Alila Villas Hadahaa 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Šī greznā kūrorta 50 villas, ko ieskauj tikai debesis un jūra, iemieso unikālu Maldīvu pieredzi. Šeit nav robežu starp jums un okeānu, un fantastiski panorāmas skati sniedzas līdz bezgalībai. Viss ir radīts, lai jūsu dvēsele un ķermenis nonāktu ideālā līdzsvarā. Viesnīca piedāvā labāko no Maldivu salām, sākot no laiskošanās pamestā pludmalē un beidzot ar aizraujošiem piedzīvojumiem okeānā.Vairāk →
аватар Marina530
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es jau sen sapņ oju apmeklē t Maldī vu salas, un tagad viss izdevā s, mē s devā mies ekskursijā uz š o viesnī cu, un viesnī ca mums nodroš inā ja divas naktis bez maksas un bezmaksas transfē ru no Males lidostas. Vispirms ar mazo lidmaš ī nu lidojā m uz vietē jo Kudu lidostu, kur mū s sagaidī ja ā trlaiva no viesnī cas, viesnī cā nokļ uvā m 30 minū tē s. … Tomēr ▾ Es jau sen sapņ oju apmeklē t Maldī vu salas, un tagad viss izdevā s, mē s devā mies ekskursijā uz š o viesnī cu, un viesnī ca mums nodroš inā ja divas naktis bez maksas un bezmaksas transfē ru no Males lidostas. Vispirms ar mazo lidmaš ī nu lidojā m uz vietē jo Kudu lidostu, kur mū s sagaidī ja ā trlaiva no viesnī cas, viesnī cā nokļ uvā m 30 minū tē s. Mums bija baseina villa ar vannu un ā ra duš u. Pats baseins ir mazs, bet apkā rt ir ē rti dī vā ni, ir tik patī kami pē c lagū nas peldē ties baseina saldū denī , dzert tē ju terasē pie baseina, gulē t uz dī vā niem, skatī ties uz lidojoš ā m lapsā m. . . Viņ i atrodas uz salas putnu vietā , putni ielido reti, viņ i redzē ja kulič ku, sniegbaltu fregatu pā ri, jū raskraukli. . . Villai apkā rt ir apstā dī jumi, kas man ļ oti patika, jo pie ū dens villā m man likā s neomulī gi - apstā dī jumi bija tikai kubulos, kaut kā pliks un pā rā k daudz saules. Ē diens viesnī cā izcils, respekts š efpavā ram, viss ļ oti garš ī gi, ē dieni noformē ti pē c augstā kā s klases, vienkā rš i mā kslas darbs! Lielisks bā rs, garš ī gi kokteiļ i. Ī paš s paldies krievvalodī gajiem menedž eriem - Š irinam un Nadež dai, ar mū su vā jo angļ u valodu ļ oti palī dzē ja, bija patī kami runā t ar meitenē m, visi jautā jumi un lū gumi tika atrisinā ti uzreiz. Pati sala ir maza, visu salu var izstaigā t 20-30 minū tē s, lielisks rifs, redzē jā m daudz zivju, mazas un droš as rifu haizivis, katru dienu pa salu riņ ķ oja delfī ni, bija ļ oti interesanti snorkelē t, koraļ ļ i ir visdī vainā kie, zivis visā s krā sā s un izmē ros, turklā t liela zili zaļ a zivs piepeldē ja tik tuvu, ka varē ja ar roku pieskarties, tā no mums nemaz nebaidī jā s! mē s redzē jā m kalmā ru barus, milzī gas dī vainas č aulas ar mī kstmieš iem, visu veidu krabju jū ru. Ū dens ir ļ oti patī kams, jū tas zī dains, neticami silts, vienkā rš i nevajag siltā ku un nevajag vē sā ku, visē rtā ko. Viļ ņ i kā dreiz bija, mazi, var mierī gi peldē t, bet snorkelē t ir sliktā k - bē guma laikā var uzmest uz augstiem koraļ ļ iem, un smiltis paceļ as, redzamī ba sliktā ka. Laiks bija saulains visas 14 dienas, izņ emot pirmo dienu - bija neliels lietus, apmā cies. Ko lai saka par paš u villu - viss ir ļ oti ē rti, ir liels televizors ar vienu krievu kanā lu, kafijas automā ts, tē jkanna, planš ete ar lā dē tā ju uz galda, Wi-Fi visā salā . Divas duš as, viena vanna, ģ ē rbtuve un izlietne abā s pusē s vannas istabā - vī rieš u un sievieš u, tā teikt. Ir gludeklis un gludinā mais dē lis. Komforts un atpū ta it visā ! Mē s lieliski atpū tā mies, lieliska sala, lieliska viesnī ca!
наш бассейн ванная под открытым небом вилла внутри летучие лисицы вместо птиц


iemiesojums Marina530
tagad to sauc Park Hyatt Maldives 5 *, ir ļoti maz atsauksmju, mani interesē, cik daudz nokļūt salā no Males, kā ir serviss, kas man patika, kas nē ...
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Окруженные лишь небом и морем, 50 вилл этого роскошного курорта воплощают в себе уникальный мальдивианский опыт. Здесь не существует границ между Вами и океаном, а фантастические панорамные виды простираются в бесконечность. Все создано для того, чтобы привести Вашу душу и тело в идеальное равновесие. От праздного лежания на пустынном пляже до увлекательных океанских приключений – отель предложит Вам лучшее, что есть на Мальдивах.

Atrašanās vieta на тропическом острове северного атолла Хувадху, примерно в 400 км к югу от международного аэропорта Мале и в 50 км от местного аэропорта Kaadedhadhoo, до экватора – 56 км, до ближайшего населенного острова Kodey – 10 км.
Pludmales apraksts пляж прямо перед отелем.
Viesnīcā

ресторан Battuta's, ресторан Relish, бар Bell's Bar (сигарный бар у бассейна), консьерж-услуги, бутик Alila Living, Wi-Fi интернет на всей территории острова, круглосуточное обслуживание вилл, прачечная, услуги врача (круглосуточно), тренажерный зал, спа-центр "Spa by Mandara", павильон для занятий йогой, 2 открытых бассейна, дайвинг-центр, библиотека, CD/DVD-библиотека, катамараны, каноэ, виндсерфинг, сноркелинг, волейбол, массаж.

Telpu apraksts

50 вилл: 16 Island Villas (100 кв.м), 20 Island Villas с бассейном (120 кв.м) и 14 Aqua Villas (110 кв.м).

Istabās

LCD-телевизор (диагональю 37 дюймов), система «домашний кинотеатр», док-станция для плеера iPod, кондиционер, ванная на открытом воздухе и в помещении, спутниковое ТВ, мини-бар, сейф, письменный стол, Wi-Fi интернет, IDD-телефония, кофеварка, CD/DVD-плеер, фен, утюг и гладильная доска (по запросу).

Tīmekļa vietne: Alila Villas Hadahaa
FAQ