū dens pasaule ir ļ oti skaista. Tā lā k es vē los pievē rst uzmanī bu ē dieniem viesnī cā . Paņ em viss iekļ auts vai vismaz vakariņ as un brokastis, pusdienas nebū s tik dā rgas. Pā rsvarā Eiropas ē dieni vai, tā teikt, pietuvinā ti Eiropas virtuvei, tač u ir arī pikanti Ā zijas ē dieni, no kuriem izvē lē ties, ko ē st, tač u izvē le ir. Ē dienkartē ir daudz jū ras velš u. Visi ir labi sagatavoti un garš ī gi. Ī paš i patika kalmā ri, mī dijas, garneles. Viņ i kopumā bija labi sagatavoti. Un noslē gumā piebildī š u daž us vā rdus par skaitli. Istaba ir plaš a, mē beles nav jaunas, ir daž i skrā pē jumi, bet nav nogalinā ti. Neliela nianse ar ū deni istabā viņ i dod nedaudz puslitru uz cilvē ku, mums bija jā zvana ar to bija par maz. Telpas ir iztī rī tas labi un bez atgā dinā jumiem. Mē s visu dienu tusē jā m vai nu uz slē pē m vai ar masku vai vienkā rš i sapuvā m zem palmā m ē nā ) Vispā r š ī vieta ir paradī ze!
аватар fairyangel
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
mū su video no š ī s brī niš ķ ī gā s salas pateiks labā k par vā rdiem https://www.youtube.com/watch? v=ubV_IVKAluM Mums bija medusmē nesis Bandosā , un pē c š ī atvaļ inā juma esmu pā rliecinā ts, ka mē s nevarē jā m sapņ ot par labā ku medusmē nesi : ) Nevilcinieties, lidojiet!. … Tomēr ▾ mū su video no š ī s brī niš ķ ī gā s salas pateiks labā k par vā rdiem https://www.youtube.com/watch? v=ubV_IVKAluM
Mums bija medusmē nesis Bandosā , un pē c š ī atvaļ inā juma esmu pā rliecinā ts, ka mē s nevarē jā m sapņ ot par labā ku medusmē nesi : )
Nevilcinieties, lidojiet!
все, что на видео - все остров Бандос (кроме аэропорта и неба, конечно))
аватар danilov-vi
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā brī niš ķ ī gajā salā . Personā ls ir ļ oti draudzī gs, vienmē r jums smaida. Telpu uzkopš ana 2 reizes dienā . Lielisks rifs, jū s varat patstā vī gi snorkelē t un atklā t Indijas okeā na zemū dens pasaules bagā tī bu. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā brī niš ķ ī gajā salā . Personā ls ir ļ oti draudzī gs, vienmē r jums smaida. Telpu uzkopš ana 2 reizes dienā . Lielisks rifs, jū s varat patstā vī gi snorkelē t un atklā t Indijas okeā na zemū dens pasaules bagā tī bu. Virtuve ir daudzveidī ga, var atrast ē dienus katrai gaumei. Vakarā ar dzē rieniem un dzī vo mū ziku vai dejā m priecē s mā jī gs bā rs. Vē rš oties pie profesionā liem fotogrā fiem, lai iegū tu skaistas fotogrā fijas, jū s iegū sit izcilu fotoalbumu + fotoattē lu diskā .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz Maldivu salā m pē c vairā kiem Turcijā , Ē ģ iptē , Dominikā nas Republikā un Meksikā pavadī tiem gadiem. Teikš u tā : Maldī vijas noteikti ir debesis uz zemes, bet otrreiz nebrauktu, man vairā k interesē ā ra aktivitā tes, tajā paš ā Dominikā nas Republikā ir vismaz kaut kā da ekskursiju izvē le, un Maldivu salā s. … Tomēr ▾ Š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz Maldivu salā m pē c vairā kiem Turcijā , Ē ģ iptē , Dominikā nas Republikā un Meksikā pavadī tiem gadiem. Teikš u tā : Maldī vijas noteikti ir debesis uz zemes, bet otrreiz nebrauktu, man vairā k interesē ā ra aktivitā tes, tajā paš ā Dominikā nas Republikā ir vismaz kaut kā da ekskursiju izvē le, un Maldivu salā s. , ja ir, tas ir dā rgi, un pat tad nedaudz . Par viesnī cu varu teikt tikai labus vā rdus. Starp citu, vē los pateikt paldies Unitours tū res menedž erim Vladam, ka viņ š piedā vā ja mums š o viesnī cu no vairā kiem ne paš iem dā rgā kajiem č etriniekiem un nepieprasī ja rezervē t piecinieku (dā rgā ku un tā da paš a lī meņ a kā Bandos) . Viesnī cai ļ oti patika apkalpoš ana, ē diens, rifs un numuriņ i. Viņ i pieņ ē ma standartu. Meyueol ir labs, atmosfē ra telpā ir mā jī ga. Tī rī š ana katru dienu, augsta kvalitā te. Koraļ ļ u rifs ir skaists. Š armā gan mani iespaidoja vairā k, bet te ir ko apbrī not okeā na dzī lē s. Smiltis ir baltas, tikai debesis. Ē diens labs, labas pieczvaigž ņ u viesnī cas piecinieka lī menī . Ir restorā ni, kas piedā vā pusdienas un vakariņ as.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар baixuegongzhu
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
mī lē ja Bandos, viss ideā li, tī rs, mā jī gs, garš ī gs, skaists, labi kopts, rifs ir forš s, un tas viss par saprā tī gu cenu. Es iesaku! … Tomēr ▾ mī lē ja Bandos, viss ideā li, tī rs, mā jī gs, garš ī gs, skaists, labi kopts, rifs ir forš s, un tas viss par saprā tī gu cenu. Es iesaku!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nijā lija lietus. Vispirms pusdienlaikā , naktī . Tad kļ uva nekaunī gi un sā ka lī t vislabā kajā s sauļ oš anā s un peldē š anā s stundā s. Saka, ka uz Maldivu salā m labā k braukt no septembra lī dz decembrim. … Tomēr ▾ Jū nijā lija lietus. Vispirms pusdienlaikā , naktī . Tad kļ uva nekaunī gi un sā ka lī t vislabā kajā s sauļ oš anā s un peldē š anā s stundā s. Saka, ka uz Maldivu salā m labā k braukt no septembra lī dz decembrim. , š ī s tropiskā s lietusgā zes. . Spē cī gs vē jš , palmas š ū pojas, birst, nekas nav redzams. Š ķ iet, ka tagad bungalo noraus jumtu un vilnis aiznesī s nebeidzamajos ū deņ os.
Neskatoties uz laikapstā kļ iem, daž reiz varē ja arī sauļ oties, vienmē r var peldē ties vispā r, arī lietū . Baseini labi. Ī paš i bē rniem, ar lielu strū klakas bumbu centrā . Dvieļ us dod š eit vai var paņ emt zaļ u vieni istabiņ ā . vietu pietika, jo cilvē ku bija maz.
Vispā r no publikas - pā rsvarā ķ ī nieš u-japā ņ u (brī niš ķ ī gi-s-s) vai plī vuru sievietes ar bē rniem vai vī riem.
Paš i maldivieš i ir maskavieš u kopija: viņ i nesmaida, dara visu ar spē ku - viņ iem, ziniet, principā ir grū ti strā dā t. Tad š ie tū risti nā k lielā skaitā , apkalpo viņ us, jū s saprotat.
Mē s š eit ieradā mies tieš i no Š rilankas. Zvē rī gā atš ķ irī ba ar smaidoš iem (tieš ā m, no sirds) un veiklajiem š rilankieš iem sā kumā mani iedzina nelielā pieturā , bet pē c tam es atslā bu un pā rstā ju viņ iem pievē rst uzmanī bu.
Teritorijā ir daivinga klubs, bā ri, bē rnu klubs. Ā rzemju mā miņ as uz ilgu laiku atstā ja bē rnus, pat mazuļ us. Bet klubs nav slikts.
No tū ristiem neviens cī tī gi ar sportu nenodarbojā s, lai gan š im biznesam ir daudz lietu.
Nu kā var sē dē t sporta centrā , ja pie izejas no istabas ir š ī s burvī gā s baltā s smiltis un tukš a pludmale? ! Tu vienkā rš i paņ em kafijas krū zi, izej no mā jas, un pē c 3 soļ iem - sauļ oš anā s krē sli, smiltis, jū ra. . .
Personī gi man, mammai ar diviem maziem bē rniem un vecmā miņ u, garlaicī gi nebija. Vī ram beigā s palika garlaicī gi, bet man liekas, ka pietrū ka nirš anas. Ir izklaide. Bē rniem krabju skrē jieni ļ oti forš i, var piedzī vot adrenalī nu. arī jautri-dziesmu izvē le krieviem-gan lieliem, gan bē rniem-milzī ga. Mana meita skanē ja pa visu salu.
Ē diens normā ls. Ū dens jā pē rk restorā nā . Tā pē c, kad atved uz š ejieni ar laivu un piedā vā ū deni pudelē s, paņ em vē l. Ū deni nodroš ina arī istabā s.
Suvenī ru veikals iepriecina ar savu preč u daudzveidī bu un nepieklā jī gi augstā m cenā m. Bet, ja kaut ko ļ oti gribas, var paņ emt lī dzi piemiņ ai. Krā soti kokosrieksti un tepat veikalā sē ž mā kslinieki, kas apglezno tevi vai tavu bē rnu ar tā di š edevri ir iespaidī gi, pareizi ž ē l pē c tam mazgā t.
Beidzot uzrakstī š u par galveno atpū tas problē mu uz salas - ODI!!!! ! ! Smē ri neglā bj. Visā dus fumitoksus naktī s neizdala. Bet lido, laikam no vannasistabas, kur logos nav stiklu. Ne vienmē r varē ja aizvē rt durvis.
Uzdod jautā jumus, nekautrē jies. Anna.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska, personā ls ir draudzī gs, un daba un okeā ns ir patī kami acī m. Tagad sī kā ka informā cija. Bijā m aprī ļ a beigā s lī dz maija sā kumam. Ceļ ojumu aģ entū ra Transaerotours lidoja attiecī gi ar transaero reisu, izlidoš anas aizkavē š anā s bija aptuveni 40 minū tes, un pē c atgrieš anā s aptuveni stundu (lieliski č arterreisam). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, personā ls ir draudzī gs, un daba un okeā ns ir patī kami acī m.
Tagad sī kā ka informā cija. Bijā m aprī ļ a beigā s lī dz maija sā kumam. Ceļ ojumu aģ entū ra Transaerotours lidoja attiecī gi ar transaero reisu, izlidoš anas aizkavē š anā s bija aptuveni 40 minū tes, un pē c atgrieš anā s aptuveni stundu (lieliski č arterreisam). Lidojums normā ls (ap 9h), ē diens pacieš ams, praktiski nekratī jā s, vē rtē jums 4+. Transfē rs: ierodoties sagaidī ja bagā ž u uz laivu, izbraucot satikā s arī pie laivas, parā dī ja reģ istrā cijas letes, atnesa bagā ž u.
Muita: alkoholu aizved (nezinu kā tev bija, bet man bija principa lieta kaut ko atvest) atpakaļ Maskavā nopirku mazu pudeli Pepsi, izveidoju caurumu dibenā , uzlē ju Pepsi, uzkarsē ja vā ku verdoš ā ū denī un uzmanī gi noņ ē ma, lai netiktu bojā ts noplē š amais gredzens (ne visā m pudelē m, š ī metode ir piemē rota, pudeles kaklu ir uzticamā k nogriezt ar stiepļ u griezē ju palī dzī bu ), nopirku divlitru Pepsi, nolē ju no tā litru un ielē ju tur viskiju, aiztaisī ju ar iepriekš noņ emtu vā ciņ u ar riņ ķ i. Pudele bija kā no veikala, iemetu bagā ž ā un, lai novē rstu uzmanī bu, pā ris plastmasas pudeles ar dzeramo ū deni. Viss gā ja ar blī kš ķ i, pat bagā ž a muitā neatvē rā s. Man š ķ iet uzticamā ks variants ar sulas iepakojumu, bet tas prasī tu vairā k laika.
Pati viesnī ca ir pasakaini zaļ a vieta, no ē damiem banā niem, mango, jū ras kokosriekstiem un vē l kā das ū densrozes, ja pareizi saprotu, ir diezgan ē dama un kokospalmas ir visur, reizē m iesaku paskatī ties uz augš u stiprā vē jā.
Apkalpoš ana ir lieliska, viņ i nekad neieplū st istabā no rī ta un nepamostas ar savu tī rī š anu, viņ i taktiski gaida netā lu. kaudzi daž ā du dvieļ u visiem gadī jumiem maina vienu reizi dienā , gultu saklā j divas reizes. Restorā ni ir draudzī gi un viesmī lī gi.
Starp citu, ja pusdienojat par saviem lī dzekļ iem, izcila virtuve! Daž us vienus un tos paš us ē dienus ē da kopē jā restorā nā un atseviš ķ ā - ir atš ķ irī ba. Vakariņ as diviem vidē ji $40-60.
Ē dieni parastajos restorā nos nenozī mē , ka tur ir liela daudzveidī ba (iespē jams, mē s smī nē jā m), bet izsalcis jū s nepametī sit.
Nez kā pē c bijā m iekā rtojuš ies nevis standarta, bet Deluxe istabiņ ā , tas ir krietni lielā ks par standarta, vienī gais mī nuss vakarā nedaudz dauzā s mū zika, mani tas netraucē ja, bet draudzene. ī sti nepatī k.
Liels pluss ir tē jas pagatavoš anas iespē jas istabā s, reizē m ir ļ oti patī kami iedzert tē ju vai kafiju, neskrienot uz restorā niem, bet sē ž ot uz savas terases. Seifs numurā ir bez maksas.
Dzī vnieki: papagaiļ i, sikspā rņ i vai lapsas, bet es nesapratu lielos, ķ irzakas, gā rņ us un mazos putnus. No zivju haizivī m, stintā m, murē nā m un citā m visu svī tru un krā su zivī m tā s var apskatī t ar parastu masku un snorkeli, bruņ urupuč iem ir jā nirt ar akvalangu. Nu, krabji.
Pirms maija krievu tikpat kā nebija. Maija brī vdienā s aptuveni 15-20% tū ristu bija krievi.

Labi, es gribē tu rakstī t vē l daudz, bet .....bū tī ba: viesnī ca un pā rē jais ir vienkā rš i lieliski, jū s nenož ē losit ceļ ojumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums manio101
5 mēnešus atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на острове Бандос. Открыт в 1972 году, реконструкция проведена в 2005 году. Красивая пышная растительность, удобный песчаный пляж и интереснейший домашний риф. Отель подойдёт для семейного отдыха, пожилых пар, любителей активного отдыха, дайверов и молодоженов. Размеры острова: 600x400 м.

Atrašanās vieta В атолле Северный Мале, в 7 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер: 15 минут на скоростном катере (круглосуточно).
Pludmales apraksts Великолепный домашний риф примерно в 30 м от острова. Вход в море: песок и кораллы. Полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), обслуживание номеров, интернет-уголок (платно), Wi-Fi бесплатно (на территории бара, ресторана и на ресепшн), 4 конференц-зала (на 56, 90 и 380 чел.), магазин сувениров, ювелирный магазин, кабинет врача (платно, есть небольшой медкабинет), 1 открытый бассейн. 3 ресторана, кофе-шоп, 2 бара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (с 3 до 11 лет — бесплатно, ясли меньше 3-х лет — платно), услуги няни (на территории клуба: с 08:00 до 17:00 для детей 3–11 лет — бесплатно, вне клуба — по запросу, платно). Детская площадка (открытая и крытая). Среди клубных активностей рисование и поделки, кулинарные уроки, охота за сокровищами, а также чтение книг и настольные игры в дождливые дни. А также для детей: игры в помещении и на свежем воздухе, детский бассейн, прокат колясок, активности в баре на пляже (детский показ мод, магическое шоу и гонки крабов), детские меню в ресторанах, детские кроватки, столовые приборы и стулья, предметы первой необходимости в магазине Blue Coral Shop (подгузники, молочные смеси средства от насекомых и т.п.), дайвинг для детей (курс PADI Bubble Maker), детское оборудование для подводного плаванья с трубкой и спасательные жилеты, СПА для детей, медицинский центр.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Спа-центр (балинезийский, индийский, шри-ланкийский, мальдивский и тайский массажи). Барокамера. Библиотека. Платно: снорклинг, каяки, банан, каноэ, виндсерфинг, парасейлинг, дайвинг-центр, дайвинг курсы PADI, 2 теннисных корта с освещением (с жестким покрытием), теннисные мячи и ракетки, уроки тенниса, водные лыжи, Бесплатно: бадминтон бесплатно, шахматы, дартс, футбольное поле, настольные игры, настольный футбол, пляжный волейбол, групповые занятия на велотренажерах, вечерние развлекательные программы (мальдивская ночь, крабьи бега, дискотека, живая музыка, караоке). Напитки на дискотеке платно. Шоу проводятся на английском, немецком и японском языках.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 215 номеров.

Istabās

Номера и виллы курортного отеля Bandos окружены живописной природой. Некоторые из них покрыты высокой соломенной крышей или отделаны деревянными элементами. В числе удобств — телевизор с плоским экраном и кабельными каналами, принадлежности для чая/кофе и мини-бар. В некоторых номерах и виллах имеется гостиная или гидромассажная ванна на открытом воздухе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Bandos, North Male Atoll, 08480, Maldives
Tālruņi: Tel: +960 6640088
Fax: +960 6643877
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.